Torn between the lover and the love you leave behind



Helt sjukt vilken tröst man kan hitta i vissa låtar, som i denna som speglar lite av mig just nu. Thank God for music.

I love the way I can't sleep

Sitter och snuvar för mig själv, klarvaken! Eller sort of klarvaken, är inte på zåva humör i alla fall. That's for sure!
Nej, jag ska för tusan upp om... FYRA TIMMAR?! Dags att ge det där sovandet ett försök. Godnatt!

Sometimes, I think of you
And then I wonder
Do you ever think of me?

/R

Vintertid

Slösar bort min extra timme sömn på att sitta och nörda här. Kan inte sova, är för pigg (av någon konstig anledning? Borde ha däckat av trötthet för längesen). Men, maskerad, klä ut sig och hela halloween grejen var faktiskt ganska... Kul? Ja, faktiskt! Det trodde jag aldrig att jag skulle tycka, haha. Men för att det ska bli kul så behöver de flesta gå all in på sin utklädnad. Jag och Ida tänker ta priset som fulaste utklädnad nästa år, då det är som roligast!

Nej, ska nog göra rent mitt sår på benet som jag fick av något? Glasbit probably. Åter igen vill jag ha applåder för vilken duktig fyllechaffis jag är! Klapp klapp.

/R

ARRRRRRGH

Jag, JAG, av alla människor, ska faktiskt ut ikväll... På halloween!! Jag skojar inte, har verkligen totalt bojkottat den "traditionen" i alla år. Bojkottat maskerader och ja... det mesta i "klä ut sig" väg (undantag utklädnadsshowen, men det är inte samma sak säger vi ;>) Och... Jag har ju faktiskt kvar lite piratgrejer sen dess, så liksom... Jaja, why not. JAG KLÄR VÄL UT MIG DÅÅÅÅ!!! Ville först vara en av de tråkiga som går ut med vanliga kläder, men någon gång ska man väl kunna cross the limits. Maskerad tema på Slisk blir det som gäller ikväll dåååe!

Strax ska jag och Ida åka till och skrämma småbarn, senare luciahäftena (samma sak som jag nämnde i förra inlägget, ni älskar mina upprepningar :>) SEN SÅ!



/R

The winner takes it all

Sitter och tittar på något nördigt barnprogram på barnkanalen, något om hästar med rosa, lila och röda manar. Haha. De kan ingenting om hästar heller. Ringer vetrinären för att sadeln snurrar runt? Ehm.
Gårddagskvällen var pretty awesome. Olivia, som fyllde 18 år i måndags, firades med lite middag och sedan utgång. Kan nog vara en av de roligaste utgångarna jag varit på! Minus två saker. Små mini-missöden som man kunde ha skippat sent på kvällen, och den andra säger jag nog pass på. Nåja, alla kvällar kan inte vara 100 % perfekta hela tiden :>
Ikväll då? Trodde jag skulle spendera min lördag kväll på pappas jobb och skriva ut massa luciahäften till luciaträningen i stallet imorn. Nu säger han att han kan göra det själv? Då blir det väl spöka för småbarn i stallet. Lika gärna bra att skippa halloween firandet i alla fall, maskerad har nog aldrig varit något för mig ;>

Ojj... Långt inlägg. Hehe. Slutar väl nu då :> Hörs när vi hörs.



/R

Seg...t

Har legat i min säng i stort sett hela dagen (efter nästan 11 timmars sömn, skööönt ;>). Känns ganska passivt, men det är just det jag inte varit! Jag har (äntligen) översatt klart mitt CV, behövs bara lite finslip sen är den redo att åka på en liten Europa turné kan man säga! ;> Har även skrivit ett par SISU listor, tagit ut luciahästar till luciashowen i stallet, och ska strax söka ett jobb som ligger någonstans längre upp i landet (kebnekaise typ). Ska även kirra en u-sek pärm med massa u-sek papper att sätta in. Har varit med i snart tre år och först nu inser jag hur mycket jag behöver en sån, haha. Ligger för tusan u-sek papper överallt i det här huset snart. Yeye, bättre komma på det sent än aldrig :>

Strax blir det dusch och lunch också! Och klockan fyra blir det stan med Marre, sen jobb klockan 5. Anteckna i iCare ;>



/R

Har en nunna till häst


Veckans födelsedagsbarn nr 2

Är på sånt tråkigt blogghumör nu egentligen, men skickar ändå iväg ett grattis inlägg till min Matildolito som fyller hela 19 år idag :> Tur att du bor på stan, nu är det dyrt att åka buss! ;> Hehe. Puss till dig min kära, ha ett kick-ass födelsedagsfirande på fredag!



/R

Kortslutning

Behöver verkligen ta en paus från omvärlden känner jag. Hitta mig själv, veta vart jag står, helst med båda fötterna på jorden också. Stänga in mig någonstans, rensa mina tankar. Och varför inte översätta mitt CV för fullt medan jag ändå håller på? Det är såå prio ett just nu! Prio två är väl att ta tag i jobbsökandet på allvar. Prio tre... Pass.
Skulle behöva stänga av mitt internet också, men hur ska jag översätta ett CV utan internet-lexikon? Mitt huvud är för trött för att leta fram ord i en vanlig lexikonbok, hehe.
Imorn blir det ridning x2 i alla fall, alltid något när man behöver ett break i tillvaron!


