Uppskatta och uppskattas

Måste bara säga vilken härlig kväll jag haft hos Isabelle ikväll. När jag kom dit först var även Emelie och Ellinor där, men när vi blev själva hade vi verkligen en typisk tjejkväll med - inte skitsnack, men härligt och givande deeptalk. Vill bara säga att det är så härligt med vänner som peppar varandra att kunna och våga stå på sig! Tack för pratstunden stumpan ♥

Nu borde jag egentligen sova, men har lite annat att göra först. Imorn är det i alla fall bortaresa till Örebro som gäller, aaaastaggggaaaaad!!!!

/R

Jag ♥ blogga - nat

Känns som att det är så mina flesta blogginlägg börjar. Ja, jag är dålig på att blogga. Enough said om det?
Min helg har varit fylld av sjukdom, matförgiftning och feberyra. Ändå har det funnits en massa klockrenheter också? I fredags var det samling på sportbaren för en gemensam marsch till kvällens match med alla hockeysupportrar. Att VIK vann firade jag + vänner med att hamna på Bilias julfest? Intressant? Tja, jag hade ju inte tråkigt i alla fall!
I lördags efter jobbet mötte jag upp Alex på Gränden för lite fika och catch-up snack. Lyckades även få med honom på en timmes discobowling, där jag vann den sista serien! (Sen att han vann stort i överlag behöver ju inte nämnas... hehe). Trevlig kväll med min trevliga homie!

Nu har jag dragit på mig höstens förkylning (kändes lite väl att kalla det för årets...). Dagen består av hemmakurerande. Hmm, hört att godis ska vara rätt bra..? ;>

Bilder från helgen:






/R

Dagens hockeyvåld?

I denna match (i finska ligan) verkar det defintivt handla mer om fighterna än om själva matchresultatet i sig.
Vänta till 1.07, då börjar det mest intressanta.


Bildbomb torsdag






Svarta hål

Ibland har man sina stunder då verkligheten kommer ifatt en och frågar, "vad i h-vete håller du på med?".
Det kan man fråga sig, flera gånger om. Gånger femtioelvatusen. I kvadrat.
Jag vet egentligen varför jag gör som jag gör. Eller... Åtminstone har en liten aning.
En del är svartsjuka, men i största del handlar det om tvivel. På mig själv.
Vad vill jag egentligen?
Någon får gärna ge mig ett bra svar på den frågan, för själv är jag clueless just nu.
Men ingen ska väl behöva lida bara för att jag är oveligare än... Ja, jag vet inte.
Jag menar.
Det är väl bättre att jag redan nu skrämmer bort någon, som kan få skylla på att jag är den oveliga idioten som bröt allt? Innan man satsat hela hjärtat i det där spelet som kallas kärlek.
Liksom.
Det är väl bättre att jag blir sårad, än att jag p.g.a. mina brister sårar någon annan?
Right...?

Allt hade varit lättare utan mitt enorma samvete som medspelare...



Förlåt, jag kände bara att det var ett tag sen jag fick skriva av mig.

"The Perfect Night" fullbordat

Trots att min hals och huvud gav upp där vid andra perioden, då det stod 2-2, så blev det trevliga nyheter att vakna upp till imorse!
5-3 till Detroit! Och guess what.
Tredje raka vinsten här med...
Alla tre matcherna spelade på bortaplan.
Hmm, är det nu ödet vill ha något sagt?



^

"Hockey när den är som bäst."

The perfect night?

De som nördar How I Met Your Mother lika mycket som jag har säkert inte missat konceptet med "The perfect week". Jag håller mig precis på att närma mig min version av det, med lite mindre sexuella förbyggelser och lite (ganska mycket) mer hockey - "The perfect night".

* VIK stod för en heroisk insats och grym vändning då man vände 1-3 underläge till vinst 5-3 - i sista perioden! - mot Mora. Tredje raka 3-poängare, let's go VIK!
* Någon som mer tog sin tredje raka vinst var Modo, på bortaplan mot ett hemmastarkt HV71 - med 4-2. Känns rejält med massa skönt! För rykte som elitseriens sämsta bortalag är inget man vill skriva upp på CV:et, la?
* Om några minuter börjar Detroit - Calgary. Jag som egentligen borde sova eftersom jag ska upp åtta (?!) imorn, kan väl ändå inte bara missa matchen - bara för att? Två av tre av "mina" lag har vunnit ikväll. Vågar man hoppas?

