Och apropå ingenting

Adressändring och första hyrabetalning är båda gjorda, nu börjar jag verkligen känna mig som en äkta Malmöbo!

.......Och skååååniiingggggGgG. Skånskan är (tyvärr(!!!!!)) på g... Wuä-h.

Jag skäms

På riktigt, jag skäms verkligen. Åtminstone känner mig urlöjlig. Har gått runt och varit nervös över hur folk här på United skulle reagera när jag ska åka ner (eller ah, upp blir det nu) och se Swedish House Mafia i höst. Typ, dra till med något som typ "ehm, okej... Är det verkligen ok???" och stirra ner på en med typ "jag är bättre än dig" blick. Något som jag nääästan hade kunnat förvänta mig få höra hemma in West-ås. Varit med om liknande förr - tyvärr. Mest från min tid i kyrkan som "mitt-i-mellan" tonåring, som på något weird sätt fortfarande finns kvar. Därför smyger frågan runt i mitt dumma huvud som egentligen inte borde få tänka, vad tycker United om det här?

Igår pratade jag med ledaren av mitt nya team, produktions/mediateamet, om det var något större evenemang i slutet på november (som vi som Academy elever ska hjälpa till på) eftersom jag... *hrm* *host* *uäk* *lite sånt*... skulle iväg på konsert. (Wuäähh.) Hans första kommentar var till en, ja ganska stor förvåning: Oh, är det Swedish House Mafia? Och jag tillbaka fick bara ut svaret: ..Ehm..., ja?.. Tydligen skulle ledaren + två till från United kyrka också dit! Jag blev helt "what???" och ännu mer "what??????" när en till i min KLASS också skulle dit! Det kom även for freaking sake upp kommentaren "Men det är väl såklart du ska åka!!" Jag blev ju för tusan helt till mig, ännu mer när ledaren kopplar in telefonen i högtalaren och spelar Don't you worry child. Det var  då för första gången på länge som jag verkligen kände hur, ja hemma är väl att ta. Men okej, lite hemma jag var i en kyrka i alla fall! Mer än vad jag känt på ett, hmm rätt bra tag. Inte bara för att de spelar en av mina <3<3<3<3 låtar just nu, bara allmänt. Varför ska inte jag få åka till Stockholm och se SHM  för utan att bli dömd?

Nu i efterhand tänker jag bara på hur allmänt dum i huvudet jag var som ens tänkte i de banorna. Egentligen. Hallå. Liksom. Orka långt inlägg, men i alla fall. Vet faktiskt inte vad jag ville få ut av detta. Typ, det är awesome att ha fått hamna i en kyrka där jag slipper oroa mig över att bli dömd och över vad folk kommer tycka. Jag vågar öppna mig, och om jag skulle göra något som kanske är lite mer åt ej-okej hållet, så hjälper de mig. Hjälpa och döma, där har vi två reeeal stora skillnader... Come on!
 
Osammanhängande inlägg. Whatever, såna kommer ibland.
 

Från i fredags

Blev inte sådär fantastiskt många bilder, bättre fåtal (tre.) än inga alls?
Idag var även första dagen på nya plugget. Kändes... intressant.
 
SPÄTTEKAKA!!! Känns som att det var det enda som fanns där - Sockerbomber.
 
/R

Malmö baby!

Och jag har internet! Dock kör jag snålinternet från min telefon, segt så det heter duga. Något mer snålt är min snålekonomi som gjort att jag har ett snålrum. Trångt trångt trångt och här ska jag bo i... ja ett himla bra tag till! Okej, så illa är det faktiskt inte. Får lite lätt klaustrofobi bara, men jag får göra det mysigt helt enkelt! :> Har dock mindre panikångest då jag vill möblera om och köpa typ ALLT (minus skrivbord) nytt! Sängen tar bl.a. livet av min rygg, comfie.... Hmm, en filt vill jag ha också....

Nog snackat, får dra ett längre inlägg någon annan dag. En annan börjar ju plugget imorn igen! 8.15, lär sova....


Bild från sista Vässan-utgången i fredags, galetttttttttt.

/R

Det är ju stört

Alltså jag driver med mig själv... Jag och packa går VERKLIGEN INTE ihop! Jag fick en ny resväska av mami, flyttade över halva min garderob dit... Ja, det var väl det. Ansträngde mig att packa ner lite filmer ikväll, fast jag insåg att jag inte har någon TV i Malmö. Kommer ju dö.....

Den här veckan har ju gett mig magsår, dock är det värt det! Har flängt runt så mycket jag kan tack vare att jag hade så många nära&kära att säga hejdå till ♥ Imorn ska jag ha avskeds...nånting hemma hos mig. Har typ 0 planerat för det varit så mycket i veckan. Folk får komma dit och titta på varandra typ. Och äta tårta!

Näe nu lär jag ju ta tag i mitt liv, mission impossible kan bara börja - resväskan, here I come!

Lite bilder från de senaste dagarna.
 
/R

Countdown

Hade mina första avskedsträffar idag. Passade på att fixa håret hos Lia imorse, så jag slipper skämmas för alla skåningar på lördag... Senare hade jag avskedslunch och kvalitétstid med Jocke innan jag tog el tåg (om om jag inte redan var trött på dem????) till Stockholm för nästa kvalitétstid med syster, svåger och världens bästa Ella ♥ Jobbigt att säga hejdå, så den här långa flytten better be worth it...

Nu måste jag ifrågasätta mig själv igen varför jag inte ligger och sover. Avskedsträffarna, eller ah, sista kvalitétstid-träffarna kanske jag mer ska kalla dem (?) fortsätter imorn. Donkenfrukost med Emma står först på schemat! ;>
 
Min bästa gullis!!!
 