Orka vara seriös :>

/R

Tjat kan löna sig

Grattis Olivia, både till 18 år och att du fick stå med här... ;>



Nu måste jag göra så mycket tråkigare saker... Radioutvärdering, översätta CV, SISU listor. Hellooo monday!

/R

Twilight-fierad

Måste... Se... Eclipse.

Jacob är lagom snygg också.

Nu, How I Met Your Mother. Senare - sova kanske?

/R


Killing me softly

Var i Pingstkyrkan imorse. Ja det, och att Roberta var super på seriehoppningen idag, är väl de enda två plusen med dagen. Att frysa ihjäl i ett stall är ingenting jag rankar högt om man säger så. Snart har jag väl inga tår kvar heller... Men NU, så sitter jag i min mysiga, nybäddade säng (med nya sängkläder till råga på allt!). Tog även ett mysigt skumbad för att få upp värmen igen, och så har jag lyckats trycka i mig en hel barnpizza också. Okej, fanns väl lite fler plus med den här dagen ändå, hehe.

Ska runda av min mys-söndagkväll med lite New Moon som jag fick låna av Elli igår. Imorn är det ny vecka med nya möjligheter! (Och även en viss flickas stora dag...)



/R

Shoes, I'm in love

Blogginspiration - gone för tillfället. Har inte tid att hitta den heller, måste ta bilen och åka till Elina där trevligt sällskap väntar. Skulle varit där åtta, ja är man tidsoptimist så är man... Tänkte bara slänga in ett inlägg och berätta att jag är två par skor rikare! Inte vilka skor som helst. Snygga skor! Hehee. Men inte går det att ladda upp bilder på dem här, näe. Den ena är konstig fil som jag inte orkar fixa nu, den andra hittar jag inte bild på. Skopunkten och New Yorker är de köpta ifrån i alla fall!

Nu drar jag, ciao!

/R


"Fest igår..."

Älskar Johan Glans klippet från Raw Comedy när han snackar om bl.a. minnesluckor, haha. Någon sån kväll blev det då inte igår, tur det kanske. Lyckades se cp ut på vimmelbilderna i alla fall, kan man kalla det talang? Kom iväg till Stockholm igår i alla fall! Och intervjun gick väl som den gick... Blev en bättre fikadejt med Mimmi sen innan det var dags att åka hem till Vässan och till Ellis första spelning med sitt band i Växhuset. :> Vickost var där och tyckte att jag skulle hänga med till Slisk efteråt. Jovisst, om jag fick andra kläder på mig tack?! Det är inte lätt att komma i Vickans kläder, då hon har 1-2 storlekar mindre än mig! Yäyä, bara att work it girl. ;>

Oj, mycket babbel... Snart blir det stallet i alla fall!



/R

Swenglish?

Det här med att översätta CV från svenska till engelska är jobbigare än vad jag trodde. Försöker tänka det som en vanlig skoluppgift när man kunde översätta vilken text som helst i stort sett (tack vare google translate, hE-hE). Tror inte arbetsgivarna ute I Europe godtar knack-engelskskrivna CV:n dock, hmm. Får jobba på det där helt enkelt.
Börjar känna av lite födelsedags yra också!. Nästa vecka ska det shoppas present till en blivande 18 åring och två blivande 19 åringar :> Hejdå mina pengar, haha. Men vad gör man inte för sina vänner, när de fyller ännu ett år äldre? (:

Nu vill mamma att jag ska hjälpa henne klippa odjurens klor, sen blir det fix blandat med lunch. Förhoppningsvis kommer man iväg till Stockholm idag!



/R

Give me all your money

Det här med att jämka är jobbigt. Ska tydligen fylla i någon blankett med typ tusen miljoner frågor, som jag självklart inte fattar någonting utav. Bläh, kan inte någon bara göra det här åt mig? Det eller skatta på min första lön. Näe, med tanke på hur lite jag känner har jag väl 1 krona kvar av lönen efter skatt. 1 krona känns ganska ovärt med tanke på hur många människor ute i Svea som hatar mig nu, tack vare mitt jobb, haha. EEhh! Mamma och pappa får hjälpa mig med den där förbaskade jämkningen helt enkelt ;>

Snart är tvättmaskinen klar, då blir det sjukgymnast! Heipost :>

/R

Ready to fall

Fattar inte vad vissa på facebook nojar om att det snöar, här hemma snöar det inte ett skit? Solen kikar t.o.m. fram då och då, när den har lust typ. Och jag bara allmänt njuter av att jag inte har någonting alls att stressa till idag, tja förutom stallet vid 4 då. Nu har jag spenderat 3 timmar framför tv:n, de resterande tre timmarna ska gå till att städa! My gosh, det behövs verkligen. Dammråttorna är ju för sjutton snart lika stora som marsvinen for crying out loud.