Som sagt, "The perfect night" á la Rebecca är inte långt borta...




/R

"Plötsligt händer det"

Jag vet inte riktigt vad som hände, men plötsligt har jag fått åtta kommentarer och dubbelt så många läsare än vanligt? Hum, vart hamna min blogg uppe någonstans kan man ju fråga?! Haha. Okej. Skämt åsido. #baratackaotaemot?
Okej, jag måste verkligen söka hjälp för min twitterskada. För nej, något twitter tänker jag inte börja med. Även om mitt undermedvetna desperat verkar försöka konvertera över mig till det..?

Nej, myser ner mig i sängen för att sova nu. Jobb kl. 7.00 väntar imorn...


Min och Sebbes fina macka vi gjorde för några veckor sen. #Underhållningpåhögnivå? Okej, jag måste verkligen sluta med det där.

/R

Liten uppdatering. Tiiiep.

Sociala livet knakar på bloggen. Snabb uppdatering om mitt liv so far:
Fredag: Efter en skitdag var det hockey på kvällen, där dagen vände då VIKis kirrade hem 3 poäng! Firades med outwalk tillsammans med Danni och Andreas på Poco Loco Bar. Enbart för titta på Oleg electropopa runt lite! Haha. Hade faktiskt en riktigt trevlig kväll med mina homies!
Lördag: Efter att ha lekt rodeoryttare på Sannas foderhästis Cleo blev det utgång på BMB med bl.a. mitt kära IKEA-crew! Kvällen blev lite blandad, men kan inte annat säga mer än att jag supergillar mina ikeaner :>

Det var väl det... mest intressanta i alla fall? Och idag är två två freaking TVÅ månader kvar tills jag fyller 20. Jag börjar bli gammal... OCH JAG VET INTE HUR JAG SKA FIRA MIG?! Förslag? Tack? Någon? Vem som helst? Wuä :'<




Lite bilder som jag hittade från vår chefs babyshower förra veckan.

/R

Wiiii

Bara fortsätt kör på't!


(Kanske borde konvertera över till en hockeyblogg, då det är det enda jag skrivit om de senaste inläggen? Haha.)

Untss untss untss




Well, grattis Brynäs

För tillfället världens hetasta powerplay, inte illa Gävle-bor!


Angående dagens svenska hockeykultur

Jag tänker inte nämna ett skit om gårddagens match i sig kan jag börja med. Den kan jag nog inte skriva något om utan att slänga laptopen i väggen. Tiiep.
Men för att bli lite mer seriös - vart är Sveriges hockeykultur på väg egentligen?
För nog har väl människor så pass mycket vett i skallen att när en spelare ligger helt stilla på isen, och har blivit så illa tacklad att man måste lämna hallen med ambulans, så skriker man inte ut massa könsord? (Som för övrigt verkar vara de enda orden svenska hockeysupportrar kan häva ur sig nu för tiden...)
Tydligen verkar inte Karlskogaborna ha tagit med sig det i sin "vett&etikett" i alla fall.
Samma sak säsongen 09/10 - man skriker inte ut "låt honom dö" när en motspelare faller livlös ner på isen p.g.a. hjärtstopp. Eller har jag helt fel?

Eventuell matchstraff till Kasper Jensen? Jag skulle nog mer säga eventuellt matchstraff till Boforsklacken...

There I said it.




/R

$

Utbildning 9-16, jobb 16-20.
Cash is king.

(/¤()/%#()/%)()%%

JDFLIJGFLDKJGLFKJGLKKJDLKJGDL
KGJLKDJLDSJLKJLKDSJLKGDJSLKJ
GLKSJDGLKSJGLKGJLKDSKJLKSJLK
FJLKSDJLKFDSJSFDLKJFLKDJFSLKF
SDJLKSFDJLKFDSJFLKSJFSKLFSJLS
FJLSKFJFSL...........

HMPF.

Hockey suger.

