I'm dräggig and I know it

Jag försöker i alla fall vara medveten om att jag knappast var den snyggaste på dansgolvet igår (med halvt bortsmetat smink, klackar som döda mina fötter och allt efter tequila yolo). Känns åtminstone bättre än om jag skulle tro att jag var snyggast i rummet och bara stod där rätt upp o ner.... okej vad skriver jag nu egentligen??

I ALLA FALL

Både dagen o kvällen igår var sjukt störd - och rolig!! Jae, jag vet inte vad jag mer ska säga. 15 timmars krökande kanske talar för sig själv.... Men jag hade sjukt kul och som bäst på kvällen, tycker åtminstone det kan vara det viktigaste för tillfället!

Åter igen så lät ett inlägg bättre i mitt huvud. Nu tänker jag fortsätta vara bakis. Godnatt.











/R

Livet har väldigt ibland sina goda stunder

Varför är det så att när man väl har sovmorgon neej dååå vaknar man upp den där jobbiga tiden då man i vanliga fall får slå sig själv upp ur sängen! Fml
Näe okej så fml är faktiskt inte mitt liv! Förutom mitt (äntligen) svar på min eviga heshet, diagnos knutjävel-på-stämbandet som jag fick i förra måndags (då de för övrigt körde ner en kamera deepthroat i halsen på mig wuää), så fick jag i förrgår klartecken från min läkare - jag får börja träna igen!!! :D :D :D Nu ska det kokta fläsket stekas! (?! eller ah, något åt.... det.... hållet..)

Näeee vet ni vad (förmodligen inte) om 4 timmar ska jag bli NOLLAD!!!!!! Får kämpa mig till min sista sömn så jag orkar en heeeeldag med massa kul i Lund! Woooooop

/R

Studentlivet leker

Sittningen i fredags - hur kul som helst! Massa årtal, massa 90-tals sånger, massa sittnings-visor, massiv fylla... Den var ju kanske mindre trevlig.... Men annars så hur kul som helst! Oh, vad jag tycker om min faddergrupp ♥
På fredag är det NOOOOLLNINGGGG MED GBG NATION SÅÅ JÄÄÄKLA PEPPP!!!!!!! Ska bli så sjukt stört kul!! (min första nollning för övrigt.... ever!) Ska bli fiinfiint med finsitting + fezt senare också!
Om en vecka är det Tornaspelen! Därefter största Novischfesten nästa lördag, nämligen Tornanationernas där ingen mindre än John de freaking Sohn ska spela!!!
 
Efter det behöver jag nog en helgs break.

I ♥ Studentliv
 

Från i fredags.

/R

Life of marsvin

Fick veta i lördags att mammas lilla Kelly
har fått sin sista vila. Min lilla gosis:'( Tänk att man kan bli så nere över ett litet marsvin!






R.I.P fina lilla Kellsan ♥

wooooooooop

såhär vilt går det på ikea fest
/br> tjäna nu är vi på klubb f och mår. natten är ung, , jagär fullllll nääääää och vi jobbar imorgon yofuckinglo


iiiiih

Jag ska på min första sittning nästa fredag!!!! Min faddergrupp ska klä ut oss till 90-talet, så pepp!!!!

Känns som att studentlivet i Lund börjar sätta fart, det återstår att se hur detta blir. Var på Novisch intro igår och insåg att jag missar hela Novisch intro-veckan (whatever det heter) förutom sittningen så alla mina nya fb-vänner kommer väl ha glömt bort mig. Men ändå för tillfället, jaa är så pepp på studentlivet!!!!

För övrigt är teologi so far bra intressant. Maffigt och mitt huvud sprängs av överbelastning och alla hjärninälvor som är kvar vill bara hoppa av. Men nej, det är bra intressant ändå!

/Student R

RSS 2.0