I think I'm going to cry

Rise Against spelade i Stockholm igår kväll. Var jag där? NEJJJJJJJJ....
Jag ska aldrig mer göra om det misstaget och inte köpa biljetter, aldrig aldrig aldrig mer!
Buhääää.

För övrigt tillbringade jag fredagen på Livets Ord av alla ställen i Uppsala. Men det var nice där, (:
Nu ska jag fortsätta grina, värt inlägg btw.

091028

Ännu ett litet tag sen jag var här inne och skrev, he-he. Halva lovet har gått och jag kan väl inte säga att jag gjort så mycket mer än att vara i stallet och plågas med hanna, och sen vara allmänt skit trött också för den delen. Börjar misstänka att jag lider av järnbrist p.g.a min halv-vegetariska livsstil, not good. Sen att tröttheten går ut över min inplanerade engelska analys över lovet är ju inte super det heller. Åh, vad värt det här inlägget känns... Bäst att jag slutar så inte mina sju läsare tröttnar på mig, haha.

/R


Bejeweled Blitz

Jag sa åt mig själv flera gånger att aldrig i hela mitt liv börja spela spel på facebook.
Now, look.


Och ja, jag är fast!

Red-erminator

Ny hårfärg och nytt lov. Sista höstlovet för min del också. Sorgligt? - Nja, skulle jag inte vilja påstå. Jag känner inte ens för att ha lov egentligen (my gosh, skrev jag det där precis?!) Haha. Kommer bli uttråkad deluxe, nåväl.

Om en liten stund kommer världens bästa Hanna hit. Vi ska baka kladdkaka, hyra film och skrämma upp varandra. Vi tänkte tjuvstarta lite med Halloween och hyra lite skräckfilmer, även om det förmodligen kommer sluta med att vi blir alldeles för rädda och sätter på massa komedier istället. Haha. Det är tur att jag har henne, för att sitta hemma för mig själv ännu en lördag har jag verkligen inte lust med!

/R

 


Philosophy of the day

Att blogga kan vara rätt tråkigt.
Att behöva skriva engelska analys är nog tråkigare.
Att åka hem är nog tråkigast.

Hjärta

Om förra låten var helgens låt är det här de senaste veckornas låt.
Underbar är bara förnamnet, och det var längesen jag lyssnade på en låt med en text som träffade mig själv på mer än ett sätt.
I freakin' love it.


Tror förresten att detta kommer att bli en "låt-blogg", eftersom det känns som att det är det enda jag orkar ladda upp just nu. Haha.
Nu måste jag plugga matte...

/R

Oh, Romeo.

En gammal låt som har jagat mig hela helgen. Men stämmer den in bra? Jovars.


Förutom det så får jag väldigt stor lust att se den Eva&Adam filmen igen, haha.

/R

Here we go again

Hjälp, det var definitivt inte igår man var här inne och skrev. Men måste faktiskt erkänna att en bloggpaus kom i väldigt rätt timing eftersom jag inte har varit fit for fight de senaste veckorna. Men nu känner jag att denna dåliga period börjar lida mot sitt slut och att det är dags att börja kunna skriva av sig lite igen. Sen har jag tråkigt nu också, haha.

Känner mig som världens tråkigaste människa när jag säger att jag ska tillbringa denna lördag kväll hemma hos mig själv med me, myself and I som sällskap. Dock har jag en väldigt bra anledning. Skolan har verkligen bombat på med arbete och hemuppgifter och jag börjar misstänka att den väldiga stressen snart börjar utvecklas till magkatarr. NOT GOOD AT ALL! Så det blir till att i lugn och ro plugga och komma ifatt i skolan för att sedan kunna slappna av någorlunda sista veckan innan höstlovet. Men ska ändå försöka flörta hit Hanna lite senare som sällskap, hehe.

Oj, nu blev det ett rätt långt inlägg. Haha. Men så är det när man inte har skrivit på ett tag I guess. Nåväl, alla som orkade läsa hit kan få en puss, hi-hi. (Förvänta er ingen superuppdatering nu bara).


Från allas favorit-rebecca, haha..



/R

RSS 2.0