Dead By April yra

Jag har kommit in i en helt ny kändis yra. Nu är det nämligen rockbandet Dead By April som gäller för min del! På bara några dagar har jag blivit helt galet förälskad i deras singel "Losing you", wonderful! Några av deras andra singlar har jag inte hunnit lyssna på så mycket än, haha. Men helt kär har jag lyckats bli i det där bandet, efter bara en låt. Jag måste verkligen ha lätt för att bli förälskad!

Något annat jag blivit förälskad i måste vara müsli, samma müsli som jag gett en stor diss till tidigare. Ända sen barnsben fram till nu. Mumma, måste vara bland det godaste som finns! Förutom att jag äter det just i detta nu (känner hur intressesmurfarna hoppar vilt) så brukar det även bli min frukost, mitt mellanmål och mitt "kvällsfika". Nej nog om müsli och Dead By April, som jag för övrigt hoppas väldigt mycket på att få se på någon festival i sommar! Tänker gratta alla mammor, framför allt min egen, och alla andra på morsdag och sedan runda av.




Losing you är som sagt upplagd tre inlägg tidigare, därför den inte fick vara med nu. Hihi.
/R

Last Night

Måste bara säga att kvällen igår blev väldigt lyckad! Det var hur kul som helst, och alla som var jättetrevliga! En eloge till stockholmarna (några som jag aldrig trodde att jag skulle en eloge till om man tänker hur min syn på stockholmare var för ett år sen, haha).
Nog med snacket, jag låter bilderna tala för sig själva:

Nu är det bara att vila upp sig efter nattens väldigt få timmar med sömn, för om några timmar är det dags för lördagens viktigaste uppgift; nämligen Ridskolans dag. Vet inte hur mycket krut vi i Ungdomstyrelsen har försökt lägga ner på att allt ska bli så bra som möjligt, och när dagen har nått sitt slut kommer nog alla små U-sekare vara väldigt lättade, för då har vi nämligen inget mer större ståhej för oss förrän till hösten. Wiho!

/R

Next stop: Stockholm!

Hinner inte skriva så mycket mer än det, goda råd känns väldigt dyra just nu. Men en snabb beskrivning om vad som händer just denna fredagkväll i Sveriges huvudstad hinner jag nog skriva ner.
Jag var som sagt på Malta i somras i tre helt underbara veckor. Där borta delade jag rum med två Stockholmstjejor, nämligen Mimmi och Estefany. Nu är det så att Mimmsan blir 18 stora år på söndag, och det ska minsann firas idag! Jag och Hanna, som så snällt fick följa med, ska ta tåget som går om 50 min. Och innan dess ska jag ha duschat, sminkat och packa ner det sista.
Måste bara få ge en eloge till mig som lyckats bra med packningen den här gången! Den brukar vanligtvis hamna sist på min "att-göra" lista och packning i sista sekunden har jag varit med om mer än en gång, ehe.

Dags att kila!!

/R

R.I.P

Två blev till en.
En blev till noll.
På bara en vecka är båda mina små ögonstenar borta ur mitt liv.
Helt sjukt...

Jag orkar inte skriva något större tal idag, mer än att efter 4 år kommer det bli så otroligt outhärdligt tomt utan dom!
Även om de bara var två små tjattrande, irriterande, dryga, busiga, otroligt störda och framför allt helt underbara små marsvin, så tog de en stor plats i mitt blödande hjärta.

Dagens låt.Dead By April - Losing you

R.I.P
Zelda's Xina "Kurran"


Ibland orkar man bara inte helt enkelt...

