Extreme blogg makeover

Extreme är nog kanske att ta i.
Nytt utseende är nu ute i alla fall, på tiden om du frågar mig. Hade tröttnat rejält på den förra headern, och tippar på att jag kommer tröttna på denna inom kort. Haha...

Snart kommer Hanna och ska laga mat tillsammans med mig, tills dess tänkte jag öppna historia boken och påbörja med det ämnets hemläxa. Wiho...

/R

Stressdag nr 1

My gosh, jag tror jag aldrig har slitit och stressat så mycket som jag har gjort idag. Ända sen klockan 10 imorse har jag donat i stallet p.g.a diverse aktiviter + småbarns teori (måste bara tillägga att jag älskar mina nya ungar, they're wonderful!). Direkt när jag har kommit hem har jag fixat med nya teorischeman för de små liven samt en gruppindelning på olika sysslor till nästa helgs hemmatävlingar i stallet. Den som tror att hästsyssla bara handlar om att borsta och rida ska testa vara med i ungdomsstyrelsen för en dag, eller testa att vara i mina (rid)kläder. Kämpigt, det är ibland bara förnamnet!

Nej, nu elva timmar senare är jag äntligen klar och kan gå och lägga mig med gott samvete. Väckarklockan är ställd på  06.00, bara för att jag och Hanna ska morgonpromenixa halv 7 (!!) imorgon bitti. Ja, vi är galna. Speciellt hon eftersom hon är ledig, hehe.

/R

01.59

Yeah, livet leker.
Jag är inte direkt hemma just nu, skulle jag tro iaf... Jag kommer iaf inte ihåg att vardagsrumslampan är trasig, eller att jag har tusen ölburkar ute på balkongen. Rättare sagt, jag har inte ens en balkong... Hmm... dilemma. Vart är jag egentligen?

Ja. Det kan man fråga sig. Allt jag vet att jag just nu har en bärbar data, spotify, och en inte så nykter Ida bredvid mig. Och vatten i högsta hugg! Basen den dunkar och ur högtalaren hörs raggarmusik (efter Idas låtval).

Funderar på om man skulle börja bli social med människorna på balkongen, och förmodligen runda av. Cykla hem nu? Ja, måste komma hem på ngt sätt....

Ida hälsar!

/R

Gah.

Varför sjutton lät jag min mattelärare få skriva in mig i Matte C kursen för?
Min hjärnkapacitet hängde bara med genom halva första lektionen som var idag, sedan kollapsade huvudet totalt. Och ändå var det bara "lätta" repetitioner vi höll på med. My gosh...
Yes, jag kommer dö av matte-tal innan terminen är slut. Bing-bang-boom.

I övrigt har dagen sugit. Men imorn blir det nya tag, nya möjligheter, och även tid för nya äventyr ;) Tagga-a-a.
Dags för sängen.

/R

You can stand under my umbrella

Dripp, dropp, dripp... Det har väl låtit sådär ungefär hela dagen idag. Jag tycker det bara är deprimerande. Höst- och skitväder ska inte komma förrän i mitten av september enligt moi, och så vitt jag vet är det fortfarande augusti (och sommarmånad). Skärpning vädret!

För övrigt så känner jag hur bloggfantasin flödar - not. Har verkligen ingenting att skriva om längre. Dagarna låter väl inte så roliga när skolan har börjat heller. Godmorgon - skola - hem och plugga - godnatt. Äh, jag får göra mitt bästa för att få inläggen någorlunda intressanta. At least give it a try.

Nu ska jag fixa tvätten och fortsätta dunka spotify, heipa!

/R


Årets första snö?


Skämt åsido, fake snö utanför ABB Arena. Men med mina gladiator-sandaler så spelade det ingen roll om snön var riktigt eller fake, det var lika kallt om fossingarna i alla fall!

Har känt att hela denna dag har varit rätt fullspäckad. Skola (trots att jag inte hade några lektioner), stallet, stan med Elina och sedan "impuls-hockey". Hockey-matcher i all sin ära, men när det endast handlar om små fjuttiga träningsmatcher (och en publik siffra 661 pers...) så känner man nästan hur det svider till i hjärtat. Jag kan seriöst inte bärga mig innan säsongen drar igång på riktigt den 16 september, och hockeymatcherna blir så som de ska vara igen. Come on, spola fram tiden!

