Konsten att skriva blogg

Tror jag behöver lära mig att skriva igen.

Tecken på liv

Tänkte väl mest bara påpeka att jag lever, trots att min rygg försöker ta livet av mig dagligen. Samt att jag har fått order av trogna läsare (okej, en) att skriva ett par rader här. Igen.
Tror dock denne blir besviken då det enda vettiga jag har att skriva om just nu är - tamtamtam - hockey. Well, sarryh.
För en vecka sen rätt exakt fyllde jag 20, och blev officiellt halvvägs till 40 (wuä). Sen dess har jag fått massvis med fina presenter, men även presenter som jag gärna velat lämna tillbaka. De stavas förlust mot två "b-lag" (åh, vad rolig jag är), 2-3 mot Borås och 3-5 mot Brynäs.
Ikväll hade jag och Alex ett litet 40års kalas tillsammans. Mest, ja - bara för att vi kunde.
När jag kom hem upptäckte jag på Sportbladet att två nya fina presenter väntade på mig. En betydde 2 poäng närmare kvalserien, den andra betydde en slutspelsplats.
Men vägen dit är ju som alltid det vackraste. Bara att njuta av nedanstående.

Oh juste, så får jag inte glömma bort den "Modiga kedjan". Namnvalet från Canal Plus får en tumme upp. Eller, kanske 1 ½...





/R

Woops

Gör kaos med mitt eget liv just nu, därav den kassa uppdateringen.
Går in på min sista vecka som tonåring också!!!

DOMEDAGSÅRET!!!

Eller... Näe. Jorden kommer inte gå under i år heller. Mayaindianerna hade visst fel, eller vänta. De har aldríg ens sagt rätt ut att jorden ska döden dö i år heller? Hum. Den 21 December i år kommer bli en väldigt spännande dag...
Det ämnet kastar vi nu i soptunnan! Jag vill inte prata om var/när/hur jorden ska trilla av pinn, utan om mitt fantastiska nyår! Det var gaaaaleeet!! Helt seriöst, hur firade jag nyår innan jag åkte på Unite? Det här slår ju det mesta! Enda enda enda enda enda, som fattades, var att jag saknade fler av mina kära västeråsare att få fira nyår med. Annars var allting, ja. Pure awesomeness?

Och btw, JAG SKA FLYTTA TILL MALMÖ!!! Eller ah, jag vill. Så pepp....!



/R

RSS 2.0