I love the way you lie


Bored bored bored bored bored bored bored bored

Ge mig ett jobb! NUUUUU!
Seriöst, det enda sköna med att vara arbetslös är sovmorgnarna, resten suger. Speciellt då jag har lite betalningar här och var, bl.a. ryttarlicensen som jag fick betala in idag, att göra. Sorgligt att se pengarna försvinna från kontot och inte veta när det kommer in mer nästa gång. Wuä.
Nåja, dagens fun var en snabb fika med Elli, Josef, Sussi och Christian. Tur att man har små gosiga vänner som gör en glad på bara några sekunder och skratt senare. Synd att de inte gjorde mig tillräckligt glad för att orka städa rummet, får se om ett stycke family guy lyckas ändra på det?

/R

Efterlyser mina lungor

Fy tusan, varför kan inte min hosta ge med sig?! Har nu hostat konstant sen jag kom hem från magaluf. Har det blivit det minsta bättre? Nääääeee.... Fast sen får man väl skylla sig själv när man inte ligger hemma och vilar. Har inte tid för sånt. Sorglig tjej jag är. Blö.
Hade en trevlig radio reunion igår i alla fall! Även om vi splittrades senare på kvällen, men sånt hör väl till. Annars har jag lekt häst-frisör idag och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Kvällen bjuder på lite film borta på Viksäng, trevligt trevligt!

/R


Apnervös

Dags att tagga, den 8 samt 11 september sopar jag och hästen nedanför banan med konkurrenterna! Nej, ingen liten klubbtävling här inte. Nu snackar vi tävling med stort T. Krav på tävlingskläder, riktig speaker och extra mycket allvar. "Rebecca Nyström, tävlande för Västerås Ryttarssällskap på Mozart". Shiet, jag tror jag fortfarande sover och att det bara var en dröm när Lena frågade mig om jag ville vara med och tävla på hemmatävlingarna. Men näe, sist jag kollade var jag fortfarande vaken!
Tror jag måste kika förbi henne en sväng imorn och höra om det är 100% säkert. Menade hon verkligen att jag skulle få tävla på Mozart? Detta är för sjutton för bra för att vara sant!



Hey-ho, let's go horsie!

/R


.


Well

Dags att börja ta tag i sitt liv?


Can't breathe...

Funderar på att sluta andas för en stund. Andas jag måste jag nämligen hosta, hostar jag så river jag upp lungorna (det gör ont med andra ord). Orkar inte vara sjuuuuuuk, wuä.
Borde få en medalj, för även om jag varit sjuk har jag varit ute och flängt hela dagen i alla fall!
Bl.a...
- tagit ännu ett blodprov
- gjort en polisanmälan på den stulna kameran
- skrivit in mig på arbetsförmedlingen
- tagit hand om hästen
- hjälpt Hanna att flytta...

Apropå det sista, yes min kvinna har svikit mig, Sebbe och Gryta och flyttat till en lägenhet inne i stan. Dock bara för tre månader, men ändå :< Nåväl, hon kan ju förvänta sig att nu när jag har körkort så slipper hon mig inte så lätt i alla fall! hE-hE...




/R

Alltså...

Har för 17 hostat hela gårddagskvällen, åtminstone halva natten och sen hela morgonen + att jag pratar lika fint som en kråka kraxar. Mitt i min störda morgon kommer mamma in och frågar om jag ska rida ikväll. Jag: Nej, troligen inte ikväll eftersom jag är sjuk.
Mammas reaktion: Va, är du sjuk?!

NEHE. ;PpPpPp

Ret(freaking)hosta kan dra

Orkar. Inte. Hosta. Fy sjutton säger jag bara.
Nåja, hämtade ut körkortet idag! Ser för tusan ut som Bambi himself :< well, vad ska man göra. Annars har jag varit på möte x2 i stallet och cruisat i bilen med Ankan. Imorn blir det förmodligen läkarn för ännu mer prover, fick brev hem om att jag hade låg vitamin b.. nånting, efter det senaste blodprovet jag gjorde. Vet inte om det är bra eller dåligt. Antagligen något mellanting, åtminstone inte värre än rethostan jag har nu... Bye mina lungor, det var trevligt att lära känna er!

