Super OS

Fem milen avslutades precis - den nästa sista grenen i OS 2010, och den sista grenen med svenska deltagare. Känns skönt att avsluta med ett brons där, och får tacka Johan Olsson som tog Sveriges sista och elfte OS medalj.

5 guld
2 silver
4 brons

Sjukt bra OS om du frågar mig, sjukt tråkigt att det är över. Vad ska jag nu titta på? :< Vad ska jag nu skriva om?! Hahaha. Vem vet, vissa kanske bara kommer tycka det är skönt att slippa läsa om massa OS ;> Jag kommer bara tycka att det blir trist. Får väl börja skriva om älgar eller ngt istället :>

Strax börjar det sista OS spektaklet, nämligen hockeyfinalen mellan Kanada och USA. Snälla, låt USA vinna!



/R

Suck it

Jo men kvällen igår var ju kul? Ehe.
Att så mkt skit ska hända på en kväll. Att man ska lyckas hamna emellan också.
Inte hjälpte det att självaste Björre Rosenström var där heller.

It sucks.

Åååååh....

JA, jag är fortfarande sur. Jag har varit sur de senaste 13 timmarna. Sverige suger. Livet suger. HOCKEY SUGER! Gaaaaaah. Hur kaan Sverige åka ut i kvartsfinalen?! I kvartsfinalen?! Näe, det är så hiiimla skitbajssug dåligt som det kan bli. Nej, men det är lugnt. Det är ju OS igen om fyra år. Åååååååh.

Allt suger så himla hårt just nu. Men curlingtjejerna gick tydligen vidare till OS-final (jag menar, alltid något?). Damkronorna spelar även bronsmatch nu mot Finland, kul att något svenskt hockeylag kommer nånstans i turneringen i alla fall...

Nej, nu ska jag fortsätta sura vidare och titta på Vampire Diaries.

/R


Inge snygg.

Hate these days.

Hockey suger.

OS guld, OS guld, OS guuuuld!

Sverige tog precis OS guld i herrarnas stafett 4x10 km - överlägset! Marcus Hellner, Sveriges sista åkare, hade t.o.m. tid att kunna buga och bocka inför publiken (för att inte tala om att hämta den svenska flaggan) när han gick upp på det sista upploppet. Har man tid med sånt ligger man nog väldigt långt fram, för att inte tala om att man har bra självförtroende. En annan hade bara ramlat och blivit omkörd om man hade försökt visa sig lite stöddig, he-he.

Nu ska jag fortsätta oroa mig inför morgondagens kvartsfinal mellan Sverige - Slovakien. Usch, blä på "vinna eller försvinna" matcher! :<

/R


Kvällens filosofi

Jag var nyss ganska ledsen för en sak. Nu kommer jag inte ihåg vad det var för något.
Hmm... Kanske lika gärna bra? Kan man vara glad för en liten stund iaf :>

Skit, nu kom jag på det.

What the...

Nu var det en som bara var 17 år gammal! Vad är det här för ungar egentligen, värsta sportkrigarna eller?
Crap, jag skulle också vilja vara med i OS...

Backhoppning ftw

Sitter och tittar på backhoppning i OS, tycker det är så himla coolt! Har bestämt att det är något jag måste testa någon gång i mitt liv, dock kommer jag aldrig våga. Haha... Sjukt hur högt dom flyger efter dom åkt ner för den där stora ruschekanan, jag skulle väl bara tippa rätt ner och bryta alla ben i kroppen istället.

Var en som åkte för ett tag sen som bara var 18 år. 18 år!? Det är ju som om jag skulle vara med och tävla i OS nu! Haha. Det skulle vara grejer det. Rebecca Nyström from Sweden wins the olympic gold medal in... Ja, i vadå? Städa blodiga boxar kanske?

Oh juste, Sverige vann matchen mot Finland imorse! :>

/R

Cozy Horse

Min pärla blödde idag. Ganska Mycket. Så mycket att hon lyckades bloda ner en hel box. Inte vilket blod som helst - "slajmblod". Vem fick städa upp och skura i ca en timme? Jag. Vem fick göra rent hästen och få henne att se ut som en häst och inte en röd dala pålle? Jag. Krubban med "slajmblodet" var äckligast, vem fick kväljningar? Jag.

Nåväl, hon lever och jag lyckades låta bli att bli helt nerblodad.


Pluttan min.


Hej min blogg handlar bara om OS

OS-silver till Anna Haag i dubbeljakten och svensk seger mot Vitryssland i hockeyn!
Det andra kändes skönt, hade inte varit roligt med en ofavorit i repris från Salt Sjö City -02.
3-4 förlust i en OS kvartsfinal efter ett skott från mittlinjen som av någon psykande anledning går in. Blä, sånt är så himla fult.

Ge mig hellre något snyggt som det här.



/R

Congrats Anja Pärsson

Världens vurpa i störtloppet igår, OS-brons i slalom idag!


Prove it!

Tänkte bara bevisa att jag är vaken och faktiskt tittar på hockeymatchen. Eller ah, nu "tittar" jag igen. Det händer inte så mycket, förutom att kommentatorerna babblar på och att Sverige leder med 2-0. Det gillar vi. Det gillar vi starkt.
Det vi gillar mindre starkt är att jag antagligen kommer missa nästa match mot Vitryssland på fredag. Sånt suger rent ut sagt. :< Jag som skulle se varenda match och missar redan den andra. Så bra gick det med den saken.

