Vaaad häände med väääärldeen

Haha, allting är totalt wasted just nu =humorn är på topp (eller att botten av humor är nådd).
Välj själva, jag garvar i alla fall ihjäl mig åt dessa klipp.







Säger bara 'back in the days' när jag ser kungafamiljen. Kult på hög nivå!

Tråkiga tjejer




Eart hour!

Jag är blond, jag menar, riktigt blond! For real! Säger bara no more rosa slitet hår deluxe. Måste säga att jag är hyfsat nöjd i alla fall, och tur är väl det. Ska ta hand om mitt sjuka hår och inte färga det på att tag I think (sen hur länge det håller är en annan sak).

För övrigt har jag posat för Hannas+vänners projje idag, och sedan hade jag och min fästmö Earth Hour middag med tända ljus och hela kittet. Lite smått mysigt sådär, he-he. Nu tittar vi på Natt på museét, kult film minst sagt. Extra kult att tjejen där heter Rebecca, höhö. Imorn ska jag gyma, lär behövas (fatso, that's me :>).





/R

Rikskändis nästa

Idag har jag sänt liveradio.
Det var kul, lite krångligt...
...Väldigt nervöst.

Hmm...

Såhär i efterhand önskar man att man hade kvar sitt röda hår.
Tror jag ska köpa en förlåt-blomma till mitt hår senare, känner hur psykiskt dåligt det mår.

Nej, ingen bild kommer upp.

Bye red

Rött + Blondt = Rosafläckigt platinagult hår.

Hehehe.

Nej, ingen bild kommer upp. Inte förrän på lördag då det blir försök nr 2 på "operation blondie".
Tur att man tycker om att ha på sig mössor.
Det lär behövas, för allas trevnad.
...
Hehehe.

Mindre lyckad comeback

Jag och Robertisen tänkte göra en lite mini-comeback i seriehoppningen idag. Istället för att sopa banan med konkurrenterna sopade hästen banan med mig. Två vägringar och säkert årets hittills snyggaste avramling blev resultatet. Tycker vi ändå borde få lite pluspoäng för att vi hoppade snyggt resten av banan i alla fall. ♥


"Team rödbeta kommer igen!"

/R

Mess

Rörig kväll igår. Säger bara Konrad ljuger, Pluto suger men Silk duger. Åtminstone var det där allt folk var, för att inte tala om allt drag. Konrad kändes tomt, men var inte värre än Pluto där man kunde se dammbollarna blåsa omkring. Nåja, har man flyt med gratis inträde så kan man väl testa på 3 av de populäraste krogarna på en kväll, där Silk fick högst betyg. Kvällen fick ett lyckligt slut.

Ikväll blir det movie time tillsammans med Ida och Tobbe. Förresten, så är mina nya fiskungar grymt söta ;> Lika gärna bra att njuta innan de blir stora och fula hitta nemos.


Köttbullefejs ftw.

/R


What the

När jag kom hem nyss upptäckte jag att det var två till fiskar i akvariet. När hände det här?!

Hatälskar min hårfärg

Jag tror jag är psykiskt handikappad. Jag har bokat en tid hos frisselissan nu på onsdag och jag har själv valt det. Det var min idé, jag vill ändra hårfärg, men ändå bävar jag inför den dagen. Wuä, jag vill inte färga om! :'< folk frågar mig ju självklart varför jag ens för sjutton ska färga mitt hår om jag nu går runt och gråter över det, och ja det undrar jag också. Jag hatar mitt röda hår just nu, jag vill bli av med det, men jag är inte redo att säga hejdå till det än. Haha, hej jag hatälskar mitt hår. Nej, det röda ska bort. End of discussion.


6 days left.

/R

Student tröjan is here!

Hämtade min student tröja idag, och det känns som jag kommer bära dem de närmaste 12/13 veckorna fram till studenten. Så skön (och snygg!)