Nej, nu börjar det snart bli dags för en dejt med kudden. Inte kul att behöva lägga sig i tid när man är van att vara uppe till 1-2. Men men, någon gång måste man tyvärr vända tillbaka dygnet =)

/R

Here we go again.

Wenströmska Gymnasiet - I'm back! Jag vet inte vad jag hade för överexalterade emotions idag på sista skolårets första dag, men jag antar att jag tyckte det var för himla kul att få träffa alla små söta människor igen. För att inte tala om alla sköna lärare. Det är ju trots allt sista gången som jag kommer komma tillbaka till skolan efter ett långt sommarlov, snyft på den.

Däremot känner jag nu, när allt överexalterande har lagt sig, att jag gärna hade haft sommarlov ett bra tag till. Låt oss säga, hmm, för alltid? Schemat kommer nämligen att börja gälla fr.o.m kl 12.00 imorn, och nej det är inget schema som jag hurrar för precis. Antar att det bara är att bita ihop och göra det bästa av situationen - njuta (!) av mitt absolut sista år i skolan!

Nej, nu ska jag alldeles strax dra mig ner mot staden och umgås lite med lilla Vivi-pivi, men först lägga upp en liten video här. Har nämligen suttit i stort sett hela eftermiddagen och kollat på Stockholm Live/Parlamentet klipp på youtube och insett hur kär jag blivit i Johan Glans. Enjoy.


/R

Sista dagen på sista sommarlovet

Jag har märkt att jag de senaste dagarna har varit så in åt helskotta dålig på att blogga. Men jag har helt enkelt tappat "The Force" när det gäller bloggandet känner jag. Efter flera, flera veckors överentusiasm (och en strejk mot att kolla bloggstatistiken för att inte påverka mitt kära skrivande) så har bloggkänslan helt plötsligt blivit spårlöst försvunnen.  Skyll inte på mig, jag gick aldrig med på denna kurragömma lek med den heller!

Men men, imorn börjar skolan igen. Kanske får bloggiskänslan lust att komma tillbaka då, då saker och ting äntligen hamnar i en ond ring av rutiner. Ska bli galet kul att få träffa hela klassen igen, och mindre galet kul att vi bara har ett år tillsammans med varandra. Snyft och blä. Dags att börja ta vara på tiden helt enkelt. Upprop 10.00, alltså har jag ungefär 15 timmars lov till, höhö.

Nu ska jag fortsätta vänta på att pappa kommer hem så det blir BK mat, mummmmmms!


Rebecca signar ut.

04.01

Både jag och Elli ska upp klockan halv 10 imorn.
Dags att sova snart?
Nejdå, jag är för pigg.

Apropå ingenting, Göteborg var svinigt kul!

So long, suckers!

Nu sticker jag iväg - Götet nästa!
Blir ingen bloggning alls har jag bestämt förrän jag kommit hem, så hörs på lördag!

/R

So all my sexy ladies, make sure that you looking fine

Darin-fan? Det verkar inte vara så långt ifrån det längre.
Galet skön låt om du frågar mig.



Be switching up my style
Good boy going bad
Better bring your game tonight
So see you at the club...

Taggad till tusen

Om jag ska vara ärlig, så är det bara en enda tanke som fyller upp mitt huvud just nu. Och det är att på onsdag, så sticker jag ifrån tråk-Västerås och drar mot Göteboooorg! Det blev lite ändrade planer kring det där, egentligen skulle jag varit där nu och kommit hem på torsdag. Men eftersom jag inte var den enda som ville se NRJ In The Park på fredag så bestämdes det att vi, vårat lilla fyramanna gäng, skulle åka onsdag - lördag istället. Gaah, bli onsdag, NUUU! Dags att börja packa kanske?

Förresten, så är jag och Mirre bäst på att bli BFF med tele2comviq försäljare. Höhö.


Götebooorg, tja-la-la-la-la!


Söndag

Idag kändes som en någorlunda viktig dag att gå upp i tid på. Klockan elva noll noll skulle nämligen ett gäng från någon ridklubb i Växjö komma upp hit på "studiebesök" i stallet, och självklart skulle en del från ungdomsstyrelsen också vara där.
Halv elva hade vi bestämt träff.
10.43 vaknar jag av ett samtal från Amanda.
"Ska inte du vara i stallet nu?"
Oh, crap...

