Såatteee

Hade Möhippa för en av mina chefer på jobbet igår! Var jättetrevligt, fast något mindre trevligt var att sitta och vänta över en timme på maten på Bankiren. Skönt, jag tänker bara på mat... Haha. Vi drog vidare ner på cityfestivalen och Plutos öltält, där det var liveband + Rebecca & Fiona + människor. Kvällens största diss är ju att tältet/tältena stänger redan klockan ett??? Vad gick fel där. Så jag försökte ragga kompisar att leka med, gick inte så bra då min telefon dött...

Nu märker jag hur jag bara skriver massa skit... Ska åka och rida Mountain strax, ikväll har jag däremot årets tightaste schema. Men det ska nog bli kul ändå!


Skarp bild...

Rebecca & Fiona.
/R

Orka-hhhh

Sjukling dag 2. Börjar kännas lite halvt sådär segt... Extra segt är det ju att Adrian Lux spelar ikväll på Cityfestivalen, och jag känner ju mig faktiskt en aning piggare så skulle ju faktiskt orka gå! Men moral&etik monster som jag är så kan jag inte eftersom jag sjukanmält mig från jobbet idag... Life's a bitch.

Okej, livet är inte så illa. Sebbe tröstar mig och min hals med att bjuda över oss på tea-party ikväll. Och tillråga på allt så regnar det nu... Då känns det inte lika hemskt att vara sjukling på något sätt. Mitt enda irritationsmoment som är kvar nu är mitt tinnitus som vägrat släppa... Gode Gud ta bort den innan jag förvandlas till Hulken själv. Please Please Please Please Please Please Please Please Please...

"Sicky". Btw, min tinnitus försvann! Haha.
 
/R

So blessed

Om jag någonsin har tvivlat på om det finns en Gud förut så har jag fått svar på det nu.
Det är nog när man är som mest desperat och verkligen inte ser någon annan utväg som jag tror man behöver be som mest.

För två dagar sen hade jag verkligen kört i botten. Jag hade landat och slagit mig så hårt att det fanns ingen chans alls att jag skulle orka ta mig upp igen. Jag var nästan helt övertygad om att det var så jag skulle känna resten av livet... Bara allmänt dålig. Att allt de mindre bra som hänt i mitt liv de senaste månaderna hade absolut ingen mening. Bara hånskrattade åt mig.
Jag var verkligen desperat, så smsade en vän och frågade om hon kunde be för mig. Jag visste inte ens om det skulle funka, eftersom Gud inte känts så närvarande i mitt liv den senaste tiden. Men åter igen, jag var desperat.

Jag somnade den natten gråtandes, jag grät ut all min energi att jag tillslut inte orkade vara vaken längre. Det var inget lönt med att vara vaken i alla fall. Dagen efter gick jag till jobbet. Det var skönt, jag fick annat att tänka på. Trots att sorgen på något sätt fortfarande fanns där, och efter några timmar gjorde sig påmind. Och det var då det slog mig...

Ju mer jag tänkte på det senaste som hänt i mitt liv, desto mer kände jag hur det inte gjorde mig något längre. Jag hade på något sätt vant mig. Det var inte längre något att vara rädd för, att återupta kontakt. Jag tänkte mer och mer på samma tanke som huggit till i mitt hjärta och verkligen fått mig att känna den smärtan som många pratar om. Den var... nästan i stort sätt borta. Det val jag velat så mycket emellan var i stort sett helt självklart. Och magkänslan har nog inte känt så bra på länge!

Idag var däremot dagen D, trots att jag är sjuk som ett svin. Det som förut fått mig att börja gråta och känna smärta, både i hjärtat och i magen, gjorde mig istället glad! Jag såg det som "skadat" mig rätt in i vitögat och kände hur jag istället fylldes med glädje. Jag blev glad! Förstå att det som jag trodde skulle få mig att aldrig mer gå vidare i mitt liv, gjorde mig glad! Glad för någons annans skull, glad att kunna dela glädjen med någon annan! På två dagar!

