(#/)%/)%

Vad är facebooks allvarliga problem?! Jag kan inte logga in, kommer till startsidan utan problem men sen blir den helt "webbsidan kan inte visas" cpfail. Bläh. Mitt liv är förstört (eller inte, kanske... Det hade varit illa :$)
I alla fall, så har jag varit FETT duktig idag. Haha. Nej men powerwalkade i sammanlagt över en timme (tog en liten paus när jag kom till stallet, hehe). Annars har jag fikat med Sebbe idag. Vi satt på Gränden i nästan 4 timmar, vart tog tiden vägen egentligen?! Är väl så när man inte ses så ofta längre, himla gryta-svikare... Haha.

Ska väl sova strax, imorn bitti blir sista powerwalkturen inför helgen. Ska även hinna med en fika med Emelie och självklart blir det September på Silk när natten tar över. Bara att börja tagg-gg-g-aa.

/R

Oh these times are hard, yeah they're making us crazy

Har undrat så vad den här låten heter, och vilka det är som sjunger den. ÄNTLIGEN har jag hittat den! ♥


Ett tag sen melodifestivalen

Men fortfarande är den lika fin, och jag är lika kär i låten ♥


Jobbaholic indeed

Från att inte jobbat något alls på fyra veckor till att jobba ett pass på 9½ timme. Heeeelt slut. Kul att jag fick jobba över 45 min också. Kul med andra saker jag fick reda på på jobbet idag. Men något som faktiskt är kul är att jag fick ut mitt schema på varannan helg som sträcker sig till september. Känns skönt :>
Det okuligaste på hela dagen däremot var ju att komma hem, titta på Växjö - Modo och se Modo förlora på straffar (VIK och Modo kanske har sina likheter?). 2 poäng från elitserien är man också :'< De 3 sista matcherna i kvalserien kommer bli riktigt spännande...

(Sen kan alla som säger att ♥Modo♥ suger gå och ta sig! THERE, I SAID IT!!!!)

/R

Rubrik?

Det är ta mig tusan inte normalt att äta lunch kvart i åtta på kvällen. Å andra sidan har jag aldrig påstått att jag är normal heller?
Idag har jag i alla fall lekt i stallet. Jag och Pelle körde hårdpass och red i över en timme. Märktes att han tyckte det var jobbigt, i alla fall när han bocka och halvstegra med mig! Haha. Bra på ett sätt, då vet jag att jag inte är den enda som tyckte att det var jobbigt att rida ;> Hej träningsvärk. Nåja, efter en del om och men gick han i alla fall hur fint som helst! :> Såklart när ingen såg.
Whatever, tror inte det är så många som bryr sig om när jag rider. Strax blir det att åka till Oliven och titta på filmis. Hörss.


Bushest.

/R

En klass för sig 7

På skype
Olivia: Är inne på bilddagboken, har inte varit inne där på jättelänge!!
Jag: Du var ju inne där igår?
Olivia: Näe, det var i förrgår.
Jag: ...


Boy, I can do it in broken heels

Riktig girlpower låt om du frågar mig ;>
Sen skulle jag inte tacka nej till en röst som Alexandra Burkes heller, m-hm.



Sen vet jag att låten inte är i det nyaste laget heller, men även gamla godingar har sin charm ;>

US and A

För tillfället befinner sig väl denna kvinna på Arlanda och väntar in sitt flyg till USA. Absolut inte avundsjuk, inte alls. Vem vill vara i New York i några dagar och sen stanna i USA för ett helt år liksom? Nej jag trodde väl det, haha.
Skämt åsido, kommer sakna Maria hur mycker som helst. Tacka Gud för skype säger jag bara, haha!

Have fun nu hjärtat! ♥



/R

Sådan moster...

Idag har Ella fått sitta på en häst för första gången! Mina planer om att konvertera henne till en ridtjej verkar funka, sötnosen ville bara rida mer och mer ;> Fram tills en traktor blev mycket mer intressantare. Haha, småbarn...
Förutom att leka i stallet har jag även fikat med Alexandra och Amelia idag, mucho trevligt. Var ett tag sen jag såg någon utav dem, tråkigt när det går så lång tid emellan man ses. Men att ses ett par få ggr är ju bättre än att inte ses alls!

