In the middle of roadtrip

Tänkte bara informera världen att jag lever. Mår för tillfället i Malmö, blir donken-chill probably för typ femtioelftetusende kvällen irad innan vi ska försöka oss in på något äventyrligare imorn, då även Copenhagen väntar! Blir kvar in Skåneland till fredag, hoppas dagarna inte går allt för snabbt dit! Har även inte haft tillgång till el dator förrän nu, därför jag passar på att skicka iväg en update (för er som missat mina mobil-facebook statusar då...)

Nu ska jag inte låta Amelia vänta på mig allt för länge, pusshej leverpastej folket :>

/The one and only R

I told you so...

Klockan är 08.38, vi har fortfarande inte åkt än... Haha. Klockan nio är vår nya bestämda tid, alltså om 22 min! Detta kommer bli gaaaleet!

En klass för sig 16 & 17 &18

På skype.
Olivia: Min dator är dum i huvudet!
Jag: Jag tror inte det är din dators fel att din profilbild är för stor för den där hemsidan.
Olivia: Men jag blir så frustrerad, har hållit på med det här hela dagen!
Jag: Olivia, bara det att du har hållit på med en profilbild till mötesplatsen.se hela dagen säger väl en hel del...

Senare...

Olivia: Jag kommer snart gå in i en vägg!

Senare...

Olivia: Becca, du får vara mitt hjälp!

Någon liten flicka är trött tror jag... ;>


Dagen före.....

Imorn är dagen med det feta D:et här! Har nyss träffat Amelia och planerat det sista inför roadtripen, eller... "planerat". Mest varit - "När drar vi?" - "Vet inte..." - "???" - "???". Haha. Klockan 6 (!!) kom vi i alla fall fram till, kommer bli typ halv 7.... 7..... halv 8.... 9...... 12.... Haha, förhoppningsvis inte så illa!
Götet, Ullared, Tylösand, Båstad, Malmö, Köpenhamn... Kommer bli awesome!
Nu ska jag göra det värsta jag vet - packa. Kommer defintivt ta hela kvällen.




/R


The Messenger

When you've suffered enough
And your spirit is breaking
You're growing desperate from the fight



Remember you're loved
And you always will be


My mistake

Jag har varit en dålig bloggare, jag vet. Hoppas världen kan förlåta mig. Men medan jag har varit utanför bloggosfären och faktiskt, ja... Levt ett liv (läs: working my ass off) Har jag även hunnit med att boka in två vandrarhem åt mig och Amelia!! Finally! Och något extra galet - VI DRAR REDAN PÅ FREDAG!! Göteborg/Malmö (och alla destinationer där emellan) here we come!

Men först ska jag förtära något ätbart. Hungrig R.
Min gårdagskväll (rättare sagt gårdagskvällens incheckningar) har jag fått höra en del om idag också.


Checka-in-holics. Hoppas folk har humor ;>

/R

Gårdagens sanning

Att det ska vara så svårt att hitta vandrarhem...

True story

Sometimes good things fall apart,
so better things can fall together.


Liten Reb.

/R

Dancing in the moonlight

Kvällen igår var riktigt kul! Kvällen idag blir nog minst lika rolig den med, det ska jag försöka se till iaf! :> Emo-Reb har lagts på hyllan, conversen slår i taket, energidryckerna åker med, och ett sista besök (för min del) på Sjökrogen innan den slår igen portarna för sommaren.
Nu kör vi!



/R


Såatteeee

Ikväll har jag fått höra att jag såg ut att ha 3.0 promille i blodet. Skulle vara väldigt lyckat att mäta upp till de höjderna på två energidrycker och x antal vatten? Humhum... Tack och bock(??).
Galet tryck var det på minsta planeten i solsystemet som tydligen inte är en planet längre (Pluto). VLT gillar Pekka också så får se om vi har en filur på hemsidan nästa vecka i vimmel of the weekend. Såatteeee.
Och påtända Saaben, hon går bra hon!

Nu: Sova!

/R


That's it

Jag är trött på att bo med dammråttor.
Nu ska jag göra något jag inte gjort på 3 månader - dammsuga!


Konsten att skriva blogg

Jag loggar in på blogg.se, jag trycker på Översikt, jag klickar in på Nytt inlägg.
Poff!
Blogginspiration - borta.

Wild horses

Sex år är ingenting man bara slänger iväg...


Det är fortfarande du & jag kompis ♥

Apropå år

Igår var det ett freaking år sen Magaluf! Helt sjukt vad tiden går fort. Kan inte den värmen som var där typ... Komma hit?
Det var allt jag hade på hjärtat för tillfället. Nu ska jag till tandläkaren.





