Domedag mitt i jul

Jaha nehe i fredags skulle jorden ha trillat av pinn enligt några mayaindianer. Eller rättelse, enligt några media/journalist människor som kände för att skrämma livet halvt ur resten av världen. Vad jag ser tycker jag världen ser ut att rulla på rätt bra! Kan ju bara vara en illusion också...

Imorn är det självaste julafton. Jag har nog aldrig haft så lite julkänsla som jag har just nu. Sa aldrig att det var negativt heller. Känns som en vanlig dag då jag får äta mig tjock och att Kalle visst råkar gå på tv. Julklappar får jag visst också, fast jag fortfarande inte vet vad jag önskar mig. I-landsproblem.

Ska fortsätta vänta vidare på att få glida till Danni och försöka bättra på julkänslan där :>


Mitt & Jossans julbak igår. Vi tyckte detta liknade Nike och Puma...


Bild från min och sötnosen pulka-dags!
 
/R

Btw

Dagens visdom jag vill dela med mig till mina nära & kära & allmänt random people som kanske råkar ramla in här: Det lönar sig minsann att bli arg på läkare! Åtminstone här nere i Malmö.

Skulle fått en kallelse till en ny lungundersökning. Inom 6 veckor skulle jag fått den. Nästan 2 månader senare kommer en lagom irriterad kallelse-lös Rebecca tillbaka och har ett och annat att säga till sin vårdcentral.

Det hela löste sig med en tid för lungundersökning redan nu på onsdag! På köpet fick jag även idag ett personligt brev från en läkare på min vårdcentral + en remiss till en freaking lungröntgen. TACK!!!

Hade aldrig hänt i Västerås.

Those days

Nu har jag varit en dålig bloggare igen... Kommer knappt ihåg vad jag skrev sist för tusan.
Nåja, veckan har flygit på. Har jobbat som en idiot - nästan -, haft världens charmigaste luciatåg i skolan (Erik&Orlando), varit på festx2 i helgen (varav av en av festerna var i mitt hus, svårt att undvika det då liksom) och krigat ihjäl mig med en hemuppgift vi haft en månad på oss att göra. Som jag kände för att börja med sisådär 3 dagar innan deadline... Bra plugghest.

Nåja, på onsdag är det minsann julasvslutning och slut på skolan för iår skolan. Julbord med jobbet nalkas då med, få se hur Malmö ikeaner mange-festar här nere. Eller något. Och på tordsdag! Då! Då då då då.... Då blir det Västerås! Yeeey.


Lite av vad som hände i lördags att vårt place... Såattee....h
 
/R

United Christmas

Det här kan nog, åtminstone i nuläget, vara den tråkigaste lördagkvällen någonsin. Så. Himla. Skönt. !
I två veckor har jag jobbat 4-5 dagar i veckan + skola 4 dagar till per vecka = Trött Reb. Så näe, att inte göra ett skit är väldigt efterlängtat just nu.
Förmodligen min enda vila i helgen också! United Christmas (kyrkans typ ganska awesome julshow) är i full gång, plus jobb på det. Ja - samtidigt. Idag var jag först i kyrkan för att hjälpa till, sen leka jobb på IKEAt, sen tillbaka till kyrkan för att filma julshowen. Plus en hetsig vecka bakom mig på det. Okej, tror ni förstått att mitt huvud+fysiska hälsa skriker på jullov just nu.
Nåja, United Christmas är över imorn. Och sen är det bara 1½ jobb/plus hets-vecka kvar. SEEEEEN, då är det hej hopp Västerås ♥

Ohjuste, så är jorden tydligen död om mindre än två veckor också. Spännande.

/R

Skolblogg premiär!

Bloggar i skolan. Busig tjej.
Okej vi slutade för 1,5 timmar sen.
Borde göra mina två stoooora uppgifter istället. En har jag inte ens tittat på.
Båda ska vara inne.... snart. Någon gång. Kanske dags att börja.
Borde...
Borde. Borde. Borde. Borde.
...

Ska nog fråga Sofia om hon vill gå till Netto istället.
...
Det ville hon. Bye!


Bättre sent än aldrig

Swedish House Mafia var så himla freaking mega fetaost BRA!!! Både i Köpenhamn så som i Stockholm! Att vi stod längst fram i Köpet (mitt nya smeknamn på danska huvudstaden..) så man faktiskt såg mer än tre skuggor uppe på scenen var ju lite ganska awesome också!
Men ska jag vara sådär brutalt ärlig så är den nakna sanningen att det kan ha varit snäppet bättre i Estocolmo. Mest för att det var hemmaplan, det var husmaffians sista konsert like ever i Svea... Och min SHM oskuld blev tagen också!

Kan inte riktigt fatta att för bara en vecka sen vid den här tiden raveade jag och Sofia loss till dem... Känns ju som det var 15 evigheter sen!!!
Och för bara 9 dagar sen såg jag dem på Vänner Arena, + att jag var hemma i Västerås samma helg. Känns också sådär ofattbart äckligt längesen. Fattar 0 vad jag gjort den här veckan för att få tiden att gå så långsamt!

Ojjj, långt inlägg. Nåja, jag har två heeeeeelt fantastiska minnen från två HEEEEEELt awesomliga konserter!!! Och en chokladkalender, nu när det är december och allt ;>

Friends Arena, Stockholm


Forum, Köpenhamn

Indeed
 
/R

RSS 2.0