Crap, it's monday

Nog för att det återstår 40 minuter tills denna måndag blir tisdag, men ändå. Egentligen hade jag inga större planer på att blogga idag, men ångrade mig i sista sekunden. Varför? Fråga mig inte. Antar på att jag fortfarande försöker jobba på mitt "att få till en bra blogg" och försöka uppdatera åtminstone en gång per dag, även om det inte finns så mycket mer intressant att säga. Men för att vara måndag så var det otroligt fint väder, vilket jag tyckte var väldigt ovanligt för denna dag i veckan, haha. Nej det blev "stek" utanför skolans trista byggnader, och det kändes som verkligen huden brann innanför jeansen där vi satt i solskenet. Kanske dags att börja dra fram kortbyxorna måntro?
Nej, nu ska jag sova så jag orkar med en hel dag i skolan imorn, från 8.10 - 16.30 med talanalys på sista lektionen. Please, rescue me!

/R

Jag ska aldrig mer se skräckfilmer på bio!

Jag tror aldrig att jag har varit sådär nära på att lämna en biosalong så pass långt ifrån filmens slut.
Jag och Elli var nämligen på biomys-humör igår när jag hade kommit hem och bestämde oss för att se filmen Knowing, ett beslut som vi senare ångrade väldigt djupt. Jag vet inte hur många gånger vi frågade varandra varför vi gick och såg den där filmen. Nu i efterhand känner jag mig ju ingenting annat än totallöjlig. Så läskig var egentligen inte filmen, bara så otroligt kuslig om du frågar mig. Med ett ruskigt dåligt slut (som i och för sig de flesta skräckisarna har).
Knowing handlar hur som helst om en man (Nicolas Cage of course) vars son hittar ett papper fullt med olika siffror. Siffrorna visar sig, alldeles för tidigt i filmen, vara datum på olika olyckor som hänt och sedan hur många som dött och vart det har hänt. 11 september var exempel en av händelserna som stod med, och tsunami katastrofen i Thailand. Det hela slutar bara i sådant filmkaos. Den som skrev manuset måste har varit trött på allt som har med filmer att göra och bara skrev ner det första bästa slutet. Nej, ingen värd film att se!

Men men, nog om dåliga skräckisar (som det tyvärr finns väldigt mycket gott om). Det var i alla fall en trevlig dag ute i stugan igår, och jag som är så himla snäll och söt fotograferade lite med "hightech" mobilen bara för att alla människor skulle få se hur det såg ut där ute!
Eller för att jag hade tråkigt, skulle nog tippa mer på det alternativet. Hihi.

Som sagt, lagom fallfärdig.

/R

Next Stop: Flen

Om sisådär en halvtimme skulle jag tro bär det av mot kossornas land och vår otroligt pyttelilla sommarstuga. Jag har nog inte satt min fot i det där lilla gula huset, som man tror ska rasa igen när som helst, på säkert två år. Varför? Mja, förutom att det är så otroligt tråkigt där ute så har jag väl inte haft någon större lust bara. Men idag kände jag för att följa med mamma dit ner. Jag behöver verkligen plugga känns det som nu, och vad är inte ett bättre pluggställe än ett fallfärdigt hus mitt ute i ingenstans utan både tv och dator? Okej, en tv finns. Men det är en svartvit liten "lådtv" som har, förutom myrornas krig, max två kanaler till. Fast det största syftet för min del med denna lilla lördagsutflykt är att begrava (ett finare ord för att gräva ner) lilla plutten som vi inte kan ha kvar i vår frys inlindad i säkert 20 tidningar och påsar allt för länge. Time to move on med andra ord.

Nej, nu ska jag börja röra på mig och kanske fixa dagens backpack. Bok, block, penna, mediekommunikations uppgiften, euroshop chokladkaka som jag ska tvinga mamma att köpa på vägen dit och mitt älskade headset till mobilen. Vem kan inte klara sig utan musik en hel dag?

