Måsten är överskattade

Måste... göra... viktiga(re)... saker.

Men... näe.

Veckans dejtingtips, kan vi väl kalla det

"Man ska aldrig ha sex på första dejten. Inte heller ha på sig mjukisbyxor, för de är för lätta att ta av. Och så ska man se så ful ut som möjligt, då kan man ju bara se bättre ut nästa dejt."

Citerat av min kloka vän Johanna.

/R

Freezing

Hemma från den kallaste helgen jag någonsin varit med om. Tänkte i fredags innan jag åkte till tågstationen om det var värt med en varm vinterjacka över helgen eller om jag skulle chansa på en kylig skinnjacka? Körde visst på skinnjackan. Vi skulle ju ändå "bara vara inne i Globen hela tiden". Tji fick jag, nu ligger jag här genomtäppt och rätt så opigg ;< Believe me, det tar sin tid att gå mellan alla pendeltåg (tunnelbanan var ett bigt no no) och Globen i femtioelva minusgrader. Det + blåst + tunn jacka = nerkyld Rebecca. Wuä. Nåja, minus sjukan var helgen ändå rätt chill!
Någon annan som också är sjuk är min lilla mami :< Krya på till henne! ♥ Själv tänkte jag fortsätta tycka synd om mig själv och titta på tävlingarna från kvällens Sthlm Horse Show som jag missade då man satt på tåget hem. Hörrrs!

/R

Mobilblogg från Sthlm

Chillaxar för tillfället i globen och kollar på 1,45 m hoppningen som är just nu. Tillbringar även hela helgen på 5 stjärnigt hotell, med fri spaentré - väldigt viktigt att nämna! Haha. Vi har självklart tillbringat lite tid i vår s.k. "lounge" (ett litet cafébord där våra "reklamgrejer" precis får plats vid). Dock verkar ingen vilja prata med oss :< är vi så läskiga? Haha, nej självklart inte. Vi har två dagar till på oss att bli av med våra broschyrer!
Näe, läget är faktiskt ganska chill här. Tror nog jag kommer trivas hela helgen! Jag menar, jag är ju ändå på Stockholm International Horse Show? ;> (Hästnörd, javisst!)

Nej, det kostar pengar att mobilblogga. Nu ska jag vara mer insatt i hoppningen! Ett stort grattis till min söta vän Matilda bara som tog körkortet idag! :>

/R

Woop!


Hokkey

Väntar på att Sebbe ska komma förbi och plocka upp mig, sen är det hockey som gäller :> Förmodligen sista matchen för mig det här året... Hinner inte med så mycket hockeytittande nu för tiden, har lite andra grejer att prioritera istället (freaking unbelievable).
Apropå det här året, Olivia påminde mig idag om att det snart är nyår. Kanske dags att tänka ut vad man ska hitta på då, fast... näe. Tidigare år har jag typ bestämt mig vad jag ska göra/vart jag ska vara typ... 5 timmar innan tolvslaget kanske? Haha, jag menar. Nånstans hamnar man i alla fall!

Nu kom Sebbis, time to go!

/R

Did I mention...?

Trodde inte det vaaa. Tar tåget till el huvudstado idag för att träffa ingen mindre än min nya jobbcoach (låter som jag haft flera stycken, haha). Jobbcoachen i sig tror jag inte är vilken jobbcoach som helst. Stagepool = hjälper en, som jag uppfattat det som :>, att få eventuella statist/skådespelar jobb! Woop va? Första mötet utav 4, 5(?!) idag, och ja jag känner mig väldigt excited faktiskt! :>

Excited är jag inför helgen också. Stockholm International Horse Show som sagt, där jag ska vara ett utav ansiktena utåt för ridskolan. Yep, jag m.fl. ska stå och göra reklam för Rocklundis! Full access till hela showen, gratis hotell, en hel helg i Globen kostnadsfritt. Sounds good? You bet!

Oj, långt inlägg. Men nu vet ni vart jag tar vägen de närmaste dagarna i alla fall (I mean, bara att börja anteckna i iCare?). Dags att fixa sig, Stockholm baby - here I come!
(Så är det självklart en VIK - Örebro match ikväll också, will I be there? Oh yeah ;>)




/R


Blowing in a winter wonderland

Fattar inte riktigt hur jag har stått ut att vara i stallet de senaste dagarna i detta orkanväder. Överdriver inte när jag säger att jag trott att jag ska blåsa iväg! Att väl komma hem har aldrig varit så uppskattande som det är nu!

