Taggish för nyåååååååår!!

Hinner ingen årsresumé nu, får köra på den imorn. Kan dock säga att 2010 har verkligen varit awesome, ett utav de bästa åren på länge! :>
Nu är det bara att hoppas att 2011 blir minst lika bra, men som min headerrubrik säger - Life is what you make. Let's make the best of 2011!!



/R


Det är kult att vara parkeringsvakt

Fråga bara mig och Suss. Dubbla jackor och basket/converseskor x 3 pass. Mina stackars fötter frös :<
För övrigt, riktigt härlig kväll på Unite! Nu taggish vi om för 15½ timmars håll igång imorn. Först solning klockan 11, gör mig brüüün!




/R

Couldn't be happier

Har världens bästa vänner. Säger det allt för sällan, men det är så sant. Jag vore ingenting om inte ni fanns ♥







Dagsplanering

- Sola
- Luncha med Emps
- Mellandagsrea?!
- Jobb!
- Städa..? Näe, blir nog Pirates of the Caribbean :>

Märks att jobbiga veckan är på väg

Kom hem för drygt en timme sen, det första jag gjorde var (självklart) att koppla in mina nya högtalisar till datorn. Lite fix&trix med ljudinställningarna på datorn och walalala, sound's perfect! Till råga på allt - JAG SKÖTTE ALLTING SJÄLV!! Från att plocka upp allt ur kartongen tills ljudet var klart. Så sjukt stolt över mig själv :>
Men! Självklart kommer pappa och ska hålla på. "Det klappar blablabla". Eh nej? Eh jo enligt han. Efter några minuters urkopplande hit och dit och vridande på bas och volymknappen så säger han: Nej, det var visst inget klapp -.-
Mina perfekta ljudinställningar är förstörda!!!!! Nu är jag ASSUR. Jag skojar inte, haha. Men ljudet blev nästan bra igen, bara nästan. Åhkej, orka ett helt inlägg om mina nya högtalare. Nu ska jag se Madagaskar :> Och senare ikväll blir det Narnia med Jossankossan, 3D t.o.m!


Glad över att kunna ta egobilder i mitt egna rum igen, söt tjej.

/R

Gaaah, nostalgi!

Skit i utgång på juldagen! Jag ska se Fångarna på Fortet!!!! :>

Juldagennn

Sommaren är här - sort of. Jag menar, det är ju ändå bara 15 minus ute?!?! hEhE. Gjordes ett besök på bowling banan idag igen, gick inte lika bra som sist och är utnämnd av mig själv till Sveriges sämsta förlorare. Spela aldrig spel med mig! Eller jo, bara om jag vinner ;>

Marie och hennes storasyster m. familjer har åkt hem. Vi andra som är kvar beger oss inte hem förrän imorn bitti. Eller ah, om vår bil vill gå igång med andra ord. Batteriet ba doooog! Startar med lite hjälp från de andra duttiga bilarna. Här duger ingen utomhusparkeringen inte utan ftw-bilen få stå i OKQ8's bilgarage inatt. Har man en "prinsessa på ärten" bil så har man. 

Well, så länge vi kommer hem i någorlunda vettig tid så är jag nöjd. Jag och Jossan ska ju se Narnia filmen imorn kväll, går ju inte att missa! :>

/R

Så var denna julafton över den med

Jag tror jag aldrig har haft såhär lite julkänsla någonsin på julafton. Näe, verkligen ingen alls. Känns ju inte ens som julafton idag? Men... Det betyder ju inte att jag inte haft en trevlig dag i alla fall! :> Samtidigt som jag aldrig haft så lite julkänsla har jag även aldrig suttit såhär lite vid tv:n/datorn och varit så mycket med familjen/släkten istället, säger kanske en del om mina jular tidigare hehe ;> Näe, blev en mysig julafton actually! Dock saknar jag mina hästisar...

Näe nu ska jag kolla klart på "Tomten är far till alla barnen", sen blir det Svensson Svensson på något tvplay eller tuban. Missa den på tvn, så måste ta igen den nu innan julafton är slut! ;>



Såhär "glad" blev Ella av att se tomten...


Tack för julklappisen mami och papi :>>

/R

God jul!


