En vanlig dag på jobbet?


Life of hästtjej

Blivit jagad av knott - check
Ramlat av Darvils för första gången - check
Samtidigt varit med om en av de mysigaste ridturerna på länge
- check :>


I will try to fix you

Älskade lilla vän ♥



Tiden läker alla sår,
även om det går sjukt långsamt ibland...

Skämmig brud...

Ibland kan man ju fråga sig själv vad man håller på med egentligen.


Min bästa vinkel

Jag antar att de flesta vet hur det nya taggnings-systemet på facebook funkar? Att facebook kan identifiera vem personen är på fotot och lägga fram den personen som taggningsförslag från början innan bilden/rna har publicerats?
(Lite allmän, kanske rätt ovärd, fakta sådär).
Back to inlägg - Jag la upp bilder från i fredags på facebook, och på de mest mongo bilderna (alla var typ mongobilder egentligen) som jag la upp på mig så har facebook lyckats känna igen mina fina (läs: väldigt ovackra) ansiktsuttryck. ???!!?? 
Tror jag har gett ansiktsboken men för en tid framöver.


En klass för sig 10

Pappa ringer till mig.
Pappa: Jag är på väg hem från båten och tänkte köpa pizza, vill du också ha?
Jag: Jag vet inte, jag har varit jätte onyttig hela dagen...
Pappa: Sa du onykter?

Midsommar dåe!

Min midsommar 2010 var lika med åka båt, bada badtunna och hänga ute på en myggig ö i gott sällskap. Min midsommar 2011, blev för det första inte alls som jag hade planerat, och var lika med ladugårdsfest! - eller ska man säga "fest hos mange"? Haha, hur töntigt, hur bondigt, hur svenskt, hur spontant och hur roligt som helst! Två tummar upp för två lyckade midsommaraftonar (stavning?) i rad :> Ska man fira midsommar ska det tamej tusan vara såhär, svenskt och töntigt!
För övrigt nådde jag och Johanna våra tre mål för kvällen - äta sill, göra midsommarkrans och dansa runt en "midsommarstång". Woop woop till oss ;>

Bildbomb kommer senare, först ut - mid to the summers temalåt 2011 ;>



/R

Although I made up my mind, my heart is refusing me

Så otroligt vacker.



I've been crushed, beaten down
Still,
I'm hopelessly in love.

Schizo torsdag

"Imorse" var det typ bara regn och jobbiga gråa moln som stod på schemat, nu på kvällen sken solen hur fint som helst? Jaejae. Under regnperioden hälsade jag i alla fall på hos Sebbe, som för övrigt bjöd mig på lunch och jordgubbar med gräddglass (mumma!). Efter det har jag åkt med Pelle som släpptes på sommarlov, och sen lekt med Scenic och Darvils. Mobilkameran har även använts aktivt idag (mer än vanligt liksom) vilket resulterar i bildbomben nedanför.
Imorn är det midsommarafton! Ännu en anledning för svenskarna att supa typ. Själv ska man leka svennebanan, kirra midsommarkrans, käka sill, och dansa runt midsommarstång. Solen, du är så varmt välkommen att joina oss!


Mongo-Scenic och mongo-mig.


Hallååå??


Puszsz hästennn


"Skvätta vatten på mig själv är kewl"


"Inte så gott då kanske...."


Livsnjutar-Darvils


Tömkörningspremiär för Johanna


Barbackapremiär för mig och Darvils!


Tittut solnedgången!


Hejdå läskiga moln.... Ingen vill ha er.... Ingen tycker om er.....


Wiii, Johannes och Nella springer för fullt

/R

Ett väldigt klokt citat jag precis läste

"RELATIONSHIP with Jesus.
Not religion."

Utgång på ingång





/R

Jag vill bara härifrån

Västerås i all sin ära,
men jag börjar nog bläddra in på mitt sista kapitel här.

Jag vill börja skriva på min nya bok.


Terrängskutt

Sjukt roligt och spännande med terränghoppning idag! Inte för att hindrena var i OS klass precis, men de funkade för mig och Pelviz ändå :> Till råga på allt har ju numera inte bara kört en hästtransport - jag har kört en hästtransport med en livs levande häst i!!! Dude, that's huge. I alla fall för mig, haha.
En liten bildbomb får det bli, lär ju sova snart om jag ska orka upp halv sju imorn bitti. Jobb väntar, sen blir det även femkamp med jobbet senare på kvällen vid Djäkneberget! Restaurangen vs Kundrelation - they're going down!







/R

Elviz + jag

Hoppa terrängbanan på Strömholm imorn, yiihaaaaaa!
För övrigt har jag kört (tom) hästtransport idag för första gången i mitt liv, läskigt.




/R

Another day for you and me in paradise

Har haft en grymt trevlig kväll med mina U-sek flickor! Den har varit fylld med skitsnack, lekar och en hel del och massa skratt! Kommer verkligen sakna mina tjejer, efter 3½ år i ungdomsstyrelsen är det nämligen dags att tacka för mig, nya saker och mål i livet väntar.