Annars så ja... Jag har haft en riktigt bra dag idag! :> Sjukgymnast, följt av stall, följt av en fika med Marre, följt av jobb (SÅLT TRE ORDER, WOOP!), följt av en snabb träff med både Sebbe och Johan. Och imorn börjar min spännande halv-vecka också! Ska strax sova och börja ladda mentalt inför den (kan nog behövas) men först, PH på tv6play och mina kexchoklader (som jag fick per order som jag fick på jobbet idag! Se, det lönar sig att vara telefonförsäljare ibland ;>).



/R

Btw...

Måste bara slänga in det här klippet, så störtskönt! Haha (och ja, typiskt min sär humor :>)
Tidigare + senare delar finns på tuban.


Läkarn is right

Läkarn hade rätt angående min huvudvärk. Mindre dator - mindre värk i huvudet! Mindre bloggning blir det dock också, och framförallt mindre facebook. My gosh, och jag lever fortfarande? Haha, näe att vara facebook-addict tog hårt på krafterna. Det jag är beroende av för tillfället är att organisera mig själv. Har några spännande dagar framför mig att börja planera...

/R


Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks

Är lite efterbliven tror jag, hörde låten för första gången igår. Heh.


Sinne för tid

Ibland kan även väl-organiserade jag helt tappa tidsfattningen. Lullade runt i stallet efter seriehoppningen, fixade lite med Pellis grejer och tog antagligen lite väl mycket tid på mig. Går upp till the big boss för att lämna överblivna tävlingsrosetter och sätter mig sedan i bilen. I mitt huvud var klockan sju, helt seriöst (fast jag visste att hopptävlingen slutade åtta? haha). Snacka om att jag blev chockad när jag såg att klockan var så mycket som halv tio! Haha, det första jag tänkte var typ... Ja, jag vet inte riktigt. Att jag borde kollat på klockan lite tidigare kanske? Äh, min läkare sa att jag skulle vara mer i stallet och mindre vid datorn (true story). Följer bara order!



/R

Otagg

Känner mig som värsta superkocken! Har börjat laga till värsta supermåltiderna här hemma. Okej, spaghetti och köttfärs (yes, bara köttfärs, ingen sås!) kanske inte är världens mest avancerade maträtt. Men älskar ändå hur jag får till smakerna på det. Dock tror jag att jag är den enda som tål min mat, är inte speciellt kräsen liksom... Haha. Den som vågar får testa min mat helt enkelt ;>

Strax blir det fix för utgång. Har lovat Olivia sen en vecka tillbaka att hänga med henne m.fl. ut ikväll (räckte inte med igår minsann...) ÄR SÅ OTROLIGT PEPP - på en hemmakväll! Bara massa godis och film, men näe. "Måste" ut och skaka på min feta röv. Haha, i-lands människa - javisst! Äh, kvällen blir väl vad man gör den till. Nästa helg däremot blir det no v-ås krog, då jag drar till Globen och inget mindre än STOCKHOLM INTERNATIONAL HORSE SHOW! Men mer om det någon annan gång, nu är inlägget lååååååångt. Heh. Jag har så himla tråkigt nu.

Näe, nu slutar jag. Hörs när vi hörs.

/R

Godmorning sunshine

Åhkej, den värsta vimmelbild-ångesten är väl över nu. För tillfället har jag bara ångest för jobbet klockan ett, för min stressiga dag i allmänhet och för hur sjutton jag ska få ihop det här inlägget. Blogg-insparation har inte riktigt hängt med i svängarna den senaste tiden, heh.
Var på Ellis spelning igår anywho, som var awesome faktiskt. Mindre awesome var att betala för att se den, men det är väl värt det I guess :> Krogen sen, efter många om och men till en tjatande Olivia, som var spexat med en Kissie också. Tja, fick bloggtips i alla fall! Haha. Sen de fula vimmelbilderna som jag redan nämnt, uäk.

Näe, nu ska jag dra och fixa mig innan jag nyser ner hela datorn. Hörs när vi hörs!



/R

Aldrig mer vimmel

That's it, tänker aldrig mer i hela mitt liv vara med på en vimmelbild -.- Jag vill spy på kvällens vimmel. Ser för det första ut som en hög potatis, och kunde lika gärna ha gått på krogen utan smink för det blev ändå förstört sen. Till råga på allt kom mina fetto armar med på en bild också ♥ Love life.