Bingolotto ftw

Har uppesittarkväll med mig själv, eller ah. För tillfället i alla fall. Mami, papi och jag har haft deeptalk om allt möjligt, rätt skönt att kunna känna att man kan prata med päronen om det ena och det andra.
Mycket godis har jag fått i mig också, mycket kortspel har spelats också hos de andra i de andra stugorna/lägenheten (vad man nu ska kalla det). Är grym på stress, åter igen ett konstaterande bara om någon bryr sig.
Näe ska nog äta min sista skumtomte nu. 20 min kvar till julafton!

/R

Lite smått konstaterande såhär vid jul

- Festa är överskattat.
- Sova är underskattat.
- Gud är bra.

Dan före doppisdagen

Åkt slalom-skidor idag! I freaking 25 minus! Ge mig en guldmedalj här och nu. Men det gick faktiskt rätt hyfsat ändå. Eller ah, så länge jag inte bryter fem ben så är det än lyckad skidtur för min del, haha ;> Lämnade mobilen hemma (eller ah, vårt hem för tillfället), något som var ritkigt dumt gjort. Sjukt vacker utsikt var det uppe i backarna, men fick ta kort med mitt egna minne istället. Höhö vad rolig jag är...

Nej, in i varma bastun och värma stackars nedkylda mig. Ikväll blir det uppesittar kväll om jag får bestämma, för imorn... Är det juuuuul!

Bild från Romme.

/R

After a hurricane comes a rainbow


Dan före dan före dopparedan vare juh!

Och en månad kvar tills jag fyller år, my gosh. Gamling Rebecca blir 19 år.

För övrigt ska man aldrig sätta en påse gifflar framför mig, de kommer inte finnas kvar länge till. "Tänk på formen Rebecca" säger huvudet, "too late" säger magen. Haha.



/R

Bowling

Yesbox, i eftermiddag drog vi allihopa (dvs familjen/släkten eller vad man ska säga..?) och bowlade, i brist på annat typ. Det är på tok för kallt för att ge sig ut på utomhusaktiviteter i alla fall, burr. Jag sög till en början, men efter ett tag började jag bli mindre dålig ;> Jag menar, två strikear på rad? Den ni... Fast pappa slog typ en miljon på raken, show-off.



Tror pappa var bowlingsproffs i sitt förra liv.


9:e plats, inte illa...

/R


Godmorning sunshine

Sunshine indeed. Har inte varit en enda icke-solig dag sen vi kom hit. Sen att solen bara är uppe cirkus, 30 min?! är en annan sak. Vill man göra någonting utomhus får man göra det nu, halv 4 är det kolsvart. Fasteee... det är svårt att ge sig ut i 30 minusgrader när man kan mysa inomhus :> (här inne finns bastu till råga på allt, kors i taket). Enda som fattas är en jacuzzi och lite mera varmvatten, sen är jag nöjd. Hehe.

Nej, nu ska jag börja fräscha upp mig lite sen blir det ner till byn (eller centrum eller civilisationen eller whatever man väljer att kalla det). Hörs när vi hörs!

/R


-

Åter igen är det bevisat att det inte går att lita på vissa människor.
Stå för dina åsikter,
eller ha inga åsikter alls.
-_-

Norggge

Tog en sväng förbi Norge idag, till en liten by strax efter riksgränsen. Så nu kan jag bocka av Norge i länder-jag-besökt listan, haha. Okej, jag vet. Inte så mycket att skryta med. Ungefär som att säga att man varit i Finland, eller Stockholm kanske? Äh, ingen förstår min humor i alla fall ;<

Nu ska jag fortsätta Big Bang Theory - kickass serie - sen powerwalk ute i snön och mörkret. Good byyye calories!




/R

Har världens sötaste systerdotter ♥




Ella vinkar till kameran...

/R


Here we go again

Man brukar säga ny vecka, nya möjligheter. Hade bestämt mig för att göra något åt mitt sockerbegär och vara nyttig fram till julafton. Funkade hyffsat till en början, var ute och gick promenad med resten av familjen/släkten i en timme drygt. Sen sket det sig när jag hittade ben&jerry hyllan inne på Ica, haha. Tänkte testa på en ny smak, vanilla toffee nånting. Helt ok, men ingenting slår ben&jerry's bohemian rasperry (SOM DE INTE SÄLJER LÄNGRE!! :'''(((((()

Näe, nu ska jag fortsätta tjocka glass. Jag menar, har jag förbränt en del kalorier kan jag lika gärna ta igen dem nu? Hehe ;> Nä, blir nog en promenad till kvällen också, måste tänka fit for nyårsklänning inför nyår!


