Angående schlagervinnaren

Tycker det är lite roligt hur man varenda eviga år alltid klagar på att fel låt vann melodifestivalen, vilken låt det än tycks bli. Jag menar, igår var det Anna Bergendahl som stod som vinnare i Globen, och bara 10 minuter efter hade det redan kommit upp en grupp på facebook som talar emot henne. För att inte tala om alla statusuppdateringar som skrek "SALEM AL FAKIR SKULLE VUNNIT ISTÄLLET!" m.m ( för övrigt, nej det skulle han verkligen inte).
Wake up Sverige. Det finns faktiskt en anledning till att Anna vann, och det är för att hon fick flest tittarröster och alltså borde vara en superfavorit bland stora delar av svenska folket. Well, vart tog de delarna vägen egentligen? Inte på fejjan i alla fall. Men nåja, detta kanske bevisar att inte alla svennebananer vill lägga en handpenning på att rösta i sveriges grymmaste pensionärstävling. Then, you can only blame yourself.

Personligen tror jag att Anna kommer kick some ass i Oslo, men jag hade helst skickat charm-Ola eller snygg-Eric dit. Well, man kan inte alltid få som man vill. Så Anna, break a leg!



/R


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0