/R

Blö

Fredag lunch, och inatt har jag sovit i sammanlagt elva timmar, love it! Behövdes verkligen, med tanke på att jag åtminstone de senaste två veckorna inte har sovit mer än 6, kanske 7, timmar varje natt. Igår var jag däremot astrött och hade planer på att däcka när klockan knappt var nio på kvällen fastän jag inte har någon skola idag. My gosh. Valde att somna till 2½ men drygt tre timmar senare, efter att ha legat i någon typ av "mild" magsjuka hela kvällen (om det ens finns något som heter så).
Jag hoppas i alla fall att de flesta av er som läser har haft en bättre långhelg hittills än vad jag har haft. Förutom min lilla gullplutt, så har som sagt min mage inte varit i fit for fight mode direkt + att Robin the horse tyckte det var kul att busa igår och ännu roligare att slänga av mig på lektionen. Tur i oturen så är den hästen inte så förbaskat hög så jag hoppas att jag har klarat mig utan några större inre skador.
Nu mår hur som helst både jag, magen och mina ömma kroppsdelar bättre, så ikväll blir det nog annat än att ligga framför tvn och halvsova. Planerna just nu är lika med Sigurdsgatan + High Life. Yesbox, det är nog samma typ av High Life som jag var på för drygt två månader sen (om någon kommer ihåg att jag skrev om det), och jag förväntar mig att det kommer vara lika härligt som det var sist.

Så en vändning på denna långhelg tack?

/R

Två blir till en

Det har alltid varit dom två.
Likt Piff och Puff, det går inte utan den andra partern, det går inte utan båda två.
Vissa människor kanske tycker att jag är helt ifrån vettet som skriver ett sådant "tal" till ett så pass litet djur som hon var.
Men när du väl har en sån personlig liten varelse i ditt liv är det ganska svårt att släppa taget om det.
Hur liten varelsen i fråga sig är.
Och jag tänker inte hålla något långt "tal" heller.
Bara att en liten, men ändå så stor del, av mitt liv är borta nu, helt putsväck.
Hon finns inte mer.

Som sagt, de ska vara två utav dom.
Men nu finns det bara en.
Och allt jag vet om den andra är att hon inte finns kvar på detta jordeliv längre.
Och att hon drog med sig en bit av mig när hon lämnade det.
Även om hon "bara" var ett litet djur.

Det är nog svårt att tro att denna långhelg skulle kunna börja på ett sämre sätt än vad det redan har gjort.
Jag som skrev tidigare att jag alltid skulle se saker från den ljusa sidan har svårt att se något ljust med det här.
Jag som kände mig ändå lagom taggad inför denna långhelg har nu lust att bara gräva ner mig i ett hål och inte komma upp igen förrän på måndag.




R.I.P
Zelda's Blaise "Kurri"

Helg!

Äntligen är en tre dagars lång skolvecka över och en fyra dagars lång helg väntar. Nog för att dessa tre dagar inte har varit speciellt ansträngade, men nog är helg lika skönt för det. Jag har faktiskt inte den blekaste aning om vad jag hittar på denna långhelg utan får ta händelserna lite som de kommer. Ingen ansträngande planering här inte, men nog är jag grymt sugen på att sätta på finkläderna och sticka till en plats fullt med dunkande musik som nästan gör en halvdöv. Väldigt deprimerande att man inte är krogen-myndig än, med tanke på att det är skumparty på Konrad på fredag, jag som verkligen älskar skumpartyn! Tyvärr kan man inte alltid få allt som man vill ha, något jag jobbigt nog fick ta del av igår...

Men men, man ska alltid se saker från den ljusa sidan vilket jag känner att jag har väldigt svårt för just nu. Men en blogg som är skriven av en deprimerande och nedlåtande filur brukar sällan vara speciellt intressant att läsa. Så shine up Rebecca, det löser sig!


Dags att göra det bästa av situationen, och se till att släppa loss denna långhelg (fortfarande utan någon större planering).

/R

Nytt och fräscht

Om någon har lagt märke till att det är något annorlunda med bloggisen kan det bero på att den har fått en ordentlig extreme makeover numera! Okej, extreme kanske är att överdriva, men en ny header och "utstrålning" behövdes (tyckte det blev för deprimerande med svart bakgrund, sånt kör vi med på hösten). Nej, känns skönt att ha detta avklarat nu, och sen hur länge den nya looken lever kvar får vi väl se. Förmodligen en bra bit in i sommaren åtminstone.
Och apropå sommar, så är det bara lite mer än tre veckor kvar tills jag fått ett efterlängtat sommarlov. Can't wait!