Nej, snart blir det sängen. Trött som en gnu, eller något. (Vad är en gnu förresten? Haha)


Premiärturisen för Ellabella :>

/R

.

Tänk att något som högg en så hårt, ändå kan få en att känna sig så fri efteråt?
Äntligen kan jag släppa taget.
In love with a fairytale - no more.

Tack gode Gud.


Earth Hour

Helt slut, fattar inte. Är så van att serieskuttisar brukar vara på söndagar och inte lördagar, så har typ varit helt inställd på att vara seg (som på söndagar). Huh? Ida var i alla fall här och var tröttis tillsammans med mig. Vi hade det superduper mys. Under Earth Hour släckte vi alla lampor och tände massa ljus istället, satte på min laptop och tittade på Ponnyakuten (haha). Efter "släcka-lamporna" timmen så satte vi på Kenny Starfigher, men fortsatte med levande ljus temat. Självklart innehöll kvällen massa onyttigheter också (lördag, hallåååå).

Imorn bitti tror jag att jag kör en favorit i repris från imorse och sticker ut på en powerwalk. I så fall borde jag sova snart ;> Och ingen glömmer väl bort att ställa om klockan till sommartid inatt?



/R

Vårkänslor

Känner mig lite smått awesome. Var ute på en 30-40 minuters powerwalk innan klockan ens hade slagit nio imorse! Som sagt, ska man inte ut och dryga på krogarna så kan man lika gärna gå upp i tid och börja dagen såhär (did I just said that?). Extra pepp blev man ju också av att det är 0 moln ute och 1 underbar värmande sol istället! Mmm, älska solen ♥

Nu ska jag skynda mig till stallet och leka lite där. Ikväll är det seriehoppning och även jord timme (Earth hour). Släck ljusen ftw!



/R

Waffles!

Ingen har väl förresten missat att det är våffeldagen idag va?! Själv utnyttjar jag varje "äta-dag", haha. Lagade våfflor till mina små sjuklingar här hemma (mamma&pappa). Det uppskattades, såklart. Det är ju jag som är kocken ;>

Nu måste jag rycka loss mig från datorn och åka till Lifecenter, skulle varit där för 8 minuter sen. Hehe.

/R

Var nöjd med allt som livet ger

Vi i Sverige är egentligen väldigt bortskämda. Tänk bara på de ungdomar som lever i t.ex. Japan och Libyen just nu. Usch, hur sur eller arg jag än skulle bli på min livssituation skulle jag aldrig vilja byta plats med dem. Hur äcklig maten än här eller hur dyra än kläderna skulle bli på H&M (hör ni hur det låter?).
Kanske dags att utnyttja ens tillvaro och göra det bästa utav det, än att sitta ner och klaga på det svenska samhällets brister?



För att säga emot mitt inlägg lite också och klaga lite grann, är det här "alla reagerar extra starkt (negativt) på vad jag än säger" dagen?

/R

Ej glad tjej

Morrar lite på min jobbsituation just nu, varför kanske är bäst att låta vara osagt. Åtminstone här på bloggen. Idag har jag i alla fall varit och socialiserat mig på Kopparlunden med Marre, Empelie m.fl. Tog även min första kopp kaffe på ca 3 veckor, vilket resulterade i en yrande kaffekick (bokstavligen). Coffee, let's never be apart again ♥
Nu på kvällen har jag umgåtts med några tjejer från Lifecenter. Vi lagade sushi tillsammans! Lite spännande, men gott blev det ;> Dock stinker jag råfisk om händerna för tillfället, haha.

Nej, nu ska jag väl fortsätta förbereda mig inför mitt mental-breakdown imorn. Eller okej, såå illa är ju inte telefonsamtalet jag ska göra ;<



Min och Cattis "fina" sushifirrar.

/R

True words

Success is getting up one more time
than you fall down.


Sick of this

Nu har jag varit ledig i 3 veckor. Folk kanske tycker det är skönt, jag som satsar på att bli jobbaholic tycker det är svintråkigt! Tur var så jobbar jag igen om en vecka, sen får vi se. Kommer antagligen älska lönen i april, efter att jag har jobbat hela 3 dagar i mars. Heh. Idag blir det i alla fall en sväng på stan för att checka in lite second hand butiker, sen stallet och rida på de sneela hestarna. Ikväll är det även Modo - Växjö på Viasat Hockey, gissa vem som kommer sitta fastklistrad framför tvn då?