Jag har verkligen utvecklats så sjukt mycket genom detta idella arbete, gått från en ansvarslös "jag skiter i allt" fjortismongo till ja... det lite mer ansvarstagande mongot jag är idag, haha.

Så tack Västerås Ryttarssällskaps Ungdomsstyrelse för dessa år, och framför allt för chansen att få visa vad jag går för. Tack tackeli tack!





/R

Nattfilosofi

Ibland måste man våga bege sig ut på djupare vatten,
för att det någon gång ska kunna bli grundare igen.


Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder




Take me back to yesterday

Jag har fortfarande inte smält gårddagen än, inte fattat att jag faktiskt sett LP liveee! Tänker nog sitta och mysa in mig i min nyköpta LP t-shirt och titta igenom alla filmklipp från igår heeelaa daaan, bara för att få in det i skallen på mig. Dessvärre finns det inte så många filmer att dela med mig utav då jag självklart skulle sjunga med i nästan alla låtar med min "aaameeen durååååh" röst, haha.
Men när Chester håller ut mikrofonen mot publiken under sticket i In The End, då kan man minsann inte hålla sig!








AAAAAAAAAAAH, vill se dem igen!!

/R


14 juni 2011

En kväll jag aldrig i hela mitt liv kommer glömma.
Så fruktansvärt bra.
Awesome.
Grymt.
Allt, perfekt, ja. Nästa gång blire dock att raeva på ståplats!
För ja, jag ska tamej tusan se dem igen!

Linkin Park ♥♥♥


Jag är redo!


Waiting for the end

Så otroligt... Ja. Jag vill bara ha imorgon!


Pratstrejk!

My gosh, hur ska det gå?!?!?!  Jag känner mig ibland som världens socialaste tjej som aldrig kan vara tyst, älskar att prata haha.
Men nu har jag även varit hes i tre dagar, en aningens bättre idag. En liten aning.... Och imorn, dagen med ett himla stort D!, vill jag ha en någorlunda röst! Gjorde precis en deal med pappa - jag får bara sjunga med i mina absoluta favoritlåtar med Linkin Park, haha. Några säger att jag inte får sjunga med alls, för att riskera att få kronisk stämbandsinflammation - evigt tjat om det.... Googlade precis lite och hittade en text som citeras: "Begreppet ”kronisk” betyder i detta sammanhang mest att tillståndet är långvarigt, inte nödvändigtvis obotligt eller livslångt."
Så ja, imorn ska det skrikas om så bara till denna låt - min absoluta favorit med Linkin Park genom tiderna. Kommer bli GAAALEEEEEET!!!!!!



/R

Önskar jag fick bort den från hjärnan

Sommarplåga 2011 - indeed.


Tackar av för denna helg

Helgen som flygit sin kos har varit nära på klockren. I fredags tog många av mina fina vänner studenten, i fredags kväll/natt valde jag & Hanna att vi också skulle ta studenten (igen) haha. Åtminstone pick up the party where we left it förra året - utanför SF i spöregn och utan någon Vasaparken vistelse. Har jag sagt vilken glädjekick jag fick av att få fira studenten i Vasaparken i år, bara för att jag inte fick göra det förra året?! Haha. Det var ju egentligen detta år jag skulle ta studenten också, såatte.... Varför inte fira det med!? :>
I lördags var det även ett kärt återseende av Sjökrogen, som också blev en väldigt rolig kväll. Att jag också har jobbat och tjänat in lite stålar under helgens gång är ju inte helt fel heller.
Ett minus - JAG HAR INGEN FREAKING RÖST KVAR!!!!!!!!!! Det är ju helt otroligt att jag ska bli mer hes/få stämbandsinflammation/vad det nu än är för skit jag har efter denna student än vad jag fick efter min egna?! Nåja, det kostar att försöka ligga på topp ;> eller "topp", eller vad man nu ska kalla det. Haha.
Långt inlägg, min hesa och roliga (och väldigt trötta) helg i kort och gott... ont... äckligt.... whatever.

Fredagens temalåt förresten. Hanna och Cattis, de vet nog varför ;>



/R


Grattis pappa på bemärkelsedan'!



Grattis mina fina studenter!

8 mottagningar senare... Puh, trött tjej!





Och ett stort grattis självklart till Josse och Ida som inte fastnade på bild! ♥
Skriver om min gårddagskväll en annan dag, nu blir det jobb och ikväll blir det hem till Danni för att sedan dra vidare till... tamtamtam... Sjökrogen! :>

(Gillar för övrigt att jag har solglajjorna på mig på varenda bild... Haha)

/R

Vem har sagt att man bara kan fira studenten en gång?

Eftersom det inte blev något Vasa för mig förra året tog jag ut det firandet idag (inatt?!?!). Studentmössa och grejer. Skön man är att kunna bjuda på sig själv, sårre ska va!





Godnatt!