Näe nu är jag sur och självförtroendet har dött lite grann. Får gråta mig till sömns, sort of. Allt för ett par vimmelbilder..? Sorglig människa. Huuuh.

/R

Touch me, I'm famous

Gillar att jag och Pelle hamnade så mycket som på första sidan i VLT idag! Blev visst lite mer än att bara vara med i bakgrunden på en bild, hehe. Well, nu börjar livet som kändes I guess (poängterar ironin för de som inte förstod det). Nåja, bilden var faktiskt rätt söt på oss tycker jag!

Nu har jag väääldigt bråttom (som vanligt?!). Ska fika med Elli och Vickan klockan 5 och har inte ens torkat håret än. Är någon chockad eller? Äh, bara att börja blåsa på!

/R

5


För världen är du någon.
För någon är du världen.

Vuxenpoäng!

Tankade bilen - HELT själv idag (nästan, hade pappa på telefonen som hjälpte mig, haha). Kände mig väldigt duktig! Ända tills jag lyckades stänka ner halva mig själv med etanol, så stinker det för tillfället. Huuh. Bra gjort Rebecca.

Annars har jag varit på synundersökning - went good, och samtal på arbetsförmedlingen om utomlandsjobb. My goooosh, hur svårt ska det vara egentligen?! Kommer väl aldrig komma iväg utanför Svea känns det som, wuä :<
Näe, allt funderande kring de eventuella framtidsplanerna gjorde mig sleepy, så powernapade en timme drygt. Skönt! :> Nu blev det däremot brått, ska luncha med Alex om 20. Hörs!

/R

Woooop!

Ni kommer ihåg mina plus som jag skrev om dagen igår? Näe, tänkte väl det. Men skitsamma, kom äntligen på mitt tredje plus nu! Igår firade jag och mitt rosa lilla körkort tre månader!!!! :>:>:>

Ja, jag vet. Jag var bara tvungen att skriva det. Hur ovärt det än var. Haha. Woop woop!


Regular people

Vanliga människor brukar väl sova vid den här tiden, heter man Rebecca lagar man middag! Pommes frites, fiskpinnar och bearnaise sås, kanske inte låter så jättegott... Meneee, DET ÄR DET :>

Samtidigt går det Hell's Kitchen på tv, kanske var det som inspirerade mig? Näe, nu ska jag fortsätta leka kock - i ridkläder till råga på allt!



/R

Ibland vill man bara skrika

Rubriken säger nog det mesta.

Västeråsaren och VLT gick väl hyfsat idag i alla fall. Känner mig så vuxen när jag ska svara på de typer av frågor som de ställer. Synd att humöret drogs ner senare bara. Yeye, always look at the bright side of life :>

/R

Because of you

Skulle träffat Empan över en fika på Kopparlunden idag, så har hon nationellt prov i svenska ;PPpP. Steg upp klockan nio HELT I ONÖDAN!!!! Haha, shiet vad bortskämd jag är med sovmorgnarna. Förut, när jag var ung och gick i skolan (hehe), var jag överlycklig om jag fick sova till halv åtta. Well, det är nya tider nu helt enkelt :>

Näe, blir att hämta upp Empan på MDH snart istället för fikan, sen blir det en kort kort kort stund på stan. Klockan två ska jag vara i stallet, då Västerås Tidning och VLT kommer på besök. Har fått order av the big boss (sort of) att vara där då, fast känns som att jag mest kommer vara ivägen mer än vad jag kommer vara till nytta. Jag vet inte ens vad det är de ska skriva om typ! hE-hE. Om de tar bilder kanske jag har tur och får hamna i bakgrunden i alla fall, lixx!



/R

Blöh

Om jag skriver "inga kommentarer", så tror jag de flesta förstår hur matchen slutade. Leksand kan ta sig :> Gillar för övrigt att jag för några veckor sen la in en hel pepparkaksdeg (ni vet, en på "kartong" köpt från typ Ica?), som nu hela familjen officiellt har hjälpt till att äta upp. Haha.

Näe nu ska jag göra något så intressant som att laga kläder, heh. Hörs.

/R

Tre plus med dagen!

