I miss

För det första: vilken superuppdaterare jag varit nu ikväll då... Helt plötsligt liksom. Eller?
För det andra: Vad jag saknar "veckan-utan-bekymmer". Så skulle jag allt bra vilja ha det igen. Veckan vi tog dagarna som det kom, varje ny motgång skrattade vi åt, varje dag blev som ett nytt äventyr.
För att inte prata om hur många Donken kaffe som slank ner...

Västkusten/Skåne/Danmark - t..ak..e m..e bbbb..ack?


\


Haha

Hittade lite bilder på mig och Ankan från i lördags. Enjoy?






Fre... näe, torsdag.

Vaknade upp imorse och trodde typ hela morgonen att det var fredag, tills jag insåg att näe... Så var ju inte fallet :< Well, dagen har varit helt OK ändå! Jobb och tjänat cash, och innan det tog jag en fika/lunch på, tamtamtam... IKEA(! ;PpPpP) med Idus. En välbehövlig pratstund måste jag säga :> Nu sitter jag här och... sitter? Skriver? Behöver ett liv?
Behöver tvätta åtminstone...

Nåja, imorn är det faktiskt fredag på riktigt! Först ska jag ta tag i mitt fläsk med en morgon pw (det är tanken i alla fall, och det är väl tanken som räknas...? ;$), jobba för att sedan dra på spelning med Josskoss! Trevligt värre :>

/R

Motvind

...
Jag vet inte vad jag ska skriva.

Livet går inte riktigt dit jag vill "bara".

Åskmolnet ska nog snart gå och lägga sig innan arga inlägg börjar komma.


Orka tänka

Vad är det för ny trend att ha tusen tankar i huvudet liksom? Näe, åker bort till mitt andra hem och rensar huvudet med hästis. En ridtur i solnedgången sitter definitivt inte fel nu!



Sen ska det ju även skutt-tränas på Elviz senare ikväll, wiiii.

/R

(går)Dagens outfit


Life of IKEA-disken typ. + Lite "glömde visst sätta på mig förkläde" ;PpPp

För övrigt är det ju inte att rekommendera att rida kvart över 9 på kvällen den här tiden på året. Såg knappt hästis öron!

Sen dilemma nr. 1: Hur kommer det sig att fast jag går upp 3 år innan jag börjar jobba så måste jag stressa den sista halvtimmen i alla fall?!
Borde åka om en kvart. Borde börja fixa mig. Borde.... Borde göra en massa saker.

För övrigt 2, VIK vann borta mot Tingsryd och fortsätter som serieledare! Woopiiie :>

/R

Soffsittare

Skön...t att jag somna i soffan fram tills... nu.
Konverterar över till den riktiga sängen, godnatt!

Bästbästbästbästbästbäst häst

Finaste Elviz var hur primaballerina som helst på tävlingen idag! Clear Rounden ska vi dock inte prata om, då min koncetration befann sig borta i Kina någonstans. Tacka hästis att det "bara" blev 4 fel då. Men på LM (Lektions mästerskap) så gick allting som en klocka! Vi gjorde vår första, någorlunda riktiga tävling tillsammans, vi red vår första felfria bana på 80 cm, och vi inkasserade en andra plats!! Duktiga duktiga duktiga Pelviz! :>




/R

Parken Zoo












Snart kommer Ankan hit för att kika på tv/film och äta massa naturgodis, åtminstone för min del (frysta jordgubbar doppade i youghurt, mummms ♥).

/R

Hockey när den är som bäst

VIK totalkrossar Malmö på bortaplan, och går därefter upp och blir freaking serieledare!!
Samtidigt vinner MODO på hemmaplan mot Linköping! :>
Min hockeykväll kan inte bli så mycket bättre!



Lördag

Solen skiner, typ 0 moln ute, och snart åker jag och leker på Parken Zoo. So long!

Poco Locooo - igen

Varför sitter jag ens här och skriver nu? Har ju verkligen inte tid. Kul partyhumör man fick nu, ibland undrar man ju vad... Näe, jag ska nog inte skriva nå mer och lämna det osagt! Men ibland är det tufft att ignorera och "stay out of it", men förmodligen lika bra :>
Nej, nu tänker jag skutta in i duschen och skölja bort både sill-lukt från jobbet och det tillfälliga, dåliga humöret! Förmodligen blir det en trevlig kväll ändååå.


Gammal bild från Silkis.

