Unbelievable

15 års trend är äntligen bruten!

Se VIK, ni kan ju!!! Ni kan slå (äckliga) Leksand på bortaplan! Bara ni vill :>
Första segern där borta sen -95, sick.

V I K, V I K, V I K

Fullspäckad dag 3

Vad kommer allting ifrån? Bara förra veckan låg jag hemma hela dagarna och klagade över att jag hade absolut nothing att göra, nu är jag utanför dörren och träffar nya filur hela tiden känns det som! Haha. Kanske för att solen skiner utanför om dagarna den här veckan? Så otrrrrrrrrroligt mysigt höstväder ute :>
Anyway, var på af möte som jag inte hann avboka idag, lunchade en sväng med Alex och nyss har jag kommit hem efter några timmars cruisande med Sebbelito. Han skulle först fixa lite ärenden med bilen och sedan tog vi en sväng till Björnön och promenixade lite längs stranden. Sjukt fint :> Börjar känna mig mer och mer som en pensionär som blir helt överväldigade av höst-naturen just nu, haha. Well, det är ju bara 47 år kvar till pensionen så!





Nu måste jag skynda mig mot stan! Skulle egentligen dra till stallet, men bra som jag är så glömmer jag att hämta ut mina inscannade Magaluf bilder på Expert -.- Bara att börja åka!

/R

Woooop!

Har inte velat skriva något om det (eller rättare sagt hade jag glömt bort att skriva om det haha), men var på introduktion på Silentium idag! Gissa om jag var glad när de ringde för drygt en vecka sen och sa det, men de sa aldrig att jag hade fått jobbet rätt ut då... Ville inte direkt gå runt till alla och ba "JOOOOOOBB" och sen kommer man dit och de ba "ehm, vem tror du att du är?" Haha.
MENEE, idag sa de det rätt ut! JAG HAR JOBB! Börjar jobba redan på måndag t.o.m! Finally, arbetslösa dagar är äntligen över! Äntligen, äntligen, äntliiiigeeeen.
Woop woop! :>

/R

My gosh...

Min sjukgymnast kör slut på mig! Och då sa han ändå att första träningspasset skulle vara lätt, MY ASS! Men sen till hans försvar är jag grymt otränad också. Jag menar, det är inte det lättaste att gå från soffsittare till träningsnarkoman på en dag (och så är jag förkyld också, jag har aldrig nämnt det förut va?). Okej, får väl erkänna att det är jag som är "lite" klen kanske... Men bara lite! ;>
Har även ringt och bokat tid hos Lia (min frisör) idag! Nästa onsdag ska löshåret bort, håret ska klippas och mörka slingor ska läggas på (time for some changes liksom). En fråga bara, hur sjutton ska jag klippa mitt hår?!

/R

Navelpiercing - welcome back!

Yess, efter ca 1½ år utan en stålpinne genom naveln så kände jag att det var dags att bli cuttad igen! Det första jag tänkte på när piercingen väl var inne va "shiet vad smal jag ser ut!" Haha... Av någon anledning har jag alltid tyckt att min mage har sett större ut utan piercing i naveln, okej...? Well, that's another story.

För övrigt har jag haft min mest effektivaste dag på länge! Och då har jag ändå inte gjort så mycket, haha. Piercat mig (som sagt), umgåtts med Matilda både hemma hos henne och på stan, och sedan tagit en lång power walk tur med Ida! Visst märks det att jag setat framför tvn de senaste veckorna, ehe... Dåligkondis.se. Skyller också lite på att jag är förkyld med, fast nuu, NUUUUU, börjar det kännas som att den ÄNTLIGEN vill ge med sig för gott!!! Tror jag ska fira det med 2½ män, Lite Sällskap och till slut sängen. Sjukgymnasten imorn klockan 10 och träna ännu mer, känns bra att komma igång med liiite träning nu iaf! :>




Lite bilder från powerwalken med Idus.

/R

Nostalgi!