/R

Day number one

Jag och Matilda började vår praktik på Västerås Närradio idag. Måste ju säga att det gick hyfsat ändå, och att vi redan blivit insparkade i jobbets vardag. Vi ska få sända live på fredagar i 4 veckor, he-he. Lite spännande måste jag säga... Kan va intressant att se hur detta går, men tror nog det kommer bli 5 roliga praktik veckor i alla fall ;>

Och min lilla sötnos till syster dotter fyller ett år idag ♥



/R


Angående schlagervinnaren

Tycker det är lite roligt hur man varenda eviga år alltid klagar på att fel låt vann melodifestivalen, vilken låt det än tycks bli. Jag menar, igår var det Anna Bergendahl som stod som vinnare i Globen, och bara 10 minuter efter hade det redan kommit upp en grupp på facebook som talar emot henne. För att inte tala om alla statusuppdateringar som skrek "SALEM AL FAKIR SKULLE VUNNIT ISTÄLLET!" m.m ( för övrigt, nej det skulle han verkligen inte).
Wake up Sverige. Det finns faktiskt en anledning till att Anna vann, och det är för att hon fick flest tittarröster och alltså borde vara en superfavorit bland stora delar av svenska folket. Well, vart tog de delarna vägen egentligen? Inte på fejjan i alla fall. Men nåja, detta kanske bevisar att inte alla svennebananer vill lägga en handpenning på att rösta i sveriges grymmaste pensionärstävling. Then, you can only blame yourself.

Personligen tror jag att Anna kommer kick some ass i Oslo, men jag hade helst skickat charm-Ola eller snygg-Eric dit. Well, man kan inte alltid få som man vill. Så Anna, break a leg!



/R


"Manboy, manboy, you can call me manboy."

Ledsen att jag är tvungen.
Men alltså, det är helt sjukt.
Eric Saade är sååå snyyygg!




Sådär, nu har jag fjortisarierat av mig.

My precious...



Nu blir det lite middag och födelsefirande nr 2 hos Amanda som fyller 19 bast idag! Har även tvingat henne att vi ska titta på mellofestivalen. Vem som vinner en gratis resa till Oslo återstår att se, men titeln för tv-programets snyggaste går lätt till Erik Sade (av de tävlande, för hela angagemanget blir det Måns. He-he).

/R

Kvällens (nattens) filosofi

Det är evigt i-lands problem jag tror jag kommer förföljas av resten av mitt tonåriga liv. Varför blir sminket totally ruined för mig (och typ, bara mig?) on the krog? Jag menar, det känns som jag är den enda som ser ut som ett babian arsle efter någon timmes krogenrunda, för att inte tala om att halva sminkväskan måste med mig på alla nattliga äventyr. Curse you eyeliner och foundation!

Men förutom min onödiga debatt med mig själv så fyllde Marrebarre hela 18 år idag, och media fick äntligen hämta sina studentmössor! Hmm, det börjar närma sig...


Girls just wanna have fun.

/R


Hmm...

Näe, sova kanske?

Studentklänning beställd!

Sen om jag behåller den är en annan sak. Please God, let it fit perfectly!



Snykk? - Eh, ja.

/R

Oscarsgalan

Tittar på Oscarsgalan just nu, samtidigt som jag undrar vad sjutton jag gör uppe. Jag har varit på gränsen till zombie hela dagen idag och knappt kunna hålla mina ögon öppna och ändå sitter jag här, fortfarande vaken. Skyller stenhårt på internet. Det är inte första gången bl.a Facebook har försenat mina sängtider. Tänk vilket ordentligt liv jag skulle ha om inte internet fanns! Alla skolarbeten skulle vara klara på nolltid, mitt rum skulle vara i bättre skick än vad det är nu, jag skulle sova om nätterna. Well, en internet fri vecka kanske skulle sitta ganska perfa till nu?

...

Näe.