Glassen får 3/5 b&j's, haha.

/R

Charmtroll

Har kommit fram till vilka extremt snygga cambilder jag har på mig själv...







Tror hela Sverige precis blev kär i mig.

/R

Extremhalka indeed

Framme i Funäsdalen, kan vara den tråkigaste vägen jag någonsin åkt på. Bara skog och skog överallt. Som feliz navidad låten - man trodde aldrig den skulle ta slut, haha. Värsta av allt var när vi fastnade i en 30 min lång bilkö. Ett par polisbilar och ambulanser åkte fram och tillbaka och kön var säkert flera 100 m lång. Väl framme här fick jag veta att det var en dödsolycka det handlade om. Usch, det känns så hemskt på något sätt!
Hann även passera en bil och en lastbil som kört av vägen också. Såklart hände allt detta när jag körde bilen, vilket gjorde att jag drog ut en timme på restiden - minst. NO WAY att jag kör 100 km/h på den där isbanan till bilväg. Hellre komma fram sent än inte komma fram alls.

/R

My milkshake brings all the fatties to the yard

Funderar på om jag håller på att få fetma, ja alltså den allvarliga sjukdomen då. Sugen på socker 24/7 (mama needs her sugar or she will be pissed!) Haha skämt åsido. Nej säger på kvinno-språk att det är som att ha mens-aptiten all the time. Har tryckt i mig jag vet inte hur mycket socker som helst idag! Här tänker vi verkligen på formen inför nyår - nat.

Näe, nu dumpar jag euroshop chokladkakan(♥) mot en morot. Måste ju ha något kvar att snaska på under den långa bilresan jag har framför mig imorn ;>

/R


Gått liiiite för länge

Har inte skrivit på ett cptag, för att blogg.se var allmänt cp i torsdags och jag kunde inte logga in. Igår var jag alldeles för stressad för att hinna skriva (jag hann liksom inte ens in på facebook?! Oh my gosh...) Och idag... Var jag bara trött + att leka med Johanna och bäbishästar var lite roligare än att sitta och blogga, tänka sig.
Om 40 min blir det back 2 stable och fodra åt hästisarna, sen sola, käka och julklappsbytar kväll med Matilda och Daniela :> Men först ska jag sitta här och fortsätta trycka i mig kanelbulle efter kanelbulle, fetto-rebecca is på g.


Bild från igår.

/R

Nog med bildfattiga inlägg - revolution

Tycker det är apkul att titta på gamla bilder och se hur fjortis man var på den tiden. Tur att man mognar med tiden måste jag säga. Är nog inte ett dugg lik samma människa som jag var för två år sen. Verkligen inte. Inte någonstans. Förutom att jag fortfarande håller på Modo då, hehe.





Fjårtiz-Reb.

/R

Skriver om min dag

Min dag har varit okej. Den har gått i alla fall. Eller ah, dagar kan väl inte gå.
Gillar att jag lyckas försova mig när jag ändå inte går upp så tidigt? Jag menar, vem försover sig när man ändå inte går upp förrän efter 10? Jo, jag. Har hänt mer än en gång också. Heh.
Ridit har jag gjort idag också, ja ridit häst. Stressduschat för att hinna åka till jobbet, tror jag slog personligt rekord i snabbast duschtid.
Jobbat och druckit min älskade cappuchino (stavning) ur jobbets älskade kaffemaskin. Jag hjärta cappuchino säger jag bara. Kan vara det godaste kaffet jag druckit, eller rättare sagt det enda goda kaffet jag druckit.
Nu ska jag göra jobbcoach grejer. Eller tja, först måste jag lista ut vad det är för jobbcoach grejer jag ska göra. Går inte så bra med min överarbetade hjärna (okej, vem försöker jag lura?).

Nej, hej då gott folk, hoppas min dag imorgon blir lite mer intressant än vad den här har varit. Jo... Det kommer den nog att bli. Taggar lite för mig själv just nu, Gode Gud, låt det bära hela vägen. Amen.