Plus 1: Idag är det ingen vanlig dag, utan min kära Haparanda-väns stora 18 års dag! Grattis gumman ♥



Plus 2: Om drygt 2½ timme är det inte vilken hockeymatch som helst, utan VIK - LEKSAND!! Är taggad som få, både på matchen och även på att jag inte jobbar ikväll. Hähä... ;<



Plus 3: ...
Det tredje pluset har jag glömt...
Slänger väl in en bild på min söta mongo Pelle så länge. Börjar tro att jag har fått lite inverkan på honom, jag menar, sådan skötare - sådan häst?



/R

Mååååndaaaag

Bara ÄLSKAR att ha huvudvärk hela tiden ♥ Imorn blir det läkaren (igen, bor ju för tusan snart där). En timme innan har jag sjukgymnastik också. Snacka om att det blir suuuiper gym imorn. Plus lite häst på det. Och plus även ett VIK - LEKSAND klockan nitton noll noll senare på kvällen!! Min andra hockeymatch på hela säsongen, vad hände med att vara hockey nörd egentligen? :<

Borde nog sova efter PH, har en lång dag imorn verkar det som!

/R


Redhead

Hmm, jag har nog bestämt mig. Jag är faktiskt grymt, äckligt sugen på att färga håret rött igen. Samtidigt har jag bestämt mig för att inte göra det. Håret har, som jag tjatat om tidigare, inte riktigt återhämtat sig sen de tre blekningarna jag gjorde i våras. Wuä :<



/R

Kommunikationen i vår familj, så att säga

Sms:andet börjar bli lite omodernt här hemma. Lapp-tekniken däremot...


Ingen har väl glömt...



Kunde lika gärna ha slagit in lera... Det där med att slå in presenter är inte riktigt min grej. Men å andra sidan så får papi det svårare att lista ut vad det är för något, hehe ;>

Nu måste jag kila till stallet!

/R

Oups...

Gillar mina påsar under ögonen. Gillar att min vänster arm är typ helt död. Gillar att Ida i alla fall blev söt på bilden. Gillar definitivt tjejen i bakgrunden, haha!


Bild från i fredags.

Mår ej

Först och främst, ursäkta mig för en dålig uppdatering de senaste dagarna. Förstår att ni blir tokiga av nyfikenhet när jag inte berättar om allting jag gör (- nat).
Niki-piki-grek firades i alla fall både idag och igår. Igår, smått galen kväll med tema rosa, för min del åtminstone... Idag, bowling och sedan käk slash umgänge på Pitchers. Vette tusan men helt plötsligt börjar huvudet snurra lite (jag körde ikväll, så nej det var inte av alkohol). Min mage har typ vänt sig ut och in också, mys. Wuä, orkar inte bli sjuk igen!!

Näe, är så dum att jag bjussar på en bild i mitt halv-sjukliga tillstånd. Om inte annat hade jag i alla fall en trevlig kväll innan jag började må skit!


Fräsch tjej.

/R

Boys are stupid


No more vimmel

OH my gosh, tror aldrig det har tagits så här fula vimmelbilder på mig som det har gjorts ikväll! Huvudet var inte med och klädseln gjorde sig inte vän med kameran heller (eller uv-ljuset). Vet inte vad jag ska skylla på heller när jag var nykter också? Hade väl rätt när jag sa tidigare idag att denna dag kände jag mig ej fotogenisk. True story.

Strax blir det sova, ska upp så tidigt som klockan nio imorn. Men först ska jag mumsa klart på mina pepparkakor!

/R

Wild horses

Denna vecka är lika med häst, häst, häst. De dagar jag inte kör på de ordinarie pållarna har jag hoppat in som... extra-skötare(?) på en av Ingers små bebishästar, en treårig liten Mountain High! Vilket resulterar att jag kör på hela sjudagars med pållisar den här veckan. Men vad gör det? Häst är ju ändå bäst :>
Och nog märks det allt att vädret har ändrats drastiskt den här veckan också, eller ah. Åtminstone lite?

Jag menar... Såhär såg det ut när jag och Mountain promenerade i måndags.


Och såhär var det idag. Lite mer snöhögar kanske? (Och hala vägar som hästis halkar lite på också.)


Ovärt inlägg kanske, ville nog mest visa hur coola jag och pållisarna är, hähä ;> Längtar redan tills imorn då det blir stall igen :> My gosh, tror inte jag varit såhär hästnördig sen jag var 10 år!

