Det är hemskt med en bloggfri dag

Fast då blir det i och för sig mer att skriva om än hur spännande mitt liv är. Fast jag måste erkänna att jag har lite dåligt samvete att jag inte bloggade igår om matchen i onsdags, men oroa er inte! Här kommer uppdateringen! *klappklapp*

Som sagt bar det av mot Karlskoga och Bofors - VIK för min, Johannas och massor av andra vik supportrars del. Resan dit var allt annat än lugn.
Johanna före alkohol.

Johanna efter alkohol.

Och ju närmare vi kom Nobelhallen, ju mer växte hatet och ju mer förstördes rösterna. Sånger som Vi hatar Bossefors och Vi är gulsvart ekade genom hela bussen. Humöret var på topp helt enkelt!



Till slut kom vi fram (levande och inte ett dugg slutkörda) till den "fina" arenan. Minus var att vi kom fram sisådär en halvtimme innan matchen skulle börja. Men segt var det absolut inte. Vi skrek sönder rösterna bara ännu mer! Och inte hade vi några konkurrenter eftersom Bofors klacken verkade bojkotta denna match.

Inte en enda kotte var osocial måste jag tillägga, så under pauserna gick munnarna i ett. Nr 1 i alla fall, ingen verkade speciellt orolig att vi inte skulle ta hem denna match.
Inte ens självaste David Hasselhoff.

Seger med 3-1 blev det, och kvalsereplatsen var säkrad! Vid det här laget var min röst helt slut, och inte hjälpte rökbomben som blåste ut gul rök efter slutsignalen heller. 10 spänn på att mina lungor är gula nu.
I alla fall är min sko det...

Hemresan blev något lugnare med tanke på de flestas tillstånd. Men glada miner fanns det fortfarande överallt. Sånger sjöngs i början av resan, medan de flesta slocknade den sista biten. Fast jag, Johanna och de resterande längre bak höll ögonen öppna gott och väl. "Vi har det bra, vi här bak i bussen".


Vi kom fram till Västerås drygt halv tolv, men kom inte från ABB Arena förrän runt klockan 1 eftersom vi valde att vänta in spelarna och hylla dom för deras insats. Men efter över en timma ute i regn var alla inte så speciellt taggade när de väl kom fram. Men vi var där i alla fall!
Härifrån kommer inga bilder för det var för kallt att ta kort.

Men en minnesvärd kväll blev det!
Kvaaalseeerieen, tjalalalalalala!

/R

Stora dagen

Bofors - VIK
Plats:
Nobelhallen
Nedsläpp: 19:15
Huvuddomare: Wolmer Edqvist
Linjemän: Daniel Söderberg och Andreas Malmqvist

And I will be there!


Städning på g

Denna tisdag har nog tillhört en av de längsta i hela världshistorien. Min dag började, hör och häpna, klockan åtta imorse! Bara för att jag skulle till stallet klockan 10 med Kvack som hade teoridag och jag hade absolut ingenting. Livsbrist kanske?
Hur som helst, skulle vi städa kl två nere i vårt ofräscha klubbrum för att få det att se lite mindre ofräscht ut. Det slutade med att helt plötsligt var allihopa uppe på en fåtölj efter att Johanna upptäckte att det fanns en spindel i rummet. Vi är inte rädda för stora fyrbenta (väldigt ofta galna) djur på 500 kg, men när en liten åttbent svart jäkel på typ 0,5 gram springer omkring skriker vi varandra döva. Som tur var kunde vår hjälte Kvack rädda oss från "odjuret".

Nu sitter jag i tryggt förvar framför datan och har precis levt upp till fettistisdagen och ätit en semla. Om drygt 10 min kommer pappeli hem och då bär det av för, min och Ankans del, mot Anton och en tv-spels kväll.

Geeky pyss. /R


Dagen efter

Jag är absolut inte skrivsugen just nu, men för att inte förlora de väldigt några läsare jag har så tar jag mig friheten att få ihop något jag hoppas blir lyckat men istället bara blir skit till blogginlägg.

Kvällen igår var trevlans, väldigt kort bara. Och väldigt dimmig för allas del. Tror inte en enda kotte såg rakt om jag ska vara ärlig... Men inga större komplikationer skedde, det stora problemet var mer när halva partyt drog vid halv 12. Nog för att jag tillhörde den halvan, så jag klagar inte.

Idag har jag mått prima, tro det eller ej! Och Kvack som spenderade natten at my place har varit pigg och kry, faktiskt. Så pigg och kry att hon var på när jag ville dra till backen och åka sopsäck. Man vet aldrig när snön försvinner från Västerås. himla upp- och nedvända stad.