/R

Insomnia indeed

Kan inte sova, för trött, för pigg. Pratat med Olivia sen 2 - liv. Nu ger jag upp, jag måste sova. Ska upp klockan 10:20 (för att se våra bästa år, hehe). Godnatt.

Your love lifting me higher,
then I ever been lifting before.


Är man uttråkad så är man

Var kommer du ifrån? Västerås
Heter? Rebecca
Hur gammal är du? 18
När fyller du år? 22 januari
Tycker du om någon just nu? Pass 
Jag samlar på? Ingenting för tillfället, dock stenar när jag var liten haha
Gröna eller röda äpplen? Röda
Ringer du när du är arg/ledsen? Pappa, haha
Tid gick du upp idag? Strax efter klockan 10
Har du sovit i din egna säng inatt? Ja
Har du sovit ensam inatt? Om jag har
Har du strumpor på dig nu? Näe
Hur svarar du i telefon? "Rebecca"
Vad ska du göra ikväll? zåva<3

Vad ska du göra imorgon? Stall och jobb
Var vill du bo när du blir stor? Örnsköldsvik är mitt slutgiltiga mål i alla fall, haha
Vad vill du bli när du blir stor? Känd
Är det okej att gråta? Ja
När grät du senast? 2-3 veckor sen
Vilken årstid tycker du bäst om? Vinter/vår
Laddar du ner musik och filmer från internet? Musik från tuban, annars nej
Skulle du göra om du vann en miljon? Vad skulle man inte göra?!
Bär du glasögon eller linser? Nada
Har du piercing? Si, navel och öron
Har du tatuering? Nej men börjar fundera ut en
Vill du gifta dig? Någon gång ja
Vill du ha barn? Yes, men är rädd för att klämma ut dem ;$ haha
Är du bra på att laga mat? Mästerkocken själv liksom! Sen att det säkert bara är jag som tycker om min mat behöver inte nämnas...
Gillar du att dansa? Till rätt musik - ja
Hur vig är du? Mittemellan
Vilken är din favoritglass? Magnum strawberry white - har alltid varit, kommer alltid att vara ♥
Bor dina föräldrar tillsammans? Ja
Är du morgon eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du? Blå/grå/gröna
Vilka hårfärger har du haft? Blondt, mörkt blondt, ljustblondt, brunt, ljusbrunt, mörkbrunt, rött, röttbrunt... råttfärgat?
Är du beroende av något? Gud
Röker du? "Fina flickor röker inte"
Senaste låten du hörde? Down - Jay Sean (eller ah, lyssnar på den nu)
Bukar du bädda sängen? Försöker
Har du kysst någon under den senaste veckan? Det är bara måndag än så länge... Hehe. Svar nej alltså ;PpP
Vad var det senaste du sa? "Viasat Hockey borde väl inte kosta 100 kr i månaden?" Intressanta samtalsämnen vi har här hemma, haha.
Vem kramade du senast? Mamma eller pappa
Saknar du någon nu? Pass

Finally

Äntligen kommer den vecka jag väntat på så länge, finalvecka i Paradise Hotel! Jag menar, äntligen får det här skitprogrammet ett slut!! Programmet är såå inte bra, men trots hur dåligt det än är så måste jag se det, antar att det de gör är det som kallas tv-underhållning - på hög nivå.
Som sagt, PROGRAMMET är dåligt. Bakom kulisserna verkar deltagarna ändå vara ett rätt skönt gäng. Men tv gillar väl att få människor att framstå som alkoliserade kåtbockar (dagens samhälle I guess...). Citerar Lin (som jag pratat med IRL - OH MY GOSH VAD COOL JAG ÄR 8D - ironi) "Av 24 timmar får ni se 20 min". True Story.

Nej, nästa år skippar jag att se första avsnittet av PH "bara för att". Finns bättre program på tv att bli beroende utav.
Och apropå beroende, dags att se dagens avsnitt av PH på tv6play. Snart är säsongen slut, snaart slut... Haha.

/R


Wuä

Hade verkligen sett fram emot hela veckan att se I Am Legend som gick på trean ikväll. Var aptrött redan innan filmen började men lyckades hålla mig vaken - fram tills sista halvtimmen -.- Kändes som jag sov i 5 min, men näe, vaknade lagom tills eftertexterna började... Det jag stör mig mest på är att jag knappt kommer ihåg slutet från sist när jag såg den. Åhhhhh..... ;<

Nåja, nu får jag sova i alla fall. Det behövs efter en luciaspäckad dag i stallet, med en söt och lyckad luciashow. Ingen lussevaka här inte, ska bli så skönt att sooovaaaaaaa ♥

/R

Det här med att baka pepparkakor...