Var trött, hungrig, uttråkad och tyckte att det visades på tok för många Super Mario reklamer på MTV så kunde till slut inte bärga mig längre. Var bara tvungen att leta reda på min gamla gameboy och spela Super Mario! Undrar seriöst varför jag någonsin slutade med det, det här är ju hur kul som helst! :> Måste säga att skillsen sitter i, bara att man är lite ringrostig (failade liksom på första banan direkt, haha).

Okej, nu är det tråkigt igen.

/R

Seg söndag = seg uppdatering

Så gaaaalet trött jag varit idag. Varför? Ja, det undrar jag med. Sömnbrist kanske? Fast ändå inte. Får klura på det där ett tag till.
Idag har det i alla fall blivit stallet, sedan umgåtts med lite olika filurer under kvällen. Lyckades hålla mig tillräckligt vaken för att kunna köra runt överallt ikväll i alla fall, tur är väl det.
Segt att jag hade något braigt som jag tänkte skriva om nu, men så kommer jag inte ihåg vad det var... Passar väl på att ge en diss till Pluto så länge som är gryyyyymt sega på att ladda upp vimmelbilder!
Btw, tycker det är kul att jag hellre ser på Kungarna av Tylösand istället för Jakten på lycka, bara för att det gör för ont i hjärtat på mig när Will Smiths unge tappar sin leksak på gatan och börjar gråta. True story, haha......
Rörigt inlägg, javisst!

/R

Okeeejdåååååe

Kvällen blev väl hyfsat okej i alla fall :>

Nu har jag hittat en ny sak att sörja, min "v"-knapp på datorn är seg. Wuä. Godnatt.

Krogish

Pluto och någon John Dahlbäck (DJ) som gäller ikväll, och jag är så opepp som det går att bli. Jag är trött som ett svin och mår illa som ett... nånting. Bara köksbordet ser ut som en perfekt sovplats just nu, så undrar hur länge jag kommer kunna hålla mina ögon öppna ikväll egentligen? Vet inte vad jag ska ha på mig heller, eller jo. Typ. Kavaj. Men det kommer vara så smockat med människor ikväll och då kommer jag smälta där inne! :< Blä, orka crappy krogen kväll.

USSSSSSSSCHHHH VAD NEGATIV MAN FÅR VARA!!!!!! Nej!! Dags att skaka av sig den dåliga energin. En liten del av mig vill ju ut i alla fall... Tur att man har ice-coffee med sig som kanske får en pigg igen :>

/R

Lunch underhållning

Tittar just nu på Parlamentet Valspecial och garvar i stort sett ihjäl mig. Kan vara det roligaste parlamentet avsnittet jag någonsin sett! "'Välj fel... Not. Orka.' - Jamen jag når ju ut till ungdomarna!" Hahahaha..... Lagom bra start på dagen.

På tal om ingenting, så hade jag tänkt gå och lägga mig "tidigt" igår ikväll. Dvs efter att jag skjutsat Nattis från krogen. Det förstördes tjugo i tre då Hanna ringde och ville prata lite. När jag fick jag sova? Jo, 3 h och 40 min senare... Hahaha. Nåja, är man pratglada av sig så är man :>

Nu börjar parlamentet igen!

/R

Stockholm-syndrom

Var tänkt att jag, Hanna och Maria skulle åka till huvudstaden ikväll och göra stan osäker, men näe så blev det inte. Jag är sjuk, Maria känner sig inte så kry och vad jag sist hörde av Hanna var inte hon så fit for fight heller. Inte världens bästa kombination kanske? Eh nej. Så hela den här dagen går ut på att få mig frisk, och hittills kan jag säga att det är det tråkigaste jag gjort på länge. Går runt omkring i huset och letar desperat efter saker att göra. Tja, mitt rum är rätt stökigt, men städa är tråkigt ;< Haha. Slutar upp med att jag sitter här och skriver värdelösa inlägg istället. That's it, snart måste jag ut!

