Trasig

Det kanske inte syns på utsidan
Men det är så det känns inuti


Uuuuh

Kan varna för bloggtorka de närmaste dagarna (om någon tar illa vid sig liksom). Häst + jobb imorn, jobb + häst + fiskning (?!?!?!?!) på onsdag. Torsdag kanske jag kan vakna till liv igen... Kanske... Skönt att jag fick andas ut idag i alla fall, verkar inte kunna göra det än på ett tag! Uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh.



/R

Mån...dag

Blev visst ledigare än vad jag trodde. Operation beach 11 som sagt. Powerwalkade "imorse", ute och solar nu! Därför bilden blev lite... cp? Webcam tål ej solljus? Inte jag heller snart, börjar känna mig lite röd...



/R

Bloody sunday

Ska jag vara ärlig har det inte känts som helg, kanske för att jag jobbat sen i fredags? Ledig imorn, sen jobb igen. Inte för att morgondagen blir så himla ledig i alla fall. Måste börja "catch up" operation beach 11, både träningsmässigt och brunhetsmässigt. Känner mig som en... säl? Fast sälar är ju söta... Vart tusan fick jag den jämförelsen ifrån egentligen?! Haha.


Tuttinutti!!

/R

Worst blogger ever... Igen.

Tänkte att det var dags att göra något åt mitt dåliga bloggande de senaste dagarna, så slänger väl in ett litet charmigt nattinlägg. Löningshelg = jag keep on strejkar. Igår kände jag pensionärsvarningen krypa upp för nacken, gjorde absolut ingenting med min fredagkväll! Så förbaskat skönt ♥ Och idag har jag (förutom jobb) tittat på fjutboll tillsammans med Marrebarre. Barcelona vann Champions League, bra/dåligt? Vet inte riktigt, jag tittar mest för att jag tycker att CL finalen är något värt att kolla på inom den annars rätt tråkiga fotbollen. Hockey ska det va!!
Jag ljög lite tidigare förresten... Har inte alls totalstrejkat i helgen. Hanna fick mig att vika av lite från den och kika förbi Rock&K baren/Klubb 34/Silk (kärt barn har många namn?). Hur kan man beskriva den korta krogen rundan... Lite kul åtminstone? Dock känns löningshelger fortfarande lite "njaaää" (ja, jag är annorlunda).

Dags att zåva, kan bjuda på lite bilder från BMB förra helgen först. Bildlösa inlägg är ju tjåååkiiigt.




What's up with the fjortis-munnen min? Jaejae "bättre lycka nästa gång". Godnatt!

/R


Torn

Det är tufft när huvudet vill en sak,
men hjärtat vill något annat.

Speciellt när man vet hur fel hjärtat egentligen har.

"Låt liket vila i frid"


It's friday

Bara för att det är fredag liksom. Haha.


Tre veckor kvar!



2.28... Som jag längtar just nu!!

Angående i lördags

Tänkte faktiskt på den här låten då och då under helgen, haha.


It's monday, monday gotta get down on monday

Ja som sagt så dog vi ju inte idag! Rätt skönt faktiskt, sicken produktiv dag jag hade gått miste om annars?! Det började ju med skutt tävling som gick mucho brawo, Elviz var så himla bästig häst som man kan bli! Felfri i 70, ett nedslag i 80. Men stolta är vi nog båda två, åtminstone är nog jag det för oss båda :> Får tacka Johanna och Olivia för det moraliska stöder också, cred cred cred!
Har även lekt på Rockis och sett på när Johanna premiärat i seriedressyren. Eftersom vi båda premiär tävlat i diverse grenar på våra pållar idag bestämde vi för att fira det med jordgubbar och mango + allmänt skitsnack. Nu är jag själv och kan inte få ut Rebecca Blacks låt ur hjärnan, haha. Fast får byta dag liksom, för det är ju inte fredag... "It's monday, monday, gotta get down on monday". Hah.




Fina Pelviz!