/R

Säger bara facebook's test

Aja, det är väl bra att jag står för staden jag bor i. Eller nåt... =)

/R

Freaking Monday

Då var vi åter igen på ruta ett av sju på den nya veckan, nämligen måndag. Jag, som vanligtvis tycker att måndagar är bland det värsta som finns, tycker likadant även denna måndag. Som jag skrev tidigare så trodde jag att solen var här för att stanna nu, tji fick jag. Det har regnat och varit molnigt hela denna måndag och som det ser just nu har molnen inga planer på att ge sig av heller.
Men men, det är bara att bita ihop. Några bra saker som ändå skett idag är att jag fick reda på att jag hade fått VG på matte b nationella, wiho! Och sen att vi fick se "Shakespear in love" på svenskan, hur bra film som helst om du frågar mig!

Nu ska jag försöka runda av här och slita mig från medias datorer. Bara en engelska lektion kvar och jag är ledig resten av dagen. Tror det bara blir en plugg/komedi kväll för min del, om inget annat intressant dyker upp. Hmm, kommer nog inte orka göra något annat i alla fall, hehe.

/R

Namnsdag

17 maj och det är alla Rebeckors och Rubens tur att få sin egna dag.
Och hade det inte varit för de pojkar och flickor som sagt grattis ikväll så hade jag själv glömt bort det speciella med den här dagen helt!
Tacksi tacksi säger jag, och nöjer mig gott och väl med denna dag. Det verkar nämligen som att solen och värmen har bestämt sig för att stanna här nu och inte gå över till massa trista moln och regn, hurra!

/R

Congrats Norge

Det blev alltså den oooootroligt snygga norrmannen Alexander Rybak som tog hem titeln som Årets Eurovision vinnare 2009. Egentligen fattade inte jag vad Elli och Vivi nojade om i fredags när jag fick höra mer tjejsnack än vad jag orkade höra om honom, och jag är ju ändå tjej själv och borde egentligen vara djupt insatta i sådana diskussioner. Icke.
Nej, Alexander Rybak är inte snygg. Han är lite söt, max. Inget mer, punkt. Däremot hade han en grym röst och en väldans bra låt, den biten kan jag gott och väl hålla med om! Även biten om att han var en värdig vinnare, trots att han ser ut som en 12 åring. Norges svar på våran svenska Amy Diamond? Vem vet. Nej, jag ska sluta trycka ner människor.
Det blir hur som helst Oslo 2010, och jag sitter och funderar på om man kanske skulle ta sig dit och se nästa års Eurovision final live? Västerås har ju ändå bussar som går direkt till Oslo för inte mer än drygt 200 kr, fast biljetten till själva musikevenemanget kommer antagligen kosta skjortan. Äh, jag har ett år på mig att fundera på det där!

Nu ska jag försöka komma någon vart och börja fixa mig, för snart kommer Hanna. Och jag vägrar fortsätta sitta inne här inne och nörda när solen skiner och värmen stiger utanför fönstret. Känner jag lukten av sommar mån tro?

Årets Eurovision vinnare : Alexander Rybak - Fairytale


/R


Lördag

Egentligen är jag inte på det bloggigaste humöret just nu, men eftersom jag inte orkade med någon uppdatering igår så skulle det bli fy skam på mig om jag lät det gå två dagar utan ett enda inlägg.
Jag har inte så mycket att skriva om, mer än att jag stundtals gånger verkligen trodde jag skulle dö igår. Jag säger bara att efter att ha åkt ännu en gång galna bilturer med Patrik och Simon som chaufförer så börjar jag nästan tveka till att ta körkortet själv. Eller som jag och Elli konstaterade, vi satsar på sparkcyklar!