Jodå, jag hann precis en sekund innan rundturen började. Men nog blev det allt bra stressigt. Kanske lika gärna bra att börja vänja sig vid alla försovningar, nu när skolan börjar om en vecka och en dag. Höhö.

The Voice igår då? Lagom bra ändå. Förutom döda fötter, tårgasbomb, småfjortisar här och var (något att räkna med kanske) och en låååång tågresa hem, med full-lastat tåg dessutom. Usch, sista gången jag tar det absolut sista tåget hem när jag åker på sånt här. Får be päronen pröjsa på taxi, hehe. Nej, nu blir det fika-time med Elli. Tja-rå!



/R

The Voice 09


Alldeles strax bär det av mot Stockholm, Kungsträdgården och The Voice 09! Helt okej artister, och sällskapet (á la Danni) är ju perfa! 17.52 går tåget av från Västerås, dags att börja fixa sig mån tro? Hmm...

/R

Fredag

Jag har precis ätit upp en hel pizza för mig själv.
- Sorgligt.
Jag har ikväll tagit den sista sommar-ridturen med Roberta.
- Sorgligt.
Jag tror att jag håller på att bli sjuk.
- Sorgligt.

Funderar på att gå och trösta mig själv med Shrek 2 och en mjuk kudde (fasiken, då skulle pizzan sitta fint!).
Sedan blir det väckning 07.30 imorn.

- Sorgligt...


Oh my gosh !

Dead By April kommer till NRJ In The Park i Göteborg fredagen den 21a augusti!
That's it! Jag är i Göteborg under den veckan, det finns ingen chans i världen att jag tänker åka hem innan den 21a!


1, 2, 3 - count to the beat

En riktig "make me happy" låt.
I alla fall om du frågar mig =)


Missin'

Blogginspiration - where are u?

Hemma!

3 timmar och 3 bilköer senare - jag är hemma! Har iofs varit det sedan klockan elva ikväll, men ändå. Jag ville nästan bara gråta när jag såg min säng, så sjukt mycket som jag saknat den! Knölarna inne i tältet där jag och Duckface låg var väl inte de skönaste precis. Något man gärna kunde klarat sig utan.

Hur känner jag mig då? Jo, förutom att jag är inne på min 38e vakna timme (blev till att dygna sista natten) så känner jag mig någorlunda pigg och fräsch. Fy fasiken, jag ville verkligen inte att Frizon skulle ta slut. Jag har haft så hiiimla roligt! Jag har fått lära känna nya, härliga människor samtidigt som jag har fått umgåtts med några av mina närmaste vänner. För att inte tala om att jag nog hade det skönaste arbetsteamet inom Tex Mexen som man skulle kunna tänka sig. Det var väldigt sällan vi hade någon tråkig stund tillsammans!

Nej, det har hänt massor av roligheter därborta som jag inte riktigt orkar nämna. Låter några av de bilder som kommer upp strax få tala för sig själva. Och förutom det så säger jag såhär - det som händer på Frizon stannar på Frizon.

Nu ska jag ta mig en välförtjänt dusch och sedan soooooovaaaaa. Tänker inte vakna förrän klockan blivit minst 15.00 imorn, så det blir till att dra ur telefonjacket och stänga av både vibratorn och ljudet på mobilen. Tänker inte låta någonting alls förstöra min välbehövliga sömn imorgon, höhö.










/R

Mobilblogg

Jobba, jobba, jobba.

I bilen

Frizon - here we come!

Bloggtorka - not good!

Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva nu för tiden, därför inläggen har blivit lite som de blivit. Kanske dessa 5 dagar som väntar på Frizon (det vill säga mitt ute i ingenstans) är rätt behövliga? Jag har ingenstans att blogga ifrån, förutom mobilen, men den tänker jag spara batterier på så gott det går! Vill spendera de 10 kronorna det kostar att ladda på något viktigare (som godis, hehe).

Nej, nu ska jag ta tag i den förbaskade packningen. Jag kommer behöva 30 väskor med mig + tält. My gosh...