/R

Sweetest thing



Mammas små hårbollar, som kan vara riktigt söta ibland! (Dvs. när de inte pissar ner min säng...)
Strax blir det sjukgymnast för min del, har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska äta lunch före eller efter. Inte lätt när man är sjuk, det enda jag är sugen på då är havregrynsgröt, HAH. Och Icas egna choklad, muuums :> Funderar på att ta en sväng förbi Ica efter sjukgymman och stallet. När man är sjuk så får man vara onyttig ;>

That's it, nu börjar odjuren tugga på mig! Heipost.

/R

Sjuk/arbetslös, sak samma

Känner mig inte så mycket bättre idag kan jag säga, förutom att illamåendet och... "hängigheten"(?!) är borta, någonting positivt i alla fall! Hade tänkt ut att näe, nu ska jag banne mig vila ut så att jag kan bli frisk tills imorn då det blir Stockholm med Hanna och Maria! Men kom på mig själv med att, vad sjutton, jag gör ju ingenting annat om dagarna än att vila i alla fall?! Haha... Livet som arbetslös helt enkelt. Enda skillnaden nu är väl att jag snorar ner allting i min närhet och nyser ungefär 70 ggr på en dag också. Sjukt bra liv (bokstavligen, höhö vad rolig jag är).

Näe, nu ska jag fortsätta kolla på Våra Bästa År ;>

/R

Blä

Så bra gick det att trotsa sjukan... Illamående kan ta sig.

Ehm...

Kom på att jag har ett tack kort på "sovpallen" som ska skickas till Gruvegårds som tack för hjälpten till mitt körkort. Ett problem - jag tog körkortet för över en freaking månad sen?! Haha, seg tjej... Får väl skriva lite på det nu och sedan skicka iväg det med Matilda (för jag kan absolut inte gå dit själv, haha...).
Fick även sms av Pappa nyss som pratat med försäkringsbolaget om min stulna kamera. Det är fritt fram för mig att leta efter en kamera på cyperphoto's hemsida som kostar upp till 2090 kr. Lite mini-julafton skulle man kunna säga, hihi :> Dock är jag bortskämd och tycker det är lite jobbigt att leta runt. Orkar inte läsa varenda specifikation (som jag såklart måste göra) på varenda kamera, haha.

Nåja, har hittat en intressant kandidat i alla fall :>

/R

Can't stop this feeling

Solen skiner ute, och jag är sjuk IGEN!! Kommer för 17 aldrig bli frisk verkar det som... Blir till att knarka té och nässpray i x antal veckor igen då, love life! :>:>:>:> Ehe... Ska skriva ett klagobrev snart tror jag. 'Dear Karma, vad har jag gjort för att förtjäna det här?'
Äh, jag kör på som vanligt, dvs. trotsa sjukan. Tänker inte låta någon förkylning hålla mig inne när solen for once är framme som sagt (jag menar, hur ofta händer det nu för tiden?). Blir förmodligen en lite höstpromenix med Sebbe senare. Får ta på mig mössa, dunjacka och tjocka gosiga vantar då helt enkelt. Önskar ibland att allting bara kunde vara så lätt som i barnprogrammen. Healthy mode - ACTIVATE!

/R

Rubrik om hår?

Vad är det med mig och alltid vilja ändra hårfärg?! Känns som att jag inte stannar vid en och samma hårfärg i mer än ett halvår typ. Flexibel människa det här, haha. Har tittat igenom gamla bilder och blev plötsligt sugen på mööörkt brunt hår igen! Eller...? Jo, för tillfället i alla fall. Ett dilemma bara, enligt min frisör är mitt hår så sönderfärgat att jag inte får färga det från blondt på minst 3 år, haha. Får väl ta miljoner bruna slingor i istället, fast det sliter väl lika mycket det med. Nåja, först och främst ska löshåret bort!

  2008                                                                                                   2010


Brunt vs blondt?! I-lands problem, haha...

/R

Great job...

