Mission impossible - mitt knä

Går ju som sagt till sjukgymnasten femtioelva ggr i veckan (okej, två haha) p.g.a. bl.a. mitt dåliga knä. Poängen med detta inlägg var väl att visa vilken stor skillnad jag upptäckte det faktiskt är mellan mina knäisar.

Friskt knä.


Sjukt knä.


Man ska tydligen kunna dra en rak linje från övre låret ner till foten. Enligt min sjukgymnast är mitt dåliga knä nästan en dec utanför den linjen... Så numera går jag runt med tejpat knä! Ser ut lite som, ja jag vet inte riktigt. Känns stelt som, ja jag vet inte vad. Men det är hard work work kne som gäller nu!


Fint fiiint.

/R


En datorfri helg

För himla skönt alltså! Har inte slagit på dumburken en enda gång - därav att el blogg har stått still, sad enough?
Menee... I fredags var det halloween/maskerad(samma sak?)/födelsedagsfest för Matilda. I lördags var planen först utgång, men icke sa nicke så blev det inte. Min ensamma lördagkväll blev dock räddad av mina två mysiga kollegor Isabelle och Elin som kom över på en sleepover! Vi hyrde skräckis, Let me in (= Den engelska versionen av Låt den rätte komma in) och åt massa godis! Höll på att bli lite galet bara när vi skulle upp till work p.g.a. ställa-om-klockandet, haha. Jag och Elin tycktes komma i tid till IKEA ändå!

Cp lååångt inlägg. Min helgis liksom. Nu är jag aaaaaaaaaaaaaaaassssstaggad till fredag, då blir det en tripp till knäckebrödens land för att njuta av lite "Leksand-VIK" hockey!


Nyvaken Reb, efter 1½ timmes powernap<3

/R

Sådär 24 timmar senare...

Grattis söta Matilda som fyllde 20 år igår!! ♥


För tusan

Det är sista gången jag går på en match som tv sänds. Nu har stora/små delar av svenska folket fått se årets close-up på mig när jag ser ut som, ja jag vet inte vad. Hej kom och hjälp mig och allt annat än glad. Alternativt, om jag nu inte kan hålla mig borta från matcherna i alla fall, får jag väl antingen gömma mig bakom någon eller dra över en fet sopsäck över huvudet. Wuä.

Nu ska jag väl... dra. Taxi Amzon are here to pick me up!

/R

Okej, såhär dagen efter...

Efter 14 spelade omgångar har VIK nu mött alla lagen i allsvenskan.
Resultat?

Två (TVÅ!) lag har slagit dem under ordinarie matchtid.
Tre matcher har slutat oavgjort, varav en har slutat med vinst i övertid.
Resten av matcherna - vunna efter ordinarie matchtid.
Alltså...
Två 0-poängare.
Två 1-poängare.
En 2-poängare
NIO 3-poängare!

Efter 14 omgångar är en andra placering fortfarande mycket bättre än vad Västerås tippades som, nämligen en 6e/7e plats.
Ingen expert verkar ha räknat med dem i topp 3, men det är precis där vi är nu.
Skräll-lag, så det skriker om det.

Så trots förlusten igår så kan man fortfarande idag vara en stolt västeråsare.
Men nu banne mig ska de (eller ska jag säga vi?) se till att ta tillbaka stafettpinnen från lillebror, ta tillbaka serieledningen!
Forza V I K!


-

Givetvis kommer jag ha ändrat mig till nästa match, men just nu...
Hockey suger

KROSSA KEXEN!!!

E18 derby, andra seriefinalen för säsongen.
Fortsatt serieledare eller ny tabelltvåa?
Det sista alternativet finns ju inte, in med 3 poäng!


Inte vilken onsdag som helst

Fint sätt jag började dagen med, häller fil i min havregrynsgröt istället för mjölk -.- trött tjej? Troree, fastän jag däcka i soffan i vettig tid, som typ alla andra 8219081203 dagar den senaste tiden?

Saksamma, för tillfället leker jag desperat hemmafru som desperat försöker hinna med att tvätta och torka alla sina kläder innan klockan 4! Då blir det nämligen... Midlunch? Lunchdag? Lunch/middag (eller vad man nu tusan ska kalla det) med Matildus innan vi drar vidare på hooockeeyyy! Ööörebrooeeeeee (misslyckat försök att låta gnällig...) står för motståndet ikväll = derby-match!!