/R

Vi hade ju i alla fall tur med vädret

Måste säga att det svider lite i hjärtat att året jag egentligen skulle tagit studenten är det skinande sol och inte ett enda moln på himlen. Meen, jag försöker intala mig själv att det kommer bli för varmt för att åka flak i 27 grader! (Skadeglädjen är den enda sanna glädjen eller?).
Helt sjukt att det gått ett år sen jag tog studenten, och jag är inte liite avundsjuk på mina 92 kompisar som tar det i år. Tänk om jag hade gått rätt år och också fått springa ut i skinande sol (nej juste, de skulle ju svettas sönder hela dagen... Hehe).
Samtidigt är det sjukt om man tänker så, men tanke på att min "ett år för tidigt i skolan" resa började redan som 6 åring, så kunde mitt liv sett sig helt olikt ut! (förutom att jag haft samma mamma, pappa, syster och såna där självklara grejer kanske). Tänk vad mycket som hade varit annorlunda, bara tanken på att hela jag hade kunnat vara en helt annan person är rätt... Ja, sjukt var ordet. En helt annan person som fått tagit studenten i sol (och 27 grader celcius).
Näe, men sol eller inte. Life is what you make it. Hade vi en tråkig student bara för att vi inte hade strålande, hettande sol? Näe, knappast. Hade ju glömt bort att när jag sprang ut, freaka på flaket och gladde mig åt alla fina presenter på mottagningen så var vädret det sista jag tänkte på. Förhoppningsvis är det inte det som gör ens student, vore ju lite sorgligt annars kanske?
Vi hade ju i alla fall tur med vädretregnet. Inga regndroppar under utspringet, flakturen och mottagningen här inte! :> Bara uppehållande, svala moln, och jag minns inte ens att jag frös en enda gång under dagen.
Perfekt studentväder kanske?
Kände mig väldigt sentimantalisk nu, var tvungen att få ut min prestationsångest deluxe som jag fick ett mer eller mindre utbrott över igår. Jag har haft mitt roliga, och nu är det min egentliga årgångs tur att få ha det också.
1992, kör hårt!













/Student 2010 R

Mixed emotions

Jag är asledsen
Jag är asförvirrad
Jag är astrasig (bokstavligen om man tänker på mina röda axlar nu)
Jag är samtidigt ASPEPPPP föööör ooom eeeeen veeeeckkaaaaa skkaaaa jaaaag SEEEE LINKIN PARK LIIIIVEEE!!!!

Woop woop!!

Apropå inlägget innan

Sveriges nationaldag/jobbandet på IKEA. Tyckte detta klipp var rätt passande då, åtminstone mellan 1.35 - 3.48. Enjoy ;>

Sen är det ju segt att inbäddningen ej funkar = LÄNK!

http://www.youtube.com/watch?v=eJlqedAZhzk

Du gamla, du fria

Har ägnat större delar av nationaldagen till att leka svennebanan. Förutom att jag sjungit nationalsången 2 ggr (bara att fråga Johanna hur vackert det lät...) så har jag jobbat på det svenskaste stället man antagligen kan jobba på - that's right, IKEA. Till råga på allt klädde jag upp mig med lite svea flaggor på min IKEA outfit, bara för att försvenska stället ännu mer liksom ;>


"Dagens outfit" från jobbet då, haha.

/R

We were moving mountains long before we know we could

They don't always happen when you ask
And it's easy to give in to your fears
But when your blinded by your pain
Can't see your way straight through the rain
A small but still, resilient voice
Says love is very near


Life of missa bussen

Man får massa dötid över...




Kanske borde sminka klart mig nu?! Pinsamt om man skulle missa ännu en bussis... Huhu. Pussennnn!

/R

Strömsholm

Har hängt på Strömsholmtävlingarna hela dagen fram tills nu. Perfa väder måste jag säga! Svensk sommar är ta mig tusan underskattat, vem behöver åka utomlands nu liksom?
Nu känner jag mig rätt färdighästad för ett tag, dags att börja fixtrixa mig själv inför kvällen äventyr. Bra människor och utgång på Pluto väntar!



Framtída yrket? Haha.

/R

Huge

Inatt tog jag ett väldigt stort kliv bort från det förflutna.
Det är svårt att säga nu, inte förrän om en viss framtid kommer jag veta om det var värt det eller inte.
Fast just nu är jag nog mest bara stolt över mig själv. För om jag ska vara ärlig (t.o.m. mot mig själv), så trodde jag aldrig att jag skulle göra det som numera är gjort.
It's huge. Applåder till mig.

För övrigt har jag haft en riktigt klockren kväll, med fina vänner och en resa till Pluto. Tummen upp!



/R

Tors dag

Röd som en tomat, känns förträffligt. Dagens minus går alltså till Glada Oxens solarium, synd när jag tycker att de är bra i vanliga fall! Jag har även shoppat nya snygga solbrillor m.m idag och snackat väldigt intressant skit med Marre. Hum hum, spännande det! Har också skuttat runt på Larizza och njutit av att rida ute i skogen med Darvils :> Bra (solig) dag helt enkelt.

Ska även passa på att skriva ett STORT grattis till min söta, fina, kära barndomsvän Vivi som tog studenten igår!!! ♥






/R

Need a second to breathe


Häst är, och kommer alltid vara, bäst!

Varit lite för seriös i vissa av de senaste inläggen, ska försöka bättra mig!

RSS 2.0