/R

Dagen jorden skulle varit död

Yey, vi lever :'>
Ska fira det med att käka yoghurt och tagga skutt tävling med Elviz, wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!


21 maj 2011

Grattis världens sötaste par till förlovningen!



Varför jorden inte ska gå under idag

Från den ena "bibelkramare" till den andra, så tvekar jag på att jorden går under idag. Varför? Enligt bibeln, som den här snubben har byggt sin uträkning och teori på, handlar jordens undergång mycket om Jesus återkomst och uppryckandet av de kristna. När det händer? No idea. Kan ske imorn, nästa månad, om 1000 år.
Grejen är dock såhär, citerat från bibeln: "Om den dagen eller stunden vet ingen något, inte himmelens änglar, inte ens Sonen, ingen utom Fadern." Enligt bibeln ska alltså INGEN kunna veta när det händer, INGEN. Men han som har räknat ut detta, enligt bibeln och matte, har kommit fram till att det händer idag?
För mig håller inte den teorin. Men det är väl bara att se vad som händer.
Det värsta som kan hända är ju ändå att jorden går under.

Fredag

Ska iväg och fira Sebbelito som fyller 20 barre, hinner inte skriva mer. Puss!


Städerska är nog ej mitt kall i livet

Har läst lite gamla blogginlägg och kommit fram till att den senaste månaden har jag nämnt typ 2-4 ggr att jag ska städa mitt rum.
Har jag gjort det en enda gång? Eh, näe?!
Borde känna mig disgusting, fast näe - igen. Tillbringar snart ännu en natt bland mina beloving dammråttor... Godnatt!

/R

I try to put it in the past, hold on to myself and don't look back



So let me go, just let me fly away
Let me feel the space between us, growin' deeper
And much darker everyday

You're poison running through my veins

Eller genom min mage om inte annat, så illa som jag mådde inatt har jag inte mått på... Aldrig?! Fy 17 säger jag bara. Kunde inte röra mig minsta lilla utan att det kändes att maten skulle flyga upp - vilket den gjorde tillslut i alla fall... Till råga på allt strejkar min rygg också och jag lever på youghurt. Får inte i mig något annat, än. Funderar på att exprimentera med en banan senare. Mmm... Banan ♥ Det är imorn jag alltså ska passa på att väga mig efter det antagliga viktraset idag? Haha.
Tacka Gud kan jag väl säga om det nu skulle visa sig "bara" vara en matförgitning, har verkligen inte tid att bli magsjuk nu!



Tack mami som youghurt shoppa åt mig!

/R

När man får oväntat besök

Dock drack jag inte Gevalia (det är det kaffet de gör reklam för vaa?), men Amelia och Alex ville köra förbi mitt hus och hälsa på efter mitt jobb ändå. Vi har bara pratat skit, kollat massa youtube skit och ätit skit (nej, jordgubbar ♥). Nu är jag ensam igen, buhuuu. Eller okej, mor min befinner sig väl "i en annan del av huset". Hon frågade för övrigt vad jag ville ha i namnsdags present (ung & bortskämd nästa?! Haha). Hmm, detta ska jag klura på ett tag...



En nästan ett år gammal bild, tagen på Elbafesten förra året. En av de mest klockrena studentfesterna för övrigt!

/R

Google kändis!

Till en början tänkte jag mest bara påpeka till alla människor om att jag har namnsdag idag, och till mitt fina inlägg hitta någon liten passande bild från Google.
Först kom bara massa norge bilder fram (ett litet grattis till Norge på deras nationaldag då också), skriver in "17 maj namnsdag".
Detta är alltså den fjärde bilden som dyker upp.




Känner att jag börjar uppgradera mig från ö- till ä-kändis ;> hehe...

/R

Angående ishockey

När såna där matcher som igår inträffar (vilket borde fortsätta hända väldigt sällan!) är såna här klipp rätt tröstande att titta på.
Nu känns inte allt lika svart längre :'> Sverige gjorde en awesome turnering, minus de sista 20 min och 7 sekunderna av den då.