/R


Anniversary

Idag firar jag och min rosa lapp (körkortet) ett år tillsammans! Under detta år har vi hunnit med två parkeringsböter, två punkteringar, x antal sladd, en vattenplaning, a heck of massa donken-drive in (haha), 4 rundor med hästtransport (varav två med hästis i), plus... ja det var väl det. Så har vi bara ett år kvar på prövo tiden också, wooooop!


Gamla tider...

/R

Orka jobbiga beslut

Måste göra ett val i stort sett... Nu.
Innan jag går och lägger mig måste jag svara på mailet i alla fall.
Och jag ska upp 6 imorn bitti, så jag lär ju gå och lägga mig snart...
Hmm.

...

Om någon brydde sig typ.

Oufffff...

Riktiga bakslag denna helg, så det skriker om det.
(Synd att jag haft det rätt trevligt ändå.)
The botten is nådd...
Typ.
Men allting har sina fördelar.
För nu kan jag inte ta mig någon annanstans än upp igen.


Borde vara där

Wuuääää vad jag ångrar just nu att jag inte åkte till Frizon idag! Frizon 09, Frizon 10, men Frizon 11? Näe, det blev visst inte så :< Känns hur konstigt som helst!! Usch... Nåja, alla mina vänner som är där nu får ha kickass time och ha roligt ifrån mig också! Själv får jag hoppas att min lördagkväll med kollegorna får mig på bättre humör... :> Kommer nog bli ett äventyr det med!
Strax kommer Amelia förbi för lite altan-mys, sen lär jag ju börja göra mig mänsklig igen inför kvällen. Hörsss!


-09


-10

/R

Last friday night

Hade en härlig klassåterträff igår kväll med saknade classmates! Massa snack och skratt och felincheckningar och facerapes och... Awesome time helt enkelt! Förutom att jag blev drägg. Tålejalkohol.se... -.- Då vet man hur illa det är till nästa gång!
Hur som helst har man saknat MP så in i nordeen! Detta måste ske fler gånger. Bilder (om jag får tag på några???) kommer förmodligen/kanske/vi får se, upp.
Näe, nu tänker jag sluta nysa som en idiot, som jag gjort typ under halva tiden jag skrivit det här inlägget... Solen skiner, och jag har min första lediga lördag på 5 veckor!! Altanen, here I come! :>

/R

-

Be careful who you open up to.
Only a few people actually care.
The rest are just curious.


Onsdag var det visst, och inte tisdag

Haft en fin dag idag - trots regnet - med massa fina vänner, och en hel del shopping som jag tyckte jag kunde få unna mig!
Ibland undrar jag hur jag förtjänar att ha det såhär bra med mina vänner, för det gör jag ju verkligen inte. Okej, emo-Reb är på ingång. Slutar skriva och slänger in lite roligare saker istället!











Hahaha, Family Guy alltså...

/R

-

Omgiven av hundratals människor.
Ändå har jag aldrig känt mig så ensam som jag gör nu.


Jag är bara tvungen...

Jag har så sjukt mycket inre aggressioner så det inte är sant just nu som jag tänker ta ut här och nu i detta inlägg - på alkoholiserade fjortisar.
Dagens - nej, veckans - nej ÅRETS FETASTE diss går till just er - alkoholiserade fjortis*elakt ord*. Är det något som nu har tillverkat droppen som fick min bägare av aggressioner att rinna över så är det precis det jag såg. Någon som sitter och skriver om hur mycket man dricker, om hur full man blir, måste nämna varenda ynka kille man träffade en utekväll och - helt seriöst - tror att man är så himla cool över det?????! Ursäkta mig? Jag spyr, kräks, spottar, får kväljningar (då var detta illa ska ni veta människor). Jag - no offence - tål inte såna människor. Vad är det som är så himla coolt med att skriva ner exakt ALLT man har druckit under en kväll, om hur full man blev, hur man baa fortsatte och fortsatte dricka och hoppsan, man fick visst en baksmälla dagen efter!! Kors i taket liksom! My goshhhhhhh, jag mår illa. Ska beställa tid hos doktorn för allergi tabletter mot dessa människor, snart kryllar väl de överallt.
Och nu menar jag inte att det är fel med ett facebook inlägg som "Ett glas vitt ikväll!". Lika gärna bra att tillägga innan massa onödiga missförstånd uppstås.
Livet är för bra för att slösas bort på massa baksmällor, enough said.

Som sagt, ett ämne som fick bli utbrottet över ALLA mina aggressioner, som vi låter bli osagda (än så länge) här på bloggischen. Tack för mig, leverpastej.

/R

Pensionärvarning?

