Kul liv

Det är kul att man har ett immunförsvar lika stort som en mygga. Det är kul att min lägenhet blir en bastu på sommaren - obviously.
Något som faktiskt är kul är att det är freaking Big Slap på freaking lördag!!!!!! Något som är mindre kul är ju att jag, ja.. är sjuk.
Kul inlägg. Kul med fint väder ute. Kul att jag vill ha pannkakor men har ingen grädde hemma wuäh.

Okej ska fortsätta nörda vidare med att nostalgi-titta på Heroes. Har precis nördat igenom hela säsong 1 på sisådär... kort tid. Beroendeframkallande.se. Resten av dagen spenderas med säsong 2! Det är kul - faktiskt.
Samtidigt som solen skiner ute...
... Kul.
 
Bild från i lördags, kvällen var awesome! Baksmällan dagen efter var dock mindre trevlig.

/R

Nya tag

Med en ny fungerande dator känns det väl som att man borde kunna ta möjligheten att bättra på bloggandet. Passar då på att berätta att två veckor har gått sen jag kom tillbaka till Malmö, intressant hur mycket & lite man hinner med på så pass lagom tid. Började med lite IKEA fest samma kväll jag kom hem, jag har varit i Falsterbo och upptäckt att spanska stränder visst existerar i Sverige (16 grader i vattnet kändes ju däremot sådär...), jag har varit i Helsingborg och strosat på Helsingborgfestivalen... Ja det var väl det, haha.  Min favorit är nog att jag upptäckt ett fantastiskt sommar Malmö ♥ Well, de dagar jag inte jobbar då allt jag upptäcker är IKEA korvar.
 
Annars tror jag att jag precis fick en nerv i armbågen att hoppa ur led av en nysning..?

Ikväll blir det nog att ta en paus från alldagliga livet. Alkohol here I come (Ops, fjortisvarning.)
 
 
Lite Instagram pics på mina nya smultronställen i Skåne - Helsingborg, Falsterbo och Scaniabadet i Malmö!

/R

Tjäna

I suck. Har halvt eller ganska helt gett upp bloggen. Lever numera på Instagram och uppdaterar mitt högst ointressanta-så-det-nästan-blir-intressant:a liv där. Nyheter sen senast är att Sverige vann VM-guld i hockey, jag har gått ut Academy, jag har kommit in på en teologikurs i Lund till hösten, jag har varit i Västerås och härjat, jag har gosat med mina pållar och mina små söta systerdöttrar ♥, jag har dansat som en idiot på Summerburst, jag har varit sjuk 87565873658763 ggr p.g.a. en ny astma "medicin", jag har åkt camaro, jeep och kundvagn på Power Meet, jag har kirrat biljetter tillsammans med Mathilda till freaking BIG SLAP! Nu har väl halva svenska sommaren typ gått och den resterande halvan är så välkommen. Dags för del 2 Skåne edition!

Vi hörs väl.

Schkål.
 
/R

RSS 2.0