Kan för övrigt påpeka att matchen -03 var en av mina första hockeymatcher jag såg med Tre Kronor, även matchen som gjorde mig förälskad i ishockey - världens dummaste, men desto mer mest älskade sport som finns

/R

Aaaah

Snacka om att jag tagit ut min lediga dag idag! Tagit på krafterna att jobba 6 dagar i streck? Eh, a. Varit hemma heeeeelaaaa dagen!! Cattis kom även över och såg till att hålla mig sällskap också, annars kan en hemma dag blir rätt sego. Vi har snackat allmänt skit och planerat lite framtidsplanner, som ser ut att kunna bli mycket spännande. Steg 2 i dem ser ut att kunna ske på fredag, vågar man säga för mycket? Typ, nej.

Nu ska jag för tusan ta tag i mitt rum och städa! Sen blir det Pirates of the Carribean klockan 9 :> Imorn är fullspäckade schemat tillbaka, så ser ut att bli en tidig kväll ikväll. Hörs när vi hörs.

/R

Öhm, ok?

Hahaha.


Inga kommentarer

Till skillnad från mina facebook vänner, som flitigt bombade på med statusuppdateringar om gårddagens match, så har jag absolut ingenting att säga. Varken vill, eller har något. Om jag nu skulle kasta ur mig något/några ord, skulle det bara  vara om att Finland var det bättre laget och förtjänade VM-guldet. Aldrig i livet.
Min pappa var lite söt igår då hans väldigt ej lyckliga dotter kom hem efter att ha sett matchen på sportbaren (jag och Sebbe gav för övrigt upp där vid 6-1 målet, de fula jublande äckliga finnarna blev för mycket). "Tänk vad bra Sverige spelat i turneringen, tänk på Bulan, tänk på Mickis, tänk att vi faktiskt kom före Kanada och Ryssland" osv.
Kanske kommer inse det faktumet om ett tag, men inte nu. Allt är för tillfället bara svart i huvudet. Sverige suger. Ishockey är den sämsta sporten som finns.
Ja, ni hör hur det låter?
Om några dagar kommer dock allt vara som det ska igen, det kan jag försäkra. Ge en kvinna hennes tid bara.



/R


Svennebanan

Jag har varit riktigt svennebananig idag! Först jobbat (på IKEA liksom, hur mer svenskt kan det bli?!) sen hejat så gott som det går på Svea i Eurovisionnnn tillsammans med Johanna. Trots ledning, nervösa skuttande upp och ner i soffan och fula ord om de andra ländernas bidrag (heh) så slutade Saade på tredjeplats. Tussen, så stolt han ska vara över sig själv! :>  Jag menar, hur längesen var det Sverige kom såhär pass bra? Hur länge sen var det Sverige ens hade chansen att slåss om första platsen?! My gosh.
Tack Eric, du gjorde ESC spännande att titta på igen.
Sen kan jag tillägga att Eric är rätt trevlig att titta på överhuvudtaget... Mumma. 



/R

Don't stop the party

Livet är rätt bra just nu - SVERIGE ÄR I VM-FINAL!!!!!!!!!!!!! Detta firas med kära vänner, Lifecenter, en resa till minsta planeten i solsystemet (utgång på Pluto dvs ;>) och massa massa... cola? Haha. Jag kör ju rally-bettan ikväll! Så inga alkoholhaltiga drycker för min del, men... Nog tänker jag ha roligt för det (om inte roligare?!) Woop liksom. Bara massa woop. Och tagg. tagg-gg-gg-gaaa... Woop woop woop!!!!



/R

-

Även om vi aldrig mer skulle ses igen..
Är det viktigaste att du mår bra, vilket du kommer att göra.




Minnena finns alltid kvar.

What can I say?

Såna här klipp får mig alltid på bra humör igen. Haha.



Sova var det ja...

Wuäää

Vad jag vart på dåligt humör nu... Kan inte alla penga problem bara försvinna? Skulle vara allt bra skönt att få bli ekonomiskt oberoende innan 20 års ålder. Heh. Keep on dreaming?