Nu ska jag fortsätta med mitt tvättande så jag kan ha kläder på mig ikväll! Vore väl rätt tråkigt annars.


Hahaha, jag dör. Hahaha. Små VIK-fjortisar -08?

/R

Dagens i-landsproblem

Ego som jag är läser jag min egna blogg då och då (läs: varje dag). Just idag, för typ 2 min sen, upptäckte jag ett synonym/sär fel i ett av mina inlägg som självklart genast måste åtgärdas. För det första när jag ska logga in på blogg.se så börjar sidan hacka i 50 år (i Rebecca tid, alltså drygt 5 sekunder irl). Efter det lyckas jag skriva i fel lösenord istället. Under denna tid internet krånglat med min tillvaro så har jag säkert förlorat hälften av mina läsare - typ 5 alltså - p.g.a synonym/sär felet. Hum...

Uhuhuhuhu att jag ens skrev ett inlägg om det här? Haha.


Tagen för några veckor sen. Unmaked-up Reb.

Tisdag

Sitter för tillfället nyduschad i soffan och väntar på Alexpalex. Vi ska ha lite catch-up tid samt laga lunch tillsammans, mys. Jag som är staaaaarviiing ser speciellt fram lunchdelen, hehe. Funderar på att tjuvstarta innan jag börjar äta på vardagsrumsbordet.
Nu är hon tydligen här, ciao människor!


Såhär såg det ut när jag körde till Darvils imorse, fiint!

/R

Syjunta

Skrattattacker och tjejsnack när det är som bäst, tack tjejor för en super härlig kväll!


Maskeradfest







Lär ju träna lite mer på både pose och moonwalk till helgen, haha. Har så ont om fantasi (och pengar!) så kör på samma utklädnad på fredag. Då väntar maskeradfest numero dos!

Söndags ångest?

Wuää, jag hatar att ha dåligt samvete. Förlåt, förlåt, förlåt ♥ Ibland undrar man varför man gör vissa grejer, "lätt att vara efterklok" börjar bli en ganska uttjatad ursäkt.
Sen, ursäkta mig för att helt plötsligt få små dampreaktioner, men jag börjar bli så äckligt sjukt trött på falska människor så det inte är sant. Om jag är falsk? Fine, hit me with it. Men man kan inte vända kappan efter vinden hur länge som helst...

Nu ska jag till Rocklunda och leka lite där, att försöka komma på andra tankar kommer dock bli svårt.



/R

Galet

Shiiiitans, så kul som jag hade på el krogen igår har jag nog inte haft på hur länge som helst! Klockrent!! Var galet med folk, var galet med partystämning, var galet på dansgolvet med Linn och Ida!
Hinner inte skriva så mycket mer för tillfället, mamsen vill ha hjälp att cutta odjurens klor. Sen blir det IKEA lunch med Linnsan ;>



Våra... ljus-band? Haha.

/R

Dagens avslöjande

För det första, slog det mig att idag är det 3 månader kvar tills jag fyller 20... Hjälp?!
Men... först ska Olivia firas på hennes maskeradfest! Tänkte att det var dags att ge en "liten hint" om hur årets maskerad-outfit ser ut...



/R

Lite såhär i efterhand...

Haha, så himla skön.


Spontan och lite till

Hur kommer det sig att så fort man klickar in på Nytt inlägg så försvinner allt det där man vanligtvis brukar kalla blogginspiration? Humhum.
Hur som haver fick en liten IKEA tjej sluta tidigare från el jobb igår, vilket gjorde att jag hann gå på VIK - Mora! Första tankarna var bara hur jag kunde lämna jobbet tidigare för den där skitmatchen, men tillslut vann VIKis med 2-1 i sudden - wiiiiie. Det firades med en klubbrunda på Poco Loco och Pluto, samt ett misslyckande att ta oss in på BMB... Men kvällen blev väl helt okej till slut!

Nu ska jag ta supercykeln och trampa ner mot stan för att fixa det sista inför min maskerad-outfit, för ikväll taggas det minsann till maskeradfest numero uno! Bättre en vecka för tidigt än aldrig?


Från förra årets maskerad på Silk.

/R


LMFAO

Nu taggar vi fredagkväll.