Hur som haver, så tänkte jag fokusera lite på Eurovision Song Contest som råkar vara ikväll. Jag har inte haft så stor koll på de olika bidragen, men vad jag fick höra igår är tydligen Norges sångare så ooootroligt snygg och Finland har en låt med en liten touch av partynoter. Eurovision goes Europe by night? I så fall fick inte vi i Sverige höra det i tid, med tanke på vårat opera bidrag som vi skickat. Ändå tror jag faktiskt att Sverige har en chans ikväll. Visst, vi kommer väl antagligen som vanligt inte vinna och sörja att det faktiskt gått 10 år sen den senaste vinsten med Charlotte Perelli, men hoppet är det sista som överger människan! Skulle tippa på att vi hamnar runt topp 10, eller i alla fall på någon plats som gör att vi slipper kvala nästa år!
Själv tänker jag inte missa Eurovision ikväll, sån traditionell människa som jag är. Det är nämligen så att jag kommer spendera kvällen i Pingstkyrkan och Non Stop worship (någon non stop specialare som Elli så gärna ville att jag skulle följa med på). Där kommer det finnas en storbildstv till hands klockan 21.00 när årets antagligen största musik evenemang drar igång, och jag kommer då vara en av de miljoner människor som tittar!

Nej nu är det dags att börja ta tag i lördagens antagligen tuffaste uppgift - städning av mitt rum. Sen hoppas jag att pappsen snart kommer med min välförtjänta pizza, mumma!

/R

Bilder från Estocolmo

Said and done, idag var det Stockholm (rättare sagt Kista) och Kistamässan som gällde, en ljud- och film mässa. Stället var typ fullspäckat av massa tekniska makafjonger hit och dit, vissa intressantare än andra. Men trevligt, och även om det blev lite småsegt i slutet så vann jag en pikétröja åt pappsen, haha! Sällan jag försöker komma hem tomhänt.
Bilder var det som sagt, låter dom tala för sig själva. Och imorn är det fredag, fy fasen vad skönt!

On our way! Johanna, Jennifer, Josefin.

Hanna var väldigt överexalterad när vi väl kom fram... Haha.

Telefon manick

Igen.


Goes DJ? Ohja.

Smoking (bokstavligen) hot.

Konstgjord snö som man tydligen använder i film, väldigt gosig konstgjord snö!

Vad ska man säga? Även kameror har sina behov... Haha.
/R

Dagens antagligen största plus!

För det första: Ett stort TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK till herr A.Wiklund!
För det andra: Rebecca har gått med i spotify klubben, wiho!!

Orka egentligen att bli överlycklig över ett musikprogram, men heter man Rebecca med två c så är det ganska så normalt.

/R

Dagens...

+
* Jag har kommit någon vart på rörlig bild lektionerna
* Malena gick vidare till Eurovision final igår
* Vi i ljud- och rörlig bild- klasserna ska till Stockholm på ljud&film mässan imorn

-
* Jag måste plugga halvt ihjäl mig den närmaste timmen
* Elli kunde inte träna med mig
* Jag åt en kebabtallrik till lunch (som jag nu alltså inte kommer träna bort)

...Outfit
* Mjukisbyxor
* Mjukiströja
* Gamla trasiga vit/grå/gula (?!) skor

...Citat
"Du är väldigt jobbig ska du veta, men på ett bra och roligt sätt" (Citerat av min alldeles egna rörlig bild lärare Johan)

...Låt


...Bokstav
/R

...

Måste nog ha varit en av de jobbigaste måndagarna hittills.
I princip allt har väl bara varit fel.
Och bara tanken på matte b nationella imorn får mig nästan att må illa.

End of discussion.