Sätter på dagens städ-spellista på Spotify - Rise Against! Perfa städmusik, perfa musik överhuvudtaget.



Visste ni att...
...Alla bandmedlemmar i R.A är antingen vegetarianer eller veganer. De står även för kampen mot rasismen i punkrocken och är emot omänskliga elchocks-terapier. De vill även, till skillnad från vissa andra band i deras genre, lägga lite mer tyngd på 'det positiva' i deras låttexter. Alla bandmedlemmarna (enligt wikipedia), förutom trummisen, går även efter "straight edge". En filosofi om att hålla sig ren och nykter, alltså avstå från alkohol och andra droger.
Musikvideon ovan, "Ready to fall", innehåller bilder från jordbruksfabriker, rodeos, avskogning, smältande isar m.m. och bandet anser att detta är deras viktigaste musikvideo de någonsin har gjort. Kan ses förståeligt, då värnandet om djurens rättigheter verkar vara en av deras största filosofier och bland det viktigaste som bandet står för.
En del onödig info kanske några tänker, men för mig är det viktigt att veta vad ett av mina favoritband står för och deras budskap. Hellre ägnar jag lite tid åt att ta reda på det än att lyssna på ett band som verkar hur bra som helst, men som senare visar sig vara t.ex. rasister eller liknande. Min åsikt helt enkelt.
Hade jag haft en "gilla-knapp" på bloggen hade jag även "gillat" sångaren Tim McIlrath's kommentar i slutet av musikvideon.
"Every action is a reaction. We've got one planet, one chance."

Ibland behöver man vara lite allvarlig också. Nej, städa var det!! ;>

/R

Segt

Idag är en sån där "jag orkar inte uppdatera" dag. Halva min mun är i alla fall bedövad nu. Skön...t. Fattar väl egentligen inte vad jag var nervös för, det känns ingenting att laga ett hål i tanden? Eller ah, inte med rätt bedövning i alla fall ;>
Nu ska jag leka kock och försöka se Smallville samtidigt, om någon brydde sig. Sen - jobbbbbbbb!

/R

Big day

Laga hål i tanden idag, wuä :'<

Natt filosofi

In every battle, you should ask yourself one thing;
- Is the price worth the sacrifice?


Dear Karma...

...Varför får jag aldrig vara frisk?! Tror världens förkylning kommer att bryta ut imorn - igen. Min hals känns ej okej, min mage (och rygg?!) krampar. Allting är bara helt wuä just nu. Sen att jag var fit for fight på jobbet (-not) gör väl inte saken bättre. Men tja, två orders fick man iväg i alla fall.

Och som grädden på moset så kom jag på nu att jag glömt mitt te som stått och svalnat i säkert en haltvimme. Kul, då var den kall då! Well, det är måndag allt...



/R

Tejpad tjej

Fick ryggen tejpad hos sjukgymnasten i förmiddags. Ska tydligen hjälpa min hållning, speciellt när jag rider. Nog känns det att tejpen är där och stramar, men jag antar att det bara är for goodness sake.
Nu har jag inte direkt tid att skriva här. Skulle träffat Alexanda och Amelia vid halv två. Hinner jag? Näe, hoppade liksom precis ut ur duschen. Men de vet de om. Jag kommer när jag kommer helt enkelt!

/R

"Man har så kul med toffife"

Kom hem från hästarna för ett tag sen. Har varit igång som en liten duracellkanin från halv tre till säkert halv åtta. Var man klar med det ena så var det dags att göra det andra! Maah gaaash... Nu förtjänar att få sitta här med min överblivna toffife och How I Met Your Mother. Strax blir med middag också. Eller lunch. Eller Midlunch? Låter nog bättre på engelska, drunch. Haha. Jaja, mat blir det i alla fall!

För övrigt, min pärla Roberta är världsbäst när det kommer till seriehoppningar. Riktig liten racer-stjärna!

/R

I runaway but I can't let go

Man mår som man förtjänar säger dem... Jag var nykterist igår, plus fyllechaffis efter krogen-äventyret. Jag mår skit bra idag! :> Vilket jag förtjänar att må, eller vad säger ni? ;> Hähä. Idag är det stallet för halva slanten. Skulle varit där tolv... Bloggar jag från hästisarna? Näe, inte direkt va. Får ta mig i kragen och se till att vara där till ett i alla fall!



Empost och jag inne på Pluto toaletten.

/R

Home från Pluto

Lyckad kväll javisst! Lyckad fyllechaffis är jag också! Nu sitter jag med min välförtjänta skål med fil och flingor. Hörs och godnatt!



/R

What is love

Sitter hemma hos Empan nu. Jag är färdig fixad, hon är seg. Hähä. Som det ser ut just nu blir det Pluto för vår del ikväll, annars så... Ja då vet jag inte. Det får kvällen utvisa helt enkelt! Nu måste jag peppa henne till att skynda sig en aning, vill vi komma in på Pluto innan halv tolv då, listan slutar gälla, så är det dags att lägga på ett kol. Ryktet säger att det blir mycket folk...

