Yo mobilblogg

Glider på min samsung nu och måååår, på g till jobbet sådär.
Vill bara ge er en snabb update, Linnso är på besök för tillfället! Vi var i Köpenhamn igår bl.a och ikväll är tanken att jag ska visa henne malmö nattliv. Gött. Förhoppningvis överlever hon både det och att vara själv i storstan under tiden jag leker på IKEA.
Det var det jag hade på hjärtst för tillfället, hörs
 
/R

20års kris

Idag har jag gjort två saker jag aldrig gjort förut.
1. Gjort akupunktur i knäet(?). Var något nytt för mig. Nålar med el i var det också för den delen. Coolt.
2. Gjort mitt första mobila spontanköp! Typ. Åkte till Media Markt för att bli arg på servicemänniskorna som påstår att min trasiga telefon är hel...  Tänkte tröstköpa ett headset men blev påhoppad med ett abbonnemang från tele2 som gav mig den nyaste Samsungen på köpet! Efter 45 minuter av K-Rebecca (bara United människor som kommer förstå..) så kände jag lite.... What the h nat????????? Har dock fortfarande inte riktigt bestämt mig vad jag ska göra med den.................... He-h.

Som alla mina andra inlägg avslutar jag med att jag borde gå och lägga mig nu p.g.a skolan imorn. Som alla andra gånger misslyckas det lika mycket varje gång. Lika gärna bra med heads ups(stavning)

Bääbis

/R

Supriseparty

Igår var det fullt ös medvetslös i lägenheten, sort of. Lilla Jonna fyllde 20 höstar och hela klassen var här och surprise-partyade henne! Lekte massa lekar och hade allmänt töntigt kul.

Idag har jag övervägt tanken på att göra en second piercing i örat, den tanken är nämligen bra frestande. Synd att min smärtgräns ligger på typ -100, wuäh.
Annars har jag allmänt gått runt idag och njutit av att äntligen ha min konvalesens Converseväska igen :> sen att jag haft den i typ en vecka är ju en annan sak... Störd tjej. Ja, jag vet inte. Bara så braa sköönt att slippa kånka på en åhlenspåse till skolväska hela dagarna. Min väska är bra<3
 
Nog med dagens filosofi, snart är det teamkväll i United som gäller!
 

B-day kid och min convisväska från Paris.

/R

Love living Live loving

Igår hade jag nog den sjukt roligaste och galnaste kvällen på bra himla länge! Märks att man är gammal och inte van vid att krogarna här har öppet liiite längre än Vässan, en annan var ju slut deluxe ett par ggr under nattens lopp... Men jag hade så HIIIIMLA kul!!! Vi var ett United gäng på drygt 10 perz som först hängde på United Möllan för att sedan bara dansa och vara allmänt galet glada på Klubb F. ÅÅåhhåhåhåh, var så awesome.

Och temat på gårdagskvällen var också att världen är liten. Sjuuuukt liten....

"Blessed blessed blessed blessed blessed blessed blessed blessed" mina knäppa party-sambos ♥

/R

Alltså...

Idag hade jag och Jonna "fälla-varandra" krig i vardagsrummet.
Det är konstiga människor jag bor med ♥

För övrigt har mina älsklingar kommit med posten idag! MINA RÖDA CONVERSE!!!!!!
Lycka, i alla fall sko-lycka<3

Lockout

Okej, ska jag vara brutalt ärlig hade jag iiiingen aning om vad en lockout var förrän för typ... En kvart sen? Har känt lite don't know, don't care över det hela tills jag insåg att det skjutit upp slash riskerar att ställa in hela freaking NHL säsongen??? Ursäkta... mig?...!
 
Har väl både sina för- och nackdelar gissar jag på. För USA är det väl egentligen tummen ner för hela slanten, då KHL riskerar att kanske få större publicitet osv om fler&fler NHL-spelarna väljer spel i ryska maffian land m.m. istället för norra Amerika (vad vet jag, jag pluggade precis på det här?).
 