/R


Måndag

Är nyligen hemkommen efter en Beck-kväll hemma hos Natta. Bra film + donken mat & godis = Mys-pys-puss. Nu är jag däremot trött som en dragen gris, men tänker jag inte sova än! Måste i säng tidigt imorn kväll, eftersom jag ska upp halv 6 på onsdagmorgon.

Varför? - Jo, jag, Ankan, Elli m.fl ska jobba på en kristen festival onsdag - söndag som heter Frizon, och ligger strax utanför Örebro. Där är det tänkt att vi ska jobba med att servera och göra tex mex (yeah, good luck with that!) och under vår lediga tid självklart ha hur roligt som helst! Klockan sju bär det av mot Örebro på onsdag morgon, my gosh. Men men, sjukt kul kommer det nog att bli. =)

Hur som helst, så om jag lägger mig sent idag, går upp tidigt imorn, så kommer jag att vara riktigt trött imorn kväll = jag kommer kunna gå och lägga mig tidigt (Einstein nr 1). Pjuh, att vända tillbaka dygnet är inte det lättaste!

Nu blir inlägget för långt ser jag. Så går det när man uppdaterar för sällan! Äh, nu fortsätter jag med min egna lilla uppesittarkväll. Ciao.

/R

Finally!


Det senaste dygnet har jag nästan inte kunnat tänka på annat.
Jag bara längtar att få kliva in i den kalla isarenan, höra hur klubborna slås mot pucken så det ekar i hela hallen, höra slirandet av bromsande skridskor mot isen och att se de gulsvarta prickarna åka fram och tillbaka, fightandes om pucken. Gah, jag har saknat hockeyn så gaaalet mycket!! Äntligen börjar det dra igång lite smått, fast det kommer nog dröja till den 16/9, mot Leksand av alla lag, innan säsongspremiären drar igång. Kan man få en bättre start på Hockeyallsvenskan? I don't think so!

Nej, ska jag börja vandra och möta upp Hanna nu, och eventuellt Cattie, så blir det till att luncha i Vasaparken. Måste ju passa på med en lite mini picknick nu när solen äntligen kommit fram på riktigt igen, wiho!

/R

Rubrik ?

Jag brukar vanligtvis blir sur när folk knappt uppdaterar sina bloggar.
Så ja, nu är det fritt fram att vara sur på mig...

Jag har verkligen inte haft någon ork till att skriva något om mitt, just nu, händelselösa liv idag. Blir nog alldeles för drygt i längden att höra om samma tjat om och om igen - hästen, hem, data, Hanna typ. Det är väl mina dagar nu för tiden (okej, kanske inte riktigt heeela tiden).
För tillfället sitter jag och funderar på vad sjutton jag sitter uppe för. Kom väl hem för drygt 20 min sen och jag satte mig vid datorn direkt för att jag kände mig för pigg för att sova. Suck, jag lär ju inte bli tröttare av att sitta här istället?

Mjo då, kvällen var rätt trevlig. Förutom att jag, Hanna och Cattie tände eld på bryggan vi satt och grillade vid flera gånger. Säger bara helt b-engångsgrillar, som det blir hål på och all kol ramlar ut. Sen att min älskade Ramlösa Jordgubb/Lime fick bli brandsläckare nr 1 gjorde inte min situation bättre. Fick jag dricka någonting utav den? - Knappt. Jeje, engångsgrillar - real piece of crap.

Nu ger jag upp - godnatt världen.

/R

Nattinlägg

Sitter hemma hos Hanna just nu - som jag tror ligger inne i vardagsrummet och sover, haha. Hon, jag, Cattie och Simon har suttit här hos henne i stort sett hela kvällen och bara tagit det lugnt. Vi pratade även om väldigt gamla barndomsminnen. Har nämligen känt Cattie och Simon (tydligen) ända sen dagis, och Hanna & Simon har hållit ihop sen 5 års åldern. I 7an lyckades även alla vi fyra hamna i samma klass, så ja det fanns några minnen att snacka om! Men sånt är bara mysigt ibland.

Just nu sitter jag bara här och har tråkigt, hittade även Hannas webkamera! Det resulterade i några "mindre fina" bilder, haha. Enjoy...



/R

RSS 2.0