Jag har typ blivit frälst

OMG jag nästan dör. Först blev jag upplyst av Kent, nu har jag blivit frälst igen av HUNGER GAMES!! Det är otroligt. Jag har helt klart två nya favoritfilmer. Snart två nya favoritböcker (neeej jag kunde inte hålla mig och har önskat böckerna i julklapp don't judge me!) De är helt seriöst de bästa freak-flipping filmerna jag sett.

Jag såg tvåan på bio i tisdags, Jag ska se den igen på söndag. Jag kan inte bärga mig. DEN ÄR SÅÅÅÅÅ JÄKLA BRA!!!!!

Så är jag kär i Peeta också. Gift dig med mig.

Nu måste jag sluta skriva hur bra Hunger Games är (blir svårt....) och fortsätta packa, Växjö och Alex väntar i helgen ;>
 
 
/R

Generation Ex

Har kommit in i en Kent-period igen.
Sist jag hade en sån var jag 16, fjortis och precis sett dem live på Peace&Love.
Nu har jag blivit upplyst på nytt, känner jag, och frågar mig vad det är jag missat under mina år?

Well, förutom House-genren förstås.





/R

Skön....t

Wuä, mitt liv... hård kväll, natt, morgon, jobb på det vafäään. Tur att jag har rumskompisar som skämmer bort mig en lördag kväll som denna med godis, snacks, läsk + film. Well, inte helt fel ändå (:

Imorgon är det jobb igen, efter det ska jag tänka över mitt liv. Woop för överdramatiska livsbeslut





/R

Fezt

Vodka+fanta och Lonely Island halv sju en lördag morgon. nu snackar vi fezt

Måndag hela veckan

Det är måndag. Det är tenta-vecka. Det är extremt bra tillfälle för mitt immunförsvar att lägga av..... Är man beroende av antioxidanter när man hinner leva utan dem i bara ett par dagar innan alla baciller attackerar med tredje världskriget mot en? (Oj, kul jobbig mening.)
Det är väl tur då att mitt immunförsvar har mig som ägare, då jag snällt lägger en del av mina sista cash på att köpa ny dos antioxisar istället för att spara dem som planerat till alkohol på fredag. En annan kör ju hardcore studentliv med enbart lite kontanter och 11 spänn på kontot. Carpe.

Näe detta måste varit ett utav de tråkigaste inläggen jag gjort. Bjuder på en bild och fortsätter spela Zombie Tsunami tills jag däckar. Sådär, ett livstecken från mig!





Jag och en Gisslar med Öresundsbron i bakgrunden

/R

Västerås o grejer

Idag döptes min fina gullbäbis, nämligen Li! Usch, hon har blivit så stor sen jag sist var hemma i Vässan. Sluta väx!!!! ♥

Annars har jag lite "time of my life" här i stan. Ikväll t.ex. är det jag, päronen, tv o pizza i soffan heeeeeeeelaa kvällen! Underbara nyktra lördag.

Sen att jag både har fått rida på lektion, busa i skogen med Cleo och gosa med Roberta är ju bara ett enormt plus i kanten ♥ och självklart att umgås med båda mina älskade systerdöttrar också!














/R

Världens finaste Cleo!











Ibland är livet så orättvist.
Ibland avskyr jag att vara hästmänniska.

RSS 2.0