Sebbe har tittat förbi mig en sväng efter jobbet idag. Förutom att vi drog vår självklara Donken-torsdag (på en måndag?) så roadtripa vi omkring på lantvägarna. Bl.a. åkte vi till Barkarö Kyrka och tittade runt omkring kyrkan och på kyrkogården, åkte vidare runt Barkarö, tittade på husen, pratade om naturen, åkte vidare längs Surahammar, planerade en större roadtrip kring landsbygden med eventuella stopp vid sommarhus, lantgårdar osv och - kors i taket - njöt av vår lilla tripp! Hej, vi är 19 och 20 år... Haha. Att överväga förtidspensionering kanske vore något? ;>

Nu är jag trött som ett svin och tänker sova, ingen större sovmorgon får jag imorn heller... Godnatt!




Bilder från Barkarö Kyrka.

/R


Douchless

Efter en schleten helg känns det gött att koppla av framför tvn med massa gottigheter! Dock tycker att jag borde känna mig mer sliten tjejig ändå? Jag kanske börjar bli ung igen???? Might hope so! Vill gärna fortsätta vara osliteo imorn, tuff 3:e-dag-av-5-dagars på jobbet väntas...




Bilder från i fredags.

/R

Oh my...

Har seriöst aldrig haft så kul på BMB som jag hade ikväll! Aldrig svettats så mycket som jag gjort för den delen heller... På BMB då alltså. Heh.
Alla olika människor som hjälpte till att göra min kväll - cred till er! Nu är det bara att ladda om tills imorn (idag?). Först jobb, sen ska en nybliven 18-åring firas!

Bilder från ikväll kanske kommer upp, måste först bedöma dem innan (för allas trevnad liksom...).

Nu: Sova!

/R

Bildbomb torsdag



Amelia på jakt efter gottigheter i min trädgård.


Stjärnan.



Nu väntar John Blund på mig, godnatt!

Lill lördag

Sjukgymnast.
Jobb.
Träffa Elli och Vickan.
Ut och rida Roberta tillsammans med Linn.

Mm, mina inlägg är så intressanta nu för tiden ;>
För övrigt har jag lila fingrar, den ni.

En klass för sig 15

Jag och Johanna pratar i telefon och diskuterar svensk grammatik.
Jag: Vi har typ inga regler. T.ex, varför heter det ett äpple och inte en äpple?
Johanna: Man säger ju också att man är i ett flygplan, men att man är på ett tåg? När man åker tåg är man väl ändå inte på det.
Jag: Det är sant.
Johanna: Då kan jag säga att jag är i en häst.

En klass för sig 14

Jag sitter ute på altanen och surfar på datorn när pappa kommer ut och ska vattna blommorna.
Han tittar mot vårt fågelbad.
Pappa: Såg du det där?
Jag: Vadå?
Pappa: En groda i fågelbadet.
Jag: AAAAAAAHH!!!!
Pappa: ?
Jag: DEN ÄR JU ASSTOR!!!
Pappa: ...
Jag: TA BORT DEN TA BORT DEN TA BORT DEN!!!!!!!!
Pappa: Pussa på den så blir det en prins!
Jag: Jag vill inte ha en prins...

Johanna, som var med på telefon, tyckte det var jätteroligt.

Bildbomb måndag

En tripp med Linn till Östra holmen och en ridtur på Roberta.








Världens bästa ♥

En stjärna har slocknat

Du lärde mig att våga pröva på nya nivåer, fastän jag var livrädd.
Du lärde mig att våga bita ihop och köra ändå, fastän jag var feg.
Trots vår dåliga start tillsammans så lärde du mig att våga kämpa på.
Våga testa något nytt.
Inte ge upp.
Och se så bra det gick sen.

Den erfarenheten har jag i största del dig att tacka för.
Så tack stjärnan, tack. ♥



R.I.P Larizza H

Min helg

Sömnig utgång i fredags, vilket resulterade i en chillaxing lördag. Har varit sömngångare deluxe hela veckan + jobb på det. Mm livet är underbart. Så igår hämtade jag upp Danni och vi drog en pastasallad någonstans på Löga(???) innan vi körde filmiskvällis hos henne. Roliga tjejer så somnar vi båda två, haha.
Idag har jag (äntligen) träffat min söta Johanna! Det var banne mig på tiden att vi sågs, men så glider hon bort till Skåneland i två veckor fr.o.m imorn också... Ej okej, men ändå... okej då! Hon får ha det så kul med att lära sig skånska och jag ska ägna dessa två veckor till... jobb typ? :> Pengaj, pengaj, pengaj! 

Kvällens tråkiga - tog farväl av en väldigt fin vän idag, som imorn springer på gröna ängar i Trapalanda. Life of hästtjej var det...

/R

RSS 2.0