/R

I'm no Superman

Blev ingen "Rädda Empan" då hennes mamma hann före, inget snabbfix i stallet heller. Det blev "bara" till att köpa min söta, bedårande, lilla digitalkamera! Ja, jag är galet nöjd över den. Medan pappa var inne och nörda på Biltema så testade jag den lite i bilen. Vet inte riktigt vilka miljöer man kan fota instängd i en bil, men kameran fick ett godkänt ändå! Imorgon blir det att premiär-använda den då pappa ska leka kameraman och filma seriehoppningen! Ska bli spännande :> (att hoppa då alltså)

/R

Stress

Trodde jag hade all tid i världen idag, men icke sa nicke. Fick helt plötsligt väldigt bråttom! Ska rädda Emelie hade jag tänkt, och innan det ska jag hinna köpa min rosa digitalkamera och fixa en grej i stallet (som i och för sig tar 2 min max). Lugn Empost, din räddare i nöden är på väg!

/R

Jump competitons

Har (äntligen) fått lite fler bilder från när jag tävlade Mozart för lite mer än en månad sen. På vissa bilder ser det ut som att vi ska gå omkull, på andra som att hästen aldrig har gjort något värre än att hoppa med mig. Haha. Vi kanske inte var det mest fotogeniska ekipaget på tävlingen, men några hyfsade bilder blev det i alla fall!

So, here they come!






/R

Tell that someone that you love, just what you thinking of

Låten har snurrat i min skalle hela dagen. Först nu tog jag tummen ur röven och sökte upp den på Spotify. Varning för insomnia, för jag kommer inte sluta lyssna på den här på ett tag. Den går just nu på repeat. Om och om och om igen. Varför? Absolut ingen aning. Bara dagens låt helt enkelt.



Gillar för övrigt superuppdatering jag har om kvällarna. Är väl då jag har som tråkigast. Typ.

/R

Mmm...

Älskar att bli stabbad i ryggen, älskar även människor som... Ja, jag finner inga ord för det. Men om jag är besviken? Ja, det skulle man väl kunna säga. Och det här med jobb utanför Västerås, och eventuell flytt med det, känns bara mer och mer frestande. Är tråkigt att det ska behöva kännas så, tycker jag. Väldigt tråkigt.

Men för att inte låta allt för äckligt negativ så hade jag en trevlig kväll med Alex i alla fall. Blev mycket prat, skratt och gott att äta :> Tummen upp för den!

/R

Rut m.fl

Jag hoppas ingen i Vässan missat den nya butiken Rut m.fl? Var inne och kikade där för någon vecka sen och mådde som fisken i vattnet! Snygga kläder i Rebecca-stilen, och inte var det sådär överdrivet dyra heller! Nu är jag inne och snokar lite på deras hemsida och har hittat en del "jag-måste-ha" plagg. Älskar att jag har pengar att shoppa för ♥ Nat... ;<






/R

Never trust SJ

Här har jag fixat mig och samlat ihop all energi jag hade kvar sen sjukgymnastiken, så är tåget till Stockholm inställt! Blö, det var ju typiskt. Gick i och för sig ett till vid klockan tre men det blev tydligen lite för sent... Nåja, fick flytta fram intervjuen en vecka, så bättre lycka nästa fredag! Inga inställda tåg då tack...

Vad ska jag göra nu då? Ja, jag är astrött så funderat på en powernap. Någon gång innan åtta kommer i alla fall Alex hit. Då blir det pizza och idol :>

/R

Fredag

Har hyfsat nyligen kommit hem från sjukgymnasten, my gosh någon kommer ha träningsvärk imorn! Men som tröst påpekade min sjukgymnast att jag började få lite mer biceps muskler. Well, träningen ska ju ge någonting i alla fall! :>
Alldeles strax ska jag ta bilen ner till tågstationen och dra mig mot el huvudstado. Har jag inte sagt det? Näee, det har jag inte gjort. Har arbetsintervju i Stockholm idag!! Tvekar på om jag kommer ta jobbet om jag nu får det, kan bli rätt tufft att pendla (om inte systeryster erbjuder sovplats förstås). Men men, kan vara kul att se hur långt man kommer :>

Nej, dags att göra mig lite "intervju-fin", hehe. Heipost!