/R

Söndag

Söndagar är såna där dagar som egentligen inte spelar så stor roll om de existerar eller inte, den är oftast lika värelös i alla fall. Man vaknar, i de flesta fall väldigt sliten, gör inte ett skit av det man sa att man skulle göra, och går och lägger sig igen. Så funkar jag. Jag sa att jag skulle plugga, men nej.
Okej, dagar man inte gör ett piss på (söndagar) kan vara ganska bra att ha i alla fall om jag ändå tänker ett steg längre, "outside the box". Och sen när jag tänker efter igen, så har jag ju min lilla pärla Roberta att syssla med på söndagarna.
Men nu tänker jag inte skriva något mer om någon "team söndag" utan istället kort fokusera lite mer på den tokiga lilla gårdagskvällen som jag hade igår.

Vad ska jag börja med? Ja, jag har ingen aning.
Kanske att jag och Hanna kände oss som ett luciatåg i maj på väg till partyhuset, eller att när vi väl klev in var de flesta redan "snurriga i bollen" trots att klockan inte var mer än 9 på kvällen.
Kanske att de flesta såg ut som jag vet inte vad i sina lakan, eller Magnus och hans himla "att-göra-på-fester" lista.
Kanske "skratta-och-bli-hög-och-se-ut-som-en-idiot" gasen som de flesta så ivrigt skulle ha hela tiden, eller husvärden och hans 50 m långa (korta) promenader som han skulle ta jämt och ständigt den första timmen.
Kanske att självaste "Charlie Chaplin" var där, eller att jag fick höra den förmodligen sämsta teorin till hur killar gissar åldrarna på tjejer.
Kanske allt som jag skrivit ovan, eller helt enkelt bara att jag hade en kanoners sjuk och rolig kväll?!=)
Det sista räcker nog, och resten är bara ett plus av detaljer.
De resterande låter jag vara osagt.

Sen vann ju Sverige VM bronset idag också!! Värt att notera.
/R


Kvällen outfit: Lakan?

Jag har kommit på en ny lag.
Den lagen går ut på att förbjuda morgonpigga människor från att ringa till ens hemtelefon, vars rignsignal verkligen skär genom luften, innan kl 11.00 varje lördagsmorgon.
Så vaknade jag imorse. 09.40 blev jag döv för några sekunder av att någon random person (antagligen utan liv) ringde hem till oss två ggr. Hallå, svarar jag inte den första gången svarar jag väl inte den andra gången heller. Speciellt inte när allt jag ville göra just då var att sova klart de timmars sömn som jag behövde, med tanke på att jag inte hade slocknat förrän 20 i 4 inatt. Trevlig kväll på Tidö Lindö blev det i alla fall!

Hittills har denna lördag flytit på bra, även om Hanna antagligen kommer få stå ut med mina "jag-är-trött-och-när-jag-är-trött-blir-jag-sur" ryck ikväll. Vi ska nämligen på toga (?) partajande. Jag förstår om de flesta ser ut som frågetecken just nu, eller så var det bara jag som inte visste vad toga var för något. Hur som helst, klädtemat för toga är att se ut som antika greker. Med andra ord, du bär endast lakan och underkläder som du kan få designa lite hur du vill. Som tur var har jag min egna designer fröken H med mig, så har vi tur kommer jag inte se ut som en vit sopsäck ikväll.

Och om folk vill veta (vilket jag hoppas dom inte vill) så förlorade Sverige igår mot Kanada. Men vad gör det, vi kom som sagt längre än Finland. Det är det viktigaste! ;)

Over&Out. /R

Tidö Lindö nästa

För det första:
Sverige vann kvarten mot Tjeckien igår = Rebecca väldigt mycket massa mera glad hyper överlycklig osv. GAH! Vad skön seger det var! För mig spelar det ingen roll om vi vinner semin mot Kanada ikväll, eller jo det gör det ju. Men det viktigaste för mig är i alla fall att vi har kommit längre än Finland, sen får det gå precis hur det vill (fast ett vm guld skulle ju inte sitta helt fel heller, hehe).

