Breaky breaky

Idag insåg jag att jag jobbade min 5e rad idag, vet ni hur himla längesen det var eller?! Och jag har tre dagar kvar.... Men det känns inte ens jobbigt! Himla mirakel alltså, kan jobba i 3 år till typ. Men trivs man på jobbet så :>
Sen går dagens minus (om nu ovanstående var något typ av plus..?) till Handelsbanken som tydligen ska ha för himla svårt med att skicka ut ett nytt bankkort till mig..... Jag vet inte hur långa arbetsdagar ni har men personligen tycker jag att det gått "två-tre" stycken av dem nu!

Nåja, som tröst har jag haft en otroligt givande och MYSPYSig kväll med min älskade sambo Sofia! Godis, lite vin, och det viktigaste...... JULMUST :>



/R

Höstlov!

 
Märks ju av.... Jobbade min 3e dag av 8(!) st i rad. My gosh det var inte igår det. Kommer behöva 15 lov till istället efter det här. Hmmmm...... Men jag tror faktiskt jag trivs på jobbet ändå (peppar peppar ta i trä för skriver jag inte så får jag väl sparken imorn av okänd anledning....), såatte - då gör ju inte jobbandet så mycket!

Annars har jag haft en riktigt bra helg! Och tro det eller ej - jag, Rebecca anti-fotboll Nyström, tror sig just vara intresserad av fotboll! Jag tror jag hade k.........u.............l i fredags.... Kan inte ens stava ordet. Vad händer med mig.

/R

Torsdag är nya måndag

Idag har varit en sån där dag då hela dagen bara har hatat mig. Klockan hann inte ens bli freaking 8 imorse innan jag började goes åskmoln. Först försvinner mitt bankomatkort, varav att jag vänder upp&ner på lägenheten, i panik ringer och spärrar kortet, bara för att det såklart skulle ligga på det enda stället (i princip) som jag inte leta på. På vardagsrumsbordet under en freaking tallrik.............................................. Dö. Att jag snubbla och var på väg att göra världens fulaste vurpa framför halva Malmö gjorde inte saken bättre.
Okej, jag är sjukt bra på att överdriva. Hade en OK kväll på Lilla Torg åtminstone!
 
Imorn har jag lyckats blivit med-flörtad på fjutboll. Kommer nog bli kul, om inte annat bli intressant... ;> Hej kan inget om bollsport.
 
/R

Var inte igår

Tror min sjukgymnast försökte ta livet av mig idag... Okej, kanske inte. Men hade mitt första "tränings"pass för sjukliga knäet och fick typ 1000 jobbiga övningar. Okej, åter igen kanske inte. Men det var lite jobbigt för mitt lilla sjuka knä i alla fall. Började skaka och grejer, kan inte vara lätt att vara skadad... Gillar att jag persionifierar mitt knä......

Till lite andra nyheter, idag är det en månad kvar till Swedish House Mafia!!!! Peppppppppp.

/R

Torsdagkväll

Och jag sitter och myser i mitt halvstökiga vardagsrum med massa tända ljus och ett glas torsdagsvin. Har längtat hela veckan efter mitt glas vita, som bara stått och retat mig genom flaskan i kylskåpet de senaste dagarna.... Hej känner mig smygalkoholist. Yolo på det, eller något annat töntigt.... Mamma & pappa ni läste precis inte allt det där.
Vill för övrigt ha en elefant♥ I alla fall sen jag såg Water for Elephants tidigare ikväll!


SÖÖTIS! Geee miig :<

/R

En klass för sig 19

Jonna: Jag vill inte åka för långt bort under nyår, det blir så dyrt.
Jag: Jo, jag förstår det.
Jonna: Man kanske skulle åka till New York...

Fakta

Fotboll är en intressant sport.- speciellt hur det sätter alla fotbolls nördar i någon form av menstruation-mood. 4-0, vi hatar Sverige. 4-4, vi älskar Sverige.
Bragdmatch javisst! Men för tusan, bestäm er.

One day baby, we'll be old

Oh baby, we'll be old.
And think of all the stories that we could have told.

Shine bright like a diamond

Har många dagens/tillfällets/veckans/moments-låtar just nu. Lägger upp denna bara för att det blev kvällens låt typ. Vet ej varför.


We're beutiful like diamonds in the sky

Jag suger

Att det här med att blogga och hålla omvärlden (5 läsare) uppdaterade ska vara så himla svårt. Undra om det är mitt liv som är ointressant kanske.... Att jag inte orkar skriva om det. Eller något.

Igår var jag på rookie stand-up. Var hur roligt som helst! Dog lite grann av allt garvande.
Kanske därför jag är så dålig på att blogga.... För att jag dog, typ... av skratt.

 

Whatever. Nu sova och imorn jobbb! Katching.

/R


Cravings

Har två feta JAG SAKNAR just nu, just idag. Men även typ alla andra 365 dagar (okej, jag har varit i Malmö 1½ månad...).
1. Jag saknar min underbart gosiga söta fantastiska lilla Ella! Har försökt skänka henne så sjukt många tankar som möjligt, mest för att se om det där med telepati funkar, eller något. Vill ju inte att hon ska glömma mig :< Min gullunge ♥
2. Jag kommer snart få abstinens på riktigt - nästan. Jaaag behöövveeerr en häääästttt!!!! Wuääähhhh. Har kollat igenom hur många  hästvideos som helst och sätter väl egentligen bara mig själv i lidande... Okej, så himla farligt är det inte. Har klarat mig hittills, men nog börjar det klia i fingrarna efter en pålle att rida på sådär... ganska... rejält.... mycket.
 
Nu lär ju jag seriöst sova. Hade freaking teologi hemläxa som en annan satt med till halv 4 imorse... Min stenhårda säng lockar ändå ganska mycket just nu<3
 

Behöver en vända hem snart, känner jag! Dessvärre kan det nog dröja ett tag...
 
/R

Äntligen!

Jag har bredband!!!! Var då på himla tiden, men efter att Telenor både skickat routern fram och tillbaka till Västerås, halvljugit för oss samt att vi har fått beställa en ny router så kan jag äntligen sitta i min lya och njuta av ett ordentligt intranät. Och inte längre snåla på någon telefons....
Detta ska självklart firas! Kindermaxi och Svenska Hollywoodfruar (tack Linn, tack. Nu är jag fast i det programmet....) Sen zåva. En annan har duty week denna vecka och ska vara i churchen/skolan kvart i sju imorn.............................. S...kj,,,u..t mi.......g?

För övrigt köpte jag löparskor för 2000 riksdaler idag. Mamma Mia.... - eller något.

Gillar att det ser ut som jag gått upp 15kg på bilderna. Kanske stämmer dock... Godis<3
 
/R

Gulsvart hjärta

Idag har jag ääntligen fått titta på lite VIKis hockey live!! Abstinensen är numera stillad (är det ens ett ord?)  ja, för åtminstone någon timme framöver i alla fall. Att de vann med hela 4-1, tydligen utan 8 ordanarie spelare, gör ju inte saken sådär sämre precis. Jej ♥ 
Imorn är det äventyr som gäller, nämligen klassresa till Ubbalt! (Norra Skåne för de - inklusive mig. - som inte vet vart det ligger) Kommer bli blött, skitigt och hur slitsamt som helst säkert... Men förmodligen maaasssa kul också! Finns ju liksom ändå en bastu där.

Nääeee, nu måste Reb sova.. Godnatt!
 
Älskade gulsvarta lag

/R