/R


Cause I'm bored (sort of)

Stava ditt namn utan några A (hela): Rebecc.
Har du ont någonstans just nu? Överallt och ingestans. Ryggen kanske?
Är du singel? Ja.
Vad är ditt favoritnummer? 3.
Favoritfärg/färger? Blå och lila.
Hatade färg/färger? Hatar väl ingen färg, men har alltid tyckt att svart, grå och brun har varit rätt trista färger.
Är du nöjd med ditt liv just nu? Skulle man nog kunna säga.
Vart önskar du att du var nu? Just nu är jag obsessed i Australien, så vore inte helt fel att vara där.
Vad borde du göra just nu? Tvätta och städa.
Kan du nå dina fötter med raka ben? Så pass vig är jag faktiskt!
Är du kär i någon? Pass.
Kan du skruva tungan? Skruva?
Har du någonsin velat bli läkare? Nej. För mycket blod har alltid äcklat mig.
Vad drack du senast? Varm choklad.
Vem pratade du senast telefon med? Pappa.
Är du glad? Stundtals och för det mesta.
Är du piercad någonstans? Isf vart? Öronen och naveln.
Vad har du för planer för ikväll? TV och sova?
Hatar du folk som ljuger? Då hade jag hatat många i så fall. Svaret är nej alltså.
Föredrar du "mjuka" eller "tuffa" killar? Har nog alltid varit lite svag för bad guys, men i slutändan trivs jag nog bäst med "de mjuka".
Föredrar du blonda killar eller brunhåriga? Platina blondt har väl aldrig varit riktigt snyggt på en kille, enligt mig.
Har du gjort något som du inte kommer kunna förlåta dig själv för? Har säkert hänt tidigare, men det är väl bortglömt/förlåtet nu.
Har du någonsin velat ha någon som du vetat att du aldrig kan få? Allt för ofta, hehe.
Hur är det mellan dig och dina föräldrar? Bra skulle jag nog säga.
Tycker du om ditt liv? Why not?
Vad tycker du mest om i ditt utseende? Hmm... Skulle nog säga mina ögon.
Förlåter du eller glömmer du? Är (tyvärr) väldigt dålig på att förlåta. Är långsint och det väldigt länge, så tillslut glömmer jag väl bort vad det är jag är sur på. Haha.
Har du mest tjejkompisar eller killkompisar? Blir väl tjejkompisar.
Har du någonsin masserat någon? Haha, ja.
Vad är du rädd för? Ormar! 
Har någon försvunnit ur ditt liv? Ja.
Har du någonsin haft någon på hjärnan som du bara inte kan släppa? Jaedå.
Önskar du att du var en av motsatt kön? Ibland. Tjejer småtjafsar så ofta och snackar skit. Killar är mer rak på sak. Skulle också vilja ha den egenskapen bland tjejer.
Lyssnar du på låtar som får dig att tänka på gammal kärlek? Kärlek och kärlek. Gamla kära minnen kan vi väl kalla det istället. Svar ja.
När grät du senast? Oj, tror det var när min kamera blev stulen.
Saknar du en kille just nu? Pass.
Saknar du en tjej just nu? Jag saknar två tjejer som jag träffar allt för sällan p.g.a. att de inte bor i Västerås. Erica och Mimmi.

There is a God

Åh, vad jag är stolt över mig själv idag! Har som sagt tyckt att jobbet gått nära på skit ibland, får ingenting sålt. Men idag, då fick jag iväg hela tre orders! Gah, första gången man gick från jobbet med ett leende på läpparna! Det lönar sig att skicka iväg än bön om jobbsaker då och då :>

Näe, ska se det sista av Simpsonsfilmen nu som går på 6an. Plus att datorn dör när som helst. Glad tjej signar ut!

/R


En dag på Erikslund

Drog med mig Sebbe ut på Erikslund idag för att titta på digitalkameror och skor. När jag nämnde ordet skor trodde jag aldrig att han skulle vilja följa med, men snäll som han är så gjorde han det i alla fall ;> Eller så är det jag som har bra övertalningsförmåga. Hehe. Hittade två "kanske-skor", men däremot blev jag kär i en söt, liten, rosa digitalkamera :> På lördag, om inte jag hastigt changes my mind, så är den min. Hihi!

Jag och Sebbe hittade även tv-spel inne på Media Markt, ett Ghostbusters spel. Haha, Sebbe var ju bara tvungen att testa...



Dags att tagga jobb!

/R

Trött tjej

Wuä, måste diska, städa och tvätta och jag har noll ork till något utav dem. Livet är inte lätt när man är lat. Att surfa på datorn, liggandes i sängen under täcket och slökolla på tv var mycket roligare, haha. Och varmare. Tror huset börjar bli ett kylskåp igen. Well, det är ju antingen det eller bastu man har att välja mellan -.-

Nej, dags att sätta in nästa dos med kläder in i tvätten. Typ nu, eller ah snart. Kanske om 10 min, en kvart, eller någon gång bara helt enkelt. När jag hittar orken igen :>

/R

Well

Man vet att det har gått för långt när man drömmer att man är en telefonförsäljare, haha. Dock gick det mycket bättre i drömmen en vad det gör på riktigt, hehe. Men vem vet, det kanske var en sanndröm? Jag menar, hoppas kan man ju alltid?
Nej, ska gosa klart med min gosis som jag har i famnen nu, sen blir det fix och trix följt av en lunch på stan med Matilda. Ska även hämta ut mitt pass, dejta arbetsförmedling och utmana Rocklunda spåret med Hanna. Tagga för ännu mer träningsvärk!