Jag vet inte om min vän bad för mig eller inte, men någonstans tror jag det var mitt desperata rop på hjälp som räckte som en bön. Jag hade försökt med en massa, googlat på hur man går vidare med sitt liv, försökt ta hjälp av andras erfarenheter. Men jag tror det var först när jag tillslut såg mig knäckt och inte orkade bära på sorgen längre, och istället kastade den på Gud, som en tyngd lyftes från mina axlar.
 
Jag vet att mina okristna vänner säkert tycker jag är alldeles för religiös nu, såhär mycket brukar ju jag inte yttra mig. Men jag är så glad över det som hänt! Jag tänker inte ropa hej än, för vägen upp är fortfarande lång. Men jag har tagit det första hoppet, klivet, whatever. Jag är på väg upp igen!
 
Det står t.o.m i bibeln (nu kan jag tyvärr inte exakta stället där det står) men att ALLA problem vi har, ALLA (allt från att du har svårt att plugga till ett prov eller att du går igenom en svår period i ditt liv) kan vi kasta på Gud och lita på att han tar hand om det. Kanske inte direkt på sekunden, men så småningom! Som okristen kan jag förstå att det inte är det lättaste att ta till sig, men vad har man egentligen att förlora på det? Det var precis så jag kände, jag hade inget mer att förlora. Jag har fortfarande inget att förlora, nu kan jag bara ta mig upp igen!
 
Förlåt att jag skriver så luddigt, men p.g.a personliga saker vill jag inte nämna för mycket namn eller för tydliga händelser. Hoppas att ni som orkat läsa enda hit förstår vad jag pratar om i alla fall.
Och ni som tycker att jag varit på tok för religiös, ja alltså... Jag tänker nog faktiskt inte be om ursäkt över det! Men jag dömer ingen heller för om de har svårt att ta sig till det här, jag har kämpat med min kristna tro sen jag var 17, och för alla (speciellt mig) händer det inte över en natt.
Men såhär mycket kan jag säga, och det tar ni till er precis som ni vill! Men av mina erfarenheter, i slutändan är det så värt det! :)
 
/R

Midsommar

Shiet, vad jag är dålig på att skriva här. Var väl i och för sig inget nytt. Och orkar inte skriva så mycket här just nu heller. Om jag ska vara sådär ärlig.
Meneeee, lite bilder från min midsommar vill jag bjuda på! Den spenderades hemma hos Simon tillsammans med Alex och Emma. En supermysig dag med massa kuligt skoj!
 
/R

-

What was left when that fire was gone?
I thought it felt right but that right was wrong
All caught up in the eye of the storm
And trying to figure out what it's like moving on
And i don't even know what kind of things I've said
My mouth kept moving and my mind went dead
So, picking up the pieces, now where to begin?
The hardest part of ending is starting again



Burn It Down

Bevis på varför Linkin Park är så bra. De bara producerar sån bra musik hela tiden!
Låten ♥



Strax ska jag  och Emma iväg och leka med Cleo, mysigt!

39timmars tripp nedåt landet

Helgen är över och Nyhem var helt okej! Kanske roligare om man åker dit med ett stort kompisgäng, i alla fall så stackars Alex slipper känna sig stalkad 24/7... Haha. Men tillräckligt okej för att halv-locka mig tillbaka nästa år!

Nåja, okej eller inte. Den riktiga höjdpunkten var däremot igår... Eller, förrgår kanske det blir nu? Well, lördag i alla fall! Wallen hade avskedsfest hos sig, eftersom lirarN ska åka och plugga snowboard i Nya Zeeland (av alla länder). Eftersom Nyhem ligger, typ, granne med Jönköping tittade jag och Alex förbi där "en stund" på väg tillbaka till Vässan. Var nog längesen jag hade så himla töntigt kul som jag hade då! Kubbspel i solnedgång, fotbolls-brännboll i spöregn&åska, frågespelet "utan tvekan" (MÅSTE googla på det! Kickass spel som jag ägde skiten ur ;>), rundpingis i en miljon omgångar, singstar och avslutade mellan 2-3 med att köra Twister! Vi var åtta pers för ett spel för två... Lol. Den synen människor.