För det andra:
Måste jag få sätta en diss på veckans väder. Ena stunden regn, andra stunden sol, tredje stunden orkan vindar, fjärde stunden allt på samma gång. Ungefär sånt väder som det fjärde alternativet visar är det väl nu, fast minus solen. Ändå ska jag och min käre Ankan tappert sticka ut till Tidö Lindö  (landet) och hålla Simon, som är ensam hemma 2, &co sällskap. Jag har paxat tv:n helt, för den ska ingenting annat synas på än svenskar, kanadicker och en hockeypuck. Så det så.

Dags för mig att kila, annars blir inte Ankans taxibolag (min skjuts med andra ord) glad.

Over&Out. /R

Skadeglädjen är den riktigt sanna glädjen

Jag vet att jag knappt har skrivit om (eller överhuvudtaget sett) hockey vm 2009. Jag har kanske tittat på en halvmatch, och det var nog när Sverige mötte Frankrike. Jag är insatt i turneringen, ni får inte tro något annat! Men med tanke på att dom gillar att sätta Sveriges matcher precis de dagar då jag har svårt att hinna hem och se dom så har det varit svårt att vara en aktiv hockeyälskare. Och att se de andra ländernas matcher? Hmpf, med tanke på alla bomber av skoljobb som skolan släpper ner just nu är de matcherna de sista jag hinner med för tillfället.
I alla fall, det var inte poängen med dagens antagligen enda inlägg.
Poängen är att igår spelade Finland kvartsfinal mot USA. De flesta som känner mig vet att när det kommer till hockey vm skulle man nästan kunna kalla mig finlands rasist. Så mycket tycker jag inte om Finlands hockeylag. Ärren från vm-finalen 1995, som Sverige förlorade mot just Finland, sitter fortfarande kvar. Och då var ändå bara 3 år!
Nej, skadeglädjen är ändå den riktigt sanna glädjen. Och hur stor skadeglädje har man inte, då den där förbaskade hockeynationen åkte ut ur kvarten, mot USA av alla länder! Nej, USA är inte bra i mina ögon. Jag borde egentligen kanske ändra den uppfattningen med tanke på att dom gått vidare till semin, men det kändes mycket bättre att tänka att det helt enkelt bara är Finland som suger.
Och den där innebörden med ordet professionell inom hockeysammanhang har aldrig riktigt bitit på mig.
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAAA!!!
(Får vi bara hoppas att Sverige klarar kvarten mot Tjeckien idag...)

/R

Dagens låt

Något jag sällan brukar syssla med. Jag har aldrig fattat nöjet i att leta fram en ny låt varje dag som sedan resten av Sverige ska få höra bara för att. Men den här låten har jag praktiskt taget gått omkring och sjungit på inombords hela dagen, och den sitter fortfarande fastklistrad som jag vet inte vad. Men det är i alla fall en låt som jag tror skulle kunna beskriva den större delen av min dag ganska bra, så varsegod (eller något liknande)!
Staind - Everything Changes

/R

Min hals är inne i tredjevärldskriget

Precis, den tycker verkligen inte om mig just nu. Ungefär lika lite som min snuva och mitt huvud gör också. Usch, jag tycker verkligen inte om att vara sjuk, och jag tycker ännu mindre om att jag ska vara så envis och ska spela hyper 24/7 i alla fall. Jag går till skolan som vanligt, jag går till stallet som vanligt, jag sover hos Ankan och inte hemma (som börjar bli vanligt). Jag väljer t.o.m att stanna kvar i skolan idag och leka pluggis istället för att ta första bussen hem och knarka halstabletter. Nog för att jag redan har en påse i skolväskan, men dom skulle jag nog mer kalla för spy-tabletter. Fast väldigt effektiva var dom i och för sig. Hmm, kanske ta en i alla fall?