Angående att jorden tydligen ska gå under idag - igen

För det första, kan inte Harold Camping och alla andra "domedagsprofeter" bara komma överens om ETT datum då jorden ska trilla av pinn istället för att bomba mänskligheten med femtioelvatusen olika datum?!

För det andra, angående min fina printscreen från aftonbladet här nedanför - Jag kunde verkligen inte sagt det bättre själv!


Who's gonna save the world?

Har sjukt många bollar i luften just nu. Meen, vad tusan gör det. VIK vann mot Sundsvall igår, jag hade mysig sleepover hos Amelia, jag har äntligen kommit på min maskeradoutfit till de 2 kommande maskeradfesterna, jag har payat mina första räkningar (och finally blivit av med dem), jag lyssnar på samma goa 100% happy låt och taggar med spänning inför morgondagens jobb som innebär den 9e arbetsdagen irad. Efter det tar jag mig en tusan välförtjänt fet HELG! Och den invigs med IKEA häng och sedan utgång, woopiee!



/R

Att det ska vara så svårt...

...Att skriva en rad här då och då. Vet att ni saknar mig liksom (nat). Kom i alla fall på mig själv med (bland annat!) att: Hallå... någonting måste jag väl skriva om bortamatchen som vi drog iväg på i söndags? För inte var den katastrofal för tusan, tvärtom! 5-1 seger sitter aldrig fel! M-hm. Heja VIK!
Annars är jag inne på min 5e av 9 arbetsdagar, klurar sönder på vad jag ska vara för utklädnad på Olivias maskeradfest på lördag, och leker runt med hästisarna! (Normal mening). Hopptränade med Pelviz för en ny ridlärare idag, och oh my så bra det gick! Fantastiska häst ♥ Man kanske inte ska överväga att sluta rida ändå... Hehe ;>

Nu tackar jag för mig, krambanan.



Lite matchbilder från i söndags.

/R


Pluto



Slutkörd

För det första, så hade jag a good time på Pluto i fredags! Mycket folk - mycket drag, dock blev det nästan för mycket folk - för mycket drag... där ett tag. Men allting är vad man gör det till! Något som inte var fullt lika a good time var att vakna och försöka se levande ut inför jobbet dagen efter. Wuä, när ska jag lära mig att inte gå ut på mina jobbhelger?! Säger att jag inte har något liv.
Well, död tjej efter krogen försöker få tag på pappa och får veta att mormor tydligen fyllde år, gratz grannie! Så begav mig dit för lite fika, men passade på att dra tidigare medan jag fortfarande var i körbart tillstånd. Rolig tjej som jag är däckar jag halv tio - på en lördag...

Nåja, helgen är inte slut än! Nu måste jag stressa lite för att hinna till jobbet, men sedan blir det att glida på bortamatch. Södertälje - VIK!
Och jag ska bli bättre på mina för långa inlägg...

/R

Morgonmys med Avicii

Nu ska det banne mig taggas inför massa jobb, och sedan tänker jag roa mig med en terassavslutning på Pluto. Do-do-do-do-do-do-do-do-do-do.


Gotta love landet

Lite bilder från min och D-horse's barbacktur imorse.




Hästis-öron.


Yooo! Live från hästen.



"Hallåååeee?"

/R

#Twitterskadad utan twitter?




För övrigt tänker jag fortsätta twitter-strejka.

Rubrik, så att säga

För det första kan jag ju säga att jag inte tänker nämna ett skit om kvällens match i detta inlägg, förutom det jag nämner nu då.
Annars, dagen har varit helt... Ok. Förutom att Darvils och Cleo kände för att leka rodeohästar i hagen, speciellt Darvils med ett grimskaft hängande efter sig (ej okej!!), så hade jag en mysig förmiddag ute på landet. D-horse, hans nya rap-name liksom, och jag tog en promenix ute i solen och njöt. Mwihi :>
Jag har även kirrat håret idag (tack kära receptionist-personal på um som är den ENDA som märkt det?!), varit och umgåtts hemma hos Olivia, sen var det ju "den-där-matchen-jag-inte-ville-prata-om" #hockey suger (men bara för idag?).

Orka långa inlägg, slänger in lite bilder från min och Darvils a.k.a D-horse's motionsrunda!




/R


-

Uppdatering: Life sucks.