Klockan sju imorse, eller igår morse? Kom vi hem efter en jättetrevlig helg! Och är så glad över både gamla och nya vänner jag fått spendera den med. My gosh, jag låter helt... nånting? just nu. Men det är så himla sant. Ibland inser man det - I'm so blessed med underbara och framför allt knäppa vänner som är helt dumma i huvudet. På ett bra sätt! ♥









/R

-

Jag känner verkligen att... näe. Är jag verkligen så himla sårbar och svag att jag ska vara beroende av en människa som en uppenbarligen inte skulle kunna bry sig mindre om mig just nu?! Att visst, "alla" finns alltid där när man är ledsen, glad, arg eller absolut ingenting. Men det här tar ju för tusan priset.
Näe, jag blir nästan illamående att jag ens tillåter mig själv att jagas utav det här. Det kvittar ju egentligen, eller hur? Så åter igen, varför ska jag ens låta detta få bli som ett himla nikotinplåster för mig? Varför ska jag vara i så stort behov för någon annan som jag ändå kvittar för? Spelar ingen roll? Finns där eller finns inte där, sak samma?
Äh, börjar ju må illa på riktigt. Främst på mig själv. Främst för att jag ens tillåter mig själv det här.
Jag mår illa, för jag kan inte slita av mitt plåster än. Jag är dum i hela huvudet och hjärndöd så det skriker om det. Har så mycket fula ord på gång för att jag är så arg på allting. Arg, och ledsen.
Jag är ingenting för "nya moder Teresa" längre, var beredd på att bli sänkt i mina ögon.
Jag tänker inte behöva någon som inte behöver mig!!!!


Heeeeelg!

Eller ah, jag tar helg först klockan tre. Men ändå!
Blev att åka till Nyhemsveckan denna helg, ska bli awesome! Dock blir det ju nyhemshelg för min och Alex del, vi har två jobb som vi inte kan strejka ifrån (eller?).
EN EN EN EN EN nackdel, jag har iiintee den bleekassteee om det finns någonstans att ladda telefonen där??? Känner hur jag redan nu börjar få lite halvt panikångest... Wuä. Snacka om att vara telefonberoende.

Nåväl, som tröst har jag, vare sig Alex vill det eller inte, bränt ut en dunkadunka cd till bilresan nedåt landet. Peppa musik och åka Camaro, bra start på el weekend! Trots att jag kanske kommer bli mobillös.

Nu måste jag börja kila mot mitt kära IKEA, hörs på söndag!



/R

Alltså....

Våra msn konversationer. Jag orkar inte.... Haha.


I will find you, or I will lose my mind

Känner att ett sånt där tråkigt inlägg är påväg... Wuä. Jag vill ju inte skriva såna. Men personen i fråga sig lär väl ändå inte läsa här. Jag menar, jag har typ 5 läsare? *forever alone*. Så han/hon/det är nog sannolikt ej en av dessa. Så har ju chansen, så att säga. (Mycket "så" det blev).
Men ändå... Näe, det blir inget. När det kommer till kritan gissar jag på att jag ändå kommer bli rätt mållös. Eller jag har rättare sagt ingen rätt att säga något. Jag är som en suppleant i en styrelse, jag sitter där och ser hur förloppet utvecklas och fortlöpes, men min röst räknas inte.
Nåja... Det var mitt beslut - alltså mina konsekvenser. Även om det är en rätt sur situation som jag satt mig själv i lever jag på att något gott kommer att komma ut ur det här. Med måste det göra...
Det är bara att bita ihop.

I believe that God has a better vision for me and my life, than this.