... Är nog inte min grej :P



Joss, ville va med på en bild också.



Nu ska vi se Wall-E. Puss.

/R

Uuuuh....

Borde nog ha stannat hemma igår... Kan ju inte säga att min hals mår speciellt nu. Fast, näe... Det var nog värt det kanske i alla fall. Jag hade det jättetrevligt igår kväll, som jag brukar ha på Lifecenter. Det bjöds på mat, Idol-final (där Jay vann för de som inte tagit reda på det än) och efteråt lyckades jag övertala Alex att dra ut och sladda lite med hans bil, för kul! :>
Skulle egentligen ner på stan med Olivia idag, men näe. Nu har halsen verkligen gått på strejk. Plus att jag behöver all energi till all dess lucia som är nu i helgen i stallet. Kan inte gå och vara hängig då minsann! Och ikväll kommer Joss hit och vi ska baka pepparkakor, myspyspuss :>

/R

Hosta - get lost!

Näe, jag lär mig verkligen aldrig! Jag har inte gett med mig p.g.a. en förkylning på aslänge, och även om det verkade bli första gången på flera månader idag så blir det nej på den faktiskt! Snackade med Vivi som ska till Lifecenters julbord ikväll och jag blev bara mer och mer sugen på att dra dit. Dels för alla sköningar som hänger därborta, men dels också för att jag inte träffat Vivi på typ... FÖR LÄNGE?! Så näe hosta, idag fick du minsann mig inte! Hoppas bara lungorna håller sig inne i kroppen och inte hostas upp, men det ska nog gå. Viktigast av allt, ikväll blir det julmat!! :>

/R

Hosta <3

Min rygg har kollapsat, mina lungor har kollapsat, hela jag har sort of kollapsat? Hade tänkt åka till Lifecenter på deras julbord ikväll, men näe blir nog hemma och tycka synd om mig själv istället. Har ju alltid idol-finalen som underhållning. Fast när jag för en gångs skull inte har ett freaking lucia-genrep samma kväll som idol-finalen så har jag självklart inte följt idol ett skit den här hösten ;< De flesta verkar vilja att Jay ska vinna, så får väl heja på honom då. Haha.

Har också börjat planera lite nyår med Vickost. Tyckte det faktiskt började bli dags, kors i taket. Haha. Lutar mot att det kan bli middag och lite annat gott på nyår, för att sedan fira in tolvslaget ute på Sigmatorget. Det eller mayhem helt enkelt, haha. Återstår att se.

Näe, nu ska jag och mina slemöverfyllda lungor fönstershoppa lite på internet. Får se om man hittar något trevligt att klicka hem ;>


Nyår 07/08


Nyår 08/09

Nyår 09/10 - Inga bilder alls. Är rätt dålig på att ta kort den här "högtiden". Får bli skärpning i år då ;PPp

/R

Bored bored bored bored bored bored

Fullständigt namn: Sara Rebecca Marie Nyström
Födelsedag: 22 januari
Ögonfärg: Typ blå/grön/grå
Hårfärg: bl0ndiiie ;PPpP
Högerhänt/vänsterhänt: Höger

Favorit:
Sport: Ridning och hockey, självklart typ
Helgdag: Lördag
Årstid: Vinter (snö ftw!) och när jag tröttnat på den är det våren

Har du någonsin:
Varit kär: Sort of
Blivit dissad: Ja
Sovit utomhus: Ja
Sett en död människa: Ja
Retats: Ja (roliga svar, haha)

2 Alternativ
Pepsi/cola: Pepsi
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar :d
Tv/film: Hjälp. Ser mer på TV än vad jag gör på film så blir väl det.
Gitarr/trummor: Trummor :>
Adidas/nike: Nike (om jag nu måste välja)

Senast du:
Skrattade: På jobbet ;>
Grät: 2 veckor sen
Filmen du såg: Måste nog varit Bilar, hehe.
Drog ett skämt: Drar minst 3 skämt varje dag, haha.
Sjöng en sång: Vet inte riktigt, någon gång i bilen säkert (där ingen hör mig :$)

