Gott nytt år! (i förskott)

En annan drar ju till Jönköping idag för att fira nyår där på Unite! Unite var, och är iofs i år också, i Vässan förra året då jag volontärade på det - om någon kommer ihåg (probably not, haha). Var ej där på själva nyårskvällen, och som jag ångrat det när jag fick höra hur awesomeness de hade haft det! Så nu i år kom jag verkligen underfund med vilken överskattad högtid nyår är - så om jag nu ska fira det ska det tamejtusan vara kul! Partyhatt och ett gemensamt "TIOOO, NIOOO..." osv. Ja, jag gillar att slå på stort på överskattade högtider. Hmm, fråga inte?
Sen ska det bli skönt att fly Vässan också!

Såattee.... Gott nytt år!



/R

God jul bloggisläsare!

Förlåt för att jag suger på att blogga! Men denna vecka har jag faktiskt haft ett liv och bara suttit vid datorn en 2-3 gånger (om man jämför med mina miljon gånger i vanliga fall). Det har varit mycket jobb, mycket julklappsshopping och framför allt mycket kvalitétstid med mina nära & kära, precis som det ska vara vid jul :>

Sticker till Estocolmo med familia för att fira jul hos min syster, men först ska det öppnas julklappar hos mormor. God jul sötnosar!



/R

Tomten jag vill ha en riktig jul

(Bara för att jag hade den låten på hjärnan)
My goooosh, så mycket som hänt sen jag sist skrev! - Nat.
VIK vann i fredags med 4-0, det är ju rätt sådär mycket bra! Kändes åtminstone som att det var dags efter tre raka förluster...
Och igår firades min fina vän Isabelle! Blev lite tårta och mys hemma hos henne innan vi slog klackarna (läs: conversen för min del) på BMB :> Gillar att min och Elins plan om att dra senast klockan ett faila totalt... Meeen, vad ska man göra?
Man mår ju som man förtjänar säger man också... Jag var nykter och fyllechaffis igår, så idag mår jag prima ballerina! Känns helt OK, med tanke på att jag strax ska till Hallsta och skutta två Clear Round klasser med bästaste Elviz :>

That's... all. Typ. Hörs & störs.


Vi klädde julgranen i torsdags, då fick min babytree åka upp också. Cutie!


/R

Det var inte igår!

Har typ glömt bort att jag har en dator, har knappt varit närvarande de senaste dagarna känns det som. Så fort jag kommit hem har det varit sängen<3 typ. Liiiiiv! Och när jag ÄNTLIIIGEEEN trodde jag skulle bli frisk! Vad händer då? Jo, jag blir sjuk - IGEN! -.- Har väl hostat upp en lunga eller två vid det här laget, tackolov är ju detta inte den värsta hostan jag varit med om åtminstone. Peppar peppar ta i trä?
Men jodåsåatte, förutom förkylning hit och dit hann jag med två inflyttningsfester i helgen, den ni! Annars så har Cleo gått och gjort illa sig igen, dumhäst. När hon väl skulle sättas igång igen! Jaejae, bara le och se glad ut?

Idag är det ju Lucia för tusan! Så ikväll ska jag, Alex och Simon ha en lite försenad lussevaka a.k.a Family Guy maraton! Sweet.
Värt inlägg det blev... Hörs väl om 5 dagar igen!


För att jag har tråkigt...

/R

Dagens sanningar

Jag är sämst på att handla julklappar i tid. Plus, jag är sämst på att veta vilka jag ens ska handla julklappar åt överhuvudtaget?!
Något jag inte sög lika mycket på var Zumbaaaaahh. Var inte sådär crazy/beautiful roligt som "alla" påstår att det är, mest för att min taktkänsla är värdelös. Men nog kommer jag ha en fetaost träningsvärk imorn!

Nu vart jag mållös istället. Sleep tight.

/R

Häst är tamejtusan bääst!

Rebecca hjärta ej snela hestar. Hopptränade en ny jätte busig pålle idag! Liksom, varför ha mig kvar på ryggen? Roligare att försöka bli av med mig! Dock satt jag kvar hela lektionen. Rebecca: 1, hästis: 0. Men hoppa fint, det kunde minsann bushästen! Tyckte det var så kul att jag hamnade i ett lyckorus. Wiiiiie.

Snart ska jag duscha och sen införa sleepmode. Hard work work väntar imorn.


Stilig buse!

/R


Ord som träffar

‎"The most interesting people are those who refuse to walk the path everyone else takes,
but instead discover their own path as set out by God."
- Mark Brown

Andra advent

Idag har jag varit otrolig sengångare av mig, såhär för att fira andra advent typ? Linn kom förbi och körde pepparkaksverkstad med mig. Vi delade upp degen på hälften och jag undrar fortfarande hur just min del kunde ta slut så fort?! Tror det beror mest på jag är så supersnabb på att göra pepparkakor och absolut inte på att jag åt upp typ halva min deg, haha. Liksom, sånt gör man ju inte. I alla fall inte jag. Eller?
Nu drog hon för en stund sen, så strax ska hästis få all min tid innan nästa finbesök kommer. Nämligen Elli och Vivi. Lär ju prata och planera lite nyår liksom!





/R

Mini-roadtrip!

Hade en, ja, intressant är mitt nya favoritord jag vet. Men tamejtusan, det var iaf en intressant-light kväll igår! Fick lite som jag ville, grabbarna grus och jag tog bilen dit vi kände vilket slutade med en roadtrip till först Gävle och sedan Uppsala. Bara för att... Typ. Fick bl.a. vara med om årets första snöstorm (någonstans ute i någon skog... nånstans.) samt även visa Gävle mina biljardskills också - naat. Finns en anledning till varför mitt lag förlorade hela tiden, berodde absolut inte på mig (A) Well. Tackar mina boyzzzz för en riktigt trevlig kväll - minst sagt!









/R

Så kallad "rubrik"

Jag fattar inte. Igår tyckte jag att jag hade skitkul ute på krogen. Idag när jag vaknade så tänkte jag bara... Mja. Jag fattar inte vad som är mitt problem, tror inte jag kan ha roligt längre haha.
Nåja, det blev en "mja":ig utgång på Pluto igår i alla fall, med bl.a. "intressanta" människor som jag väljer att uttrycka det. Haha, jag kan inte annat än skratta. Min partypingla Linn var även med på ett hörn ;>

Idag vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt. Har förberett mitt lilla grabbcrew för en roadtrip med destination unknown. Vad som helst kan väl hända, speciellt nu. Jag tror jag är rätt farlig när jag är inne i en 20 års kris och behöver göra något... Ja, jag vet inte vad :>


Kände väl mest bara för att lägga ut en bild.

/R

Slömorgon

Gillar att dagens planer förstördes för att jag... Ja, är lat. Haha. Skulle egentligen varit vid stallet vid nio kanske, så blev det inte riktigt. Med tanke på att jag skriver här liksom. Idag vann sängen med stora marginaler!
Men, om några miniuter ska jag ta tag i mitt liv och åka till sjukgymnasten för lite... gym. Seeen får hästis all min uppmärksamhet! Och ikväll är det hard work work som gäller. Rätt hyfsad "dagen efter förbaskat skön Örebro seger" måste jag säga ;>


Sötisar!

/R

JAAAAAAAAA

Såhär 12 timmar senare typ, men vad tusan!
VIKisarna slog Örebroeeeeeeeh, på bortaplan! Denniiiii.
Gladtjej gladtjej gladtjej.

(Sen att se mig själv som en galen psyksjuk i tidningen imorse var väl mindre trevligt. Men... Vad göra?)


Två färger. En kärlek.

RSS 2.0