Sötis!

/R


Sötis hästis

Lite bilder från min och Pelles höstpromenix idag. Perfekt väder, nästan perfekt häst (om man skippar det faktum att han skiter fullständigt i när jag "tillrättavisar" honom). Att sköta den hästen är som att ta hand om en envis snorunge ibland, haha. Men... Han är rätt söt. Och gullig. Följer efter en som en liten hund på promenad (om han inte ser mat då, då är det heipa!). Söt hästis, som jag tycker väldigt mycket om ♥


Kan för övrigt inte fatta att jag stått ut med den här hästen i snart 5 år! Haha, ja han är ju inte tråkig att sköta i alla fall, det kan jag säga direkt ;>

/R

Want you to make me feel like i'm the only girl in the world


Ååååh

Kommer hem, sliten från jobbet, sliten med träningsvärk, sliten med mitt huvud, etc. Vad väntar på mig då? Jo min favorit american pie film på 6an! :> The Naked Mile, så skön, så rolig, och framför allt, så söööööt! De flesta höjer väl bara på ögonbrynet när jag säger det sista, haha. Med tanke på att det är en American Pie film, med tanke på namnet?! Hähä. Donno, nånting med den som gör den så himla söt (på slutet då alltså) och bra bara ;> Vad det är för något? No idea... Dock kunde det väl dra ner på svordomarna dåee, meeeen ingen film är perfekt (eller jo, kanske, typ, hitta nemo? :>)

Nu ska jag kolla på filmen istället för att skriva här :>

/R


Slå mig

It's freaking unbelievable. Jag tittar faktiskt på Paradise Hotel! Jag äcklas, samtidigt som jag inte kan byta kanal... Fattar inte att folk i min ålder går med på det där och söker dit. Man kan ju liksom inte påstå att de inte vet vad de ger sig in i. Nja, ibland har jag funderat på vad kul det skulle vara  att vara med och spela den där ultimata nunnan! Vägra ha sex, inte dricka, gå och lägga sig klockan åtta varje kväll, vara allmänt sådär "tråkigt-dryg" och pain in the ass. "Ska du verkligen dricka det där?" "Nej, nu är du lite för nära mig" osv. Haha. Bara för att driva liksom. Och bara för att jag har tråkigt. Typ. ... Haha.

/R

Trött tjej

Tänkte skriva blogg, tänkte skriva om min dag, tänkte skriva om hur dålig jag är på mitt jobb. Men näe, jag orkar för tusan inte. Jag vill ha något att äta. Men får inte. Inte småäta Rebecca, inte bra.
Imorn får jag åka till mina söta hästar i alla fall, som jag i och för sig såg igår också. He-he.

Nu börjar Lite Sällskap igen. Ciao.

/R


Give me a break...

Svettas som en gris i mitt rum just nu. Stör mig på att det antingen är supervarmt eller superkallt i det här huset. Aldrig kan det då vara mitt emellan! Får väl sitta och svettas här en kort stund till, mammsen ringde precis och undra om jag kunde hämta henne och pappa på stationen. Lyxpäronen har varit på tvådagars kryssning till Riga, jag menar, ge mig det? Skulle inte vara helt fel, gärna gratis också. He-he.
Skulle vara där tolv, jag sitter fortfarande i pyjamas. Eh... dags att fixa sig kanske? På med träningskläderna bara, efter hämtningen blir det ut och springa!

/R

Ny vecka, nya möjligheter

Sitter och har tråkigt, kikar på How I Met Your Mother och planerar veckan. Jobb måndag, tisdag, torsdag kväll. Ridning onsdag kväll. Vad ska jag göra under dagarna? SPRINGA!!! Jag och Hanna har tryckt i oss nästan en hel daimtårta, och klockan är nu efter tolv och mitt nyttiga liv har börjat. This time, I MEAN IT!!

Ha så kult när ni sover, det gör väl jag snart - i hope. Heipost.



/R

Eller...

Fått ett intressant mail.
Väldigt intressant.
Så intressant att jag nästan börjar tveka.
Shiet, hoppas någon stoppar mig innan jag hinner ångra mig.

10/10-10

Epic datum... Hur firar man något sånt? Är det något som ens är värt att fira? Jag menar, vad ska man säga? "Happy 101010-day!" Fira eller inte, större delar av eftermiddagen ska spenderas i stallet i alla fall, sen under kvällen tänkte jag försöka flörta över Hanna hit ;> Får se om jag lyckas eller inte, men jag vill då inte sitta hemma själv ikväll igen!

Älskade för övrigt min morgonfrilla som jag hade när jag vakna imorse. Krusty the clown 2 typ!

/R

We are His portion and He is our prize
Drawn to redemption by the grace in His eyes
If grace is an ocean, we're all sinking
So heaven meets earth like a sloppy wet kiss
And my heart turns violently inside of my chest
I don't have time to maintain these regrets
when I think about the way

Ha så kult

Kul att alla verkar ha ett liv ikväll, utom jag. Jag har i stort sett ingen energi att göra någonting, men jag är samtidigt så GRYYYMT UTTRÅKAD!!!!!! Inte kul att vara helt själv, speciellt inte när man är ensam hemma över natten också :< Vad tusan finns att göra?!