Ankan var en "levande snögubbe".

Och jag tyckte inte om att gå upp för backen.

Nu ska Ducky få låna min data resten av kvällen, och imorn är det tisdag. En ren upplysning för allmänheten.

/R

Min störda söndag i bilder

Dagens onyttighet 1


Dagens onyttighet 2


Dagens onyttighet 3


Party hos Oskar


Gitarrgurun


Mina flickor


Jag och Dannie (som var den enda som ville vara med på bild då) i väntan på skjuts


Puss!

En helt onödig rubrik på ett helt onödigt inlägg

Inledning: Idag är jag på ett "jag orkar verkligen inte blogga men jag gör det i alla fall för jag har inget bättre för mig" humör. Så nu har jag varnat er för att detta inlägg blir allt annat än bra.

Det är lördag idag, för er som inte redan listat ut det, och mina planer för dagen är ungefär lika många som antalet hjärnceller i Elinas hjärna - noll (bara att inse sanningen älskling). Men för att rädda hennes "goda" rykte så har jag listat ut 5 planer samtidigt som jag skrev denna mening (och Elina har alltså lyckats få till sig 5 hjärnceller).
Att Ankan kommer hit ikväll och tittar på melodifestivalen med mig är plan ett. Dock kommer jag få dräggla till EMD själv eftersom hon tänkte springa och spy när de spelar upp sin låt. Men innan dess ska jag köpa tjockisgodis till oss två och förbränna det i förväg genom en promenad i snön. Plus att jag har en bur att göra rent och ett rum att städa.
Dagens fem planer kort och enkelt (eller enkelt och kort).

Och på tal om ingenting, jag har lov och VIK vann igår!
Såhär glada är mina bollar över det.

/R


Matilda kan ta sig.

Matilda Jansson
19-feb-2009 07:08
Just ja, det var så det var.. Jag hade skivan men inte
förpackningen med koden som man måste ha för att
installera :/ <3


Blä.


Hejsvejs 2

Bara så alla vet är bloggen så otroligt ful nu att jag tänker göra om den. Så länge Matilda tar med sig sin ps skiva till mig imorn så jag har något att leka med resten av veckan. You better not complain!

Puss känner jag för att skriva nu.
/R

Hejsvejs

Blogg kan vara riktigt segt ibland. Speciellt när man inte orkar blogga. Som jag nu inte orkat göra sen i måndags och som jag egentligen inte orkar göra idag heller. Se det här mer som ett tecken på att jag fortfarande är vid liv.

Är hos Ronja nu med Emma. Vi har inte gjort något speciellt. Pratat gamla minnnen från Skälbyskolan som vi gick i 1-6 (att t.ex alla var "otrogna" med alla) och en hel del annat onödigt som händer runt omkring våra liv. Farre fick ta en liten del utav det och konstaterade att Ronja är "farlig".  Inte då, hon bits bara lite.

Om en kvart ska R och E till sin dans och jag ska hem och leka social med min samhällsbok. Prov imorn som gäller, och jag är lika överlycklig som alltid. .- Not. Jag ska kunna allt om ideologier, politisk makt, sovjetunionen, warzawapakten osv. Precis, jag har absolut ingen aning om vad jag själv nyss skrev. Just önska mig good luck.

PÖZZ /R


Måndag...

Jag nära på hatar måndagar.
Speciellt denna måndag, när jag verkligen har vaknat på fel sida av sängen (logiskt sätt soffan, spenderade natten hos Duckface). Och att ha matte b som första lektion på en ny vecka borde förbjudas och den som bryter mot den regeln borde få dödstraff. Alltså borde idioten som gjorde mitt schema hängas.

Men det finns faktiskt ett litet ynka plus med denna måndag (tänka sig) och det är att jag inte har någon engelska idag och slutar drygt 13.20. Men tro inte att jag jublar för det när jag kommer hem och en hög av skolböcker väntar på mig.
- Ljudhäftet (prov imorn)
- Psykologiboken (också prov imorn)
- Loggboken från tvåornas projekt (som skulle varit klart för 2 veckor sen, ehe)
- Samhällsboken (prov på torsdag)
- Samhällshäftet (som sagt)
- Två idrottsuppgifter (som jag fick någon gång i början av oktober säkert)

Och under tiden jag har rabblat upp det här så klickade väl hälften av alla läsare över till blondinbella eller somnade på tangentbordet. Tyck inte synd om mig, nej. Frihet slash sportlov om en vecka!