Bad blogger

Tänkte skylla på att jag har haft mycket att göra, men... Det är ju det jag inte haft liksom? Haha. Jag är bara så extremt trött hela tiden. Fick tillbaka mina blodprov igår, och de var "utan anmärkning". OK?! Då vette tusan vad som är fel med mig som har börjat få migrän och är trött och sliten 24/7... Well.
Till något annat, igår var en produktiv hästisdag! Innan jobbet åkte jag till Darvils, som nu har fått börja travas igång lite. Efter jobbet blev det en tur till Rocklunda för att pyssla med min älskade Robertis ♥ Efter det tog Sanna med mig till hennes nya stall där jag fick hoppla runt barbacka lite på Cleo, och till sist var det hoppträning på Hallsta med bästa Elviz. Bara njuter av de träningarna just nu, det börjar gå sååå bra!! :>






Lite bilder från min och Darrans morgontur.

/R

Fredag


Sån där uppdatering liksom

Tänkte bara flika in med ett inlägg typ. Hade en grym 11-11-11-11-11-11-1-1--1-1-1-1 kväll igår som innehöll allt jag skrev i inlägget tidigare + en rolig utgång på BMB! Idag är man seg som ett urtuggat tuggummi istället, hängt med Amelia hela kvällen och töntat oss rejält kan man säga. Haha. Övertrött Reb kanske, vem vet??? Och... Varför jag är vaken nu? Ja det kan man ju fråga sig. Snart har nog sängen lyckats flörta mig över dit. Borde sova, jobb gäller imorn!

Ciaooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.

/R


Tönt som man är

11/11-11 "firas" med en tripp på stan med Danni, jobbsi och sedan förhoppningsvis en sväng förbi Lifecenter för att träffa Alex och alla andra gosisar där! Får jag som jag vill tänker jag flörta till mig en liten sladdtur in Alex big fat BMW (desperat försök att låta cool liksom). Hmm, låter helt okej alltså!

Och, är ju bara tvungen....

11/11-11 11:11


Man tackar och bockar!



Och upp på kvalserieplats igen!

Stjärnhäst



R.I.P min mobil

I thought! I söndags  kämpade jag hela dagen med hjärt- och lungräddning cellphonestyle. Startade den inte om sig en miljon ggr så klagade den på att den inte hade något simkort (if anyone cares liksom). Sent på kvällen fick jag äntligen liv i den, när jag var typ två försök från att ge upp! När ens telefon varit med om en nära-döden upplevelse så inser man hur mycket den faktiskt betyder för en ♥ Oh my gosh, skrev jag precis det där? Patetiska människa, haha. Borde väl göra något vettigt nu istället för att ordbajsa här. Borde åka till hästen. Borde......


♥♥

/R

En dag senare

Grattis min söta vän som blev 20 stora igår!! ♥


(Ja, jag var bara tvungen att ladda upp en sån här ful cp gammal bild. Haha)

Hur göra

Hmm... Är kluven.
Youghurt eller inte youghurt?
...
Stavas det förresten sådär? Youghurt, yoghurt, jåkurt, dgdfhgdfhf. Whatever.
Det blir tamejtusan det. Sen är det dags att vandra mot Rocklunda, för att sedan bege sig mot Leksand! Yeeeeeei!

/R

Ännu mera hockeysnack såhär på morgonkvisten

Ja, vad ska man säga. Undra vad målvakten tänkte med här?


Hum

Eftersom jag inte var på matchen igår så existerar den inte för mig heller. Den har aldrig hänt. Vadå, vilken match?
Jag lever kvar under tisdagkvällen istället. Känns lite bättre just nu.


Dagens dilemma

Min bloggstatistik gillar visst inte när jag slutar blogga någon dag, får visst bättra mig!
Igår hade jag världens hoppabstinens så bokade in mig på en hoppträning på Hallsta. Testade på en ny pållizzzz då Pelviz var busy. Zorro, som gårddagens häst hette, hoppade tydligen bara mest på 70cm hinder och något språng på 80 (?!) Ehm, märktes inte igår då hästis flög över 90cm hindrena och ba wiiii :> Mwhihi, gosigo hest! Fick höra att vi "passade som handen i handsken", men Elviz is still no.1! Kanske på delad plats nu dåå?

Okej, nog om hestsnack som jag vet ingen läser i alla fall. Dagens dilemma är hockey eller inte hockey ikväll? Jag slutar åtta och matchen börjar sju... Orkar jag stressa?! To be continued liksom... Tam tam tam!! (dramatisk musik)


Zorran!

/R

RSS 2.0