Så går det när man segar bort en hel dag. Fick ett samtal kvart över 4 av min sjukgymnast som, ja... undrade varför jag inte var där kanske? Hade absolut ingen aning om hur mycket klockan var, och absolut inte att den var så mycket! Wuä. Nåja, han verkade inte hata mig allt för mycket i alla fall... He-he.
Ska snart pallra mig och äta lite lunch här (hos Hanna haha). Har suttit i min pyjamas med en chokladpudding fläck på hela eftermiddagen och känner mig gryyyyymt ofräsch... Nåja, lite deo på det och jag är fresh for fight igen haha. Lutar starkt mot bio ikväll iaf ! (igen) Jag och Jossan gick på Toy Story 3 igår, asbra film! Och ikväll blir det i så fall I rymden finns inga känslor, verkar vara en asbra film! :>

Nej, dags att ta tummen ur röven. Lunch next!

/R

Go Ohly!


That's it

Sverigedemokraterna är med i riksdagen, alliansen har fortsatt styre över landet.
Tacka vet jag att Reinfeldt vägrar samarbeta med SD, annars hade jag flytt från Sverige.....

Valvaka hos Hanna

Trodde aldrig jag skulle tycka att valvaka kunde vara såhär spännande! Äckligt att alliansen leder för tillfället bara... Vinner de blåa så flyr jag landet (så småningom haha). Skulle kunna skriva så mkt mindre bra saker om vad jag tycker om alliansen, men tror jag censurerar mig själv istället. Har man ingenting snällt att säga så ska man inte säga något alls...

/R

a BIG day

Häääärligt att vakna upp mitt i natten och se att ens ena öga är super rött och svullet! Inte var det så mycket bättre nu när jag vaknade på morgonen heller, wuäää. Så går det när man sover med mascara...

Men skitsamma, coming up: SNART SKA JAG GÅ OCH RÖSTA!!

Kulturnatta på G

Hahahaha, kollar på 5an och Meet the Spartans just nu. Hittills helt sjuk film, med den sämsta humorn på länge (vilket är självklart min humor också, haha). Ska vidare mot Hanna senare, men vill inte missa filmen! :< Får klura en stund på hur jag ska lösa det här. Alternativt rallyköra till henne under någon reklam, hehe ;> Ikväll får vi se vad som händer. Kulturnatten som sagt, men det lutar även mot att det blir lite chillaxing borta vid W&B. Det visar sig :>

Bestämde mig precis för att jag inte vill riskera att missa något i filmen, så jag väntar tills den är slut innan jag drar ;> Så dags att koncentrera sig på tvn nu istället, ciao!



/R

My gooosh...

Har då kontaterat en gång för alla att Konrad is not my place to be. Även fast jag och tjejerna hade äckligt kul där. Men det skulle då kännas snäppet bättre om det var fler än oss 6 + typ 4 andra på dansgolvet där även efter klockan 12 på kvällen?! Efter många om och men så drog vi till slut vidare till Pluto, där vi failade i vip-kön och fick betala freaking HUNDRATJUGIO KRONOR för en timmes dansande! Blä, hade ju egentligen knappast råd med det :< Well, får snåla med shoppandet helt enkelt...
Vi splittrades så småningom i alla fall, eller ah, jag splittrades från de andra haha. Har lite dåligt samvete för det faktiskt ;< men får väl make it up tonight, då det ska vandras ute på Kulturnatten! :>



Ehm.... Ah... Vad gör jag? Haha..


/R

Work it girl!

Har en riktigt galen förfest med mina tjejor just nu! Vi kommer vara helt genomsvettiga redan innan vi kommit till bonde-konrad. Well, that's life! Jag tänker då ha en gaaaaaalet roolig kväll i alla fall om jag så ska ha världens träningsvärk av allt dansande imorn!





/R

Varje tjejs vanligaste problem

Ikväll blir det utgång på schemat, min kära barndomsvän Cattis har fyllt hela 18 år och hon ska minsann firas ikväll! Men vad sjutton ska jag ha på mig?! Jag och Hanna hade tänkt köra på David Guetta t-shirtarna från Magaluf, men min har ju fortfarande freaking svarta fläckar på sig sen skumpartyt därborta. Svarta fläckar som bara vägrar gå bort, hur mycket specialmedel man än har på det! :< Nåja får klura på det där ett tag till, a.k.a. gräva ur hela garderoben efter något plagg. En sak är då i alla fall säkert, no high heels tonight!