Så vill jag tillägga (för att göra min måndag ännu mer patetisk) att den perfekta killen finns inte och att skåne ta sig (undantag mums Månsa).

Byt gärna ut Agnes mot mig!

KULT! /R

Det blir aldrig som man tänkt sig

Jag nämnde igår att jag skulle lämna detta bondsamhälle och åka tillbaka till la Västerås. Så blev det inte riktigt. Linn ville så gärna ha kvar mig här (med andra ord ville hon ha någon att tröstäta och dräggla åt måns zelmerlöw i melodifestivalen med). Varför inte?

Idag däremot kan hon inte hålla kvar mig. Klockan fyra exakt är det hockeymatch som gäller! Sundsvall tror jag står för motståndet den här gången, har inte haft så stor koll efter denna helg. Linn är inte bra för mig, men som tur var har jag ju min älskade käpphäst!

Nu ska vi kolla klart lilla sjöungfrun på Disney Channel, mys pys film. Sen ska jag nog börja fixa mig (min buss går om 40 min, det här med tidsplanering är verkligen inte min grej!)

Have a nice day /R

Alla Hjärtans Dag

Det är egentligen en dag som kan ta sig om man är singel.
Därför tänker jag inte skriva mer om den här dag just nu (mer än att jag ska köpa godis och tröstäta) utan skriva mer om gårdagen.

Galet.
Det är nog det perfekta ordet som beskriver kvällen. Dock var det nära på kaos sist Linn hade fest i början av november (och att jag hade gått lite längre in i dimman än vad jag gjorde igår) så om man skulle jämföra med den gången var det lite lugnare tag denna kväll men ändå blev den riktigt lyckad. Som sagt, jag gillar den här lilla landsbygden.

Men trots hur mycket jag tycker om lilla Strängnäs så saknar jag storstadslivet. Tror att jag åker tillbaka till Västerås idag och spenderar kvällen med Elli&co. Det blir alltså alla hjärtans dag firande med middag och bowling. Myspys det, men jag tycker fortfarande inte om den här dagen. Bara att jag, som sagt, har en anledning att tröstäta chokladhjärtan.

Nu börjar det nog bli dags att leka städcrew, kanske hinner slänga iväg något senare ikväll.

PYSS! /R

Direkt från Strängnäs

Såhär ser det ut.

(Och tyvärr så överdriver jag inte så mycket med den här bilden...)

Skämt åsido, här är jag nu! Har varit bestämt ett tag tillbaka att jag skulle ta mig hit den här dagen, trots att jag tvekade i början. Anledningen var att det är fredagen den 13e idag, allmänhetens otursdag. Men jag överlevde tågresan hit! Nu gäller det bara att överleva kvällen också, får se hur det blir med den saken... Strängnäs = born to be wild and crazy! Jag tycker om den här stan, även om det är så litet så att man ser halva befolkningen på tågstationen redan, men allt kan inte vara perfekt.

Nu ska jag börja leka lite social med Linn och Mahlin. Kanske slänger iväg ett inlägg imorgon, kanske inte.

/R


Denna torsdag är lika med...

...Försova sig en timma och missa dagens första lektion (psykologi)
Välja individuella valen till trean som är värre än vad det låter (speciellt när man inte ens vet vad man vill läsa, blä)
Pannkaks-lunch (dagens första plus)
Samhällslektion (där vi i stort sett går igenom "blattarnas rätt i samhället")

Och just nu är jag på webdesign tillsammans med Matilda och vi är fast här ända tills kvart i fyra. Mys. Vi håller just nu på att göra en hemsida för bebiskläder, how sweet. Efteråt ska vi ner på stan och hitta något rosa plagg till mig. Ska nämligen på partyparty imorgon där temat är Love (eftersom det är alla hjärtans dag på lördag) och alltså ska alla klä sig i rosa tydligen. Det enda rosa jag har hemma är en sommarklänning från gina tricot, och det känns inte så lägligt att ha den nu i vintertrenden precis. I värsta fall får jag strejka och bära svarta kläder, moohahaha!

Jag ska även till stallet idag och ta hand om min pelleplutt och kommer väl som vanligt inte komma hem för än klockan nio ikväll. Gullig torsdag. Men vad gör jag inte för mitt älskade stinkande stall? Exactly. Därför jag passar på att slänga iväg ett blogginlägg nu för när jag kommer hem kommer de resterande delarna av kvällen spenderas med plugg, plugg och plugg.

