Win!

Rebecca: 1

Visdomstand: 0








Så.att.e.h

Kan hända att jag halvt avlider inom de närmsta dagarna. Behöver ni en suspected kan jag redan nu peka ut min visdomstand. Från att växa jättefint till att helt börja hata mitt liv, ändra riktning och börja växa rätt in i "kindköttet" istället. Skojar inte när jag säger att det skaver 24/7. TYCK SYND OM MIG!
Men well, minus tandvärk from hell så har jag haft en trevlig helg! I fredags bestämde jag o Zara oss för att göra studentlund osäkert och härjade på Krischan nation. Igår firade vi en av mina favorit britter, Charley, som fyller 20 år! Samma dag som min fina Matilda fyller 22. Grattis grattis!

Dock började ju helgen bäst. Efter en jääääkla massa om o men så gick det till slut, om så åtminstone till den andra konserten. JAG HAR BILJETTER TILL AVICII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WO-freaking-OP!

/R

Whatupp

Sho sitter på föreläsning och typ somnar, inte för att det är tråkigt utan för jag blivit anti-ultra-koffein och kaffet gör mig mer trött än pigg???? Wtf went wrong. Och jaqaaa Orlando därför bloggar jag nu för att hålla mig vaken och du kan ju börja titta mer på läraren än på min telefon (nu slutar han tjuvkika minsann.....)
Nåväl, 7 min to go sen ikväll väntar en dejt mellan mig, Hanna o mormonerna. Jag vet. What up....p

Fred ut.

/R

You may kiss the bride

Var ju på bröllop i lördags! Min kära f.d roomie och hennes karl stod för det lyckliga brudparet, och vilken vacker dag det blev! :') Tänker inte skriva så mycket mer än att jag är otroligt glad över att jag fick ta del utav både den fina vigseln och den härliga festen!
Här får ni lite bilder istället























/R

Konvertera mera - eller ej

Inom de närmaste två veckorna blir nog ett par Avicii biljetter kirrade för mig och Mathilda - my gadd!!! Den 28 feb tjugohundra14 är tanken att vi ska befinna oss i huvudstaden och rava natten lång. Återstår att se om ödet vill detsamma.

Och FYI, så hälsade jag, Zara o Hanna på mormonerna ikväll, bara för att ja... vi kan. Det var trevligt, men någon konvertering blir det nog inte av - tro det eller ej..... Lite sån övernödvändig info för mina päron mest, typ.

Nu är mitt tåg snart framme i Malmö och jag bör runda av och fortsätta lyssna på Avicii. Åter igen - my gadd!!!!





/R

Halvt friskförklarad

Jag vaknade upp typ levande imorse!!!! Jag är inte dödströttligt sjuk längre!!! I två dagar trodde jag aldrig jag skulle få veta hur det kändes att börja bli frisk igen.
Tur var började detta igår, då vi hade MÖHIPPA!!!! För vår fina Sofia Taubert (snart Sode)! En då fortfarande halvkrasslig Reb orkade med dagen som innehöll överraska Sofia, bjuda henne på cupcakes, ta henne till en brasse vaxare ;) se henne springa runt med en skrikande "unge" på stan, låta henne laga våran mat på Vapiano och tillslut...... POLEDANCING!!!!!! Helt serri jag har respekt för strippor nu, inte var det lätt att se specifikt sensuell ut på den där blåmärke-orsakande pålen. Well, blivande bruden såg ut att kunna hantera poledancingen helt okej ändå... ;)
Kvällen avslutades för min del med middag tillsammans med mina mysiga kollegor. Mer intressant än så var inte min helg. Förutom en VIK förlust och en äääntligeeen-träff med mina gosis Gisslar ♥
 
Bilder från möhippisen!
 
/R

Yolo

Har nog haft den roligaste fredagkvällen nånsin - nat. Bara legat i min säng, ätit fett och tittat Big Bang Theory. Kan inte ens räkna det som en lugn avslappnad vilo-isch fredag, då hela mitt immunförsvar är satt på något slags "survivor-mode" och min kropp bara kämpar för att bli frisk medan min hjärna ba "k". Nåväl.... Nu vaknade jag upp utan en täppt näsa och en hals som försöker döda mig, så något framsteg gjorde väl mina vita blodkroppar igår! (Orka att jag började tänka på världens roligaste spel som jag spelade när jag var mindre då man var en vit blodkropp som slogs mot massa förkylningsbakterier, måste googla upp det......)

Well, lördagen är ung - så have a nice one!




Jag och mina kanelbullar som mina fina vänner Orlando och sedan Emily & Camilla kom förbi med till mig igår - på självaste kanelbullens dag ♥

/R

2

1. Den känslan av att bara vakna upp halvt döende istället för 75% döende av sin förkylning borde ju ändå räknas som framsteg!
2. Varför drömmer man helt fudged up sjuka drömmar när man är sjuk?! Räcker det inte att man redan är, ja... sjuk? Tycker jag kunde drömt om Big Bang Theory istället då det var i stort sett det enda jag tittade på igår.

För övrigt har jag inte varit såhär förkyld på säkert flera år. Karma kanske finns i alla fall? Med tanke på att jag nu en tid predikat runt att den inte finns så kanske den blev pissed.....

/R

Såattee...h

Insåg nyligen att jag faktiskt har blivit sjuk - igen...

Insåg också samtidigt att jag även lyckats slå rekord i längre tid att hålla mig frisk - två månader.


Sammanfattning.... Woop mitt immunförsvar!

Nu, tillbaka till att försöka bli frisk med Big Bang Theory.




Shobre, en bild på mig i basker.

K.

Okej, vad har hänt sen senast?
Jag varpå kräftskiva förra veckan. Jag har pluggat totalt ihjäl mig veckan som varit. I fredags hade vi en avskedskväll för fina Lisa som flyttar till Götet. Och i lördags var det Tornanationernas Novischsittning! Den var kul, fram till jag och Orlando fick för oss att testa olika shottar..... Lika med hej jag kommer typ inte ihåg ett skit från när John de Sohn spelade....... Well, värre har man väl haft det.

Som idag.............. idag människor hade jag min freaking första tenta!! Den gick väl... ok. Säger jag att det givk bra kommer det väl visa sig att jag skrev så dåligt och t.o.m. fick minuspoäng. Jaja, jag ska sluta låta bitterkärring av mig. Förutom att jag nyss nästan kraschade badkaret så är det ju "efter-tenta" fest ikväll! Yolo.
 
Lite bilder från senast, plus lite svartvita före/efter tenta bilder från idag. K.

/R

RSS 2.0