Nej, nu får jag skynda mig med mitt klädproblem för snart måste jag fixa mig till arbetsintervjun istället!

/R

Wuää

Receptionisten hos tandläkaren ringde nyss, har tydligen lyckats kirra hål i tanden :< Andra hålet under hela min livstid, måste ha varit riktigt slarvig med tandborstningen det här året? Well, that's life. 19 oktober ska det lagas i alla fall!

@ Hanna

Sitter hemma hos Hanna nu tillsammans med henne och Maria. Vi har tryckt i oss pizza samtidigt som vi har kollat med spänning på politikdebatten (my gosh, där ramla väl alla läsare ur datastolen). Jovars, här har det diskuterats politik för fullt! Trodde jag aldrig om mig själv, att jag av alla människor skulle vara insatt i politk?! Nåja, det jag kommit fram till är att de rödgröna verkar veta mer om vad de håller på med än vad alliansen gör. Funderar även på att ta en sväng förbi valstugorna imorn innan min röst ska läggas (DAMDAMDAM). Rebecca ♥ politik snart eller?

Strax ska flickorna sova och jag ska ta bilen hem. Heipa!

/R


HAHAHAHA

Hade tråkigt och googlade lite på mitt egna namn (geek-varning). Hittade tre lite intressanta grejer då faktiskt!
1. Om man googlar på Rebecca Nyström är min blogg den första länken som kommer upp, sweeeet.
2. Den elfte länken som kom upp visade sig vara min blogg på bloglovin', där det även visade sig att jag hade 6 st som följde min blogg där (för mig med en högsta läsarsiffra på runt 12 läsare känns det väldigt mycket, HAHA :$)
3 (och kanske mest intressanta). Lyckades även hitta mig själv på bloggvarde.se, och min blogg är tydligen värd 3170 kr, HAH! Det var mer än vad jag visste ;>

Näe, nu måste jag fortsätta med mitt lilla pappersarbete (gosh, vad vuxen jag låter!). Smell ya later!


Det är en del papper att fylla i...

/R

Wohooo

Andraintervju kirrad!

Hockeypremiär it was

Och en helt okej sådan, t.o.m. mer än okej! 5-0 seger i en seriepremiär är ingenting man gråter över precis (kanske av glädje). Klart godkänt VIK, fortsätt i den takten!


Val-pluggis

Känns som att det börjar bli dags att plugga på när det gället valet snart. De enda två partierna som jag vet det mesta om är Kristdemokraterna och Miljöpartiet. Om jag nu ska rösta på söndag känns det som att jag vill ha lite mer att gå på än vad två partier bidrar för ett bättre Sverige. Am I right? Har drygt 45 fria, tråkiga minuter nu så kan väl passa på, har lärt mig tv-tablån så pass bra att jag vet att nästa tv-underhållning (för min del) inte börjar förrän kvart i 2. Då kanske jag hinner rensa min handväska på Magaluf grejer också (kom för sjutton hem för snart en freaking månad sen!).
Ojojoj, detta inlägg blir bara värre och värre ser jag. Bäst jag avslutar innan allting går helt åt skogen :>

/R

Everybody hurts sometimes

Så sjukt mysig låt att lyssna på när jag är på halvdepp humör. Vet inte om jag har så mycket mer att tillägga än det. Låttiteln säger väl ändå det mesta - everybody hurts.



Näe, tandläkarn 9:00 imorgon. Godnatt världen!

/R

Segttt

Det här med att vara arbetslös börjar snart gå mig på nerverna. I början var det mest skönt. Då hade jag äntligen tid att få stanna upp i mitt minst sagt stressiga liv och reda ut lite olika saker (bl.a. rensa i mitt rum, haha). Men nu... Nu finns det snart ingenting att reda ut längre! Och vad gör man då? Eh, ingenting.. Som igår när jag var hemma hos  Hanna. Jag skojar inte när jag säger att det enda vi gjorde mellan elva och halv 6 var att glo på tv. Hah. Liv. Nat. Nåja, sovmorgnarna är väl helt OK ändå.

