Logik 2.0

Hur kommer det sig att när det väl faktiskt händer saker i ens annars rätt ointressanta liv så bloggar jag ännu mindre än i vanliga fall? Nåja.
Till och börja med hade jag världens mest awesome birthdayparty i fredags! Hade nog aldrig kunnat samla ihop fler sötnosar på ett och samma ställe - t.o.m. Alex "hatar-Malmö" Frostis var här! Fått jättefina presenter och, ja... lite intressanta presenter (revbens nånting och Justin Bieber skiva, well tack Sandi, Simon & Marcus!) Jag hade iaf quite the time of my life och var en lycklig hög-på-livet duracell kanin hela kvällen. En stor fet puss och TACK till alla som var här! Hoppas verkligen alla hade lika trevligt som jag :>

Men hur awesome det än var är detta faktiskt inte den största händelsen of the last week. Sent i söndags kväll blev jag moster för andra gången till världens sötaste bebbe! En 4,5 kg stor söt bebbe, mycket att älska med andra ord! Och om två dagar ska jag få gosa med henne!!! Can't wait ♥

I söndags hade jag även min live-kamera debut på United Heartbeat, OM jag kände mig grymt cool efteråt!
 Världens bästa Sebbe har också varit in the neighbourhoods och umgåtts:>

Bilder på Li kommer... Ja, när jag tagit några. Bilder från i fredags är jag dock generös på.


Och en typisk "dagen-efter" bild a.k.a Jonnalainen & Beccolainen

/R

21!

 
Det känns på något sätt fel att vara, ja vad ska vi uttrycka det... "hängig", när man går bibelskola... Well, hade en SÅÅÅÅ BRAA födelsedag igår! Blev väckt med sång, mina roomies hade gjort frukost, klassen överraskade mig i skolan (dock kom jag på dem men det är ju tanken som räknas ;)) ) och sen firades lilla jag på allas vår Chokladfabriken!
Det som gör mig mest nöjd över min födelsedag är att se hur så många människor anstränger sig för att jag ska få en så bra dag som möjligt. World's sweetest! ♥
Kan inte annat än säga att det känns rätt bra ändå att bli 21! :>
 
Nu har jag en presentation att öva på inför imorgon... Känns.. bra...
 


/21 year old R

Sista två timmarna som 20 åring

Kändes illa.... Nu känns det helt okej!
Livet som 21åring ska banne mig bli så mycket bättre än livet som 20! Life, let's go!

Hard life

Håller på med världens jobbigste skoluppgift. Lika jobbig som en huggorm. Okej, har nog haft värre i mina skol-dar. Mer jobbig som när man ska duscha och ser en sån där dryg äcklig liten spindel som kryper omkring. Eller myror som vägrar dö när man dödar dem. Vet inte ens vad jag själv skriver om. Men spelar det ens någon roll. Jag menar, är någon ens inne och läser här? Ekooo-oo-oo-ooo.
Nåja, spyr och ger upp på uppgiften just nu. Får offra min lördagkväll till att skriva klart den istället. Såhär glad är Rebecca över det.



Behöver min sömn, håller på att bli sjuk. Jag som verkligen har NOLL tid att bli sjuk just nu!! Jag vet, när har man någonsin tid för sjukdomar blablabla. Men denna gång har jag knappt en sekund ledig till att vara sjukling! Förkylning, du får hålla på dig en vecka + två dagar till...

Livet på mestadels shakes går dock bra.

/R

Sighs

Händer inte så mycket intressant i mitt liv för tillfället.
Gått på shakes i tre dagar nu. Ja, inte gått på dem kanske. Mer... druckit dem? Två ggr om dagen + två bars + en vettig middag (som absolut inte fick vara pan pizza, skit) + massa piller på det = slimmy Reb till beach 13. Heja mig!
Håller även på med en presentation till skolan! Ska snacka om 10 steg till att tänka som en svensk. Resultat: Sådär, skriver mer här än vad jag borde göra på min powerpoint. Liksåm.