/R

AWESOMENESS!

I'm home! (tyvärr) Magaluf resan var som en riktigt liten berg-och-dalbana tripp. Det första som jag gör är att glömma mitt pass och våra flygbiljetter i receptionen på hotellet så jag och Hanna får panikleta efter dem - great. Taket i toan var sönder och såg ut att rasa igen när som helst - great. Min kamera blev stulen tredje dagen på BC(freaking)M och Hanna åkte på en super förkylning - great. Men näe, det stoppade inte oss från att ha en av de grymmaste veckorna på hela sommaren! Vi har sett David Guetta live, vi har hunnit med skumparty, vi har åkt fallskärm efter en båt, vi har varit på en partybåt (som iofs inte var så mycket att hänga i julgranen) och framför allt träffade vi nya härliga människor där nere (dock mer sliskiga spanjorer och creepy britter...). Skulle kunna skriva en roman om hela Magge-resan, men antar att ingen skulle ha ork till att läsa det... He-he 8> Känns väldigt trist att komma hem till ett regnigt Sverige när jag kunde varit på ett soligt Mallorca. But that's life. Och även om det är tveksamt i det här fallet, så stämmer det ändå att borta är bra men hemma är alltid bäst! :>









Crappy mobilbilder, men whatever ;>

/R

No more green sign!

JAG HAR KÖRKOOOOOOORT!!!! GAAH, vad skönt det känns!! Har fortfarande inte riktigt fattat det, eller jo lite grann. Men kan ha ha att göra med att jag cruisat verkligen hela dagen. Har även fått tillbaka min mobil ♥ och mina pass problem inför Magaluf resan verkar så gott som fixade... Så imorn bitti bär det av!!!! Kan ju hoppas att det inte regnar imorn som det står att det ska göra, buhuuu :< men well, dagens härligaste är i alla fall körkortet! Och morgondagens blir Mallorcais, säger bara en sak: WOHOOOOO!

/R

Honey I'm hooome!

Hemma från Frizon.
Stört kul.
Sömnbrist deluxe.
Godnatt.


Life's good

Frizon ikväll, Magaluf om en vecka. Nu sticker jag, heipa!

Rättelse

Var bara tvungen, skäms nästan när jag läste inlägget två snäpp under (som ej finns längre) så tog bort det. Slipper man livliga diskussioner på köpet. Slutet gott, allting gott! Jag är hyfsat glad igen :> Förutom att gräsklipparen la av, men det är skitsamma för tillfället.

/R

Ops...

Läste precis inlägget under. En aaaning overreacted kanske... He-he. Glöm allt, precis allt jag skrev. Eller ah, kanske inte "backar för en skit/skitsak" delen, den stämmer nog in lite bättre än allt det andra jag skrev. Jag var trött +cp helt enkelt.
Jag och Ankan åkte i alla fall över till Jocke igår för att titta på lite film. Vi såg väldigt många olika, och vi såg inte klart på någon heller haha. Nåja, trevligt sällskap var det i alla fall!

Idag har jag ett fullspäckat schema... Klippa gräset (som jag ska börja med alldeles strax), åka och rida en sista ridtur på Roberta :'< packa och duscha. Och då åker jag alltså om lite mer än 6 timmar! Att bo i ett tält i det här skitvädret vi har nu känns inte så frestande... Men men, man ska alltid göra det bästa av sitationen! (:



/R


Uuugh

Har bara lust att kräkas på vissa killar just nu, bläääe. Speciellt de komplicerade typerna som säger en sak men menar en annan? For crying out loud var rak på sak eller visa erat intresse innan jag förlorar mitt. Snart ska jag till frizon (rättare sagt imorn) och sedan MAGALUF!!!!!! Ska bli asssnajjjjjjjs att få slippa allting dåeee.

Nu är Ankan här, vi ska åka till Jocke och titta på film. Mys :>

/R

In my head...