BLÄÄÄBLÄÄÄÄBLÄÄÄÄBLÄÄÄÄBLÄÄÄBLÄÄÄblÄÄÄblöööb'blööblöBLÖÖÖÖBLÖÖBLÖÖALMFlbetihbgi3rwenigrehighn fcl nhjbv jhnigvcnifcikmn9hiyikjnvd schiyhh (det där är att "attackera tangenbordet" pappa)

Ouf

Idag har jag syndat. Jag har ätit godis, jag har ätit bröd (!!!!!), jag har dock inte ätit ngt riktigt mål på hela dagen (typ ett), jag har... ätit för mkt youghurt?
Dock har jag gjort en del bra saker idag också! Fixat tre hästisar innan klockan ens var två (cred?) samt jobbat på kvällskvisten. Imorn blir det jobb igen, och jag borde sova nu om jag ska hinna min powerwalkis innan dess. Hmm, orkar jag? Jag... borde. Måste. Ska. GHJGhjdgdsr

/R


En klass för sig 9

Jag: Hallååå "Nu börjar det närma sig! Sol och sjökrogen nattklubb! Premiär fredag den 10/6" har Silk skrivit på sin facebook!
Ida: OMG, SKA VI GLIDA DIT ELLER?
Jag: Gumman, du tar studenten då...
Ida: Oj, det hade jag glömt...

Sol x2

Just för tillfället visar termometern 30 celcius i solen, myyy goooosh. Självklart har jag tagit tillfället i akt och börjat jobba på brännan, nu för tiden vet man väl aldrig när solen (och värmen) tar sitt pick och pack och ger sig iväg runt nästa hörn. Först kom Matilda över hit en sväng och vi soldejtade på min altan, efter det kom Taxi Amelia och hämtade upp mig. Vi drog en kaffe och stack till Löga för lite mer sol. Känner även att jag vill vara liiite brun innan jag kan känna mig fullt redo för Beach 11, och apropå det, nu måste jag dra mig en springtur också (i värmen, får väl se hur långt jag orkar idag...) Tjingeling!


Schtek.

/R

God

It's time to get up and dance, cause we're free now
It's time to lift up your praise and shout it out now
It's time to break off the chains, cause it's a brand new day
And everything is okay
Let's dance!

Min och Jossans kväll kort och GOTT



Nu ska jag sova, uppstigning klockan 6:00 (och denna gång ska jag INTE försova mig!!!)

/R

First grill of the year

Yääässs, idag blev det dags för årets första grillning! A.k.a mini valborg som jag, Olivia och Johanna bestämde oss för att ha av olika anledningar. Kult att det var sol och varma grader fram tills vi slänge på maten på grillen ;pPpP Är väl tur att man kan käka inomhus under såna omständigheter ellerrr?
Blogginsipirationen är typ på noll för tillfället, känner ej för att attackera tangentbordet utan det mesta blir bara ordbajs. Men en bild brukar ju säga mer än tusen ord, så ni får såna istället!






Uppstigning 06:00 imorn bitti, såatte... Godnatt!!

/R

Har ju glööömt

Mina nya älsklingar, direkt importerade från Thailand ♥



Tacksi tacksi Niki!

Hahahahahaha

Jag dör, hahaha.


Rubrik tiiep

Har lekt med häst x2 idag + Johanna och Sebbe x1. Johannes hängde först med mig ut till Darvils, hästen i stallet far far away. Vi körde skogstur och lyckades gå vilse, heh. Det jobbiga var ju när vi faktiskt såg stallet bara en liten bort, men hittade ingen väg som kunde ta oss dit. Fail?
Efter leka skogsmulle blev det leka med stadshästarna och frysa lite. Dumma konstiga väder. Var varmt eller kallt för tusan! Inte både och...
Väl hemma efter min superlånga dusch kom Sebbe på besök och hade pannkakstorsdag med mig. Gottit :> Samt lite hockeykväll också. Nu är jag lite smått halvtrött och ska sova. Sa att jag kunde komma klockan nio och hjälpa till med hoppbanan imorn inför tävlingarna på Rocklunda i helgen. ?!?!?! Jaejae, lika gärna bra att börja dagen i tiiiddd.