I Sverige har jag inte så stor koll på dagsläget, om elitserien fortfarande vägrar spelare som vill komma dit bara tills stormen lagt sig, eller om de ändrat sig på den fronten. Vet inte riktigt vad spelarna i NHL själva känner, själv hade nog jag sett det som ett neråt byte om nu lockouten skulle lösas relativt snabbt och effektivt, och sen är jag "fast" i elitserien säsongen ut. Beror väl också på vilken klubb hjärtat befinner sig på också...
 
Hockeyallsvenskan kör däremot the opposite, de verkar mer än gärna välkomna folk (okej, spelarna) att komma och spela hur kort/lång tid de vill. Kanske är en risk, men samtidigt... Tänk en hockeyallsvenska som sprudlar av NHLspelare lite överallt! Kort eller inte, men de flesta svenska hockeybitnas ögon skulle nog riktas mot Sveas näst högsta liga, och tänk vilken vinst om nu det visar sig att lockouten håller sig längre än beräknat?
 
Ett steg ditåt är ju att Patrik "Bulan" Berglund bestämt sig för att återvända till Västerås under denna lockout (can't blame him ;>), bara redan nu står nyheten på aftonbladet och kommer nog uppmärksammas lite överallt - skulle jag gissa hela mitt hästintresse på (nästan). Fortsätter trenden är det nog inte helt omöjligt att även Mikael "Mickis" Backlund hakar på också... Dreamteam?! Jag som troget VIK-fan bara hoppas, hoppas och ja... Hoppas!
 
Och med lite extra publicitet över hela ligan i sig... Näeee, tror inte Hockeyallsvenskan tackar nej till det precis.
Dyrt kommer det nog dock att bli, om inte fler sponsorer väljer att rycka in som räddarna i nöden, så som det blev i Bulans fall. Även de blir ju uppmärksammade om ligan får fler kameror på sig... Everybody wins? Well, i Sverige och HA är chansen för tillfället rätt stor i alla fall.

Men åter igen, vad vet jag. Jag är bara en hockeybiten liten flicka fast i Skåne just nu som precis fick reda på själva innebörden av en lockout.
Tillägg: Nej, jag tänker fortfarande inte börja hålla på Rödhakarna. VIK i mitt ♥
 


/R

Såattee

Märks att jag varit trött idag, insett särskrivningen i mina inlägg...
Borde sova på saken, är ändå skola kvart över schju imorn.

Signar ut. Slut.

SnålarN

Idag ska jag åka och skälla på Telenor. Beställde bredband för drygt 1,5 vecka sen och FAST jag fyllde i min MALMÖ adress har routern ändå lyckats skickas till Västerås?!?!?! Inte ringer de mig igår heller för att lösa detta som de sa att de skulle göra... Hmpf. Snålar fortfarande på Sofias iphone... h3h3.
Ska även lämna in min telefon som efter 876398327 tappningar senare har börjat strejka "ordentligt", wuä vet inte hur jag ska överleva utan Instagram..... I-lands problem.

Hade faktiskt något riktigt vettigt att skriva, kommer bara inte ihåg vad... Pappa, om du läser det här (och inte mitt sms som jag skickade till dig för x antal timmar sen): Kan ni skicka ner mina högtalare?

zbig>/R

Awesome

Supersunday igår var det grymmaste jag varit med om bra länge! Även det tröttaste/slitigaste/helt slut:igaste (you name it)... Skönt när vår rektor frågar oss "om det är okej att vi får bli lediga idag", eh jaaa.....
Näee azzåh, allt var så grymt! Det var grymt bra intro, grymt bra predikan och gryyymt bra avslut med Don't you worry child! Så himla bra gjort alltihopa, tack vare så sjukt många grymma volontärer. Jag och Sofia var bra stolta över "våra" scenlampor vi satte upp (läs: slet ihjäl oss med). Oom vi njöt av att se dem in action sen ;>
 
Ett ord  på allt - Awesome!



Super Sunday!

