Slut som människa

Sista partyhelgen i Västerås, sista jobbhelgen på IKEA. Ingen bra kombo... Dock håller väl inte denna helg top 3 vare sig krog eller jobb. Lyckades dock pricka in både Sjökrogen, Pluto och BMB. Känns... Skön...t. Kanske för stunden, inte på el work....................................... punktttttttttttt.
Sista "göra vässan och IKEA" helgen såg ut att bli kaoz, eller ah. Mindre roligt. Tur att jag har tre fina flickor i min närhet som får mig att minnas den med stora smiilegropar! Och påminner mig om känslan att svälja skum..... Sk..u..mt.........

Att jobba 10 timmar idag var däremot inte det bästaste jag gjort i mitt liv...... Strax sängen ♥♥♥ När Vickan kastat ut oss.
 
 
/R

Gröna Lund!



Mys/rolig/awesome dag! Nu lär man ju sova däremot, en annan ska jobba om 6 timmar.
Btw, så kommer jag&Matilda aldrig mer kunna titta på en slush igen...

Ironi

Första riktigt soliga dagen på hela den här sugiga sommaren! Så jobbar man 10-19.... U.n.d.erbart. Haffade med mig Alexandra hem efter jobbet bara för att få hinna njuta av liiite värme ute på altanhänget. Alex & Simon gjorde även oss sällskap sen. Härlig kväll!

Idag insåg jag också för en gångs skull, PÅ RIKTIGT, att jag, FAKTISKT, ska lämna IKEA... Om en vecka...!!?? WUÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!! Börjar få separationsångest... :'< Vad ska Kamprad säga?

Matilda får trösta mig imorn helt enkelt... Kan ju inte vara ej-happyface när vi ska glida runt på Grönan!
 
Jag och min kära kollega (i åtminstone en vecka till)

/R

Tvångstanke

Borde.... Skriva....Mer.... Här.... Typ. För trött. Borde vara det om inte annat.
Norrland var lika underbart som vanligt ♥ Bilder kommer snart. Sen. Kanske.
 
För övrigt såg jag tre elefanter på väg till jobbet idag, den ni.
/R

Så sjukt huge!!!!!

 
Jag ska bli skåning!!!!!

Everybody has their fears, everybody has their fights


But don't you let it bring you down, don't you let it take your life

Bra tjej

Skulle packat hela natten igår inför Norrlandresan idag. Somnar och vaknar elva, utan något packat alls... Braaaaaaaaa.
Hade även tre tvättar jag skulle tvättat inatt också, som blev ganska, ja... otvättade. Braaaaaa x2.
Till råga på allt var jag tvungen att duscha också. Braaa okej ni förstår nog grejen.
Nu är det alltså sådär liiiite halvt/helt stressigt, men vad tusan. Får bita i det sura äpplet och rappa på mig själv helt enkelt. Om sisådär 12 timmar befinner jag ju mig ändå i Norrland! ♥♥



/R

Hälsningar från landet

I Mariefred. Lever - knappt. Åtminstone på donken och pizza. Typ det enda som finns att göra här. Trots att det egentligen inte finns något donken i Mariefred...
Okej, så illa är det inte :> Var på bondefest igår! Var... intressant. Mycket Justin Bieber, liveband, ambulanser, linbanor, blottande könsorgan, flygande bänkar, Sean Paul (hellre JB för tusan...) och rullande badtunnor. Varför inte. Björn Rosenström och buggdans fanns med på ett litet hörn också.
Kanske inte en typisk lördagskväll för mig&Linn, men det kan vara kul att testa på andra "kulturer" och "folkslag". Så att säga!
 
Nu vill jag hoppa studsmatta!!!!!! Hörs.

/R

Två steg fram, ett steg bak

"Every setback is a setup for a comeback.
God wants to bring you out better than you were before."

Körd som människa

Blev lemlästad på jobbet idag. Vi var bemannade som amerikanska armén typ och blev totalkrossade i disken i alla fall. Sååå stört mycket var det idag, men jag och mina söta kollegor kämpar på ändå ♥ Tycker med andra ord att jag förtjänar en dag ledigt imorn nurrrråh! Och i helgen, då jag och Linn ska göra Mariefred osäkert! Eller göra kaos med hennes hus. Eller ah, bara umgås. Har inte riktigt bestämt mig än...
 
Nog om mitt värdelösa snack, har fått världens påse med massa gosedjur att rensa på mamis begäran. Undra om mina nuvarande homies känner sig hotade nu...
 
/R

Stress deluxe

Insåg precis att tiden är så himla knapp just nu... Paniken börjar infinna sig lite smått. Om en vecka bl.a. åker jag till underbara Norrland! Jag som trodde det var typ 5 veckor kvar tills dess, vilket innebär att det i stort sett bara är 3 veckor kvar tills jag och Hanna sticker ut och tågluffar!!! My gosh, så skönt att få komma iväg, men måste tiden gå så himla fort??? Hinner ju inte med att planera någonting...
Sen har vi ju den där, typ, jätte, stora, super grejen också, som jag inte riktigt vågar skriva här än. Har lite snicksnack med bl.a. jobbet att göra innan jag berättar för världen. Oj, hur mycket dramaqueen kan man få låta? ;>

Nu ska jag ut och titta till dagens hästar - i regnet. What the crap hände med sommaren?