/R

Word

Some of us think holding on makes us strong
But sometimes, it is letting go

Sådär 30 timmar senare

Hemma från två helt underbara veckor ute i Europa! Har hunnit råka ut för en himla hel del. Allt från att bevittna tusen sevärdheter till bara allmänt konstiga saker som ändå på något sätt underhållit vår resa. Två veckor av äventyr minst sagt! Vardags-Rebecca tycker med andra ord att det är helt okej att vara hemma igen, speciellt i min fantastiskt underbart gosiga säng ♥ Men jag ska så förbaskat lätt ut på liknande äventyr igen, minnen for lifeee!
 
Berlin
 
Venedig
 
Rom
 
Barcelona
 
Paris
 
Nu lär jag sova, har femtioelvatusen saker att hinna med imorn!
 
/R

Forsoker skrivq rubrik

Franska tangentbord suger

MEEN DEE AAAR FEEEEEEL

Livet leker i Rom! Har glidit i Colluseum, hangt i Spanska trappan, njutit av Fontana di Trevi och idag blir det Vatikanstaten! Igar hangde vi med var nya italienska van a.k.a var privatguide pa en Rome by night tour. Dansat pausat langs floden med massa italienare som inte kan engelska. Intressant... Men kult vare! Ikvall bar det av mot Baaarcelooooonaaaaaaaa, pepp!

Och by the way manniskor, it's for real..... JAG HAR FATT EN LAGENHET I MALMO!!!!! Wooooop!
Hinner inte skriva mer, pussa Sverige ifran mig!

/R&H

Duger i krig

Snacka om kontraster man har fatt se pa bara 5 dagar. Tyskar ar 1. otrevliga 2. Mer otrevliga 3. Daliga pa engelska. Ska man till Berlin ska man lyda kartan och halla sig till den. Inte gora en ostberlin by night, ga vilse, inse att tunnelbanan tillbaka slutat gatt m.m.
Nu har vi tack och lov lamnat Tyskland bakom oss och chillar i underbara Venedig! Tankte glida gondol ikvall och se vad staden har att bjuda pa. Tror jag sagt 1000 ggr hur kar jag ar, rekommenderar das place vaaaldigt starkt! Imorn bitti bar det av till Rom :>

Nu ska Hannita ta over datorn innan vi sticker och gor stan. Saknar er hemma jattemycket! Puss pa er.

/R

Försöker tagga

Tåget går om 7,5 h drygt, OCH JAG HAR INTE ENS PACKAT ÄN!!!!!! Vad är det för fel  på mig serri.... Och jag är fortfarande sjuk.... Skönt.
Allt med den här resan har ju varit sjukt sista minuten, men vi har i alla fall bokat vandrarhem i 3 av 5 länder nu!  (Samma dag vi åker, bra där.) Tanken var ju först att vara spontan deluxe och inte boka något alls i förväg. Men det förstördes lite då jag & Hanna fick minska ner våra resplaner från 1 månad, till tre veckor, till 15 dagar. Hum... Men vad tusan, hinner vi med vårt tighta eurotrip schema i alla fall!
Tänkte bara ge en stor fet hejdå PUSS till alla mina vänner, hörs igen i Svea 18 augusti! Därefter går jag in på min sista vecka som västeråsare... SJUKT SCARY!


Vårt vandrarhem i Venedig, mh-mh-mmmmmmmm....
 
/R

I ♥ IKEA

Även fast jag har haft stunder då jag velat skrika, säga upp mig och aldrig mer komma tillbaka, så näe.... Alla skratt, pratstunder, fina medarbetare, underbara chefer, minst sagt intressanta diskussioner väger upp allt det dåliga. Jag har precis slutat på säkert ett av de bästa jobben jag kan få! Kommer sååå sakna mitt IKEA crew....



/R

Aldrig mer

Har inte ens kommit iväg på tågluffandet än och har redan bestämt mig för att aldrig mer göra om det. 3 freaking timmar på SJ bara för att boka alla fula tåg.... Årets längsta kvitto på typ 3 km. Heja! Men den värsta biten är hur som haver över nu, kvar är bara massa tuta och köra! (Och hålla reda på alla femtioelva tågbiljetter) Lagom peppad tjej.
Något som gör mig mindre peppad tjej är att jag 1. Har gått och blivit sjuk, såklart.... 2. Jobbar min sista dag på IKEA imorn.... Känns inte ens verkligt! Älskade arbetsplats och älskade kollegor, vad jag kommer sakna alla! ♥

Nej, nu tänker jag ta min mirakelkur och sen sova. Måste orka med mitt sista arbetspass imorn känner jag! Shiet, det tar verkligen i hjärtat....
 

Bild från min och Sebbes roadtrip till Hallsta ikväll.

/R

Kontraster

För 24 timmar sen satt jag, Simon och Alex på en himla ö och grillade. Nu sitter jag och kurerar mig istället, tack tack. Har väl bara mig själv att skylla när jag går med på att vi ror ut till en ö mitt ute i ingenstans, en timme dit en timme hem med en himla grill på köpet. Även om det blev löjligt kallt, löjligt sent och att jag bokstavligen mår som jag förtjänar (hej förkylning) så var det värt det. Kvalitetstid när det är som bäst!
Men såvare sista gången på ett för himla långt tag som vi tre kommer umgås! Jag flyr till Malmö, Alex till Luleå, och Simon... Ja, honom lämnar vi kvar. Wuä x10.
 
Näe, dags för bra nyheter innan vi signar ut-slut! För apropå kontraster, om en vecka sitter jag och Hanna någonstans i Venedig och steker! Tågluff på fredag människor! Den ni.
 
Mina älskade favoritpojkar ♥ Känns även som att jag "behöver" poängtera att det är energydryck de dricker, med tanke på att det ser ut som något annat...

/R

RSS 2.0