Heelp meeee.

Stallet hela dagen varje dag

Körde en riktig heldag ute hos hästisarna idag känner jag. Trodde ett tag att jag aldrig skulle komma därifrån. När en sak var klar var det något annat som jag var tvungen att göra. Nåja, ska inte klaga. Kan ju inte påstå att jag inte trivs där liksom :>
Nu har jag precis ätit klart så snart blir det duschen. Sen... Ja, vad händer efter det? Vad händer ikväll överhuvudtaget? Det återstår att se. Skulle höra av mig till Johanna och Niki om jag blev allt för uttråkad i alla fall, om jag fattade det rätt, haha. Kanske når tråkighetsfaktorn lite senare, så småningom, ganska snart. Typ... Nu?

/R

Lördag, underbara lördag

Klockan är i skrivande stund 09.10 (på en lördag) och för tio minuter sen kom jag in efter en morgonrunda i skogen (på en lördag). Den ni!! Hade ångest efter allt sockrigt jag stoppade i mig igår och tänkte att denna lördag skulle minsann inte bli som alla andra! Går man inte ut loch drygar på krogen kan man passa på att lägga sig i tid, gå upp tidigt och börja dagen med en powerwalk/jogging tur. Riktigt skönt faktiskt! Dock tror jag inte detta blir någon vana, på morgonen (speciellt på lördagar) är min favoritsyssla att zåva, hehee ;>

Nu ska jag fortsätta äta upp frullen, sen blir det stallet kl tio för lite planering av spökövernattning och lucia. Ciao!

/R

Grattis Rebecca


Du har fått dina första parkeringsböter!

Morning entertainment

Känns lite sorgligt att man har lärt sig tv-tablån - även på morgonen. Vaknade strax efter halv nio idag, då är det först Jims Värld på 6an, fram till runt halv tio då det är Smallville. Sen, tjugo över tio, är det Våra Bästa År på 3an. Haha. Efter det blir det inge mer tv utan då har jag (förhoppningsvis - hehe) tagit mig upp ur sängen. Som sagt, förhoppningsvis.
Har hittat två nya snyggingar att avnjuta såhär på morgonkvisten. Justin Hartley från Smallville och James Scott från Våra Bästa År. Ett ord: M-hm.



/R

In love with a fairytale

Vet inte om rekryteringsmässan gav så mycket, gav in 4 cvn varav 2 till Norge. Heja mig eller något? Stressigt inlägg, Sebbe kom precis. Ciao.

Torsdag morning

Sitter med ett marsvin, tittar på Våra Bästa år, funderar på om mina cvn kommer räcka till rekryteringsmässan. En seg morgon med andra ord. Konstig dröm hade jag inatt också, tror jag drömde att jag var taxixhaufför om jag minns rätt? Haha. Well, kanske var en sanndröm. Kommer agera liiite taxi idag. Skjutsa mamma till jobbet så hon kan skriva ut mina cvn, hämta Miranda, skjutsa hem mamma och sen åker jag och Mirren till r-mässan. Bara tagga nu då.

/R


Uss...

...Vad dålig jag blivit på att blogga. Ny header vill jag ha också. Kan man få allting man vill ha här i världen? Eh, tror svaret blir nej va.

Skulle gärna visat bild på mitt nya (tunna) hår också, men ser ut som en säckpotatis i ansiktet för tillfället. Ja, jag vet. Det är håret som ska visas, men det går inte att förneka att ansiktet följer med som en liten bonus på kortet i alla fall, eller hur?.
Bonus, det är någonting jag också skulle vilja ha. En fet jobb-bonus. That's right, ge mig jobb utanför landet (och gärna en lägenhet/boplats också). Vore perfa just nu.

Well, får se vad man åsdtakommer imorn på rekryteringsmässan..? Finputsar cv:et "för fullt"!


Kände att det var dags för någon/några bilder igen... Jag för några dagar sen när jag promenerade med Hanna ute på Björnön. "Operation - Rädda gummibåten" - failed. Haha jag är tråkig...

/R

Blogg var det...

Lösåret ute - check!
Och mitt hår är assstunt nu ;< Men det kanske det är värt? Hade så mycket tovor i mitt löshår tidigare så det var sjukt, gick ju knappt att borsta igenom håret ens. Nu är det borta och jag är mörkare blond. Var ju så sugen på mörkt brunt hår MEN - efter operation blondie i våras förtjänar håret en semester eller två från helfärgningar, haha.

Nu blir det att tagga jobb om 25 min, får se om man får några orders idag... Gah, ge mig energi?!

Bilder på håret kommer, om jag orkar...

/R

MITT HUVUD!!