/R

Apropå äntligen

Efter månader av kass tuban-kvalité, DYWC är ä.n.t.l.i.g.e.n officiellt släppt!!!! Happyluckymuppylol-tjej
Ren och skär perfektion. Gah ♥
 

Jag lever

Och jag är ingen sämst bloggare! Däremot har jag ett internet som verkligen inte heter duga. Rättare sagt, det heter ingenting. Snålar just nu på Sofias iphone, hehe. 
Under den här evigheten (1,5 vecka) sen jag skrev sist har allt och ingenting hänt i stort sett. Glidit på bowling, glidit på uteliv, glidit med Academy, glidit i kyrkan (4 möten på en dag helt frivilligt, mah gosh), glidit i skolan, glidit på jobb, glidit på förberedelser inför awesome:a SUPER SUNDAY som är imorn! Något mindre awesome(:a) är att vi ska vara på Palladium 7:30 (freaking HALV ÅTTA) fram till typ, för alltid. Meeeeneee, kolla bara in videon nedanför så får ni se hur nog värt det kommer vara;> Gonna be AWESOME
 


Sidekick - Hockeysäsongen är ääääntliiiigeeeeen igång och VIKis har inlett med två raka segrar, what upppp. Vill dock se livveeee...... Wuäää-hh
 
/R

-

Greater things are yet to come.
Greater things are still to be done.

Hej.

Slog mig precis att jag varit Malmöbo i 1½ vecka - BARA! Stört. Känns som tre år typ. Okej, kanske inte riktigt så.
Idag hade jag min första tvättdag, känner mig bara mer och mer vuxen för varje dag som går. Har även fixat saker med mitt körkort och även det mest chockerande, tamtamtam.... städat mitt rum ;PPpPp Stolt över mig själv. Fikat har jag också gjort för tvåtusendefemtioelefte gången (den här veckan) och varit barnvakt med Sofia :> Lär sova nu också, annars blir det tredje morgonen irad som min roomie får tvångsväcka mig... Heh.

För övrigt är jag i behov av visdomsord just nu. Helst någon som kan ta och göra mitt fula problem åt mig. Känn er hedrade att step out ni som vill, bara fritt fram! Wuääähhhhhh....
 
/R

Story of my life

Gillar att jag satte mig här för en timme sen och tänkte att jag hade jääääätemycket att göra på datorn. 1 timme senare och jag har gjort 1 av 10000 saker + facebookat och läst blogg. Jamen-visst.
Har olika dilemman också. På mitt schema som jag fick igår jobbar jag totalt fel helg x2. Måste lösas!

Nu lär jag skutta in i duschen, ikväll är det premiär för mig med min connectgrupp i United! Tanken är att hänga på La Roche, prata om livet och allmänt må. Gilllllar'tt.

Hörs&störs!


Bilder från hänget med Academy igår.

/R

Jag reunion IKEA

Hade min första dag på IKEAt Malmö idag, introduktionen tog typ livet ur min hjärna. Och då kan jag det mesta redan! Fail. Men det känns bravo ändå.

Nu är det fika med Academy på lilla torg, hörs!





Skånefierad

Det här med att bloggen skulle bli ett bra sätt att uppdatera min kära om livet i Malmö failade ju ganska totalt. Första veckan som fake-skåning har varit så otrrrrrroligt intensiv. Mycket nya människor, mycket nya rutiner, mycket nya... allt. Som det säkert märktes av mitt deeptalk inlägg tidigare så har jag fått tänka om lite vart människorna står här. Det är nytt och inte riktigt vad jag är van vid, men det känns bra! Det är ovant på ett, än så länge, positivt sätt liksom - don't take me wrong. Lovar, eller ah, kan nästan halvförsäkra om att uppdatera om livet här lite bättre, när allt inte längre är en enda stor Balder av allting.

Ooooooch!............. Jag har börjat få jättemycket hemlängtan ♥ Saknar mina v-ås bruds och gosisar och homies och mami&papi såhäääääääääääär mycket! :'< Wuä-h. Och mina hästar. Hej abstinens, kul jul på dig med.
 

Hej.

/R

RSS 2.0