Psycho

Har precis kommit hem från en filmkväll hemma hos Tobbe tillsammans med honom, Ida och Totte. Vi tittade på The uninvited, riktig psycho film. Jag menar, den var bra, men sjutton invecklad deluxe. Kan inte säga varför eftersom jag kommer avslöja hela meningen med filmen då, men är den sevärd? Helt klart!
Nu sitter jag och tittar på slutet av Secret Window. Började titta på den hemma hos Tobbe och har märkt att det är en exakt likadan typ av film. Fy fasiken, jag kommer bli expert på såna här filmer så småningom! Jag var i alla fall den enda som förstod The uninvited till 100%, och fick dessutom förklara filmen för en förvirrad Ida. Haha, söt tjej.

Nej, nu känner jag att det är dags för en komedi! Får väl se hur filmen är som trean tänker bjuda på nu. Sen blir det sleep tight.



/R

100 dagars bilder











Där har ni bilder på den senaste hårfärgen också!

All the crazy shiet I did tonight...

Eller last night blir det väl. 100 dagars festen var awesome! I alla fall tyckte jag och min enorma hårtova det, men de flesta såg ut att hålla med oss. Vi började som sagt hemma hos Miranda, och drog senare ner till Pluto and the big party of the month! Jag hade i alla fall svinigt kul, trots att stället var överbefolkat av massa tredjeklassare som bara älskar att knuffas hit och dit. Men vad sjutton, det hindrar inte en från att fira att det bara är 100 dagar kvar till studenten!! Är även äckligt avundsjuk på Hannabanan som vann en biljett till den stora studenfesten i juni. Tyckte vi kunde splitta på den men det tyckte inte hon, dumma vän :<

Nej nu ska jag lyfta på arslet och börja bege mig mot hästis och stallet, kan ju inte sitta inne en fin och solig dag som denna :>

/R

Tonight is the night

100 dagars festen ikväll! Och jag måste verkligen rusa just nu. Har som vanligt segat som ett ostron och kommit på mig själv när tiden runnit iväg alldeles för mycket. Min buss går om en kvart och jag har inte målat naglarna än! :< i-lands problem... Får väl göra det hemma hos Mirre där kvällen förkrök är, sen bär det vidare mot Pluto and the party! Kul att ens hår ser ut som en enda stor tova, men får hoppas att folk inte märker det därinne i mörkret (och deras dimma) he-he...

Have a good evening!

Hips don't lie

Min höft gör oooont! Varför? Jo, för att Ella (hästen) blev rädd för en monstertraktor och tyckte att jag kunde få smaka på lite snö då. Dumma rädda häst ;< Tyckte jag landade rätt mjukt först, men märker nu att min höft fick betala priset för den där avramlingen. Aaaaj!
Well, så länge den är bra tills imorn. Eller ah, rättare sagt senare idag. Då smäller det minsann!


Tur att hästis är söt i alla fall.

/R

En klass för sig 3

Jag: Det kommer helt klart bli översvämmning när all snö smälter.
Hanna: Ja, vad kul!
Jag: Kul?!
Hanna: Ja, jag har alltid undrat hur det är att åka båt till skolan!

Btw

Har förresten färgat mitt hår (eller ne, Hanna gjorde det) från röd till rödare - nära på riktigt chockröd faktiskt. Färgen kanske inte riktigt passar in i mängden, men det gör i och för sig inte jag heller haha. Äh, what the crap. Jag älskar't! ♥

Bild på det kommer någon annan dag, eller när jag orkar. Förmodligen inte än på ett tag. Det får vi la se, he-he.

Hektiskt liv

Det är nog illa när man inte har tid att äta lunch förrän åtta på kvällen. Då var lilla jag hungrig, och hade tack vare ett mirakel lyckats orka hela dagen. Först 5 slitiga timmar i stallet, sen 1½ timmes gymmande. Nämnde jag att jag fick cykla överallt också? Jag tror inte Västerås Kommun vet om att man kan ploga cykelvägarna med. Var ju som att cykla terräng hela vägen mellan mig och hästisarna, fast med snö istället då. He-he.

Nu ska jag fortsätta titta på simpsons (nya avsnitt - love it!) sen plugga. Plugg är en riktigt lov-förstörare.



Såhär mysigt har jag och Pellus när vi är ute på skogspromenad - om någon undrade.

/R

RSS 2.0