Nej, nu ska jag fortsätta operation - väcka Oliven. Later.



/R

En klass för sig 5 & 6



-


Tuesday's issues

Jag vet verkligen inte hur jag ska börja skriva.
Så många olika känslor, så få olika ord.


Trött tjej

Skulle lätt kunna däcka i sängen nu alltså. Skyller på att jag gjorde blodprov hos läkaren idag, haha. Ett läkarbesök som gick rätt hyfsat, nu är det bara att vänta på blodsvaren som kommer om cirkus en vecka. Någon som kommer hit redan idag däremot är Jossankossan ;> Vi ska glo film, prata skitsnack och äta morötter med dipp i massor (det är måndag, helgen är över och jag måste gå i mina nyttiga banor igen. Nog för att morotsdipp är galet gott det med). Tänkte faktiskt börja satsa på beach 11 istället för beach 22, hehe..



/R

Life's ironic

And always strikes you back when you're at your lowest level.
Still, don't stop believing.
Don't stop praying.
Cause hope of a better future is all you got left.

Even if it sometimes doesn't feel enough...



Movienight

Sticker iväg på filmkväll ikväll hemma hos Elli med massor av trevliga människor. Skulle egentligen blivit lite reunion utgång, då Amanda som pluggar i Jönköping är hemma i Vässan över helgen. Men när huvudpersonen för kvällen är sjuk får man ändra sina planer. Lika gärna bra och blir nog minst lika trevligt för det!



/R


Life is what you make it

"För att bli gammal och erfaren, måste man vara ung och galen"
Min melodi går numera mer åt stil och klass före weed och hasch.
(Även en facebook grupp som jag snott citatet ifrån)
Jag är s.k. pryd, jag hade tänkt fortsätta att vara det.
Jag har räddat det sista av min värdighet som fanns kvar.
Lämnat det unga och dumma bakom mig.
Och nu har jag ung och galen att se fram emot.
För ja, det går att vara galen utan att vara dum.


Lite mindre jag.


Lite mer mig.

/R


On the floor

Har, som tidigare inlägg kanske avslöjade, inte gjort speciellt mycket idag. Storstädat mitt rum, storstädat mig själv, pimpat mina naglar för kvällen m.m. Ska snart äta sen blir det av till Marre för lite fredagsunderhållning. Känner mig inte så fantastiskt pepp, skyller på min nuvarande avvänjnings-process från kaffe haha. Hur det går med den saken kan vi låta vara osagt... Trött tjej om dagarna i alla fall, jaa-a.

Nej, jag låter musiken sköta peppandet ;> Nu skriker i alla fall magen på mat och huvudet på energi. Cya.



/R

Hej jag gör ingenting med mitt liv

Rubriken sa väl det mesta.

HAHahahAHAha

That's it, min humor är bäst!




Mitt liv just nu

Det här är det jag gör hela dagarna.
Beroendeframkallande? Eh, aah.





/R

Intresseklubben antecknar?

Känner att jag inte har något intressant att skriva längre, eller tja - har jag någonsin haft det? Haha. Jag håller i alla fall äntligen på att bli frisk känner jag. Lite småhosta och snörvlig fortfarande, men det får man väl ta. Dock är mami och papi sjuka nu istället. Hehe, filåt... Idag har det blivit en sväng ner på stan i alla fall för att köpa present till Ella + lunchdate med Matilda, och nu väntar det stall och U-sek möte. Vanlig vardag med andra ord?

Förresten, så var Pelle dum igår. Han, som aldrig blir rädd för någonting, blev rädd för en snubbe som gick med sin cykel och skidor i ett skidfodral (alla förstod vad jag menade hoppas jag...) när vi var 5 minuter från stallet efter en tur ute i ridspåret. Slutade med att jag för det första var nära på att ramla av, och att han vägrade fortsätta gå framåt. Var bara att vända och gå tillbaka hela vägen istället...
Tur att han är rätt söt ändå, den där lilla skithästen.