Serri, har jobbat på Silentium i två dagar och jag är redan helt slut på det... Igår somnade jag i stort sett dirr när jag kom hem och idag är det enda jag hör i min skalle "Hej jag heter Rebecca Nyström och jag ringer på uppdrag av Telia, jag söker blablabla". Vet inte hur många "nej", "inte hemma", "VI VILL INTE HA NÅGOT" som jag har fått som svar idag och TROTS allt det ska man fortfarande låte lika glad och trevlig som om man aldrig haft något roligare jobb i heeeela sitt liv. My gosh.
Skyller absolut inte på Silentium, menar bara att jag kanske inte platsar för det där telefonförsäljar-jobbet. Okej, jag är ny, ovan m.m så jag tänker ge det här en månad i alla fall. Fick ju åtminstone iväg en order idag! Han jag ringde då verkade inte ha hört något bättre erbjudande på länge, haha.
Fick även tag på en annan rolig filur igår...

Jag: "Hej jag heter Rebecca Nyström och ringer *blablablabla*, är blablabla hemma?"
Mannen i huset (I guess?!): "Nej hon är inte hemma."
J: "Okej men då ringer jag någon annan dag."
MIH: "Gör det du. Förresten.."
J: "Ja?"
MIH: "Är du singel?"

HAHA?!

Well, imorn är det äntligen frissan klockan tio noll noll. Extreme hair makeover, here I come! :>

/R

Ehh...

Eh, nej ingen blogg idag.
Eh, ja jag är seg idag.
Eh, trött med för den delen.
Eh, dåligt humör, dålig dag (i början i alla fall), dåliga program på tvn.

...

Eh, hejdå.

Off to... ???

Känner bara att jag allt mer och mer vill ta en paus från Sverige. Varken orkar eller vill vara kvar här som det känns just nu. Eller ah, åtminstone vill jag bort från Västerås. Men om jag ändå ska bort härifrån kan jag väl köra på stort och flytta utomlands på en gång? Så äckligt trött på allt... Men samtidigt ändå på ingenting?
Nej, en paus från det mesta skulle sitta väldigt fint nu. Kan ju alltid flytta ut och isolera mig i en koja i skogen någonstans. Stänga av mobilen, vägra mobilt bredband m.m. Dock ska musiken med, den kan man knappast ta en paus ifrån! Eller...?

Nåja, allting löser väl dig på ett eller annat sätt, som det brukar göra :> Thank God (bokstavligen) for that!

/R

Hemma från huvudstaden

Tror jag glömde hjärnan kvar i Stockholm, my gosh... Nope, inge bakis här inte! Däremot bara grymt, äckligt trött. Måste ge beröm till mig som orkade upp kvart över 9 imorse, allt för att hinna luncha med Mimmi innan det var dags för hemfärd. Vad gör man inte för att hinna träffa sin kära stockholmsvän medan man ändå är i huvudstaden? :>
Igår då? Undrar om det ens är någon idé att berätta vem vi hängde med hem till, för ingen människa kommer väl tro på mig i alla fall haha. Tror jag skippar den biten. Den som är nyfiken och undrar får fråga helt enkelt.
En upp- och nervänd kväll vart det i alla fall (ur mitt perspektiv), en förbaskad berg och dal bana. Men som jag fattade det som slutade väl kvällen rätt bra till slut :>

Nej nu blir det en dejt med duschen, heipost!

/R


Nostalgi på G!

80- och 90-tals party på Pluto imorn! Så är det 19-års gräns ;PPPpPpP Usch, jag som tänkt hur länge som helst "Tänk vad kul med Nostalgi-tema på krogen någon gång!" Så när det väl är det så har man inte åldern inne, tyvärr. Blä på den. Nåja, man kanske could give it a try i alla fall och se vad som händer? Är ju inte värre än att vakten portar en kanske?
Jag har blivit riktigt hooked på en nostalgi låt som går mer än en gång på reklamerna just nu! Sätter sig på hjärnan dirr, ljuva 80-tal ♥



Sen att det är sämst kvalité är en annan sak...

/R

Såååååå otaggad

Bläää, jag mår illa, jag är trött, jag vill ha en drickyoughurt. Iiinte speciellt taggad för Stockholm nu - fortfarande. Speciellt inte då jag nu tydligen ska ta ett tåg 5 timmar senare än det första som jag tänkte ta. Konstig mening, ja. Jag är konstig just nu, och hungrig. Godnatt.

/R


ZZZzz...

Tror rubriken säger det mesta.
Har för övrigt kommit fram till vilket sämst program Våra Bästa År egentligen är, men ändå fortsätter jag att kolla? Måste för tusan se sista avsnittet (som i och för sig inte lär komma inom de närmsta 40 åren...) Haha.
Nej dags att sluta leka zombie och börja tagga till, klockan tre är det nämligen tänkt att jag ska sitta på tåget till Stockholm! Där blir det först förmodligen en träff med min saknade vän Mimmi, och senare möter Hanna och Maria upp mig för en liten "Stockholm by night" kväll! Som det är just nu är jag 0 taggad, men det ändras väl senare (förhoppningsvis)...



/R

RSS 2.0