Jag måste även ge en eloge till mig själv (såklart) för att äntligen ha kommit på en film att göra i  Rörlig Bild. Efter att ha spenderat de tre senaste lektionerna med att göra så mycket som absolut ingenting så kom faktiskt pappsen och min lärare "Ubbe"  på att jag skulle göra en dokumentär om Ungdomsstyrelsen i stallet som jag sitter i. "Okej?" tänkte jag. Men i och för sig, varför inte? Börjar bli ganska trött på att släpa mig till dagens enda lektion varenda onsdag för att bara sitta och önska att jag hade ett liv.

Hur som helst, så lär jag ju fortsätta på manuset nu om jag faktiskt ska kunna få någonting gjort. Men innan lär jag ju tillägga hur himla taggad jag är på Storsjöyran i sommar. Yes, det blev den före Emmaboda. Någon som vill med?
/R

Paus?

Blogga är segt, ja. För det mesta i alla fall. Speciellt när någon knappt läser. Vill jag skriva av mig, eller vad nu blogga är till för, kan jag lika gärna prata med mig själv. Men vad är det jag lärt mig? Jo, att aldrig ge upp. Så även om jag sitter här halvt deprimerad (skyller på att det är måndag) och med säkert en av Sveriges sugigaste bloggar så är även det en titel. Ungefär samma sak som att IG också är ett betyg och är bättre än att få ett streck i en gymnasiekurs. Därefter säger jag såhär, en dålig blogg är nog bättre än ingen blogg alls.

Okej, det är lättare att skriva av sig på en blogg än att prata med sig själv.

/R


Första maj

Det är helt sjukt! På kalendern står det redan den första i femte, alltså första maj. Tiden bara rinner iväg. Och jag, som trodde att jag hade blivit av med allt vad komplex heter, har insett att jag har fått första maj komplexet (något jag kom på helt själv, men som något smarthuvud säkert kom på mycket tidigare). Vad det innebär är att det är bara en månad kvar innan juni och tills sommaren drar igång. Har jag tränat inför Beach 09? Nej, absolut inte.
Fick börja dagen med att jogga till stallet helt enkelt, och allt jag ser framför mig just nu är massor av dagar som går åt till att träna som bara den och att pressa fram en solbränna. Jobbigt, men men. Bara 30 dagar kvar!

Vad händer ikväll? Som det ser ut just nu blir det party á la någon randoms place. Det beror helt på om Hanna kommer att kunna slita sig från Humorgalan ikväll eller inte.
Vad händer imorn? Jo, Anna Karlsson i klassen goes big girl och blir hela 18 år! Stort grattis till henne och stort firande blir det! Om det däremot blir ett långvarigt firande för min del är en helt annan femma, med tanke på att stallet kallar mig till att vara där halv åtta både lördag och söndag morgon. Sug.
Men jag ska inte klaga, det är mitt eget fel att jag blivit så hyper och måste hitta på någonting 24/7 den senaste tiden.

Såhär skönt tycker i alla fall mina odjur att första maj är.
/R

Valborg (eller rättare sagt bara Uppsala) i bilder

Valborg i korta drag: Stenkul i Uppsala, tvärtdött i Västerås, skåningar som går med på att gräva bort Skåne från Sverige, italienare och finnar, dryg kille 1 på bussen, en tripp till Råby för ingenting, fyllesamtal från diverse människor x2, dryg kille 2 med världens sämsta raggningsreplik på vega grillen (jag tittar på dina mjuka läppar, vad fina tänder du har. Eh...),
Och kvällen avslutades med galna bilturer tillsammans med Elli, Patrik och Simon(hjälp!).  Säger bara Elli och hennes vilda fantasier.
"Det jag ser framför mig är en liten unge som springer ut på vägen och skriker 'Mamma!'".
Jo, för det gör små barn vid den tiden på dygnet mitt ute i ingenstans...
Och jag & Hanna ska så himla lätt tillbaka till Uppsala nästa år, och då tänker vi minsann stanna där också! Västerås kan ta sig.

"Jeje", här kommer de bilder som blev =)

(Orka att jag har solbrillor på varenda bild i stort sett, haha)
/R