For sale

För alla som vill ha en klass 1000 seg dator tänkte jag annonsera ut min nu. Tar cirkus 10 år att logga in på facebook, ladda videoklipp etc. samt dubbelt så lång tid att starta upp hela skiten(datorn). Priset ligger för närvarande på runt 0 kr + en eventuell självrisk efter att jag slängt ut burken genom fönstret. Försäkringen står nog dock för det mesta.
Datorn kan hämtas på min gata och kommer nog se ut något sånt här. Minst lika funktionsbar som nu, om inte bättre.



Anyone interested?!

Lokalfezt

Blev 20års firande och lokalferre igår! Kom dit rätt sent eftersom min "kära" vän Ida hade ett för himla stort klädproblem, som inte är OK klockan 10 på kvällen! Hmm, men jag förlät henne tillslut :> Till en början var det rätt segt, eller rättare sagt JAG var rätt seg... Hmpf. Tur att man har hjälp på traven av gosisar som slår på partymode åt en!
För övrigt har jag och Empan upptäckt hur grymma vi är på att dra igång dansgolv. Skills-points! Vi funderar på att satsa på en dj karriär som Rebecca&Emelie, WAZZUUP?!

Bilder kan/kan inte komma, det lär märkas om inte annat.
I eftermiddag blir det (finally) ett besök på Lifecenter, evigheter sen jag var där sist!

/R

100% Party, eller bara 99?

Har fortfarande inte kommit på något bra ord att beskriva gårrdagskvällen med. Den var ju inte superawesome, men samtidigt inte katastrof. Musiken var inte bra, men samtidigt inte dålig. 100% party crewet var störtsköna, men samtidigt kanske lite för mycket? Jag vet inte.

Intressant! Där har vi det. Kvällen var... "intressant".
Günther var ju liksom där.





/R


?


Egentligen är det helt insane

VIK vann mot Almtuna med 7-2 igår. VIK är fortfarande serieledare.
Som min rubrik lyder: Egentligen är alltihopa helt insane.
Allt jag hade på hjärtat för tillfället.

Fredagkväll

Taggar inför bowling och sedan 100% party på Poco Loco Bar.




Plötsligt händer det

Var och gymade lite hos sjukgymnasten, där det för övrigt spelas Rockklassiker från högtalarna, då jag tyckte att jag kände igen låten som spelades. Väldigt mycket. För mycket, typ. Det visade sig till min förvåning vara självaste Numb med Linkin Park.
Jag blev faktiskt förvånad (chockad kändes att ta i). Under mina förra perioder som trogen Rockklassiker lyssnare har jag aldrig hört någon av deras låtar spelas. Något jag faktiskt har tänkt på.

Har fortfarande inte kommit fram till om det är bra eller dåligt.

Tamejtusan....

Detta är ytterligare ett bevis på att ishockey är sporten där ALLT kan hända.
HV71 poängterade det inom loppet av (inte ens) 5 min.
Cred.



Och ja, matchen är från i tisdags och inte ikväll.

2-0!!

Så förbaskat underbart att se! (Även fast jag och Danni bara hann vara där de sista 15 minuterna)
Way to go boys, fortfarande obesegrade under ordinarie matchtid. Fortfarande serieledare!!


Baby, you don't know a thing about me


Still my no. 1

Med dig är allting så bra.
Allt stämmer, helt perfekt.



Jag saknar min stjärna ♥


Trampar runt på ett och samma ställe

Jag orkar inte.
Jag står helt still.
Rör mig ingen vart, kommer ingen vart.
Är det så det ska vara?
Vill göra en miljon saker, men tiden tickar iväg.
Pengar räcker inte till.
Suck.

Jag är en 19 årig tjej fast i en 30 års kris.

1 oktober

Jag har knappt reagerat på det, men det är visst första oktober idag. Det var väl... kult. Eller något? Jag funderar fortfarande på vart själva sommaren tog vägen egentligen. Känns som att det gick från vår till höst typ. Tror jag badat för lite. Eller jobbat för mycket? Pengaj!
Josskoss är i alla fall här för tillfället. Förutom att vi sett till att gå upp minst 3 kg var så har vi gosat framför Disney och Twilight, mys lördag! Strax ska vi införa sleepmode, en annan ska upp med tuppen imorn för jobb. Sen tänkte väl jag och Sanna ge oss på en liten egen skutt-träning på våra hästisar, spännande...

För övrigt tog Jossan precis sönder min fjärrkontroll.......... Wuä.

/R

RSS 2.0