Bilder från mitt och Vickans kvällsdopp igår.

/R

Dansa Pausa

17,5 timmars jobb, 5 timmars sömn, massa timmars röj! Kan nog vara det roligaste Power Meetet nånsin! Åka Camaro, åka flakbil, åka motorhuv, träffa nya människor, träffa gamla människor, få lektion i skånska, nattdopp i hamnen, lifta snyggbil, öhm... Godisremmar♥ Och ingen påkörd Camaro av något rattfyllo i år!
Roligaste var ju ändå flakbilen, tog oss för tusan 5 timmar att åka cruisingrundan men inte hade jag tråkigt för det! Tråkigt däremot var när den åkte tillbaka till Örebro (spyr lite) lördag kväll. Därför kändes det helt ok att byta ut bil mot båt där ett tag också.
Sen är det något med power meet att få en att dra ut på dygnet också... Börjar bli för gammal för sånt.

Minus finns det ju alltid, tyvärr och såklart. Så länge jag tagit avstånd till det och det inte upprepar sig allt för ofta så tänker jag inte lägga ner energi på det.
Och dääääär drog jag ner hela stämningen, lite bilder får lätta upp det.

Till råga på allt hade jag "tydligen" fyra fästmän i helgen också, hur man nu lyckas med det... Inga ringar fick man heller.
 
/R

Power Meet

Världens största bilträff har dragit igång i Vässan, känner mig extremt cool som västeråsare - nat. Men med rätt sällskap och rätt bilar är power meetan faktiskt riktigt kult! Igår tänkte aldrig jag och mina störda pojkar på det där att Camaron faktiskt har ett baksäte... Känns ju onödigt att utnyttja det när man kan sitta på bilen, eller över grabbarna för den delen också. Alla sätt är bra utom de dåliga

Nu taggar jag för mig själv som bara den, för ikväll istället för Camaro åker vi flakbil!!!!! Med tusen människor, typ. Kommer bli så himla awesome. 
 
För övrigt känner jag att mitt spontana liv har börjtat då Danni och Matilda lyckades tjata med hemmafru-mig ut på krogen klockan 1 igår. Hade grymt kul och kände mig 18 på nytt! Blir nog dock ingen större vana.
 


/R

Krogentradition

Har kommit fram till nummer 1 vanligaste kommentaren jag får av mina vänner ute på krogen.

"Rebecca, varför dricker du inte för????"

Ja det svarade jag på förra helgen, och helgen innan det, och helgen innan det, och helgen innan det.... Och helgen innan det.

Man ska inte brya traditioner säger dem. Antar att power meet inte blir något undantag.

Sighs :> Kommit fram till att jag bara skriver massa onödigt skit nu, bäst att logga ut... Godnatt!

I-landsproblem

Det är natt. Jag är hungrig. Jag får inte äta.

...

Tänker gå och äta ändå.

Töntvarning

Tog ju faktiskt inte med bilden på mig & Danni tillsammans med Lidas i förra inlägget... Mest för att jag tyckte att det var värt ett eget inlägg. Hehe. Starstrucked så det skriker om det.
 
Mwwihihihihihiifigfidjgdiduiddugdigd!!!!

Seg uppdatering

Tänkte skriva lite snabbt om min lördag, sådär 3 dagar senare... Har nog aldrig hunnit med så mycket som jag gjorde då! Typ.
Först var jag och shoppa på systerysters begäran på IKEA (PÅ MIN LEDIGA DAG!!!! Kan lika gärna flytta in dit snart serri), därefter var det åka karamell och äta karusell nere på cityfestivalen med Danni :> Klockan 6 åkte vi till Natta för att "snabb-fira" (?) henne på 20års dagen! 40 min hipp hipp hurra senare så var det cityfestival igen, denna gång för att hylla the one & only Niklas Lidström, för att sedan bara sådär "råka" hamna på samma bild med honom(oh my gosh oh my gosh oh my gosh!!!!) Kände mig som en 14årig starstrucked liten flicka igen.
Efter mitt kändispoäng moment åkte jag vidare till Sala för att fira Sanna, min storasysters andra storasyster (för att göra en lång historia kort... liksom). Hade verkligen assstrevligt där, och ville egentligen inte åka hem. Men Danni var så dryg och tjatade på att vi skulle till öltältet (okej, jag tjatade på henne... Haha). Drog från Sala, hängde i öltältet någon timme, sen träffade jag och Danni mina bilkåta grabbar som ville ut och härja (som vanligt). Var snäll chaufför medan de satt som barn på julafton med deras megafon och skrek åt folk. Störda pojkar, men allt för härliga :>
 
Orka cplångt inlägg egentligen. Alla som orkade läsa hit kan få en puss! Eller ah, en kram i alla fall? Imorn är jag leeediiig! Och det ska bli fint väder! Vet knappt hur jag uttalar det längre... Fiinntt väddder...?? Soll? Störd.
 
Ponyyy-tjejer
 
Pappa fick ragg i Sala.
 
 
/R

RSS 2.0