/R

Jag har blivit kär


Liberty ♥


Fy skäms

Igår fyllde ju faktist min pappa år! Även om han kan vara lite grinig ibland (hehe... ;) skoja papi!) så tycker jag ändå han är värt ett inlägg här ♥

Grattis grattis grattis! (i efterskott)


Brist på rubrik

Idag ska vi snacka kontraster, eller något. Jag ska äntligen få skutta och rida häst som jag inte gjort på över en vecka! Samtidigt är mitt knä halvt sämre än någonsin... Eller näe, men ont gör det. Ska bli spännande se hur det går ikväll...
Igår hade jag och Vivi fotbollskväll hemma hos mig! Varför kan man ju fråga sig såhär i efterhand, med tanke på att ingen av oss bryr oss speciellt mycket om den sporten. Ändå envisas vi med att kolla på den när det enda vi gör är att klaga? I brist på annat eller så har vi alldeles för mycket fritid. Kanske samma sak.

Nu lär jag kliva upp ur sängen, ska hämta Emma om en halvtimme för att senare åka till Cleo. Hörs!

/R

Hum

Helgens planer är lika med att jag ska bort någonstans! Frågan är bara Summerburst eller Nyhemsveckan? Får tänka på det där ett tag till...

-

I don't wanna fall, fall, fall, fall asleep.
I don't wanna fall unless I'm fallin' for you.


Viiilll taaaa stuuudeenteeen igeeeen!!

Wuä, idag är det 93ornas tur att få ta studenten, och gammelkärring som man börjar känna sig är det två år sen det var min tur! Och vad jag vill göraa deet igeen! Jag vill inte göra om någonting annorlunda, förutom smådetaljer. Typ, att kanske en sol skulle kunna få titta förbi? Att jag skulle ta lite fler kort/filmat mer på flaket? (Mest för att förtidspensionären här börjar glömma lite... Heh.) Men vädermakter kan jag tyvärr inte styra över (än, haha. skämt åsido) och om jag inte tycker att jag har mycket kort/filmer var det väl för att jag hade FÖÖÖÖÖÖR KUUUUUUUUUUUUUUL för att ta fram en kamera var femtioelfte sekund!! :> Kommer aldrig glömma de sista 5-10 minuterna då vi bara stod och glodde efter att musiken precis hade dött. Först lite småbuttra, men sedan börjar vi sjunga halsarna av oss igen och sjunger+dansar oss igenom vår 5 minuter långa utklädnadsshow istället! Bara för att vår klass är så awesome.
Jag vill göra allt igen! Inte göra om det, bara göra det igen! Och igen! Och igen! OCH IGEEEN! Eller, åtminstone flakdelen, att gå upp tidigt och "baaa kööör" 24 timmars dröjer nog ett tag till ;>








"OCH SÅ FINNS DET DE SOM tog studenten för flera 100 dagar sen"

/R

Grattis Svea

"Firat" vårt land idag genom att jobba på det mest svenskaste stället som finns - dvs just mitt jobb, IKEA. Pimpat mig själv med Sverigeflaggor och demat sill till våra kunder, känner mig som svennebanan deluxe. Som grädden på moset avslutade Alex och jag med att cruisa camaro cirkus en timme, lyssna på musik och snacka skit :> Som öhm, belöning(?) har jag även haft ett riktigt fint OB-tillägg idag! Klagar ej.

Nu lär jag ju sova, ska upp klockan 6 imorn...



/R

Bästaste Liberty!

Var ju min och Libbes lilla "tävlingsdebut" igår! En klubbtävling då vi skuttade först 80 och sedan 90 cm. Sååå stolt jag är över denna lilla tappra springare! Felfri i båda klasserna, men ingen placering då stilbedömning aldrig varit min starkaste sida... Haha. Ser väl lika illa ut som jag gör på vimmelbilder, ungefär som de i fredags då jag och Maria var ute på Pluto. Tyckte jag äntligen borde lärt mig det där då jag var vimmelbildskåt under större delar av förra året. Icke.
Men dåliga vimmelbilder eller inte, en bra helg har jag haft som började med ett överfullt Pluto i fredags, följt av världens mysigaste babyshower i lördags, och avslutades med tävlingen igår!


Bästa Libbis! ♥

/R

RSS 2.0