Så fyller jag år om en vecka och en dag också! Har åldersnojja som himla vanligt. Wuääääh. 21 låter som en läskig ålder.

/R

Bättre sent än aldrig

Grattis världens bästa mamma som fyllde år i torsdags! ♥

Fina årsresuméer kommer sent

Kommer förmodligen vilja döda mig imorgon för att jag sitter här och skriver istället för att snarka mig till sömns. Hela dagen imorn ska gå åt till att förebereda ett 10 min tal om.... Ja, det var det jag skulle kommit på idag. Fail chey.
Nåååja, istället för plugg kommer här väldigt många radar om bergochdal-bane 2012. Enjoy.

Något jag lärt mig detta år är att bara för att ett år börjar extremt bra betyder det verkligen inte att det kommer fortsätta så. Det här året känns det som att någon tagit mitt liv i någon himla kula, skakat om det som bara den för att sedan kasta ut det i en enda röra. My gosh.
Jag tänker vara brutalt ärlig och säga att i stort sett hela året har jag känt mig i kasst tillstånd. Hade väl några bra veckor i januari och i augusti. Annars så, bläh. Har bara velat spytt på alltihop och skita i att städa upp efter mig. Jag har inte bara fortsatt att inte städa upp mitt liv, jag har även sårat andra människor - vissa mer än andra. Men den personen jag förmodligen sårat allra mest detta år... Det är nog mig själv.
Så många dagar jag inte velat resa mig upp ur sängen, så många dagar jag gråtit mig själv till sömns, så många dagar jag... Ja, jag vet inte. Det har inte varit ett bra år helt enkelt.

MEN! Detta har tvingat mig till förändringar. Vissa förändringar i desperata försöka till att lyckas gå vidare, vissa när jag inte orkade bry mig om konsekvenserna längre, men vissa i ren "I'm sick of the same shiet" anda! Det var nog längesen jag faktiskt försökte ta tag i en hel sommar och göra det bästa utav den t.ex! Försöka åka bort så mycket som möjligt, försöka passa på att njuta av de få (typ 3 st) soliga dagar vi hade, försöka umgås med mina vänner så mycket som möjligt + jobba 70% på det! Tycker jag är då rätt duktigt i alla fall.
Jag och Hanna tog efter flera års prat äntligen tag i vår tågluffning! Nog för att den blev kortare än vad vi räknat med när vi första gången planerade, men det är fortfarande ett FETT minne för livet! Så kul vi hade och så knäppa saker vi råkade ut för, och sååå tröööttaa på tåååååååg vi var efter resan!! Haha.
Kommer fortfarande vara övertygad om att Rom och hela Italien är ett ställe jag definitivt måste tillbaka till! Jag blev kär i ett land ♥

Men den största förändringen av alla dessa år som ändå ger 2012 ett jäkla stort plus i kanten - jag flyttade Ä.N.T.L.I.G.E.N från Västerås!!! En stad jag - utan mitt eget samtycke - trodde jag definitivt skulle spendera resten av mitt liv i, som en fånge. Jag skulle alltid vara kvar där, skulle aldrig komma därifrån, aldrig testa på att bo någon annanstans... Och precis i detta tillfälle skriver jag nu från Malmö. Min nya stad och mitt nya hem, en idé som kläcktes för ett år sen men som jag aldrig trodde jag skulle genomföra, och nu har jag bott här i snart 5 månader. Är inte det bara helt sjukt?! :>