Nej, nu ska jag ta tag i dagen och börja trampa iväg mot stallet. Mys med hästarna står först på schemat :> Sedan dags för ännu en arbetsintervju runt 17:00 tiden!

/R

Sensation White 13/11 Köpenhamn?


:(:(:(:(:(:(


Både jag och Hanna sörjer, vi saknar GG (och kinesen i baren)!! Wuääääääää

I throw my hands up in the air sometimes

Blir alltid så glad av lyssna på denna. Varför? Ingen aning. Något med den som bara ökar lyckoämnena i kroppen på mig helt enkelt.



Sen att den påminner enorm mycket om Magge är ju kanske ett plus i kanten?
Apropå Magaluf, så slänger jag in lite bilder som Hannabanan skickade till mig för ett par dagar sen.
Man saknar ju inte värmen bara lite...





/R


Natt filosofi 12/9

I don't miss you.
I miss the person you used to be.
And sometimes, I miss that person so badly.

Tävlingsdebuten over

Gaaaah, går typ runt med tävlingsabstinens nu. Jag vill hoppa mer och mer och mer! Speciellt på Mozart, den hästen är ju bara för underbar! Hoppar både över och genom allt (bokstavligen!).
Hur gick tävlingsdebuten nu då? Första klassen lyckades vi kirra oss en åttonde plats och fick rosett, mycket nöjd Rebecca efter det! Andra klassen... Ja, drev på hästen för glatta livet. Hade en tillräckligt bra tid för placering, minst. MEN. Blir självklart lite för ivrig, tar en liiiiiiiiite för snäv sväng mot näst sista hindret = hej gruset. Söt som hästen är försöker han hoppa i alla fall fast han vägrade först (och fast jag låg på halsen...). Dock med mindre lyckat resultat då. Gryyyyyymt besviken jag var på mig själv efter det kan jag säga. Men men, ingen idé att grubbla på det i all evighet. Vi fick med oss en rosett i alla fall :>

Nej nu ska jag sluta tjata om mitt hästsnack och börja fixa mig. Ikväll är det film med Ida, Tobbe och Totte som gäller. Men först, PIZZA! ;>

/R


Häst-fixarN

Det är inte varje fredag man tillbringar i stort sett hela kvällen i stallet. Tog visst ca 3½ timme att göra en häst snygg inför tävling? Jistanes... Vinner ju inte i kategorin "snabbaste tjejen" i alla fall, that's for sure.
Nåja, nu är hästis fin! Och alldeles strax ska jag packa iordning mina grejer (så jag kan snooza lite längre imorn, he-he) och sedan zåva. Uppstigning 05:30, bara att tagga!




/R

Big

Imorn är det dags - hoppelihopp competition med hästis! Testade ut lite tävlingskläder igår och visst börjar det kännas i magen att det snart är dags. Fast tack vare att jag gick och var nervös deluxe hela förra veckan så känns det som att jag aldrig kan bli nervös igen. Nåja, det kommer väl imorn typ 5 sek innan start.
Dock har jag ett dilemma som jag stör mig på. Om jag fattade propositionen (= typ... meddelande till de som tävlar? Äh, skitsamma.) rätt så får jag bara starta en gång antingen i 0.95 cm eller 1 m. Inte båda. Hmm... Återstår att se när de nya startlistorna kommer upp klockan 9 ikväll.

Nåja, innan jag oroar mig för mycket över det där har jag en arbetsintervju att tagga till kl 13:15!

/R


M-hm!

Intressant samtal, MINST SAGT! Nu är det bara att hoppas på att det bär hela vägen ända tills efter kvart över 1 imorn. Nej Rebecca, inte komma försent då :$ Hihihihihi... Vågar man hoppas på att arbetslösa dagar snart är över..? Inte än på ett tag, men skickar nog iväg en önskning till Gud innan jag går och lägger mig ikväll i alla fall. Come on come on come on..!