...Vet jag inte riktigt vad som försigår just nu. Eller rättare sagt i hela min kropp! Orkar inte med huvudvärk 24/7, orkar inte ha ont i bröstet, orkar inte med mina skakningar, orkar inte med syrauppstötningar, orkar inte ha yrsel, orkar inte med... magsyra?!

Läkartid om en vecka, yeeei, can't wait...

/R

True

Sometimes good things fall apart...
...So better things can fall together.



Deus nobiscum, quis contra?


I väntan på regnet

Kul med spöregn utanför, ännu mindre att jag ska cykla i det alldeles strax. Eller tja, beror väl på om det hinner sluta. Intalar mig fortfarande att det bara är en liten störtskur som snart ska gå över, alldeles strax och vilken minut som helst. He-he.

Kvällen igår var rätt trevlig, även om den slutade upp med bara mig och Empan från jobbet. Men vi ska ha en reunion förmodligen lite senare i augusti! Eller... Det beror på hur bra vi planerar den. Hittills har inte planering varit vår starkaste sida precis ;>

Nej nu ska jag stänga ner datorn och packa ner det sista. WUä, regnet har fortfarande inte gett med sig än där ute :'< Får väl hoppas att päronen hinner komma hem innan jag tragiskt måste cykla iväg. Eller så får jag bli blöt katt. Har inte så stort val :< Äh, detta får inte förstöra min kväll!!

/R

Hihihihihi :>

Har fortfarande inte riktigt smällt det än, att jag faktiskt intervjuade Pär Mårts i radio idag!! Första gången på länge som jag var nervös inför en sändning. Ville ju inte klanta mig så han trodde att jag skulle vara värsta tonårsamatören, he-he. Men allt flöt på super, och som ett plus i kanten så fick jag en liten autograf efteråt också. Inte varje dag man får det utav Tre Kronors förbundskapten ;) Bara hockeynördar kan nog föreställa sig den känslan...

Imorn är sista jobbdagen, wuäää :'< Blir en sväng hem till Slemelie efter jobbet så får vi se vart vi kollegor tar vägen framåt kvällen. Det får framtiden utvisa imorn helt enkelt!

/R

Näe, kanske inga converse precis...

...Men hästis fick hur som helst på sig ett par nya skor idag! Ömfotade stackarn har fått stå i en vecka nu, och stackars mig har haft ridabstinens typ!! Men för en gångs skull hade jag tur med vädret, för mot kvällningen försvann alla fula regnmoln och solen kände för att kika fram. Kunde ju inte låta bli att ta en liten ridtur, då min pärla äntligen var ridbar igen. Hi-hi :>

Och imorn är det alltså äntligen dags, då PÄR MÅRTS ska komma till Närradion och till min och Emils förmiddagssändning!!! Börjar bli lite nervös, huhu :< Men enormt kul och spännande ska det bli! Eh, ja jag är hockeygeek ...

/R

Du är bättre än bäst, fast du är en häst



Min älskade pärla, min älskade vän, jag älskar dig ibland så mycket att det gör ont! ♥
Humöret är inte på topp just nu. Kan bero på vädret, kan bero på annat. Ber bara för att det ska bli bättre, att jag ska kunna sluta titta tillbaka och istället blicka framåt, och jag tackar Gud för min älskade pärla som hjälper mig att orka igenom dessa dagar. Utan henne, ja vad vore jag då?

Gambling Roberta xx ♥

/R

Söndagggg

Har lekt med häst 1, häst 2 och häst 3 större delar av dagen. Slitet, men vad gör man inte för sina älsklingar? Nu har jag däremot en ny älskling hos mig, nämligen mitt dampbarn Jossan. Vi har sett film (som vi alltid gör när vi ses) och nu ska vi, guess what, fortsätta se film. Inte allt för länge dock, en annan ska ju upp med tuppen imorn och ladda inför sista jobbveckan. Sorgligt, wuää :'<

Kanske ska fortsätta vara inne i filmen nu, plus att datan dör snart. Heipo.




/R

RSS 2.0