Har du under den senaste månaden:
Kysst någon: Nej
Kramat någon: Ja
Bakat: På lördag!
Viljat dö: Nope :>

/R

Min hals kan ta sig

Blääääh, min hals känns lika fet och tjock som femton falukorvar tillsamans. Love life just nu. Love ännu mer att mitt jobb går ut på att prata konstant 4 timmar i streck. Love lite till att jag ska till Stockholm imorn, ja det love:ar vi utan ironin. För förhoppningsvis behöver jag inte snacka lika mycket då, heeh. Sen kör vi en love life till helgen också. Fredag - inga planer än så länge (men det kommer la väl?). Lördag - Disneymaraton med Joss och Elli, woop :>

Näe, jag och halsen signar ut. Dags för dusch och sedan jobba på presentationerna inför jobbcoach mötet imorn. Hörs när vi hörs!

/R

PH Rebecca?

Drömde inatt att jag faktiskt var med i Paradise Hotel, maah gaash. Dock var det rätt chill om man jämför med riktiga PH, och vi var bara tjejer?! Haha. Anywho, det som hände var att Alex Schulman drog iväg mig för att säga att jag hade "utvecklingssamtal". 0o0k? Tydligen hade alla det, och alla ens mammor skulle komma till hotellet för att prata om deras döttrars deltagande i programmet, sort of? Problemet var bara att min mamma vägrade sitta bredvid mig, bara för att jag var med i Paradise Hotel :< Wuä. Tur så vaknade jag kort efter det och insåg att jag inte var med och skämde ut mig i programmet, haha.

Näe, nog-tjatat om mina drömmar. Nu blir det att fortsätta dega i sängen. För skönt ;>


Skulle jag ens passa in i PH? Naah, don't think so!
Bild från Maggan.

/R

I know I'll be allright as long as you are my guide


Ridin' solo

M exakt.

Städ-time

Har städat mitt rum idag - äntligen. Dammråttorna var väl lika stora som mammas marsvin nästan! Har även hunnit med att städa mig själv, dvs duscha. Med hårinpackning för mitt stackars slitna hår (om någon bryr sig liksom). Nu är det bara kvar att städa upp mitt liv i allmänhet. Start - imorgon!



/R

Du och jag kompis

Det är så det ska va.


STREEEEESS

Varit i princip i stallet heela dagen. På plats klockan nio noll noll - för att sticka ut i skogen och plocka grangrenar -.- till julpyntningen då. Nej vi pyntar inte hästarna :>
Frågan är alltid densamma: Jag gör det här frivilligt? Haha, nå när man ser hur fint det blir sen i stallet så är det väl värt det.
Nu har jag en snabb paus hemma. Måste äta, packa, fixa och sedan back to stable again för luciaträning. Efter det blir det raka vägen till centralen och tåget till Stockholm för en liten Malta Reunion som äger rum där ikväll! Ska bli skojsigt! :>

Ne, nu har trött tjej bråttom. Laga mat och koka (mycket) kaffe står för tillfället på schemat!


Bild från igår.

/R

.

Torn between the lover
And the love you leave behind.



Upp om 4½ timme. Love life.

Såhär i juletider

Ingen version kan ju någonsin slå orginalet, men denna är då inte långt ifrån ;>


Blir lagom irriterad

En enda liten tjänst är allt man ber om, och inte ens det kan man klara av? Nej men det är lugnt. Jag kan ju göra allt skit så kan resten av världen bara glida. Allting här i livet handlar om att ge och ta, när ska det bli min tur att få ta lite då?

Är väl bara att le och se glad ut, detta pågår ändå inte så länge till om jag får bestämma.

/R

Jag älskar dig så mycket att det gör ont


Gambling Roberta, världens finaste pärla ♥

OH MY GOSH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RISE AGAINST!! KOMMER!! TILL!! SVERIGE!! OCH!! ANNEXET!! DEN 19 MARS 2011!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så är man kanske inte i Sverige då ;PPpP

Första december är lika med...



CHOKLADKALENDER!! :>

(Gillar btw att jag fick en Toy Story 3 kalender, istället för de orginella "tomtekalenderna". Man måste stå emot strömmen ibland ;>)

RSS 2.0