/R


Hoppas.......

Pay and Jump gick faktiskt bättre än jag trodde, även om jag kände mig som en hösäck uppe på hästen. Jodå, felfria blev vi, men vet inte om vi vinner pris för snyggaste rundan precis ;> Nåja, meningen är väl att man ska komma runt banan levande. Mozart är en veldigt duttiiiiig heest i alla fall ♥ Puss på honom!

Fick även ett väldigt intressant samtal precis innan jag skulle hoppa upp på hästen i stort sett. Kvinnan i luren frågade om jag hade tid att prata en stund. Öh, kanske inte? Tyvärr... ;< Men hon skulle ringa upp igen imorn efter 10. Hmm, undra vart detta kan leda...

/R

Personal winning

Första kvällen på flera dagar som jag inte somnar till och från hela tiden. Mitt kära huvud kanske börjar vakna till liv igen? Kan ju annars tacka filmen på femman som hjälpte till att hålla mig vaken (Miss Secret Agent, en brawo film sen flera år tillbaka om någon frågar mig).

Tänkte göra ett suuuuuuuuuuuuper inlägg här och nu, men så fort jag klickade på "nytt inlägg" så sprang inspirationen och gömde sig ;< Får väl sätta punkt här då. Godnatt bloggisläsare!

/R

Ny taggar låt

Blir lite förvånad själv faktiskt, genren brukar inte alltid falla mig i smak annars (eller?). Men men, man måste ju göra lite undantag då och då ;>



Om lite mindre än en timme blir det lunch med MP flickornna, gillar't!

/R

Suuuur jag bliiiir

Hade hållit mig vaken utan problem hela kvällen tills en kvart in i Filip & Fredriks nya program "Lite sällskap". Då somnar jag av okänd anledning, sover som en stock och vaknade nyss. Wuä, bara för att jag ville se det... ;<;<;<

Sick and tired

Bra tjej jag är som är för lat att plocka ut körkortet ur den nya bilen - som för övrigt är inne på service nu. Tur att bilen ska hämtas senast 5, så jag slipper vara bil-handikappad allt för länge.
Vad har jag annars gjort idag förutom att snora ner mig själv? Trakasserat affärer (okej 2 st) med mina cv:n tillsammans med Alex, sen även gått och blivit lite rikare på hemligt sätt ;> De pengarna satt väldigt fint måste jag säga, så fint att jag var tvungen att shoppa för dem direkt. He-he...

Nu ska jag och min sjuka börja på en affisch till fototävlingen i stallet, skulle suttit uppe redan förra helgen. Snabb jag är...


Tillskottet i min garderob alltså, lite småmysig sådär.

/R

Rullator nästa

Min rygg har gått och blivit... allmänt cp? Ryggmusklerna i mitten av ryggen (och, bara dom musklerna?!) är hur ömma som helst. Petar man på dom så svider det till. Till råga på allting verkar min mage göra uppror och är uppsvälld, och min förkylning har blivit värre och jag är söndertäppt i näsan. Wuäääää, kan ju inte bli sjuk nu! :'< Måste bli frisk tills onsdag måste bli frisk tills onsdag måste bli frisk tills onsdag!!!

Hej, min kropp är på strejk.

/R

Iiiih

Åkte gokart idag, sviiiinigt kul! Fast vette tusan om 220 kr var värt för en kvarts åkande? Nåja, Rally-Rebecca hade 15 riktigt roliga minuter i alla fall!
Vad händer nu då? Jo, zombiar mig lite grann med Matildus i min bruna fina soffa. Tittar på filmen Dante's Peak som går på 6an just nu. Hittills verkar den sevärd, men längtar till nästa reklam. Då tar vi bilen till Konsum och köper Marabou choklad! Mmm, inga tjockisar här inte... Näe, för vi ångrade oss. hE-hE.



/R

Wohoooooo

Min mobil är återfunnen, hallelujah moment!