Nu är matchen slut och jag ska sova. Upp och hoppa om 3 timmar igen!

/R

OS freak

Sitter här för typ tredje kvällen i rad nu och tittar på OS. Eller "tittar", jag sitter och glor in i datorn men kollar upp mot tv-skärmen när kommentatorerna börjar gapa och skrika. Då vet man att det är någonting på gång. Nyss var det en skidåkare som lyckas glida ut från banan och ramla ner 2 m utanför. Aj?
Men klockan 01:30 inatt är det äntligen dags för den första matchen i herrhockeyn för Sveriges del. Jag kommer nog knappast lyckas hålla mig vaken till dess, utan istället sätter jag på alarm vid den tiden så kan jag sova lite tills dess. Cause there's NO WAY att jag ska missa en enda liten skit hockeymatch under detta OS. Aldrig, aldrig, aldrig! Höhö.

Känner mig som värsta OS nörden, speciellt när det gäller vinter-os. Kan skylla på att det faktiskt bara händer en gång var fjärde år. Precis som skottåret, he-he.


/R

Grattis Sverige

Heja! För drygt 1 timme sen tog Sverige sitt första OS guld i Vancouver i längdskidåkning, tack vare Charlotte Kalla.
Hm... Längdskidåkning är väl kanske inte riktigt min grej, men ett guld är självklart aldrig fel. Inte OS (när det går som smort) heller!
Dock är det fortfarande hockeyn som jag ser mest fram emot. Sverige spelar sin första OS match natten onsdag till torsdsag. Trött Rebecca i skolan då? Självklart, här ska ses hockey och hejas på Sverige!



/R

Kvällens filosofi

Ja, vad ska man säga? Man lyckas alltid på något sätt... Känner att det inte riktigt har varit min dag idag.
Dock är jag helt kär i "Prinsessan och grodan" filmen. SÅ SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT! Säger bara grodkärlek<3 Hahahaa....

Hej värt inlägg hejdååååe


Crap, it's valentines day

Den här dagen suger faktiskt inte lika mycket längre som den gjort tidigare år. Antagligen för att jag vant mig vid att alltid vara singel på den här dagen, he-he. Dock blir jag ändå morr på alla människor som måste visa hela världen hur dom fullkomligt bara ÄÄÄÄÄLSKAAAAAAAR den här dagen för dom har alltid någon SÅÅÅ SPEEEECIEEEEEEELL person att fira alla <tre's dag med (give me a break). Jag har faktiskt också någon SÅÅÅ SPEEEECIEEEEEEELL person att fira den här crappy dagen med (Hanna, haha). Vi ska tjocka oss med chokladhjärtan och fira att vi är singlar och får göra VAD VI VILL!!! Mohahaha...

Ja, jag vet. Jag är bara sorglig.
Snart ska jag hem till Västerås. Hört att solen skiner där i alla fall (?).

/R

Blogin' from Sthlm

Here I am. Jag har överlevt både tåg och tunnelbaneresa och nu sitter jag här framför Mimmipimmis dator. Det real fun börjar om ca 3 h, så jag har tid att sova tills dess haha. Är så freakin' trött efter en av de segaste dagarna i världshistorien (and I love it ♥). Har gjort absolut ingenting (fram till 2 då jag fick börja panik packa osv, he-he...)
Nu ska jag ut igen till Mimmsan I think, och leka lite social :d hörs!

/R

Kvällens filosofi

Hmm... Dags att börja lära sig att säga nej?
Dags att börja lära sig att leva med vänster arm om inte annat.

Akuten = My second home

Har spenderat 8 timmar på sjukhuset idag och blivit undersökt av sammanlagt 8 läkare/sjuksköterskor m.m. Varför? För en överansträngd ful muskel! Worst monday ever! Nåväl, ska väl vara glad att det inte var läkarnas misstanke nr 1 i alla fall.
Tur var så hade jag Hannabanan med mig under hela sjukhus vistelsen, och vem har sagt att man måste ha tråkigt bara för att man är på ett sjukhus? ♥ (Okej, stundtals kunde det vara riktigt tråkigt.)





Nu ska jag sova (finally). Godnatt människor.

/R

Ultimate Girl Weekend

Denna helg har bestått av tjejsnack only. Först tjejmiddag i fredags, sen Eskilstuna på ungdomsledarprojekt från igår till idag. Ett projekt bestående av säkert 59 tjejer och 1 kille. Lucky for him.
Störtskön helg har det varit i alla fall! Totally awesome, och skönt att kunna åka iväg från Gurkstaden och relaxa någon annanstans. Dock kunde jag gärna varit kvar i E-tuna mycket längre men det är inte så mycket att göra åt det. Betalar inte gärna för det där lyxhotellet själv, he-he... Nåja, bara att blicka fram mot Stockholm på fredag (om nu min cp arm får bestämma...)







/R

Klubba


äj klubban god?


jebecca taj jeda på det.


hmm...


hmm..!


jätt god ändå.


lite suj kanske.


ellej ganska suj...

Sent...

Har precis haft en liten tjejmiddag hemma hos mig, det var myspys.
Nu ska jag städa upp och diska, det är inte lika mys...

Cooking

Dags att hacka lök!

Foodstyle


ätej mat


maten god?



nee, inte dijekt...

RSS 2.0