Humhum

Har kommit fram till för mig själv att jag 1. måste lära mig att verkligen ta tag i saker. 2. måste våååga meeer!!! Låter säkert som världens åldersnoja, men kommit fram till att livet egentligen är för kort för att "play it safe". Missförstå mig rätt, menar absolut inte att man ska ut och göra totalt idiotiska och dumma grejer "bara för att". Men våga vara mer spontan, våga göra lite galnare påhitt, våga ta större beslut!
Idag tänkte jag söka ett sommarjobb som jag inte riktigt vill säga vad det handar om, men det var ju skitsamma då det var försent i alla fall. Hur kan det vara försent när jag fick höra om det här jobbet för flera veckor sen? För att jag inte vågade tro på mig själv. Så skämmigt egentligen! Vad är det värsta som kan hända? Att jag får ett nej? För det kan jag leva med. Vad är det bästa som kan hända? Att jag faktiskt får det här awesome jobbet. Vad är det viktigaste? Att jag försökt!!
Galet slirigt inlägg, vad jag vill få med - älskade vänner, våga tro på er själva! :>

För rörigt, nu signar jag ut. Slut.



/R

Och helgen flög förbi

My gosh, har varit fullt ös medvetslös hela helgen. Jobb, AW, inflyttningsfest, ännu mera jobb, hoppträning på Strömsholm, tjejkväll, jobb igen. Sen kan ju ingen svennebanan ha missat att vi (Svea) FAKTISKT vann Eurovision i lördags! Nog för att jag bara varit ett "halv-fan" av låten, men det är skitsamma just nu när Sverige (och Västerås på ett typ, pyttelitet hörn) kammar hem hela kalaset. Woop!

Och min hoppträning som jag taggade sönder till för något inlägg sen var hur kul som helst! Minus när Liberty hade bestämt sig för att vägra gå in i transporten på vägen hem... Skithäst. Men han är en bra skithäst i alla fall, som skuttade omkring hur fint som helst på tågbanan igår!

Nu ska jag fortsätta med det jag gjort hela dagen - göra absolut ingenting. Vädret är kasst så hade tänkt städa och tvätta lite, när jag nu ska ta tag i det...


Bild från AW i fredags

/R

Freeedaag

Medan resten av Sverige tar helg idag så tar min ledighet slut. Dags att work my ass off i tre dagar innan jag, tamtamtam, är ledig igen. På torsdag börjar äntligen mitt sommarschema, då blir det minsann lite mer jobba av!

Ikväll är det after work på Ikea igen. Jobbar till kvart i nio, så kommer väl lagom till festen dragit igång. Börjar jobba kvart i nio imorn så drar väl när den knappt hunnit börja (story of my life). Eller...? Känner jag situationen rätt brukar en kväll med IKEA människor sällan bli en lugn en!

Nu måste jag kila!!



/R

Lagom taggad

Vill att det ska bli söndag, typ, nununununu! Då åker nämligeen jag+massa andra Hallsta människor och hopptränar på Strömsholm! Mest nervös är jag över att köra transport, vilket jag inte gjort sen terränghoppningen förra sommaren. Hoppas Liberty är snel hestig häst att köra runt. Hmm, det visar sig...

Idag är min sista lediga dag av 6 lediga dagar, äntligen. Dör lite inombords av att klaga på att vara ledig, men att ha 75% av ens tid över till att göra... Uhm, ingenting? Överskattat. Ähfy, vad jag klagar nu. Jag och solen har ju börjat komma riktigt bra överens, så ska passa på att njuta av vår sista dag tillsammans. Ska bl.a träffa Elin över en glass på kajen och förmodligen Beach12:a med Amelia på Björnön. Kontraster.


Jag och Liberty från hoppträningen i tisdags.

/R

Hello mate!

Igår kväll fick jag äntligen träffa min fina Elina ♥ Hon som egentligen borde vara i Australien nu har tagit en paus i två veckor för att åka hem till Svea, me no complain :>
Blev snack&skratt&skratt&snack&massa snacks, precis som the good old days! Okej, hon har bara varit borta i 4 månader...
På söndag blir det åter en reunion + Vivi & Vickan denna gång, då blir friden återställd till 100%. Looking forward to that!


Känner mig lagom awesome, typ

För det första, hur gammal känner jag mig inte när jag (faktiskt) sitter och tittar på Estelles dop på tv? My gosh, förtidspensionär var det...
För det andra, om folk inte uppmärksammat det än så har jag efter många om och men (och dampanfall) bytt tillbaka till blogg.se. Home sweet home! Och efter äännuu fleer om och men och men och om så har jag även lyckats kirra en ny header! Heeelt själv! *stolt tjej*
Okej, kul att det är en bagatell för PS-människor, men jag som är photoshop-singel tänker låta mig få njuta av mitt moment!

Nu ska jag sticka och pyssla lite i stallet. Cleo vilar så tänkte ta ut Stumpan på en liten promenad istället. Måste ju fortsätta försöka bli vän med solen... Den gav ju mig trots allt lite bränna igår!

/R

Grävt ner stridsyxan

Jag och solen börjar bli sams nu, den är faktiskt helt okej. Enda jobbiga är att den ger mig dåligt samvete så fort jag väljer sängen framför att vara utomhus, men vi jobbar på det han/hon/den(?!) och jag!
Igår när jag och Vivi gick till Å efter bion (som för övrigt var aawesommee), trodde jag på att vi skulle bli nekade. Tvärtom behövde vi inte ens visa leg utan fick ett kort och gott "Välkomna" utav vaktis. Måste jag erkänna det så fick jag ett "hihihihi" moment och kände mig extremt cool. Händer ju sällan, så tycker att jag kan få njuta av det!

Nu tänker jag ägna all min uppmärksamhet åt hockey finalen mellan Ryssland - Slovakien. Hejar på underdogs och håller på Slovakis, sen "hatar" jag Ryssland bara för att de alltid ska vara så himla bra och tro att det är något, typ. Lite så jag funkar.

Bjuder på lite bilder från mina två soliga dagar! Hörs&störs.







/R

RSS 2.0