/R

Ja må hon leva

Idag blir världens sötaste lilla tjej 2 år!
Min lilla gull-Ella håller på att bli stor ♥



Helg

Blev Maria x2 i helgen. I fredags avskedsutgång för Maria Eriksson som flyttar till USA inom kort. Jag med el febro orkade dock bara med till pitchers, min kropp kände inte för skaka rumpa den kvällen på BMB.
I lördags, födelsedagskalas för Maria Öhrn som blev 19 år. Middag, lite mellofestival och utgång på Pluto. Den gången höll sig febern borta och jag orkade med hela kvällen. Lite cred va?

Förresten, Eric Saade i ESC? Ska jag vara ärlig så var det många bidrag jag tyckte var OK att skicka dit, inklusive han. Låttexten går ju att diskutera, men grabben är grym på sitt scenframträdande. Vågar man (åter igen) hoppas på för mycket när det gället Sveriges bidrag i Eurovision?




/R

Ingenting stämmer


Finns inget att skämmas över

Kvalseriedrömmen är borta.
Säsongen är över.
Men jag tror ändå inte att jag skulle kunna vara mer stolt över gulsvartingarna än vad jag redan är.
Eloge, medalj, allting ska de ha som har lyft upp sig så som de gjort under säsongen.
Åtminstone i mina ögon.

Synd att man inte kan gå på sista matchen idag, men läget är som det är.
Fler matcher kommer att komma.

Bara att börja tagga till nästa säsong, 11/12. Kanske det är vår tur att få ta klivet upp då?







Ja, jag är en extrem hockeynörd ;>

/R

Blogginspiration - zero

Så kan det va.


Powerpuff mig

Såhär bra som jag sov inatt har jag inte sovit på hela veckan. Tänk vad skönt det kan vara att vakna utan att ens hals försöker strypa en inifrån. Förhoppningsvis får jag glida vidare på den här friskvågen och bli "normal" igen. Och tack vare mina nya krafter ska jag försöka ta tag i mitt rum idag! Det är lite av en enda mess här inne. Åtminstone för mig, som ska ha allt (ALLT!!) i ordning här, haha. För tillfället ska hyllor och tavlor upp, bokhyllan har flyttats, väntan på garderoben fortsätter m.m. Extrem room makeover kanske?


(Bokhyllan har dock blivit bebodd igen av alla mina dussin saker, friden där återställd.)




Fint att min nuvarande garderob står ute i hallen också, haha.

/R


JAAAAAAAA!!!

Turen vänder visst, VIK vann borta mot Leksand! OHjaaa, vi är fortfarande med i fighten om en kvalserieplats! ;>


Born this way

Nu har jag gått och fått feber också, JA jag tänker tycka så himla mycket synd om mig själv just nu!! Enda positiva är väl att om man har tid för att vara sjuk så har jag väl det nu. Inget jobb den här veckan, inget annat viktigt den här veckan. Kan jag ligga hemma och gå all in för att bli frisk till helgen. Taggar för att bli det med denna låt, kanske får igång de vita blodkropparna i kroppen lite grann?



I'm beautiful in my way,
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way

/R

Noooooo

Har börjat tycka att den här är bra, mot min vilja!
Nu kan jag inte sluta lyssna på den, crap.


Semel/Fettis/Kvinno dagen

Såklart har jag gått och blivit sjuk nu också?! Gah. Började igår, antagligen efter allt skrikande på matchen. Har bara hänt en gång tidigare att jag skrikit sönder halsen på en match, såklart händer det nu också -.- Så imorse var halsen så svullen att jag inte ens kunde svälja mitt egna saliv. Grows.
Sjuk eller inte, hästisarna behövde mig idag. Tog en liten skritt tur på Pelle ute i solen, hur mysigt som helst :> Förutom att ett "dike", som hästen gått över en miljard gånger förut, nu var jätteläskigt helt plötsligt. Suck.
Annars har jag bara varit hemma med pappa idag, som opererades och behövde sällskap enligt läkarnas order resten av dagen. Det enda vi gjort är degat framför tvn, delat på en halv kebabrulle och självklart käkat semla! Semel/fettisdagen liksom, och samtidigt internationella kvinnodagen. Självklart såg jag min chans att få äta en semla för den dagen också, hehe.

Nej, kanska dags att sluta skriva innan inlägget blir ännu längre. Ska hosta vidare istället, lovely ♥...


Hest!


Självklart liksom ;>

/R

Har man inget snällt att säga...