Såhär på lunchtvisten

Kan Ankan logga in på facebook? - Nej. Kan Matilda logga in på facebook? - Nej. Flicka ett vill jag få tag på så jag vet när jag och hon ska åka iväg till hästen hennes. Flicka två vill jag få tag på för att veta om hon har min mobil eller inte. Jag satte den säkert på ljudlöst utan att jag tänkte på det, och så ligger den längst ner i min väska som ligger till höger om mig just nu. Men näe, det är för mycket grejer för att jag ska orka börja rota igenom den. Kanske snart, om typ 5, 10, 50 minuter. Bläää, är för sjutton psykiskt handikappad utan mobil :<<<<<<<<. Damp.

Nu ska jag fortsätta sitta här helt äcklig och ofräsch i gårddagens klänning och fortsätta... vänta? På flickorna som jag vill få tag på. Hmm, bra start på en lördag. Men solen skiner i alla fall?

The greatest part of thinking of you
Is realizing that I don't miss you.

/R

Natt-filosofi 4/9

Um, orkar inte sova. Min hjärna och jag har för mycket saker att reda ut innan vi kan gå och lägga oss. Bl.a. varför vi låter oss slås ner av bara en enstaka person, som egentligen (om vi tänker efter) inte har gjort något fel? - Juridiskt sett. Känslosamt? Kanske. Ett samtal fick i alla fall oss båda in på andra vägriktningar, och just nu är vi inte riktigt överens om vilken väg vi ska gå (min hjärna och jag alltså).
Lyssnar jag till mitt hjärta, så säger det bara en sak - toffla för tusan. Tur att hjärnan finns där och kan dra mig tillbaka. Rebecca som toffel? Nej, det bara går inte. Skulle aldrig komma på tanken. Eller?... Näe.

Hjärnan vill skriva mer, men jag vill inte avslöja för mycket. Och hjärtat, den vill nog bara ha tillbaka min mobil just nu. Eller näe, det är jag som vill ha tillbaka den. Hoppas den sover gott i Matildas kavaj. Om inte annat sover den gott någonstans ute på gatan. Hoppas inte på alternativ 2 direkt, men det visar sig imorn.

/R (och hjärnan)

Hemmafru-Rebecca

Har putsat klart fönstrena - för ett tag sen.
Skulle klippa gräset också, tills gräsklipparen la av...
Kul, jag som redan har tight schema :<
Får titta på Simpsons tills den har kunnat kyla ner sig tillräckligt.
Nu har det gått 20 min, dags att testa igen.

/R

Uuuuh..

Sov 10 timmar inatt, är fortfarande aptrött.
Det här med att vara arbetslös tar på krafterna - hehe....
Nu ska jag vara duktig tjej och putsa fönster, huhu.

/R

Täby galopp

Tog bilen och åkte, tillsammans med Ida och Johanna, till Täby idag för att titta på när stallets ena lillhästis skulle starta galopptävling. Minus regnskuren som kom så var dagen hyffsat bra. Intressant att se hur det går till på galopp tävlingar också :> Speciellt då man varit tillräckligt inmönstrad i dressyr- och hopptävlingar de senaste... 11 åren?! Fint att Inger även hjälper mig i jakten på jobb också. "Det här är Rebecca, hon är arbetslös". Haha...

Väl hemma i stallet red jag Mozart på lektionen. Om jag nu ska tävla hästen kändes det bra att få provrida han lite innan också, då jag inte suttit på hästen på säkert minst ett år? Han var hur som helst suuuuuuuper! Nu har vi awesome känsla inför Pay & Jumpen på onsdag, wohoo :>






/R

Gaaaaah

En vecka kvar hästis... En vecka kvar!


8 september - Pay & Jump 70 cm
11 september - Lokal 95 cm, 1 m


Är nervös och uppspelt på en och samma gång. Jistanes, hur ska detta gå?! :>


Lunch filosofi

För lite mer än ett år sen ställde jag mig frågan "varför?".
Ett år senare fick jag veta svaret.
Det fanns inte så mycket att gå miste om...

RSS 2.0