091127

I know, jag har inte direkt en uppdatering i världsklass, men jag tycker verkligen (jag vet, har sagt det förr) att blogga har blivit så förbaskat tråkigt! Sen har man ibland knappt tiden till det heller. Ikväll är första gången på hela veckan som jag kunnat logga in på min hemdator, eftersom jag inte har haft tid till det de andra dagarna. Säger bara sliten deluxe, och huvudvärken kommer bara allt oftare... En svininfluensa light eller? För jag verkar vara en av de få som vägrar ta svinsprutan iaf.

Nej, nu ska jag inte tråka ut de söta människor som läser längre. Hoppas alla har en roligare fredag än vad jag har :)

/R

091116

Märker att det går allt mer längre tid mellan varje inlägg, inte bra det kanske. Just nu kände jag att jag hade några minuter över av mitt liv till att skriva, så ja - here I am. Idag är det Ericas dag så passar på att slänga iväg ett grattis till henne, sen måste jag säga att jag saknar min hannabanan enormt redan nu! Hon är i London och tänker inte komma hem förrän om 13 dagar, buäääääh...

Nej, nu blir det nog dags för sängen och sedan plugga läslogg och förbereda inför svenska nationella på onsdag. 5 timmar åt att bara skriva, skriva och skriva då. Längtar jag? Nja, inte direkt.

/R

Det var inte igår

Har kommit fram till att man nog faktiskt borde anstränga sig och skriva några rader här då och då, även om bloggning har blivit grymt tråkigt senaste tiden. Jag har varken stor lust att skriva av mig eller berätta vad jag gör om dagarna (vilket inte är speciellt intressant för den delen heller, haha).

Plus att skolan & ungdomsstyrelsen stryper mig långsamt just nu, eller ah, skolan iaf. Så bloggen ligger inte i första hand precis längre. Där har vi plugg, stall och facebook istället, haha.

Så ja, hörs när vi hörs.

/R

RSS 2.0