Nu ska jag fortsätta med min b-sida så den blir klar helst innan nästa vecka då vår deadline är satt.


Sweeet.

Pyss /R

Rödtott

Mor min hade beställt tid hos frissan idag kl 15.00 för att färga håret (mest för utväxtens skull, jag är lat och orkar inte fixa den själv). Så kom jag på mig själv igår med att tänka: Undra om man ska leka lilla rödluvan ett tag? Go for it helt enkelt!
Och om jag ska vara ärlig är jag riktigt nöjd! Tyckte också att det blev fräscht när de slitna topparna försvann.

Men vad tycker ni andra? Hiss eller Diss?


(Och bra att jag kan vara seriös på bilder också)

/R


Zac Efron - Scream

Är nog den bästa låten i hela High School Musical historien.

Sen är Zacie galet snygg enligt mig.
Låten är förresten slut 4.19.

Datafri kväll, jo tjena

Det gick ju bra det! Ehe.
Efter fem minuters betänketid valde jag datan framför pluggandet, ett val där jag lät latheten vinna över viljan att göra något åt mig själv. Första gången på länge som det händer faktiskt!
Hur som helst, så fick jag den där förbaskade rapporten som hemuppgift i alla fall, men den har jag inga planer på att ta tag i just nu. Nej anledningen varför jag slänger iväg ett snabbt inlägg denna sena (tyvärr fortfarande) måndag kväll är att jag fick ett ryck att lägga upp en video. Låten är gammal, ja. Men som med låtar jag lagt upp tidigare, på min tidigare blogg, så har jag lagt upp dem för att de speglar mitt liv i dagsläget. Finvalda ord där Rebecca gumman.

Nick Lachey - I can't hate you anymore

Och eftersom det inte går att ta orginalvideos från youtube längre så är det någon remix av One Tree Hill. Men jag klagar inte, Chad Michael Murray är mums. Enjoy.

/R

Från Wenströmska

Mediekommunikation måste vara en av de tråkigaste lektionerna som existerar ibland. Som nu, när vi ska skriva en "rapport" om tvåornas projekt som vi har hållit på med de tre senaste veckorna och som avslutades i fredags. Vi har femtioelva frågor att svara på och som ska bli en sammanhängande text. Blä.
Att vi ska skriva åtminstone runt två sidor gör inte saken bättre, med tanke på att jag efter en halvtimme kanske skrivit en fjärdedels sida. Om ens det.

Hur planerna ser ut för senare idag är inte riktigt bestämt än. Kanske att jag drar en sväng på stan och köper det där solpudret som jag egentligen skulle köpt för flera veckor sen. Alltid typiskt mig att skjuta upp saker. Jag ska även ta en datafri dag när jag kommer hem, vilket behövs för att ta tag i mitt tragiska liv (och dammsuga rummet). Kanske drar en sväng till pulkabacken med någon rolig filur, nu när det kommit sisådär 3 meters snö. Barnasinnet i behåll säger jag bara!
Eller att jag kanske ägnar hela kvällen åt att bara titta på komedier på dumburk nr 2. Typisk måndag.

Nu har jag kommit nästan en hel sida på det här förbaskade rapportäcklet, så dags att säga hej svejs här och försöka bli klar innan mediekommunikationen är över. Annars blir det hemarbete, och det har jag 0 ork till.
Nej, rättare sagt -20 ork till.

Pyss /R

Äntligen

Det var tänkt att jag skulle skaffa en ny blogg vid årskiftet.
Så bra gick det med den saken.
Men nu, efter lite mer än en månads försening så har jag en alldeles ny fresh blogg. Designen blev väl lite sisådär, eftersom jag fortfarande inte införskaffat photoshop än (är för snål för att köpa och för lat för att ladda ner). Men jag hoppas att denna bloggis är duglig i alla fall!

Vad har jag sysslat med idag då, förutom bloggen? Jo - ingenting. Vaknade av mig själv kl 8.00 imorse (!!!) så har inte känt mig så fit for fight direkt. Legat vid tvn och suttit vid datan, och självklart tittat på världens vackraste sport - ice hockey! Sverige krossade de där finnäcklena med hela 4-0 och vann hela LG Hockey Games tuneringen. En bra dag att vara svensk helt enkelt.

Vill även passa på att tacka syster yster för parfymen här under som jag fick igår när jag och la familjen hälsade på henne och hennes mage, även om hon inte brukar läsa min blogg ("jag vill inte tränga mig på ditt privatliv", hallå).

/R

RSS 2.0