/R

Big-t

Om 4 månader blir jag lite... sådär... halvt... 20 år! Gah, åldersnojja? Fyra månader kvar att njuta av ursäkten "äh, jag är tonåring". Hehe. Börjar redan, eller "redan"(?) planera min 20 årsdag lite granna. Hmm, jag vill vara i allt utom Vässost då, och jag tror jag har en plano... Exciting!
För övrigt har jag shoppat för mina sista pengar idag, tack och lov för löning imorn! Har även jobbat, och jag ska aldrig mer säga att det är bra att jobba kväll i restaurangen för att "det är så lugnt". Tack vare nyöppnade shoppingcentret var jag, + x antal andra, tvungna att jobba över idag! Restaurang la IKEA hade låång kö ända fram till stängning, vanligtvis brukar det eka och blåsa dammbollar då. Heh.

Nu får jag till ett sånt här långt inlägg igen. What the h liksom. Ska bara lägga till att det är h-e-l-g imorn! En h-e-l-g som ser lagom fullbokad ut, självklart av roliga saker! :>


19 år och 8 månader gammal Reb.

/R

Mitt huvud kommer sprängas

För många tankar.

...

Orka. Stora. Beslut.

Set fire to the rain

That heart you caught must be waiting for you
Even now when we're already over
I can't help myself looking for you




Hektiskt

För det första, hur lyckas man försova sig 2 ggr på en och samma dag?! Imorse skulle jag varit hos sjukgymnasten klockan 8, underbart vaknar jag nog kvart över nio (tack "fungerande" mobilalarm). Tur för den hann jag panikåka in och träna lite ändå, innan det var time for work så att säga.
Kom hem tre, lägger mig i sängen - snark. Försovning nr 2, jag skulle varit hos Roberta (♥) 4, jag vaknar tio i fem... Bara att åka dit, mysa där, åka hem, köpa körv på ikea och sedan hokkkey! Hemmapremiär och 4-1 vinst, uuunderbart :>
Efter matchen stressa jag vidare till VIP kväll på Erikslund Shopping Center, stötte på Johan och Jocke där och fick lite trevligt sällskap när jag tittade runt i butikerna. Sen om det var trevligt för dem att titta i tjejbutiker är en annan femma ;>

Oj, det var visst min dag. Kanske jag förtjänar lite sovmorgon imorn i alla fall :> Först tänker jag unna mig en tallrik jordgubb/smultron youghurt! Det är ju ändå lill-lördag...


Från VIP-kvällen.

/R

The Lazy Song

Åh, vad jag älskar slöa dagar ibland ♥ Efter schleten helg förtjänar jag att ta ut min lediga dag ordentligt. Fyra o'clock bär det dock av till först häst 1 och sedan häst 2, men ridning i sig kan ju vara rätt avkopplande det med!

Nehepp, snart dör min dator. Då ska jag väl passa på att kirra lunch här hemma. Hmm, bra sugen på pannkakor...



/R


"Det är någonting med IKEA och förlorat kärleksliv"

Hahaha. Kom på nu i efterhand att den här låten faktiskt spelades på personalfesten i lördags. Lite kult kanske?


I will survive?

Dålig uppdatering lider p.g.a. dålig människa. Hur tusan har jag överlevt denna helg? Inte för att låta som någon 15-årig fjortis eller så, men kom igen. Ut i fredags, personalfest i lördags + jobb kvart i nio på morgonen hela helgen?! Jag kommer nog aldrig mer i hela mitt liv göra om det, jag är för gammal för sånt där. 19 år - snart 90?!
Nåja, kul har det ju åtminstone varit!

Igår var jag helt död när jag kom hem, efter jobb och hoppträning med duktiga Darvils! Så därav ej uppdatering av helgens roliga då jag låg utslagen i soffan istället. Väntar fortfarande på bilder från i lördags, men får slänga in två från Poco Loco Bar så länge!
Nu ska jag nog försöka hitta något ätbart... Hörs&störs.



/R


Poco Locooo

Kvällen blev inte riktig som jag tänkt, men den blev rätt bra ändå! Var på invigning av Poco Loco Bar, gillade den nya inredningen riktigt mycket faktiskt! Hoppas bara på att Slisk stämpeln kommer försvinna... Men det visar sig!
Om drygt 4 timmar ska jag upp igen och worka my ass off, för att sedan... Tamtamtam... Tagga personalfest! Kommer nog inte bli annat än riktigt kul :>
För övrigt börjar jag göra mig prepared för probably årets utskällning imorn... Huhuu. Hoping for the best så att säga!