2012 tog mig även till en slagpunkt då jag insett hur värdelös jag är på egen hand, och hur jag trots alla försök inte kan klara mig själv och komma ut välmående efter en fight. Jag kom istället till en punkt då jag insåg hur viktigt det var för mig att släppa in mer av Gud i mitt liv. Låta Han ta över ratten och se vart färden bärde av. Jag hade en dragkraft till Malmö, kyrkan United och bibelskolan United Academy redan för ett år sen som sagt, och i juni 2012 bestämde jag för att, för en gångs skull i mitt liv, lyssna på det jag tror är från Gud och se vart Han tar mig. Det har knappast varit den roligaste roadtripen jag varit med om, och så många gånger jag velat göra en U-sväng och vända tillbaka till ruta 1 - till Vässan igen. Ändå har jag aldrig varit mer excited!! Ändå kan jag faktiskt inte säga att jag ångrar en enda freaking sekund av att jag tog detta beslut med Gud, och genomföra det jag fortfarande genomför. Jag längtar givetvis tills jag kommit ut ur detta skithål, för att få se vad Gud faktiskt har jobbat på i mina mörkaste perioder, och äntligen få se vad som finns på andra sidan! Det är alltid mörkast före gryningen säger de, men jag tror jag kaaaanske har börjat se den lilla lilla lillaaaaa första solstrålen nu. Med andra ord - I CAN'T WAIT!!!:D

SEN, en utav de viktigaste som betytt mest för mig detta år - mina absolut UNDERBARA vänner!!! ♥ Det är mycket tack vare er som jag orkade le hela sommaren ut, som jag orkade njuta av livet, som jag orkade leva ut, som jag orkade skratta, ja det är helt klart en stor del av er förtjänst som jag är där jag är idag! Även de vänner som även visat sig vara "vänner" senare;) Jag vill bara tacka alla som funnits där, alla som skämtat bort mina problem med mig, alla som fått mig på bättre humör och andra tankar. Om ni bara visste vad ni betytt för mig under detta skitiga 2012!! Jag tror inte ni skulle kunna ana faktiskt....

Så ja, -12 var kanske egentligen inte mitt favoritår, men det var defintivt behövligt! Jag har stora händelser från detta år som jag kan titta tillbaka och minnas med ett stort fetaost leende på mina läppar. TIll de mindre bra känns det skönt att ha lätmnat alla skithändelser i det förflutna! :> They don't belong in this year anyhow.
 
Det blev en låååång text om ett år med rätt få händelser nämnda. Saker jag defintivt inte kommer glömma, förutom de jag redan nämnt, är det roligaste Power Meetet någonsin! Swedish House Mafia konsertERNA! Galna roadtrips! AW'sen med IKEA! Fejk-studenten med grabbarna! ;> Träffade FREAKING NIKLAS LIDSTRÖM!! Jag blev även glasögonorm, förtjust i fotboll (dock är hockey bäst), börjat bibelskola for real (något jag aldrig trodde jag skulle göra), bättre på att skutta hest, bäst på Gangnam Style dansen (enligt mig), skaffat massa nya vänner, börjat förstå mig på skånska och insåg skillnaden mellan självförtroende och självkänsla.

Och näe, Skåne var visst inte så illa i alla fall ;>

15 bilder, en för varje höjdpunkt per månad. (December fick ha 3 då jag inte kunde välja ut 1...)
 


2013, du har inga höga förväntningar på dig men ett bra år med massa galna äventyr står gärna med på önskelistan!

/R

Gott nytt år var det visst

Varit i Västerås i 10 dagar över jul och nästan tagit livet av mig. Stress stress stress stress stress åka hit åka dit åka upp åka ner. Så är det när man ska få tid att träffa alla sina vänner + plus hinna kvalitéts tid med sin familj! För övrigt åkte jag pulka både efter häst och efter bil på samma dag. Tyckte åtminstone jag var coolt.

Nåja, nu är det nytt år och jag känner mig redan naken. Sverige spelade idag sig vidare till JVM final som enligt hemmanationen Rysslands cp tider kommer spelas 14nollnoll på lördag. Jag börjar jobba 14:30 och börjar konstatera att för första gången på fleeera år så kommer jag inte se en ENDA JVM match. Är rätt otröstlig för tillfället. Även fast jag fick chansen att se guldmatchen förra året!

Och VIK förlorade ikväll också. Enda positiva med denna livsperiod är att 2012 äntligen är slut. Får dra någon årsresumé senare. Nu signar jag ut - slut.
 
Lite bilder från nyår!

/R

RSS 2.0