Tecken på liv

Tänkte väl mest hälsa att jag levde! Trots att jag är ledig alldeles för mycket... Ge.mig.mer.jobb.snela?
Har även gått och skaffat glasögon, passar ganska bra med tanke på tant-varningen jag har över mig just nu. Förutom att hockeyn är över och jag får 50% av mitt tidsfördriv över, så är det idag t.ex. en månad sen jag var ute på krogen sist. Inte för att det är det roligaste i världen just nu, men jobbar på att hitta en värdig ersättare åt det!
Pålleriet går hyfsat, Cleo drar på sig svullna ben och Lookina verkar lite trött på livet (alternativt trött på päls-fällning). Vi är iaf anmälda till en liten tävling annandag påsk på 80&90 cm. Hoppas på att vårkänslorna gjort sin inverkan då. Wiiii.

Det var nog det mesta, intressantare än så blir det nog inte.
Eller........ jo. Jag av alllaaa människor i hela vida världen har börjat twittra!!!!!! Det trodde jag aldrig, eller... Jag hade nog det på känn. Mainstream liksom.
Yippie-kay-yay, ska försöka skriva lite bättre här :>



/R

That's it

Jag förstår att folk kan bli arga, lättretliga och irriterade. Men ni med ambitioner för att bara klaga och snacka skit och allmänt smutskasta - ni kan gå och hålla på något annat lag om inte VIK passar.
Ingen står väl under pistolhot precis?

Håll på något annat lag då....

Hela teamet med spelare, tränare och ledare rankades som högst sexa/sjua inför denna säsong. Det är skitsamma om vi skulle vara i elitserien nu eller för 10 år sen, vi ÄR INTE samma lag som kom etta säsongen 91/92. Vi är inte där på långa vägar! Så alla wannabe-kritiker kan ju sluta tjata om att VIK är ett lag som borde spela i Sveriges högsta serie, för vi varken är eller kommer vara där med det här laget! Vi är rankade sämre än så.

Men vi är för tamejtusan så mycket bättre än sexa/sjua.
Och det är bevisat denna säsong.

Big deal att vi inte tog oss till elitserien i år, det är ju inte så att den kommer gå någonstans?

Snälla, stanna bara upp och tänk på vilket fantastiskt lag vi faktiskt har. För visst, även om det inte var deras bästa säsong, så är den mycket bättre än en säsong som hade slutat två-tre placeringar längre ner...

VIK - laget i mitt hjärta♥

/R

YEEEEEY!!!!!

MODO ÄR KLARA FÖR SLUTSPEL!!!!!!!!!!!!!!!

Invigning av smartphone-bloggning

Och hittills är jag inte imponerad ska jag säga er.

Tänkte bara blogga om min grymt ointressanta helg, somändå bestod av tre höjdpunkter - hockey, Greys Anatomy och mina skumbollar!
I fredags tog jag och FTW-bilen med Danni på roadtrip till Örebro, för att se VIK take them down (7-3 säger allt)! Blev en trevlig kväll, med trevliga människor och en miljon incheckningar på Facebook, nästan ;>
Annars har min helg även inkluderat jobb och leka desperat hemmafru. Känner mig typ 50 år äldre när jag väljer att stanna hemma själv och småstäda/rensa i mitt rum, lite sådär på en lördagkväll... Men det är lugnt Rebecca, det kan vara ett galet sätt att spendera en lördagkväll på som 20åring- dvs om man levde på 40-talet...

Nej, nu ger jag upp det här värdelösa mobilbloggandet (t.o.m min fot har somnat?!) och tittar på mitt beloving Greys och äter mina beloving skummisar! I väntan på bättre tider, a.k.a att Amelia ska höra av sig så vi kan sola.
Nämnde jag förresten att jag blev klar med säsong 4 av Greys på drygt två dagar? Beroende, "nejdå".

/R

En bloggares dilemma?

Eller bara mitt... Varför man inte uppdaterar när man faktiskt har saker att skriva om?
I fredags spräckte jag mitt 1 månad gamla avhållsamhetslöfte till krogen. Kan säkert dröja en månad till nästa runda, men om jag hade kul? Myyycket mer än vad jag förväntade mig, faktiskt!
Igår blev det skutta häst x2. Först en Clear Round med Lookina, som jag fick reda på inte hade blivit ordentligt riden på två dagar sådär 20 min innan start (JAAAAAAAA.....), så hon var en pigg, bock/sparka bakut glad liten flicka. Men nolla blev vi och med noll sandkorn för mig att smaka på! Än ska inte hästis få bli av med mig från ryggen...
På kvällen blev det back to Hallsta men denna gång med Cleson för hoppträning. Både hästis och ryttare tyckte det var kul!
Och nu känner jag mig bara så trött att, ja jag vet inte vad. Avslutar med en bild på mina senaste älsklingar i min fin-fina samling!


Mmmm-hmmm ♥

/R


RSS 2.0