"Trött-efter-krogen" Reb.

/R

Fina hästis!

Hade dressyrträning med Darvils idag, gick hur kalas som helst! Finafinafinafinafinfin hästen!
Kan knappt förstå, för bara några månader sen red vi på fältet och kämpade, med stort K, för att ens komma fram i trav/galopp. Och nu... Vilken skillnad. Vilken häst!

Darvilsparvils, vad jag tycker om dig! ♥



/R

Kanske borde fixa mig istället

My dear beloved scroll-knapp på laptopen har börjat strejka. Tillvaron är helt förstörd. Min scroll-knapp som gjorde cyber-livet värt att leva typ. Fatta att behöva peta på musplattan extra mycket, bara för att dra pilen mot höger nedre hörn mot den där andra pilen och klicka ner sidan hela tiden. Ofattbart. Pappa, vi måste boka tid hos dator-doktorn!

Nu lär jag ju börja göra iordning mig. Ska träffa Idus på stan för lite lunch och andra spännande saker! Men först - alltid en dusch, inte lukta usch...
Står högt i kurs - eller nåt.
GlassIIIIIIIIIIIgt!

/R


~

You say you need me.
Make me believe it.


Orkan

Tänkte bara upplysa folket att så som det blåst idag blåste typ under halva roadtripen konstant.
Så ni som klagar - cry me a river.
Okej, skämt åsido.
För övrigt kan jag numera säga att jag har varit ute och ridit i en orkan (eller "orkan" kanske man ska säga), den ni!
Alltså inte en "orkan som min cp facebook skickade iväg, halvfärdiga statusar ger vi tummen ner åt.
Och dagens diss går till "special-week once a month".
Nu, eller strax, ska jag duscha av mig allt lök efter kvällens hopp-pass. Pusshej leverpastej!



/R

Så sjukt dålig bloggare just nu

Men har så sjukt lite blogginspiration för tillfället.
Sen fick jag helt plötsligt nu sjukt ont i min armbåge?
Så är jag sjuk för övrigt.
Tänkte bara informera den sjuka världen om det.

/

Skulle precis skriva vilken mysig måndagmorgon jag hade. Jag, min kaffe och aftonbladet liksom. Trots regnet, trots att jag redan försovit mig 45 min och trots att det... Ja det är ju trots allt måndag.
Men hinner bara se första rubriken på aftonbladet för att bli totalt nedstämd.


Grattis Amelia!

20 år!


WTC

08:46 lokal tid kraschar det första kapade planet in i det norra tornet i World Trade Center. Skyskrapan brinner och det blir kaos i dom rökfyllda trapphusen när folk försöker ta sig ut. 

9:03 lokal tid
 kraschar det andra kapade planet, Flight 11, in i World Trade Centers södra tvillingtorn. Detta plan störtar längre ner på tornet vilket gör att människor hoppar i panik ut genom fönstrena.

09:37 lokal tid
har ett tredje kapat plan, Flight 77 med 65 passagerare ombord på väg till L.A, kraschat i försvarshögkvarteret Pentagon i Washington. Den femkantiga byggnaden börjar då bl.a fatta eld.

09:59 lokal tid
får branden i World Trade Center ett explosionsartat förlopp och det blir så våldsamt att det södra tvillingtornet rasar, drygt en timme efter kraschen.

10:03 lokal tid störtar det fjärde kapade planet, Flight 93, på en åker 14 mil sydöst om Pittsburgh. Planet, med 45 passagerare på väg till San Fransisco, hade planerats att störta i Kapetolium eller Vita huset. Men passagerarna gjorde motstånd och var bland dom första som slog emot terrorismen. Tack vare dom blev självmorduppdraget misslyckat, men dessvärre överlevde ingen flygkraschen.

10:28 lokal tid ger även det norra tvillingtornet vika och rasar samman. Tillsammans lämnar tornen efter sig ett kraftigt och förödande dammoln längs New Yorks gator.

11 september 2001 var en svart dag för inte bara USA, utan för hela världen.
Totalt dog 2996 människor den dagen.
Fortfarande finns det offer kvar att identifiera.
Helt sjukt hur 10 år kan gå så fort...


Tänkte bjuda på en video...

På G till Ulla!


Roadtrip dag 3

Insomnia som freaking vanligt... Då kommer fler roadtrip bilder!