/R


My dream is to fly

Gjort en massa saker idag! Af (som för första gången verkligen hjälpt mig med något, two thumbs up!), lunchat med Hanna som ej synts till på ett par veckor, sjukgymmat så gott jag kunnat och gjort massssssor i stallet! Har för övrigt fått tillbaka mitt blodsvar från läkaren och jag är typ så frisk som jag kan bli. No kidding?! Huvudvärken är min bästa vän typ ♥ Men säger läkaren att jag är frisk så är jag väl det I guess...
Näeee vet ni av, nu är jag så hungrig så jag tror att jag förtvinar snart. Kände för att bjuda på två bilder först. Puss vad jag saknar värmen på Magaluf, och att parachute saila förstås. Vill ha värme igeeen (jag menar, snön är ändå slask nu och inte lika rolig att leka med, wuä :<).

Kyss från mig, livet leker!



/R

Snöööö ♥

Det snöar! Det snöar awesome mycket! 15 cm awesome mycket! Wiiie :> Galet vad jag älskar snön!
Galet vad jag då inte älskar att cykla i snöstormar däremot. Att cykla hem från stallet var lika med att bli piskad i ansiktet. Gash, vad skönt det var att komma hem sen!

Två timmar senare utanför stallet, såhär nersnöad var min cykel då. (Mycket för att vara i Vässan, faktiskt!! Hähä)


/R


Awe - some

Körde 12 timmars hästpass igår - hade sovit 1½ timme natten innan. Jag är så himla grym ibland! Det där med sömnlöshet - vad är det liksom?
Denna vecka kör vi 5 dagars - med häst! Sen ikväll är det jobb också. Hmm, trots det känns livet rätt bra just nu. Well, thank  God for that!

/R

Småtaggar lite sådär

Fixar mig lite inför ikväll. Kommer såklart komma för sent (som vanligt). Men jag menar, det känns ju inte sådär aspeppt att gå från gryta till rönnby i mörkret? Ännu mindre när mitt headset är spårlöst försvunnen. Nåja, kör vitt på det mesta ikväll. White Night at Pluto tillsammans med birthday kid Danni och flera andra ;>





Låtarna som hörs mest ur högtalarna just nu. Båda två är ganska svåra att sluta lyssna på!

/R

Happy birthday to you

Grattis stumpan, hoppas du haft en awesome dag! Om inte annat får du en awesome kväll istället ;>



Fick för övrigt en liten överraskning när jag kom hem från stallet igår. Marie, Jonas och lilla söta Ella var nämligen på besök. Känner mig alltid lika fräsch när jag kommer hem i ridkläder :> Fast de verkade inte bry sig så mycket om det.

Vaknade vid halv två idag, så nu måste jag skynda mig om ska hinna ner på stan innan det stänger. Kan ju säga att m-hm, vad skönt det var att sova!

/R

Uäh..

Den här världen är så otroligt vrickad ibland så det inte är sant.
Jag mår seriöst illa.

It's this time of year

Sååå inte pepp på jobb. Är astrött och vill hellre sitta hemma och gosa med min gosiga halsduk. Ja, ett av de få plusen med hösten skulle man kunna säga! Stora, gosiga halsdukar att gosa in sig i :>



/R

Always look at the bright side of life

Kan inte skriva blogg. Allt jag försöker skriva ner just nu blir ingenting annat än ett riktigt neggo-inlägg. Näe, tar en paus och väntar tills jag blir glad igen och kan skriva glatt också ;> CP!

/R


Grown-ups

Känner mig så vuxen när jag lunchar med ordförande i ridskolans stora styrelse för att diskutera hur vi ska få in bidrag till ridskolan. Tänk att lilla jag är så insatt i sånt styrelsearbete! Well, man blir väl påverkad på något sätt när man sitter med i ungdomsstyrelsen ;> På ett väldigt bra sätt då! Kanske inte låter som det, men det kan vara riktigt kul att få känna sig behövd och vara insatt i hur en förening utvecklas :> Plus, ett litet guldkorn att ha på cv:et också ;>

Om drygt två timmar är det jobb som gäller, senare vill Ida ha sällskap över natten i sitt ensamma hus. Vad händer då? SKRÄCKFILM-TIME!

Bjuder på lite bilder från halloween firandet i helgen, kewl var det!





/R

RSS 2.0