Darvils var ej den mest fotogeniska hästen måste jag säga... Men ett par söta bilder fick vi ;>


Johanna som springer bort från myrorna, haha.

/R

Sture-P

Haha, tycker faktiskt att den här låten är rätt bra...



"Skjorta, kavaj och röda byxor"

Onsdag

Sjukgymnast, slash tortyrkammaren (dumma muskelknut-sak) = o-woop
Jobb, pengar rullar in liksoom = woop!
Pay & Jump, fryste ihjäl typ. Dumma blåst = o-woop
Hoppträning på Hallsta, och Elvizpelviz var hur super som helst! = woop!
Sverige - Usa, SEEEX - TVÅÅÅ!! = woopwooop!

Imorn vankas det fin träningsvärk också tror jag - för övrigt liksom. Sovmorgon tänker jag också haa. M-hm-m-hm-m-hm.

/R

Tror jag dog idag

My gooosh, kan vara ett av de tuffaste jobbpassen jag någonsin varit med om! Kommer drömma om allt som har med disk att göra inatt, haha. Inte fick jag åka hem och sova i min säng efter jobbet nej nej. U-sek möte kallar lixx. Kan vara bra att gå på :>
Nyss har jag käkat jordgubbar också, det var mummmms. Snart ska jag sova <3 efter jag nördat klart lite ansiktsbok då först. Sen ska ett protokoll skickas iväg också! Imorn blir det sjukgymman klockan 9 (tror jag?) sen jobb, funktionära på pay n jump, och till slut skutta runt med hest på hallsta. Kewl!

/R

Tisdag morgon

Att sitta och piggna till med morgonkaffe kan nog vara det bästa som finns vissa dagar. Speciellt när jobb väntar om en halvtimma.
Så taggar jag lite till med nya ICA låten som faktiskt låter sjukt bra! Haha.
Sen får jag väl hälsa min mamma & pappa välkomna också som "äntligen" hittat till min blogg. Hej hej!


El valborgsmässoaftono

Nå, valborg dåååe. Jag och Olivia anlände cirkus nitton noll noll till Östra Aros (Uppsala). Därefter hann vi vara själva två minuter sen var kvällen fylld av massa människor (och alla gjorde lumpen?!) Haha. Ett kallt och lagom folktomt Ekonomikumpark hann besökas, innan det blev ett lååångt häng på a place called Terassen. Jag ville skaka rumpa resten av kvällen men blir lite svårt när det var 1-2 timmars kö in på varenda nattklubb. Suck? Nåja. Jag, Olivia och två "lumpare" drog vidare in till studentstaden, där vi på vägen dit hade serioustalk om Gud-stuff med taxichauffören. Kändes coolt :>
Efter cirkus 3-4 lägenhetspartajer och 2 timmar senare var det dags att åka in till staden och bli kär i Max som hade öppetider till klockan 5. Min mage och mun skrek: MAAAAT! när jag klev in, haha. Ett orginalmål och två bussresor senare och jag hamnade hemma i min ljuva säng. MMmmmm ♥
Nu - bilder. Snart - städa mitt rum. Ciao.


Vår majbrasa och Ekonomikum.




/R

Första maj

Är så freaking trött. Har hängt i stallet i stort sett hela dagen med knappt någon sömn bakom mig. Vet inte hur mycket jag orkar skriva just nu, men kan bara tillägga att min älskade Gambling Roberta xx är världens bästa häst ♥ Jag tror vi aldrig har gjort en sån fin hopprunda som vi gjorde idag, som t.o.m. slutade med en andra plats!
Min valborg skriver jag mer om imorn, kan behöva ett eget inlägg. Uuuuuuuuuuh.


Pure love.

/R

RSS 2.0