Någon tycker inte om mig just nu.
I lördags blev Modo klara för kvalserien...
Igår fick jag punka för andra gången på drygt en månad...
Och den här dagen... Ja, den började iofs bra med en tidig tripp till Solvalla. Men så fort man var tillbaka i Vässan så, ja... Jag och pappa skulle sätta upp min efterlängtade garderob, bra att vi lyckas paja den... Sen tillåter svensk hockey idioter till domare på vissa matcher. Behöver jag säga något mer? Nej, förutom att Leksand kan ta sig.
Nej nu är jag trött på att vara deppig. Drar till Marre för donkenkäk, myspys och massa skitsnack. Lovely.

/R

Till råga på allting

Modo blev klara för kvalserien igår, VIK förlorade mot Mora idag.
Mitt humör just nu : ...................................................

Nu tänker jag pyssla med mitt rum för att tänka på annat. Hejdå.

Om någon bryr sig liksom

Köpte ju ett par nya ridbyxor i veckan. Enligt mig sitter dem, storlek 38, perfekt (enligt mamma ska jag ha en storlek större, tack...), men haken är att de är för tighta i midjan. Så... Nu tänker jag ha mina ridbyxor som mitt "gå-ner" mål! Att inte bara benen ska passa perfekt i brallorna utan att jag ska slippa få röda streck vid midjan varje gång jag använt dem. Sen självklart bevisa för mami att jag inte alls ska ha en storlek större... Köpte vi alltid när jag var liten, men jag har slutat växa nu?!



/R


Det är inte sant

Älskade MODO är i kvalserien... NEJ!!!!
NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ!!!!!!!!!
De får inte åka ner. Får inte får inte FÅR INTEE...

Snälla MODO-grabbar, håll er kvar!!!


Helt OK engelsk version


Sådär på kvällskvisten

Tänkte att jag bara kunde uppdatera om att jag lever. Trots omständigheterna liksom. Trodde mina inälvor krossades i publikhavet på Silk. Men vad förväntar man sig när Petter kommer och hälsar på?
Orkar inte skriva så mycket mer, jag och Olivia tänkte sova nu. Hyfsat kult kväll åtminstone, men säger bara en sak (som jag för övrigt trodde att jag aldrig skulle säga):

"Aldrig mer Silk."
(Åtminstone inte på ett väldigt bra tag.)

/R

Reboot my ass

Fick mina kvällsplaner dit jag ville :> En lång fika och pratstund med Sebbe och sedan en lugn hemmakväll framför Spiderman 3. Nu är filmen slut och jag ska hålla mig vaken 2-3 timmar till. Har lovat Ankan att jag ska skjutsa hem henne från 100dagars festen, det minsta jag kan göra efter att hon hjälpt mig att lösa mitt stora problem jag hade tidigare idag. Hmm, Shrek 3 får hålla mig vaken tills dess :>

Apropå Spiderman. Visste ni att Spiderman 4 ska komma, men att de ska vara en reboot? Det nya filmteamet ska alltså göra om de fantastiska Spiderman filmerna, som fantastiska Sam Raimi regisserat, helt från början?! Jag och Vivi, som har sett varenda Spiderman film på bio tillsammans (3an två ggr t.o.m.) och är allmänt galna i de filmerna, tycker givetvis att detta är fruktansvärt.


Haha...

/R

15.55

Är visst inte den enda sjusovaren i det här huset.


Godmorgon världen

Här snackar vi sovmorgon. När jag vaknade imorse vägrade jag först att kolla på klockan, bara för att jag vet att när jag lägger mig sent brukar jag alltid lyckas vakna astidigt. Trodde klockan var typ tio, näe hade visst fel med fyra timmar. Två. Ojdå. Hehe. Jag som skulle träffat Marre på en fika, den får vi visst skjuta på tills på måndag!
Har lite komplikationer angående mina planer ikväll, hmm... Bara hoppas att de löser sig.



/R

Himla håll igång

Kassautbildning, möte, häst, filmkväll för småttingarna i stallet. Nu vet jag inte riktigt vad som händer. Är färdigfixad, men väntar fortfarande på sms från min vän Olivia som jag, ja... inte vet vart hon är. Seg på att svara är hon också. Blöh. Vill gärna veta vart jag och superbilen ska ta vägen nu liksom.


Tur att kaffet håller mig sällskap i alla fall ;>

/R

Dare to show the world that you're all wrong...

...In all the right ways.


RSS 2.0