På väg från Götet.







Tylösand.



Blöta tjejer efter Tylösands monsunregn...



Första natten som bilcampare!

/R

Är man inte sjuk så...

Skulle någon hitta en upphostad lunga eller två är det väl mina. Okej, så illa hostar jag faktiskt inte. Eller jo, jag hostar, typ - konstant. Men det är inga HHHHHHHHHOOOOOOOOOSSSSSSSSSSTTTTTTTTTT än så länge (peppar peppar ta i trä).
MEN - enligt min sjukgymnast så har jag inte halsont eller vad det nu är, utan träningsvärk... I halsen?! Yepyep, efter några nackövningar jag hade gjort i måndags. Det roliga är ju att det var då det började? Hah. Träninsvärk i halsen... Det var något nytt för mig!

Nog om min hosta, idag hade jag och Darvils vårt första (riktigt) seriösa ridpass = jag kommer ha träningsvärk imorn! På lördag har vi spännande planer tillsammans minsann, humhum. Men först ska det taggas utgång imorn, kommer bli el keeewl!



/R


R.I.P Stefan Liv

En av Sveriges största ishockeylegender har gått bort idag, i en hemsk flygolycka som kostade i stort sett ett helt ryskt hockeylag.
Alla tankar går till Stefan Liv, hans familj och resten av Lokomotiv Jaroslav (som laget hette).
Liv har lämnat ett stort avtryck i svensk ishockey historia. Han kommer att vara saknad, men man kommer att minnas honom som den stora hockey-ikon han var. En älskad spelare med fantastisk karriär, som knappt hade kommit halvvägs innan den fick ett tragiskt slut...
Citerat av aftonbladets journalist Mats Wennerholm: Liv är redan saknad - men aldrig glömd.

Vila i frid.



I'm sorry....

Har varit en dålig bloggare de senaste dagarna, men... Jag har för en gångs skull faktiskt haft viktigare saker för mig! Och nu har jag gått och blivit sjuk också, great. Först trodde jag bara det var rethosta, nu börjar min hals svälla igen helt. Love life!
Igår sa jag hejdå till min älskade vän Hanna, som flyttar till Bolivia på fredag! Där ska hon syssla med något som kallas "Testa mission" och jobba med bl.a. utsatta barn osv (om jag nu fattade det rätt?! Annars får hon kommentera och rätta mig haha.) Så stolt över henne att hon vågar ge sig iväg på ett så stort äventyr i 8 månader! Men maan, vad jag kommer sakna henne ♥

Nej nu ska jag och min hosta försöka städa upp mitt galet stökiga kaos rum. Jag vill börja se mitt golv igen...



/R

Jag kommer sakna dig till tusen!




Ses igen den 26 maj...
♥♥!!

Roadtrip dag 2

Liseberg!


Frukost/lunch på väg till Lis-s-s-s-s-s-seberg.


Dagens outfit: Regnjacka.












På väg upp till bl.a. Atmosfear!



/R


Roadtrip dag 1

Eftersom jag verkar ha en lagom fin insomnia på g så kan jag ju lika gärna slänga upp lite bilder från roadtrip-resan! Kör en dag i taget, så slipper jag ladda upp alla femtioelvatusen bilderna på en gång... Hehe ;>


Roadtripens första stopp - Donken Erikslund... Haha.




Framme i Götet.


Ketchup-holics?



Gayklubb!




Fler bilder lär ju om inte annat hamna uppe på fejjan. Nu tänker jag försöka sova! En annan ska ju jobba imorn...

/R


Back in Vässan

Jag är hemma! - På både gott och ont. Jag tror det aldrig har varit så skönt att få komma hem till Västerås som nu, men sen kan det ju bero på den 4875389752985 timmar långa bilresan hem också... Tack Tomtom (GPS:en) för att du tog oss hem snabbt - NAT!
Som jag och Amish (orka att jag skrattar för mig själv för att jag tänkte på amish folket när jag skrev det där? Haha) kom överens om - en snabb visit hem för att typ, göra sig fräsch och "anträffbar" (?) skulle inte skada, men sen skulle vi vilja åka iväg igen! Vi har haft så fantastiskt roligt! Åtminstone tycker nog jag det för oss båda, hehe!
Mer om vår roadtrip imorn, en annan ska pubhänga med Hanna och Sebbe m.fl.! Saknade sötisar :> Hörsss!



/R

RSS 2.0